|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
18.11.2008 19:31:04   
TIMOTY

Prosila bi vas, če mi napišete ali je vaš user posted image že jedel špinačo?? In kako ste jo pripravile ( zmrznjena, sveža ) oz. s čim mu jo pripravite?? user posted image Hvala že vnaprej

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
18.11.2008 20:05:24   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Prosila bi vas, če mi napišete ali je vaš user posted image že jedel špinačo?? In kako ste jo pripravile ( zmrznjena, sveža ) oz. s čim mu jo pripravite?? user posted image Hvala že vnaprej

Julija je jedla tako špinačo kot bledež (blitvo). Če jo imajo v trgovini ali na placu, kupim svežo, imam pa tudi zmrzneno v zamrzovalniku, ker je ful priročno, saj je zmrznjena v kocke in za porcijo porabim 2 kocki.

Jaz delam špinačo večinoma kar tako, da jo skuhano in sesekljano oz. odtajano in pogreto zamešam v pretlačen krompir in pretlačen rumenjak, dodam še žličko olivnega olja. Julija to naravnost obožuje in bi pojedla toliko kot pojem jazuser posted image . Na jedilniku je 1x na teden.

< Sporočilo je popravil Zofy -- 18.11.2008 20:12:00 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.11.2008 20:06:56   
Zofy
Timoty, bravo za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.11.2008 20:30:17   
Zofy
Punce, tale risanka je svetovna: http://video.google.com/videoplay?docid=6484138201640748049&ei=FhcjSd-dO4r82wLdn6n2Bg&q=birds+pixar

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.11.2008 20:53:21   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Julija je jedla tako špinačo kot bledež (blitvo). Če jo imajo v trgovini ali na placu, kupim svežo, imam pa tudi zmrzneno v zamrzovalniku, ker je ful priročno, saj je zmrznjena v kocke in za porcijo porabim 2 kocki.

Jaz delam špinačo večinoma kar tako, da jo skuhano in sesekljano oz. odtajano in pogreto zamešam v pretlačen krompir in pretlačen rumenjak, dodam še žličko olivnega olja. Julija to naravnost obožuje in bi pojedla toliko kot pojem jazuser posted image . Na jedilniku je 1x na teden.

Zofy: HVALA za odgovor. No, zdej bo tud na našem jedilniku.user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.11.2008 20:54:52   
TIMOTY

Timoty, bravo za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala še enkrat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.11.2008 20:55:45   
TIMOTY

Punce, tale risanka je svetovna: http://video.google.com/videoplay?docid=6484138201640748049&ei=FhcjSd-dO4r82wLdn6n2Bg&q=birds+pixar

Sm se tud jaz od srca user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.11.2008 21:14:06   
mumu
Zofy ENKRATNA RISANKA user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.11.2008 21:15:23   
mumu
Timoty user posted image user posted image user posted image  za izpit, res si pridna.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.11.2008 21:16:38   
mumu

To bomo pa tut pr nam probal v kratkem, upam da se bo obneslo, ker ne mara hrane zelene barve user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.11.2008 21:17:56   
tina50

NČK, kako se to z ninicami izvede? Kako jih navadiš? In kaj so pravzaprav to?
Jaz bi tudi rada, da ima kaj drugega za ninico kot mojo zizo. A že kaj razmišljate o ukinitvi nočnega dojenja?

jaz bi zelo rada nehala dojiti ponoči, sam jaz mislim, da bo to najtežje od vsega dojenja!? če pa ima katera idejo, pa kr z njo na plan! midva, še podnevi ne zdrživa skoraj brezuser posted image  ne vem kako bo! 

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.11.2008 21:19:16   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Timoty user posted image user posted image user posted image  za izpit, res si pridna.

HVALA. user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.11.2008 21:23:35   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

San, ko o včerajšnji tekmi pišeš, zdaj lahko midve tekmujeva katera več napiše, moj malček spi. Se bo Špeli 100 zvečer kar sfuzlalo, ko bo to videla.

Ha, ha,ha user posted image user posted image user posted image  moj maks pa spi in sem že vse prebrala...šlik šlak korenčka....

user posted image user posted image user posted image  lepo , da si imela enkrat tudi podnevi čas za forum user posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.11.2008 21:25:03   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

NČK, kako se to z ninicami izvede? Kako jih navadiš? In kaj so pravzaprav to?
Jaz bi tudi rada, da ima kaj drugega za ninico kot mojo zizo. A že kaj razmišljate o ukinitvi nočnega dojenja?

jaz bi zelo rada nehala dojiti ponoči, sam jaz mislim, da bo to najtežje od vsega dojenja!? če pa ima katera idejo, pa kr z njo na plan! midva, še podnevi ne zdrživa skoraj brezuser posted image  ne vem kako bo! 

A uporabla dudico? Pravijo, da otroka pač moraš nehat dojit ponoči, da pol ugotovi da se mu ne splača ponoči zbudit zarad hranjenja. Pa tud mislim, da se več kot 1x ali 2x nebi več smel prebujat za hranjenje, če pa se je pa to že bolj crkljanje - moje mnenje.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.11.2008 21:27:49   
mumu
Zdej bo pa dost za danes, v večerni toaleti sem že, sam še v spalnico se moram sparkirat.

Danes še nisem napisala: "VSEM BOLANČKOM ŽELIM, DA SE TAKOJ PZDRAVIJO user posted image

PA DA BOSTE IMELE MIRNO NOČ user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.11.2008 21:28:37   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Zala-srečanje! jaz bi kr bila, da bi se dobile kje v Ce! zdej se bomo težko dobile kje, da bi bile zunaj! sam ne vem, kolk bi kej ble druge pripravljene prit v Ce??????

Glede srečanj - po moje je najbolje, da se čim manj komplicira. Smo ravno zadnjič na srečanju govorile, da jih moramo jemat kot npr. sprehode, ne pa projekte, pa se bomo večkrat dobile. Torej, naj ena reče, dobimo se ta petek v Celju (ali pa kje drugje) tu pa tu ob tej in tej uri in potem naj pride kdor more! Tako se bomo vsaj še kaj videle, sicer bo prej porodniške konec! Vem, da se na ta način manj "premešamo", a bolje to kot nič do februarja!
Povejte še druge, kaj si mislite o tem!

ja se strinjam, da ga tako jemljemo kot sprehode in ne projekte!
sam ne more pa ena to doličit, pol bo pa sama na srečanju! je že treba mal dneve uskladiti in, pa da nas je vsaj ene pet, a ne???
pa , če je večini vseeno ena pa ne more takrat, da se pač prilagodimo tisti!

v Celju bi pa jaz priporočala Planet Tuš gor na vrh, pred kinodvoranam je ful prostora in bi lahko bile vse z voziči komot, pa dopoldan ni gužve gor! prov lepo bi bilo, če bi se dobile v celju! a bi bile ljubljančanke z okolico za to in primorke, postonjčanke, kranjčanke,...........?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.11.2008 21:41:39   
Lona76
Evo nas z obiskov. Ma nikol ne maram tako prakticirat da pridemo tako pozno domov. Evo in Taja je v avtu spala zdej pa razbojnik po postlci rogovili.

Timoty user posted image user posted image user posted image  za izpit in za sling, za to ceno bi ga še jaz kupila user posted image .

Špinačo jaz naredim za Tajo kot za nas, na oljčku malo česenček prepražem toliko da zadiši dam špinačo gor, malo soli in pa malo smetance. Zraven pa pire in pa jajček. Taja je jedla kot ta velik. V bistvu je danes toliko pojedla da je na koncu že malo bruhnila, ker je bila tako sitauser posted image

Je pa danes prvič pila jabolčni sok in ga je na eks ruknla 80 ml več ji ga pa jaz škrtica nisem dala user posted image . Je pa tudi čaja 150 ml popila. Danes je popila ogromno!!!!

Katj, bravo za vsedanje, zoberke, šibanje po vseh 4-ihuser posted image user posted image  Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska pozauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  no sej zdej ti je že Jagoga razložila kako je po vojaško. Ma jo pihneš user posted image user posted image

Ja pa upam, da na kameri najdeš kaj primernega. Tudi mi bomo letos spet otroke okol pošiljal k mamo tko lepe user posted image user posted image .

Zala user posted image user posted image upam da so zobki in ne kakšna zoperna viroza.

Terida mi že na kosilo nismo hodili tko k tašči da bi pojedli in šel potem Tilen spat, ker se mu je preveč dogajalo in ni hotel popoldne potem spat. Smo vedno prišli ob cca 12-ih kosilo je bilo pa ob 13:30 da se je vse nagledal in potem je šel lahko po kosilu počivat. Tko da čist zastopim da hodite ob sobotah. Ma je to zoprno, ko hočeš umiriti otroka vsi pa potem vanga rinejo. Lej k se je zbudu user posted image .

Striženje mi smo Tilna postrigli pri cca 14 mesecih. Ma mi je blo tko hudo, ker so šli kravželči user posted image . Upam, da jih bo Taja tudi imela ker nje pa ne postrižem!!!! Mi je tudi frizer reku da striženje ne vpliva na gostoto. Je pa tako da ko so majhni nimajo vseh las enako dolgih in zato potem zgleda da so redki.

IZVIRNO SPOROČILO: San

glede moči... hehe, men je res enkrat en model razlagal, da do drugega leta naj ne bi strigli otrok, zaradi neke moči, oz. notranje enrgije in kaj jaz vem kaj še vse je povedu...

user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra.

Vročinski krči upam da jih ne doživim niti nobena od nas, ker te baje res skoraj kap trofne ko otroka vidiš. Mi je sodelavec razlagal da je mislu da se mu bo zmešalo in še sama sta bila z njegovim očetom ko se je to mali zgodilo, zdej pa si zamislte dva desca. No t malo sta sicer takoj v bolnico peljala ampak sta bila čisto presrana.

Ja hitro pa gre čas, jutri bo že prvi marčevček dopolnil 9 mesecev. Joj prehitro gre.

Upam, da hitro dobite copatke.

No evo Taja je zaspala, zdej pa Tilen fehta če lahko pri nama zaspi, potem pa ga midva neseva v posteljo. Joj ta naš škrat. Enkrat sem smotana mami, čez 1 minuto bi se pa stisku pa pri meni spal. Je možno da je že v puberteti? user posted image

Grem zdej tut jaz pod tuš in spat.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.11.2008 21:47:39   
Lona76
Zofy risanka je pa krasna.user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.11.2008 21:48:27   
Lona76

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Zala-srečanje! jaz bi kr bila, da bi se dobile kje v Ce! zdej se bomo težko dobile kje, da bi bile zunaj! sam ne vem, kolk bi kej ble druge pripravljene prit v Ce??????

Glede srečanj - po moje je najbolje, da se čim manj komplicira. Smo ravno zadnjič na srečanju govorile, da jih moramo jemat kot npr. sprehode, ne pa projekte, pa se bomo večkrat dobile. Torej, naj ena reče, dobimo se ta petek v Celju (ali pa kje drugje) tu pa tu ob tej in tej uri in potem naj pride kdor more! Tako se bomo vsaj še kaj videle, sicer bo prej porodniške konec! Vem, da se na ta način manj "premešamo", a bolje to kot nič do februarja!
Povejte še druge, kaj si mislite o tem!

ja se strinjam, da ga tako jemljemo kot sprehode in ne projekte!
sam ne more pa ena to doličit, pol bo pa sama na srečanju! je že treba mal dneve uskladiti in, pa da nas je vsaj ene pet, a ne???
pa , če je večini vseeno ena pa ne more takrat, da se pač prilagodimo tisti!

v Celju bi pa jaz priporočala Planet Tuš gor na vrh, pred kinodvoranam je ful prostora in bi lahko bile vse z voziči komot, pa dopoldan ni gužve gor! prov lepo bi bilo, če bi se dobile v celju! a bi bile ljubljančanke z okolico za to in primorke, postonjčanke, kranjčanke,...........?

Jaz če sem iskrena bi prišla tudi v Celje. Če bo Taja še nekaj časa lepo zdrava pridem kamorkoli user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.11.2008 21:50:56   
TIMOTY
Timoty za izpit in za sling, za to ceno bi ga še jaz kupila .

Špinačo jaz naredim za Tajo kot za nas, na oljčku malo česenček prepražem toliko da zadiši dam špinačo gor, malo soli in pa malo smetance. Zraven pa pire in pa jajček. Taja je jedla kot ta velik. V bistvu je danes toliko pojedla da je na koncu že malo bruhnila, ker je bila tako sita

Je pa danes prvič pila jabolčni sok in ga je na eks ruknla 80 ml več ji ga pa jaz škrtica nisem dala . Je pa tudi čaja 150 ml popila. Danes je popila ogromno!!!!

Lona76:
HVALA. Sling je bil pa tako ugoden, pa itak sm ga hotla met, da se nism mogla uprt. Hvala tudi za odgovor glede špinače.
user posted image user posted image user posted image user posted image Taji, ker je tolk popila. Nam to ne uspe user posted image , upam da ma dovolj tekočine user posted image , sej lula pa dost.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.11.2008 21:55:52   
tina50

Jaz se zgražam nad vami, koliko ste napisale med vikendom, zdaj bom pa sama napolnila celo stran. Me je zdaj možek klical in mi je razlagal, kako je zjutraj peljal tavelikega v vrtec, namesto da bi zavil za v vrtec, je peljal kar proti službi po približno 1 km pa se tamal le oglasi in reče : ma ati tukaj se ne gre v vrtec.
Potem se pa čudite, kako eni pozabijo otroka v avtu, še sreča, da naš tavelik ni nikoli tiho (to ima po mamiuser posted image ) in da se je oglasil in protestiral.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.11.2008 21:58:59   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Dinki, upam, da bodo v RA same dobre novice! Itak pa je vaš Tit tak korenjak, da kaj drugega tako ni mogoče!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Hvala Ursi2, je bilo vse Ok, ja user posted image . Nazadnje ko sva bila ni še skoraj nič sedel, zdej pa že ful lepo čiča user posted image . No, moram še jaz pohvalit tvojega Lukca, je tak user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

Dinki
si spraševala kakšne merce ima Bani no že dolgo ga nisem tehtala in merila, ma mislim da ima pribl. 85kg in 190 cm majhen , ne?

oooo, krasen fant user posted image . meni so taki všeč, tak je tudi moj user posted image  ....no, približno, malo manjši in malo težji user posted image .

Lona76, tudi jaz sem danes pomislila, da je že čas za kombinezonček, je bil kljub sončku tak mraz zunaj.

Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska pozauser posted image user posted image

Veš Zofy, ti si pa na napačnem poglavju v tvoji knjigi, nismo pri spolni vzgoji ampak pri vojaški vzojiuser posted image user posted image
A si mogoče kdaj videla kako se vojaki plazijo (puzajo)? Plazenje po trebuhu - ležijo na trebuhu in se z nogami odrivajo in z rokami vlečejo po podlagi.

Dinki upam da so niči že kaj boljše!!user posted image  

hvala Tina50, se že nekaj popravja, ja. Pa sej je tako kot zmeraj -10 dni so noči 1A, pol pa 2 dni user posted image , pa spet....pa bi si človek mislil, ko bodo stari enkrat pol leta, da bo mir, pa ni tako. No, vsaj nismo same, vidim, da imamo vse vsake toliko borbe ponoči.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

No pa še naš današnji menu:

zajtrk- dojenje
malica - banana+ kivi
kosilo- polenta+ mešana zelenjavica+ dojenje
malica- ??
večerje- dojenje+

špela100, kako daš Maksu kivi? ga samo olupiš? Sem enkrat nekje zasledila, da naj bi odstranili tiste črne peščice user posted image ...halo user posted image ....in zaradi tega mu do danes še nisem ponudila kivija.

Calpol je bolj blagi, ni tako močan kot svečke. Pediatri imajo raje svečke, ker hitreje in bolje zbijejo vročino, predvsem zato jih imajo radi, da se izognejo vročinskim krčem.
Vročinski krči, to je tudi ena tema, ki bi jo lahko kdaj obdelale, je fajn o tem kaj vedet, da te ne preseneti, je mal hud šok če to doživiš pri lastnem otroku in da o tem nič ne veš.

Jagoga: Vročinski krči je zelo dobra tema, baje jih doživi vsak otrok vsaj 1x do 5-6 leta starosti. Tle sm en link najdla na to temo:

http://www.ringaraja.net/vrocinski-krci_1186.html

Upam, da jih nobena ne bo doživelauser posted image user posted image .

Jaz tudi user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.11.2008 22:02:26   
tina50
Ursi2 upam, da si že bolje!!user posted image user posted image

Špela100 tudi pri vas upam, da ste že bolje!!user posted image user posted image , upam, da je tudi uspavanje že boljše, ter čestitke za zobekuser posted image user posted image

jagoga tudi pri vas upam, da ste že boljeuser posted image user posted image

jajca ,pa jaz dobim , pri mojmu atiju, ki ima kokoši, tako, da imamo bio jajca!user posted image

ma kolk nas je aktivnih, bom juti mela spet goro dela,  glede na to da sem ostala na 79 straniuser posted image !

grem gledat Housa!!

lahko in mirno noč vsem

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.11.2008 22:03:27   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOT

Smo pa danes še rezultate izpita dobili, pa sm se najprej gledala pod napačno vpisno številko- je bla 8, pa sm bla mal razočarana in presenečena glede na to kolk sm se učila user posted image . Pol sm pa še enkrat pogledala- pod pravo številko in sem dobila 9  user posted image - zelo sem vesela, čeprav mi je itak najvažnejš da sm ga nardila, ampak je dober občutek.

Bravo Tomoty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no evo, spet nisem do konca prišla user posted image ....bom jutri nadaljevala....
zdej grem pa housa gledat

Nočko!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.11.2008 22:08:14   
terida

Tole o fiziološki pa prvič slišim in me malo čudi. Saj je fiziološka slana voda, a to nič ne draži oči?

Tudi solze so slane, tako da to ne bi smel bit problem.

San, Lona76, berem o tem kako imate samo v bodiju in žabicah. Pa koliko stopinj imate doma? Meni se zdi to dosti premalo za naše razmere, pri čemur je Erika "topla" (ni zmrzljivček). Živimo v bloku, kjer vsi kurijo kot nori, zato imamo mi radiatorje stalno zaprte. Imamo pa ene 22 do 23 stopinj. Moram priznat, da o kombinezonih nisem nič razmišljala do zdaj, ko jih je Lona omenila... Mogoče pa se bom tudi jaz odločila za to.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Jutri če bo pa lepo vreme pa razmišljam da bi jih v živalski vrt peljala. A je še kaj živali zunaj user posted image .

Mi smo bili v ZOO nedolgo nazaj in takrat smo videli vse velike živali v spodnjem delu živalskega vrta (nismo šli gor do gamsov in risov in teh zadev) razen opic. Ampak tistih ni, ker jim prenavljajo opičjak.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Drugače pa naša najbolj uživa ko jo Tilen vleče za noge od kakšne stvari se tko smeji.

user posted image

sling jaz si bom kupila tiste obročke, kupila blago v ikeji in mislim da bo me tako prišlo najcenje!

user posted image   za sling! Glej, da ga potem poslikaš in pokažeš tako kot jaz

Jagoga: Vročinski krči je zelo dobra tema, baje jih doživi vsak otrok vsaj 1x do 5-6 leta starosti. Tle sm en link najdla na to temo:

http://www.ringaraja.net/vrocinski-krci_1186.html

Joj, Timoty, s temle podatkom si me pa pošteno prestrašila. Da pomirim še ostale, ki bi se utegnile počutit enako kot jaz - odlomek s članka:
Okoli 3-4% otrok ima vsaj enkrat v življenju vročinske krče, ki pa so večinoma benigni (z izjemo napada samega, ki je zelo podoben epileptičnemu in pri starših vzbudi strah, da ima otrok življenje ogrožajoče stanje in da bo vsak hip umrl).

Tudi tebi user posted image za sling in user posted image user posted image user posted image za izpit!

Jaz delam špinačo večinoma kar tako, da jo skuhano in sesekljano oz. odtajano in pogreto zamešam v pretlačen krompir in pretlačen rumenjak, dodam še žličko olivnega olja. Julija to naravnost obožuje in bi pojedla toliko kot pojem jaz . Na jedilniku je 1x na teden.

Tudi jaz jo naredim Eriki s krompirjem in rumenjakom! Dam pa poleg olivnega olja tudi malce kisle smetane.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?