Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Hvala vsem za čestitke za zobek. sem prišla malo pogledat an vas preden grem v službo. Pridna učitl'ca! A te kaj crkljajo v službi, ko vejo kako veliko žrtev si naredila zanje? IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Še vprašanje a mate vaše zakladke zdej že v kombinizončkih ko greste ven? Jaz razmišljam da bi ji ga danes oblekla glede na to da je zunaj vse zmrznjeno . No ja je vsaj bilo zjutraj. ja, anja je že v kombinezončku . Ga pa neeee maaaaraaaa in kar vriska, ko jo ven odlupim. Sicer pa je na nebu taka navada, da je okrog 20. novembra vedno sneg ... potem je zatišje do 22. decembra, po 17. januarju se pa usuje. Ponavadi. Lansko leto se je dobro začelo, potem pa - no, pa saj same veste, ste ble tle . IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Oh my god punce, tole je pa ratalo tako obsežno, da jaz skoraj več ne morem slediti . IZVIRNO SPOROČILO: mumu Nn mi tut zdele spimo, po mojem da bo že vsak čas konec . Kaj morem ko ste pa tolk naklepetale, sem sam na hiterco preletela pa sem tut za to porabila več kot 15 minut. ok, se posujem s pepelom, sem res preveč načvekala, predvsem pa prazne slame ... sorči, sorči. Bom zdaj enga malo dalšiga naredla, pa manj slamnatega. (upam, da mi rata) IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Še malce, da pokomentiram: Katj, bravo za vsedanje, zoberke, šibanje po vseh 4-ih Kaj pomeni iti po vojaško? Že NČK sem hotla to vprašat. Jaz samo vem kaj je misionarska poza da se plazi kot vojak po tleh ... to pomeni, da ima trebušček na tleh in se s fafljicami odriva. Si zdaj predstavljaš, zofy? IZVIRNO SPOROČILO: terida IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Riževo mleko:: vse te izdelke kupujem jz v DM-U. Sem ravno šla po novo zalogo. Tam imajo tudi laneno seme (celo, drobljeno, mleto), ovsene kosmiče, rženo moko, koruzno moko,............ Pa tudi najcenej je. Najdražji mislim da je mercator. Za Hofer pa Lidl pa sploh ne vem, če imajo. Ampak tudi če bi imeli bi vseen v DM-u kupovala. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Preverjeno, drži kar je Ursi napisala glede izbire! Danes sem odpeketela po nabavo ... odločila sem se za obisk Qulandije, to je Šparov hipermarket, v sklopu katerega je še DM. DM se je izkazal za res tako po ponudbi, kot tudi cenovno! Npr.: laneno seme, nezmečkano, je v šparu 1.59€, v DM pa ta zmečkano 0.75€ riževo mleko 2.04€, v DM pa 1.77€ tako da, js pa zdaj res prisegam na DM! (že plenice tam kupujem pa po reviji öko so bili domači DM bio šamponi najbolje ocenjeni) Joj, kar ne morem verjet, da vam pa uspe v DM dobit stvari ceneje! Jaz pa sem šla danes v DM po žitne kašice v veri, da imajo tam ja poceni. Potem pa sem bila še v Mercatorju (ki je kao najbolj drag) in je bila pri njih ista kašica cenejša kot v DM! Ok, ne ravno za pol cene, a vseeno! Sem tako jezna! jaz pa sem se pa še potrudila in šla prav prepisati cene z računov, da ja ne bom kar nekaj na pamet pisala! Pa še napisala sem točno za katere izdelke se gre in za katere trgovine. Seveda, da itak, da ne more biti potem v eni vse, kar se v njej prodaja ceneje kot v drugi. ti časi so minili. Zdaj so napočili časi aerošopinga, ko letamo ko ena mona okrog in kupujemo ene stvari v eni, druge v drugi trgovini, zato da domov prinesemo "prihranjeni nakup". Saj vem, da to že veš ... ampak se mi zdi, da te moram mal spomit na to, ko se pa jeziš. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy NČK, jaz sem tudi večinoma dražje stvari v DMu vidla, Je v Sparu ceneje kar sem jaz gledala. Edino je res, da je DM cenejši od kakih bio trgovin (če kupiješ bio izdelke). tudi bio je v šparu dražje, vsaj pri nas ... IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Malo obiskujemo ZD (zaradi teže bomo mogoče šli naprej v pediatrično), da se bo vse uredilo in da ne bo treba na pediatrično! IZVIRNO SPOROČILO: Zala. princeska se je zbudilla spala je 20 min. Ima vročino in nič drugega in ne vem ali so zobki ali bo kaj drugega, pa še ven ne upam, pri nas je še vse belo od mraza... še eno vprašanje, calpol? meni so dali daleron . Nič ne morem bit na rr se že krega in govori ejejejjej imejte se krasno... , da bi bili le zobki in da bi čimprej ven pokukali! sem že slišala za daleron ... ampak vedno so mi zdravniki za dajali capol. Ne vem zakaj. Morda zaradi okusa? Ali pa imajo firme različno pri zdravnikih zmenjeno? Naša se tudi tako krega, a hodita na isti jezikovni tečaj IZVIRNO SPOROČILO: mumu Aha še eno vprašanje imam, AVOKADO in MARAKUJA, naša piška tega sadeža res ne bo naenkrat pojedla , kako se to lahko shrani da bo dobro še naslednji dan????? Hvala za odgovore. avokado pokapam z malo limoninega soka, da ne oksidira, pa v PVC folio zavijem (tisto za sendviče zavijat).
|