ona
|
Ojla,ma se nam dogaja kajne?Ja,jaz sem tudi skoz v laufu....danes sem nesla na sodišče izvržbo za preživnino za bivšega!Imela sem sicer nekaj skakanja z iskanjem podatkov,a sem vse uspešno našla in nesla in glej ga zlomka (LOIS,ne zameri)sem se skoraj skregala tam Torej,oni meni takoj,da rabijo original dogovor o preživljanju in ne kopijo.Jaz original že imam na sodišču,ker smo poleti dali izvržbo,da mi sina pripeljejo domov in jim nikakor nisem mogla dopovedat,da imajo to v temu in temu spisu!Mi je šjora tam rekla,da bi mogla zahtevat takrat nazaj in zdej spet dat zraven...ja,pa ja!No,potem je videla,da se ne dam,ker sem strogo zahtevala kar je moje in sicer tisti kos papirja in se je gospa končno omehčala in ga šla poiskat samo v eno omaro....Joj in potem mi je vrnila original in je zadostovalo samo,da je na kopijo napisala,da je enaka originalu Ma jaz ne vem al sem jaz tupa včasih,al kaj.... Ja,saj vem,da ne morejo mimo zakonov,ampak vseeno naj gledajo malo bolj realno,a!!! LOIS,saj tebe se to ne tiče,je bila pač tale na sodišču že v faco smotana in me je že to takoj zmotlo s kakšnim nastopom je šla proti meni...kot,da sem en izmeček,ki ne ve kaj hoče! Mah bo že bolje! A,ja jaz pa delam doma pri mojemu dragemu v firmi,ki jo ima on,jaz urejam vse papirnato in nonstop nekam skačem okrog po kakšnih uredih,skratka stalno sem v muvingu!Mi pa kar paše tak način,ker si sama krojim in delo in plačo.Je pa res,da imam včasih nonstop za delat,ker kar odrezat firmo se ne da,ker veš,da se gre zate! A,ja moj je pa šel včeraj v Bosno,ker imajo tam dan dobaviteljev in se mora udeležit tega,čeprav se mu ni dalo.Zdej verjetno al pride danes al pa jutri,če bojo preveč žurali tam na koncu,potem je bolje,da tam prespi.Sem pa ko brez glave,ker sva zelo poredko narazen in je zdaj prav čudno!" KAROLINA,sem pogledala za tisto tutico in je samo una z nogicami,rozasta,eno pa imam zelenkasto ful veliko za enih 5 let,tisto,ki sem jo imela v mislim pa sem posodila eni tukaj v vasi že lani,ker hodijo smučat in me je prosila,če jo lahko ima še letos,Sem pa bla sigurna da je med drugo robo...sorry!!Se bom pa kaj pozanimala,če ti kje kakšno izvoham,ok! MID glede slik je res ena frka,ti bom šla pol pogledat,pa ti povem kako dela in kaj označit,ok! TRIXI,za kavo sem pa zmeraj (skoraj) na voljo in ti me kar pokliči,bova šle kadar boš tle okoli,ok! APRILČICA,si dobila boršo? Ste pa obe res face s temi boršami,zanimivo,da se vama obema strže pas... ANAKARIN,mi bomo verjetno v soboto šli na grob od mame od mojega (moje tašče) in potem še kam naokoli,ko bomo že uštimani.Se bi pa mi vsi radi ognili obiskom,ki pridejo k tastu in sicer pride vedno neka čudna žlahta po mamini strani in so vsi kar tečni,tako,da potem prepustim tastu naj kar k njim hodijo! Ok,grem še kaj spucat,ker sem pustila v kosih Lepo se imejte!
|