ona
|
Ojla! No,pa smo tudi mi bolani....tamala je včeraj zvečer zakuhala,je mela sicer 37.8 vročine ma je bila prav boga.Jamrala je,da jo glava boli in nič drugega,tako,da je potem danes doma z mano in se obe dolgočasiva,ker danes je pa prav uredu.Vročine ni več in nmam pojma zakaj je sploh bila Sem jo pa včeraj peljala prvič v plesno šolo v sežano in je bila tako navdušena,da je joj.Sem jo morala tam pustit samo 45 minut,ker ne dovolijo staršev zraven,ma potem mi je vaditeljica rekla,da je šlo prav super za prvič,Lepo se je vklopila in delala vse z ostalimi punčkami,tako,da je kar za vztrajat.Imamo pa tole 1x na teden in bomo videli kako bo šlo,ker je itak navdušena nad plesanjem!Mogoče je pa zaradi tega dobila vročino...boooo ANAKARIN,ti se kar nam izpovej,veš,da te bomo poslušale,če ne drugega!Jaz te kar občudujem kako vse sfolgaš,res kapo dol!!Glede tašče pa ji jasno dopovej kako se učijo v šoli,ker tudi pri meni,če drugače učim sina mi takoj pove,da tako se ne učijo,še posebej pri matematiki imajo prav posebne načine,tako,da moraš res jih učit kot v šoli,če ne so vsi zmedeni!Upam,da boste rešle ta konflikt! Še dobro,da nimam tašče ...no,saj bi jo rada imela,ker jo nisem niti poznala,pa baje je bila ful uredu ženska Pa spanje si tudi porihtaj,ker neprespana boš samo še bolj živčna in posledično otroci s tabo...Dej jih magari samo za en dan v varstvo in se pejdi naspat,ok! Pol bo tudi zdravje ok,boš videla,otročkom pa en ,da bojo čimprej vsi zdravi! APRILČICA,si dobila boršo?tamičken je že uredu z ustnico? MUCKA,zdej pa še vi potolčeni!samo,da ni nič hudega....ma kako je padel glih na obraz,revček KAROLINA,kaj je novega?Kako si pa ti z zdravjem,se je kaj poboljšalo? LOIS glede slik si označiš možnost,da vidijo samo ti in prijatelji in potem nam pošlješ zs,pa bomo pogledale. jaz sem si rekla,da ko vam bom kazala slike,ko boste vse pogledale bom kar zbrisala album,da res cel vesoljni svet ne gleda slik...bom pa šla provat se na novo prijavit na sinov računalnik,da vidim če lahko gledam naše slike,pa vam javim,ok! Ala želim vam lep deževen dan!
|