|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
19.11.2008 21:40:06   
terida
user posted image  spi, user posted image je na fuzbalu, jaz pa za računalnikom user posted image In imam končno čas, da malo pokomentiram.

Najprej, vse najboljše Luku za devet mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Razveseljuj mamico še naprej, tako da bo pozabila na svojo taščo user posted image

Krema za mraz:
jaz sem jo danes prvič namazala s kremco za mraz od Nivee. Mi je kar všeč in tudi ona se ni preveč puntala, ker se lepo razmaže.

Kivi: danes sem ji za dopoldansko malico prvič dala kivi z banano in potem mi je cel dan kakala njegove peške user posted image Sem pa šele potem prebrala, da naj bi se kivi (tako kot npr. jagode) dajal šele po 12. mesecu. No, zgleda, da ni imela nobene reakcije nanj (razen pospešene prebave), tako da upam, da bo ok. Imamo pa domačega in je res dober! Dinki, na tvojem mestu (ko imate alergijo na kivi v družini) pa bi še malo počakala.

Večerje brez mleka: Jaz sem ji danes za večerjo dala jogurt z nadrobljenim kruhom (tako kot san), a ga ni preveč marala. Ninaneja, poskusi s kruhom in skutko, na primer.

Copatki: tile s ta novega linka zgledajo enaki kot tisti, ki smo jih naročili preko ebaya. Glede na kompliciranja zaradi carine upam, da bodo naši vsaj kaj cenejši user posted image No, vsekakor jih že komaj čakam!

Zamrzovanje hrane: Ja, vem da je vse boljše, če je sveže, samo enostavno mi ne znese, da bi ji vsak dan kuhala svežo hrano user posted image in mi pride zelo prav, da imam nekaj na zalogi, kar lahko na hitro pripravim. Dobro, da ste povedale za špinačo (tega nisem vedela), za krompir pa še vedno ne vem kaj je smiselno, ker se mnoge jedi s kuhanim krompirjem brez problemov zamrzujejo (njoki ipd.).

Kruh:
Jaz iz nekaj dni starega kruha pogosto naredim "amerikanske žgance" za večerjo. Kruh narežeš na kocke in ga popražiš na maslu. V posodici stepeš jajce, dodaš še sol in to poliješ po kruhu. Premešaš in pečeš dokler se jajce ne strdi. To je to. V bistvu je to jajce s kruhom, ki je že noter user posted image Nič posebnega, a nama je zelo dobro.

Ribe:
Tudi jaz njihovega vonja ne maram in se že lep čas pripravljam, da bi jih naredila Eriki, pa nekako ne gre... Bom morala en vikend mojega nahecat, da naj jih on skuha, ker jih ima zelo rad user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.11.2008 21:46:58   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Samo še tole sem hotela napisat, ZAČINJANJE HRANE: pri juhicah si tudi pomagam s kapljo balzamičnega kisa, krompir pa kuham v BIO kockah ( VITAM: Zelenjavne jušne kocke), ki so brez dodane soli in ejev.

NČK: Prosila bi te, če mi lahko zaupaš kje se kupijo te zelenjavne jušne kocke brez dodane soli in ejevuser posted image ???

v merkatoriju jih kupujem ... sem jih pa videla tudi v DM. Pojma nimam, kje so cenejše.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.11.2008 21:47:09   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Evo, še blitva.....skoraj enako kot špinača user posted image :

SESTAVINE
Blitva ima malo kalorij, vsebuje pa veliko kalija, kalcija, magnezija, železa, folne kisline, vitaminov B1, B2, beta karotina in veliko vitamina C. Poleg tega vsebuje blitva številne bioaktivne snovi, ki jim pripisujejo različne zdravilne učinke. Blitva vsebuje tudi oksalno kislino, podobno kot špinača in rabarbara. Hranilna vrednost: 100 g blitve ima 14 kalorij.

NASVETI ZA ZDRAVJE
Žal lahko blitva v določenih okoliščinah (podobno kot špinača in rdeča pesa) vsebuje tudi veliko nitrata, ki se lahko razvije v zdravju škodljiv nitrit. Zato blitve ne smemo pogrevati, jedem z blitvo pa moramo dodajati velike količine vitamina C. Zelo priporočljivo je na primer, da k jedi pijemo napitek, ki je bogat z vitaminom C.

Dinki, lahko napopaš link teh nasvetov? Rada bi to malo prečitala ...  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.11.2008 21:49:05   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Samo še tole sem hotela napisat, ZAČINJANJE HRANE: pri juhicah si tudi pomagam s kapljo balzamičnega kisa, krompir pa kuham v BIO kockah ( VITAM: Zelenjavne jušne kocke), ki so brez dodane soli in ejev.

NČK: Prosila bi te, če mi lahko zaupaš kje se kupijo te zelenjavne jušne kocke brez dodane soli in ejevuser posted image ???

Bio kocke imajo v DMu, ziher jih je tam kupilauser posted image

pa jih (še) nisem! user posted image user posted image

sem pa ene druge, ampak te so pa s soljo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.11.2008 21:51:53   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: san

mam še en link do copat iz slovenije prodaja - se mi zdi ugodno...

http://copatki.homeip.net/index.php?var=2

iiiiiii, jaz bom pa verjetno Titku kupila ene podložene za miklavžka al pa božička, da mu bo toplo v nogice user posted image . Škoda ker ima le dva modela. Ima zdaj skoz obute te iz eBaya in si jih začuda ne sezuva....edino malo jih da v usta vsake toliko časa user posted image .

user posted image

oh, kako so krasni, taki toooopli so videt! Take bi pa še jaz nosila.
Titek mora bit prav srčkan v teh copatkihuser posted image . Praviš, da si jih ne sezuva ... a zato, ker si jih ne more al ker so mu tolk všeč? user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.11.2008 21:58:17   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Vprašanje: kako bi nadomestila kalcij v hrani, ki ga pač ne dobi, ker ne jema mlečnih jedi. Sploh se mi ne sanja, v kateri hrani bi še bil. Sicer kupim riževo mleko z dodatkom kalcija,samo dvomim, da je to dovolj.

Ursi2: To sm najdla glede kalcija:
Priporočena dnevna količina
dojenčki & otroci
350-550mg

Dobri rastlinski viri kalcija so: tofu, zelena listnata zelenjava, kalčki, semena in oreški, suho sadje(fige, grozdje), sokovi, tudi veliko sojinih mlek in napitkov je obogateno s kalcijem.

Tle maš pa še en link, tabela hrane bogate s kalcijem:

http://www.nutrigenomika.info/koliko_kalcija_potrebujete.htm

Timoty ti si pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pohvale vredna mamica!!!

Aleži: user posted image . To je pa lepo slišat.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.11.2008 22:05:30   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Današnji grafit za ženske:

*Ljubezen je kot šah. Vedno te zafrkne neki konj, medtem, ko osvajaš kralja.*

user posted image        user posted image                user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.11.2008 22:06:45   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

KOMBINEZONČEK: mi imamo na vozičku kar zimsko vrečo, je skoraj tako dobra in topla kot spalka, tako, da nimamo kombinezončka. Ga bo pa treba nabavit, ker bomo šli na smučanje, midva z maksom pa na sankanje user posted image

O ti važička, potem pa po meni in Vilmi pluvašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.11.2008 22:14:39   
TIMOTY
Timoty jz imam že skoz željo po tem, da bi šla v tujino živet. Mi je pa skor vseen kam, je pa želja Avstralija ali pa Anglija No Rusija mi je taka velka želja, ampak je nevarno in vse zlo...........
In veš, da boš končala in diplomirala! Si pa ja FUUUUUULLLLLLL PRIDNA! ! pA TVOJ je tudi priden in fajni in te podpira. No, tvoje dete pa, ko da bi vedlo, da more bit še posebej pridno!!!!!!!

Ursi2: user posted image        user posted image        user posted image

Pa hvala ti za informacije o hrani in kalciju!
Res si super in pridna!

Ursi2: Ni zakaj. Me veseli, da lahko pomagam.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 19.11.2008 22:18:06 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.11.2008 22:16:11   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

NČK: hvala za opis amaranta. Sem bila ful user posted image , ko sem prebrala, da vsebuje veliko kalcija in železa!user posted image user posted image
To, kakega okusa naj bi bil, mi je pa sestra rekla, ker meni je vse čist brez okusa. Ti pa verjamem, ker zgleda  že malo bolj čudnouser posted image  . Ampak naš ima rad. Sem Lukanu nardila za večerjo vanilijev puding+amarant+banano+maline (sem user posted image  nardila panna cote in malinov preliv čez) pa je zmazal poln krožnik - tisti otroški. Se to še ni zgodlo za večerjo.user posted image

uuuuuau! user posted image za poln oz. za cel spraznjen krožnik!
Amarant sem enkrat kupila, potem pa ga nisem znala pripraviti tako slastno ... prvič nisem delala kot za sladko oz. kot le gostilo za sadje in drugič, nikoli si nisem vzela časa, da bi mu pustila da nabrekne v celoti (kot npr. ješprenj).

KO govorimo o teh "eksotičnih" žitih sem se spomnila še na stročnice in sicer na ADZUKI FIŽOL in na RDEČO LEČO ... oboje krasno izgleda v pakungi, ko pa je skuhano pa niti ne. Čeprav je pa tukaj vprašanje ali ga nisme le jaz razkuhala ...
No, ti 2 stročnici sta tudi krasni. V slanih jedeh. Nimam izkušenj z njima v sladkih.

je na mestu, da omenim še ČIČIRIKO, jao to pa obožujem, to je pa takoooo dobro v solati  s česnom! Sem pa zadnjič anji to pripravila in sem vsako zrno posebej olupila (kuhane se z lahkoto), pa zmlela ... ampak sem verjetno premalo časa kuhala oz. namakala. Bom poskusila še 1x naredit, pomoje zna biti dobrouser posted image .

Ribe: tudi jaz razmišljam, da bi Lukanu pripravla user posted image , sam imam en problem. Jih videt ne morem, kaj šele vohat in pripravljat!user posted image user posted image  Mogoče bi mogla zdejle, ko je vse brez okusa in itak nič ne voham. Katero mi pa najbolj predlagate? Res nimam pojma, kaj bi bilo najboljše. Pa kako in s čim? A jo kr popečem na olivnem olju z malo česna in peteršilja pa zraven krompir in npr. špinačo ali kaj drugega?

Tolko za enkrat!

Če želiš, da ne smrdi, potem moraš ribico speči v pečici.
GOvorim za MORSKE RIBE (npr. škarpenauser posted image ). Ribo očistiš v slani vodi, jo natreš s soljo (eni je ne, ampak oni so že bolj gurmanski), v trebuh jo nafilaš s česnom, ROŽMARINOM, soljo, paradižnikom. Daš pečt na vroče olivno olje v pečico na veliko stopinj (js dam do konca). Prej lahko v istem pekaču pečeš krompirček, paradižnik, rožmarin, čebulo, česen, bučke ... Ribe med peko NE obračaš in le 1x poliješ z oljem v katerem se je pekla. Ribo pečeš tam nekje 15 min - seveda odvisno od velikosti. Postržeš tako, da se riba je kar direktno s pekača, z vilicami si vsak jemlje ...
dober tekuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.11.2008 22:22:34   
jagoga
Končno sem uspela vse prebrat, ampak se opravičujem, nimam energije komentirat. Sem že drugi dan sama z otroci (še en dan pa pride ljubi domov). Moram reči, da je stanje bolj normalno (ubogajo in so pridni), če sem sama z otroci, ampak vse moram pa sama naredit. Me kar groza prime, ko pomislim, da moram spet tiste kufre pripravit za dopust. Držte se in ostanite zdravi.user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.11.2008 22:27:40   
Lona76
Čveke čvekaste user posted image

Sam na hitro se javim.

Danes smo se imeli z otroci krasno v živalsekm vrtu. Sicer je bilo mrzlo k user posted image , ampak lušno. Tilen je full užival ker smo bili ravno ob 11 ko so hranili morskega leva in že cel dan razlaga kako je imel lev nastop user posted image . No jutri popoldne pa ga peljem še v cirkus. Tudi komaj čakava oba.

Taja je bila pridna spala in to je to. Ja je pa imela eno kapo iz flisa in ko smo prišli domov je imela revček mokre laske? Očitno ji je bilo pretoplo. Ji morma dajati še bombažno kapico, al pa tista kapa ni nič kaj preveč dobra da otrok tkole zašvica. Zvečer je pa full težko zaspala se je nekaj jokcala. Ne vem kaj je bilo. Verjetno spet zobki user posted image
Kalcij sem tudi jaz ko sem bila na dieti jedla tablete, mi je dietologinja na Pediatrični predlagala, pa še tablete ribosan al neki tazga ki imajo veliko omega3 sem jedla ker nisem smela rib.
Špinača sploh nisem pomislila da ni tok dobra, jst pa otroke z njo silim kok je zdrava
Kruh kar ga ostane posušim in dam na dolenjsko za živali. Me vsaj srce ne boli ko bi ga stran metala
Amarat mislim da mi bo dal mož odpoved ker tukaj berem o raznih semenih in jaz bi to vse sprobala, moj dragi je pa za meso in krompir. Že ko sem ajdovo kašo skuhala za tajo je nos vihu user posted image
Ursi2 jst tut nebi šla s taščo v shoping, sam da moj to ve, pa tut ne upa predlagat, je pa tale moja tašča tut poglavje zase. Bo zdej do petka pazila nečakinjo in me je vprašala če se bomo oglasili kaj Taja, Tilen in jaz in jo vprašam če je nečakinja zdrava pa pravi ja je sam mal kašlja user posted image . In to je zanjo zdrav otrok in naj jaz pridem k njej s Tajo user posted image . Ne vem al je res tok "blond" al se norca z mene dela.
Kivi mam jaz doma domačega mi ga je mami iz primorske prinesla pa sem mislila da naj ga Taja nebi jedla do 1. leta. A niso une črne pikce kao full alergene? Tko k jagode? Ma jst res s to prehrano ne vem več kje sem user posted image . Ma kompliciram pa tut kaj lahko in kaj ne. user posted image
Mumu upam da je Tia ok ker ni popoldne nič jedla. Mogoče ji samo ni pasalo
Timoty Taja je postavila včeraj rekord v pitju. Ponavadi popije cca 70 ml. Midve imava še problem ker se ne dojiva.
Copatki po moje bom tut jaz kakšne naročila, glede na to kakšne kolobocije ima San s temi copatki ne vem če se mi bo dalo z njimi zajuser posted image
Lan user posted image  za dvig na nogice sam ti kar počakaj da ne boš po prstkih hodu user posted image
Kremo sem jst od Penatena kupila pa sem jo kokoš pozabila danes namazat
Krompirja ne zmrzujem in tudi grejem ga ne, pa Taji tudi vse sveže kuham edino če ji pogrejem juhico od prejšnjega dne če je brez zakuhe.

To je to. Ja je blo res na kratko user posted image . Zdej grem pa v deželo sanj, ker sem že ob osmih skor omagala pa Tilen še ni spal. Me je ZOO zmatral.

MIrno noč vsem!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.11.2008 22:29:59   
TIMOTY

A mi lahko prosim katera razloži kako nardite te poste, k je gor izvirno sporočilo pol pa dol vaš odgovor- tako, da jih je več skupaj v enem postu??? Upam, da razumete kaj mislim, sm čudno napisala. Jst odgovarjam na vsak post posebej in vam grem s tem najbrž kr na živce. Se opravičujem, ampak mi ne rata

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.11.2008 22:36:34   
Lona76

A mi lahko prosim katera razloži kako nardite te poste, k je gor izvirno sporočilo pol pa dol vaš odgovor- tako, da jih je več skupaj v enem postu??? Upam, da razumete kaj mislim, sm čudno napisala. Jst odgovarjam na vsak post posebej in vam grem s tem najbrž kr na živce. Se opravičujem, ampak mi ne rata

Zdej ti lahko jaz pomagam, ker sem se pred enim mesecem naučila in sem važna user posted image .
Lahko za vsak post ki ga hočeš pokomentirat daš citiraj in skopiraš in nalepiš na en post, ampak meni noče kopirati postov ki se pišejo zato moram napisati (quote) oklepaje moraš delati oglate in potem skopiram besedilo in prilepim in na koncu citata (/quote) spet oglati oklepaji. Upam, da zastopiš ker se mi zdi da sem čudno napisala.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.11.2008 22:37:26   
Lona76
Ma ko sem prejšni post pisala ste spet umes polno načvekale user posted image .
Nč zdje grem pa res spat.

Lahko noč

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.11.2008 22:44:10   
Ursi2
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Zdej ti lahko jaz pomagam, ker sem se pred enim mesecem naučila in sem važna user posted image .
Lahko za vsak post ki ga hočeš pokomentirat daš citiraj in skopiraš in nalepiš na en post, ampak meni noče kopirati postov ki se pišejo zato moram napisati (quote) oklepaje moraš delati oglate in potem skopiram besedilo in prilepim in na koncu citata (/quote) spet oglati oklepaji. Upam, da zastopiš ker se mi zdi da sem čudno napisala.

sam tolko, ko se tudi jz ušim, kako se to nardi. Bom vidla, kaj je nastalo!user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.11.2008 22:44:51   
Ursi2
JUPIII, uspelo, pa le nisem čisto blond po duši!!!!! Lona, hvala za razlago!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.11.2008 23:10:34   
terida
user posted image user posted image Zdaj se pa počutim kot najslabša mama na svetu. No, ta druga najslabša, takoj za tisto ta prvo najslabšo, ki sem bila, ko mi je Erika padla po tleh... Pa kaj nobena res nikoli nič zamrznjenega ne pogreje?! Pa kako vam sploh uspe skuhat hrano samo za en obrok? Jaz pogosto naredim nekaj (npr. rižoto z mesom in zelenjavo) in je tega enostavno preveč za enkrat za njo. Pa dam potem v hladilnik za naslednji dan. In do zdaj nisem mislila, da je s tem kaj dosti narobe... Sploh ker včasih ne zaspi pred njenim kosilom in takrat nimam druge izbire kot nekaj na hitro pogret, ker z njo budno ne morem kuhat... Midva pa jeva dosti pozneje, tako da ne morem kuhat za vse naenkrat...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.11.2008 23:17:36   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Zamrzovanje hrane: Ja, vem da je vse boljše, če je sveže, samo enostavno mi ne znese, da bi ji vsak dan kuhala svežo hrano user posted image in mi pride zelo prav, da imam nekaj na zalogi, kar lahko na hitro pripravim. Dobro, da ste povedale za špinačo (tega nisem vedela), za krompir pa še vedno ne vem kaj je smiselno, ker se mnoge jedi s kuhanim krompirjem brez problemov zamrzujejo (njoki ipd.).

To je res, glede njokov ipd.. Pravijo pa, da se krompir ( surov ) doma pripravljen ( skuhan ) npr. v mineštri ne sme zamrzovat. Jst ga raje ne. Od mojga kolega je iz Amerike in tam tud 2 dni star pire jedo, sm v hladilnik ga dajo. Ampak to je Amerika.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

NČK: Prosila bi te, če mi lahko zaupaš kje se kupijo te zelenjavne jušne kocke brez dodane soli in ejev ???

v merkatoriju jih kupujem ... sem jih pa videla tudi v DM. Pojma nimam, kje so cenejše.

HVALA za odgovor.  user posted image Jih bom jutri kupila.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

NČK: Prosila bi te, če mi lahko zaupaš kje se kupijo te zelenjavne jušne kocke brez dodane soli in ejev ???

Bio kocke imajo v DMu, ziher jih je tam kupila

HVALA.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

je na mestu, da omenim še ČIČIRIKO, jao to pa obožujem, to je pa takoooo dobro v solati  s česnom! Sem pa zadnjič anji to pripravila in sem vsako zrno posebej olupila (kuhane se z lahkoto), pa zmlela ... ampak sem verjetno premalo časa kuhala oz. namakala. Bom poskusila še 1x naredit, pomoje zna biti dobro.

user posted image user posted image user posted image To mu bom pa probala nardit. Hvala za idejo, polna si jih. Super. Hvala

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Končno sem uspela vse prebrat, ampak se opravičujem, nimam energije komentirat. Sem že drugi dan sama z otroci (še en dan pa pride ljubi domov). Moram reči, da je stanje bolj normalno (ubogajo in so pridni), če sem sama z otroci, ampak vse moram pa sama naredit. Me kar groza prime, ko pomislim, da moram spet tiste kufre pripravit za dopust. Držte se in ostanite zdravi.

Želim ti krasn dopust. Upam, da se boš spočilauser posted image .

Timoty Taja je postavila včeraj rekord v pitju. Ponavadi popije cca 70 ml. Midve imava še problem ker se ne dojiva

user posted image user posted image user posted image user posted image Taja.

Zdej ti lahko jaz pomagam, ker sem se pred enim mesecem naučila in sem važna .

user posted image HVALA, rešila si me user posted image muk.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

JUPIII, uspelo, pa le nisem čisto blond po duši!!!!! Lona, hvala za razlago!

ČESTITAM. Tudi meni je uspelo user posted image

Lahko in mirno noč vam želim
user posted image

Wishing you a goodnight...
A warm night,
A cozy night,
A peaceful night too...

Wishing you good dreams,
Sweet dreams,
Nice dreams,
And dreams that come true...

These are my goodnight wishes for you!

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 19.11.2008 23:18:10 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.11.2008 23:25:29   
Zofy

user posted image user posted image Zdaj se pa počutim kot najslabša mama na svetu. No, ta druga najslabša, takoj za tisto ta prvo najslabšo, ki sem bila, ko mi je Erika padla po tleh... Pa kaj nobena res nikoli nič zamrznjenega ne pogreje?! Pa kako vam sploh uspe skuhat hrano samo za en obrok? Jaz pogosto naredim nekaj (npr. rižoto z mesom in zelenjavo) in je tega enostavno preveč za enkrat za njo. Pa dam potem v hladilnik za naslednji dan. In do zdaj nisem mislila, da je s tem kaj dosti narobe... Sploh ker včasih ne zaspi pred njenim kosilom in takrat nimam druge izbire kot nekaj na hitro pogret, ker z njo budno ne morem kuhat... Midva pa jeva dosti pozneje, tako da ne morem kuhat za vse naenkrat...

Jaz tudi pustim za naslednji dan, če je preveč. Ponavaid ali plento ali ajdovo kašo. Krompirja ne. Pogrejem pa potem v vroči kopeli. Dam v hippov steklen lonček in v lonec z vodo. Če se lahko kupljene kašice še naslednji dan pogrejejo, zakaj se ne bi smele doma narejeneuser posted image

Ste pa drugače tooooliko načvekale zdaj zvečer, da mi ne bo uspelo vsega prebrati. Jutri zjutraj pa vse ven na sprehod in nič na RR, da vas bom lahko v miru prebralauser posted image . Lahko nočko!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.11.2008 23:27:53   
TIMOTY

To pa ni res, nobena mama ni slaba mama, vse se trudimo po najboljših močeh. user posted image user posted image user posted image nam vsem. Jst za malega res ne zamrzujem rada, sej se kdaj tud to zgodi, ampak redko. Zamrzneš lahko zelenjavo, sadje,riž in rižote, meso, juhe..... Al pa če zvečer nardiš za naslednji dan, ko Erika zaspi. Tudi meni je že moj padel po tleh pa sm si 3 dni očitala, to se zgodi, če so pa user posted image tolk mobilni, da so vsepovsod. Pa smo pol že dve najslabše mame, pa še je takih- na žalost, ampak se zgodi. Glavno, da user posted image nima posledic. Pa tud, ko se ti enkrat zgodi si pol 100 % bolj pazljiv.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 19.11.2008 23:33:58 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.11.2008 23:41:28   
Ursi2

user posted image Hej, punca! Tega pa ne smeš mislit!NIKOLI!user posted image VSe smo najboljše mame za svoje sončke!!!!!!! Saj nisi edina, ki kdaj skuha več, da ima potem za večkrat. Jaz tudi skuham več ajdove kaše, riža, prosene kaše, zelenjave oz zelenjavne juhice. Tudi zamrznat dam, sploh kako govejo juhico. Le za krompir smo bile mnenja, da ni dobro, da se pogreva ali zamrzne!. Si pa zlo dobra mama in se resnično trudiš za svojo Eriko.user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Sploh pa, kako lahko rečeš kaj takega, ko se trudiš, da res čimveč časa posvetiš njej oz vam!!!!!!!??? Pa tak hudo dober sling si ji nardila!!!!user posted image
Pa ne samo, da si super mama, tudi najboljša bodoča tašča mojmu Lukanu si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.11.2008 23:57:56   
Ursi2
Evo, še nekaj za vse nas super mamice!

user posted image

Pa vsem želim lepo, čimbolj prespano noč!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.11.2008 0:57:53   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

KOMBINEZONČEK: mi imamo na vozičku kar zimsko vrečo,
je skoraj tako dobra in topla kot spalka, tako, da nimamo kombinezončka. 
Ga bo pa treba nabavit, ker bomo šli na smučanje, midva z maksom pa na sankanje user posted image

O ti važička, potem pa po meni in Vilmi pluvašuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        
takoooo sem te pogrešala danes user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 20.11.2008 1:11:17 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
20.11.2008 1:03:17   
Špela100

Ma ne no Terida takooo hudo pa spet ni. Saj veš, da si ti najboljša mami na svetu tvoji Eriki. user posted image user posted image  To s kuharijo pa tudi mene mori.
Zjutraj ko vstaneva in maksu dam kakšen piškotek, da se malo zamoti, hitim in režem zelenjavo in tri menuje hkrati kuham, da se kadi iz štedilnika...user posted image user posted image .
Ker potem ga dam spat, jaz delam, ko vstane pojeva malico in greva ven, ko prideva domov mora biti že kosilo, če ne smo že preveč lačni in ne bi mogla skuhati. Tako, da edino zjutraj da lahko vse pripravim, potem še hčerka pride iz šole, ima svoj menu, mož proti večeru iz službe svoj menu...jaz pa kar ostane user posted image user posted image . Se mi res zdi, da non stop kuham.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?