|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
11.11.2008 16:07:18   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: anakarin

Lepo lepo, da princeska uživa na vajah. In kar spodbujaj jo, če bo mela kak slab dan. Se spomnim k sm hodila v 1 razred in sm se takoj vpisala h ritmiki (takrat ni bilo plesnih šol). Plesala sm 3 leta, nato je propadlo in eden v Po ustanovi privat plesne vaje, ne šolo in še tam sm vztrajala ene 3 leta jazz baleta. Ko sm pa šla v srednjo, pa vsega konec. Tud moj dragi ni bog ve kaj za plesat, ko pa je reba plesat, pleše kot da bi bil leta in leta plesalec.

jaz sem imela popolnoma isto kariero, najprej ritmika že v 1. razredu in potem jazz balet, ampak le v OŠ , v SŠ pa sem opustila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
11.11.2008 20:27:30   
ona
Ojla,
ma hvala za pohvale...mi je kar nerodno!
Ja,kar se tiče računalnika in tehnike sem edina pri bajti,ki se na to spozna in sem prav primorana urejat te zadeve,nimam kaj!najbolj smešno mi je blo zadnjič,ko pridejo od telekoma zaradi neke napeljave in ko je moj pokazal,da naj se z mano pogovarjajo,je tip kar pogledal,saj ni pričakoval,da se bo z žensko pogovarjaluser posted image user posted image
Saj potem je videl,da se je lepo z mano vse zmeniluser posted image
Računalnik tudi lahko rečem,da kar dobro obvladam,tako,da me ni strah,da se kaj zalomiuser posted image
Pa sem zašla od bistva tega posta...torej,sobca je sestavljena,ful smo vsi zadovoljni,tamala bi kar spat že šla,komaj čaka in samo upam,da bo res sama spalauser posted image
Poslikala sem jo tudi,dokler ni še natrpana in slike lahko pogledate v albumu,jih dam gor čez par minut.ne bom pošiljala gesel,pejte kar pod mojim postom v moj album in si poglejte pod soba,ok!
Tako,zdej grem še prelagat cunje v sobico,da dobim v naši kaj placauser posted image
uživajte!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
11.11.2008 20:41:50   
ona
Evo,tukaj imate direktno povezavo:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11655&hash=588f59a25ef7b5ee147c7eb92756add4
So pa malo slabše slike,ker sem jiz z nizko kvaliteto slikala,da gre hitreje prenos user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
11.11.2008 21:05:40   
aprilčica07
ona: super sobica, res lepa, ma kaj lepa, ma prav taka srčkana za take pupike
anakarin; kasso: obe imata alora  dosti plesnega talenta... no, saj jst tudi rada plešem, moj je pa totalni anti plesalec (razen kadar je kašen glažek preveč v riti), drgač pa ga ne spravim na plesišče.. sej če priznam sama sebi, niti enga računalničarja ne poznam, ki bi plesal he heuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede znanja pr računalnikih, sem pa jst tudi blj boga, znam pač tisto kar moram, vse ostalo mi je znanstvena fantastika, za tehniko sem res anti, je pa moj tolko bolj, tako, da se tle res fejst dopolnujeva:):)

Tamali spi, jst si naravno sušim lase, da bom jutri šla lepa na šiht, ker je sreda, mojga pa še ni..:):)
karolina: ja, mi2 sva začela zdaj kr aktivno delat na dojenčku (nevem če lahko rečem lih aktivno, ker nevem kolko krat sva, je bolj suša, ker imava na sredi postle gosta)user posted image .. jst sem tela kr zavlačevat, ma je moj rekel, da bo treba, naju itka lovi bio ura in vem, da ima prav.. pa nisva tiste sorte, ki bi takoj ratalo, tako, da bomo vidli kako bo:):)

še malo tv, pol pa spat.. lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
11.11.2008 22:35:49   
trixi
no, pa da še jaz kaj po dolgem času napišem, da ne bom samo bralauser posted image , preberem, rečem- bom pole kaj napisala in tistega "pole" niuser posted image .
Ben, itak, jaz radovednica, sem takoj šla špegat za sobico od male one, lepo, lepo. Hja, zdaj, k mamo fanta pri hiši je spet lepo gledat rozaste cunce, opremo itd, ma k je bla naša še mičkena se mi je pa zdelo, da bom sladkorno fasala od vse te pocukrane roza barve. Itak, da si je mula takrat v mladih letih tudi sobco izbrala v roza barvi, no, še malo bele in turkizne je zraven. Zdaj, na "stara"user posted image leta si je storla pa še pobelit dve steni tako antiko roza in dve malinasto roza. V OŠ jo je pa vozilo, da bi imela vsaj strop črn, če ne kar vse stene, ma adijo pamet.
Kaj sem še tela povedat, ah, ja, aprilčica, ne se sekirat, jaz sem tudi ena taka, sto let za leseno žlico, kar se računalniške pismenosti tiče, ma ben, glavno, da se sem gor spravimuser posted image , pa še kar je takih nujnih zadev, če ne pa prašam. Plesat pa ne maram, pa sva z mojim dala skoz celo plesno šolo pr urški, sva prišla do kluba, pole smo pa dojenčka naštimali. In glih te dni se malo postrani gledava, k smo v soboto vabljeni na eno žurko, kjer se bo v glavnem jedlo in pilo in plesalo, in meni se tako ne da it, in ne gremo, pika.
Ma kaj zdaj bo tle gor polno dojenčkov, lepo, lepo, eh, tle se pa ne morem vključit v debato, sem že malo preksna.
Eko, zdaj pa tuš in knjiga, lahko noč

< Sporočilo je popravil trixi -- 11.11.2008 22:36:48 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
12.11.2008 7:57:25   
karolina*
Ojla punce!

ONA soba je prekrasna! Super ste zbrali, res!!! Si je ta mala sama jo zbrala? Predvidevam da ja, zaradi barve.  Se je lih včeraj ena kolegica pri  meni smejala, ker smo naši pupi kupli temno rjavo bundo. Pa sem ji rekla, da dokler barve še izbiram js, bom kupovala bolj take nevtralne, če bomo kdaj morda fantka imeli, da bo prišlo še prav. Prav kamlu si bo itak začela sama zbirat barve in takrat bo verjetno res vse roza user posted image

Tudi dns smo spali celo noč, tako  da sm po dolgem času prišla mal k sebi user posted image . Upam, da se bo tako tudi nadaljevalo.

Dns ima moj user posted image uni kolokvij iz botanike, taku da držte pesti, da nardi. Js se ne bi nikoli tistega naučila - cca 500 rastlin-prepoznat (po herbariju) in povedat vse po latinsko (družina, rod, vrsta...), pol pa še po slovesnko. Groza ej. Včeraj sem ga malo spraševala, pa je vse zrecitiral kot pesmico, ful obvlada. Upam, da bo tuid na izpitu tku, ker tam lahko dobi čisto drugačen primerek iste rastline, pa je lahko ne prepozna. Pa upam, da bo...

Taku, zdej pa veselo na delo...

Uživejte

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
12.11.2008 8:09:13   
lois
Oj,

Ona najprej se moram tebi zahvaliti za tako obsežno in natančno razlago glede albuma, ampak mislim, da jaz tukaj na šihtu ne morem naložiti slik, ker imamo blokiran program, saj izpiše se mi, ko hočem naložiti slike, da ne morem, ker mi ne dela .... program. Tako, da se bom potrudila in doma naložila slike v album, da si jih boste lahko ogledale, ja spomnila sem se tudi, da tiste, ki pa bi prej rade malo pošpegale user posted image , pa mi lahko na ZS pošljete vaš mail in vam jih bom preko maila poslala.

Sobica je pa takooooo lepa, pupa bo prav uživala v njej, kako pa je bila prva noč? Ful se mi dopade ograjica pri postelji, mi jo imamo tudi in se mi zdi prav fajn.

Trixi, prav lepo je, da si se oglasila. Mogoče pa bo fajn na žurki, še enkrat premisli.  Ponavadi je, da tam kjer si ti ne da iti, ali mogoče misliš, da ne bo uredu, je na koncu full fajn. user posted image

Aprilčica, zate držim pesti, da vama bo hitro ratalo. user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
12.11.2008 11:34:13   
ona
Ojla,
ma danes sem pa res veselauser posted image user posted image user posted image
In zakaj?Zato,ker je moja odvetnica klicala na sodišče v Koper,ker LOIS,meni niso hoteli povedat in je tožba za predodelitev,ki jo je vložil bivši razveljavljena!!!Zdaj,lahko jo je sam umaknila,lahko jo ni dopolnil v pravem času ali pa so se pozanimali na CSDuser posted image Saj sploh ni važno,zakaj,važno,da je umaknjenauser posted image user posted image user posted image
Potem sem pisala socialni delavki o temu in baje(ni sigurna) bo ali je vložil tožbo za stike,kar me pa malo moti...ker se bo treba glih tako borit,da ne bi imel stikov in tokrat bo prišel sin na svoj račun...kar bo rekel bojo upoštevali in upam,da ne dobi stikov,vsaj zaradi vsega kar nam je prizadejal!Bomo videli,glavno,da ni več tiste tožbe,kjer je hotel imet otroka!!!!

Hvala za sobico,meni je tudi lepauser posted image user posted image Sem jo pa sama izbrala,smo skombinirale različne elemente v trgovini in potem sem doma tamali samo prospekt pokazala kako bo izgledala,tako,da ona ni z mano izbirala,je mama izbralauser posted image
Včeraj zvečer je komaj čakala it spat v njeno sobo in je res šla sama spat,malo sem pustila odprta vrata na hodnik in čez 15 minut sem šla pogledat in je spala ko topuser posted image user posted image
Super,je res mož besede ta naša princeska,saj je rekla,da bo sama spala in je res!!!
meni je blo pa tako čudno v spalnici,je kar nekaj manjkalouser posted image
APRILČICA,super,da delate na dojenčku!!!!Držim pesti,da vam kmalu uspe!!!!user posted image user posted image
KAROLINA,tebe moram nekaj kontaktirat ob priliki,drugače pa tvojemu dragemu vso srečo na izpitu!!!
Ti,zakaj bo pa tole rabil....kaj ni mizaruser posted image jah,babja radovednost!
LOIS,ti bom poslala email na zs,da vidim slike,ok!
TRIXI,saj tud jaz sem menda prestata glede dojenčkovuser posted image  ma vseeno bomo pa kakšen nasvet dale!
Na kakšno fešto pa greš v soboto,ker gre tud naš tast v tiste konce na eno fešto?

Ok,uživajte,grem spet v karte v pisarno...joj,moram neke predpise pesnit in sem prav out v temu....

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
12.11.2008 12:15:52   
Anonimen
ONA superca za sobicouser posted image user posted image . In še praktična povrh. Ostalo pa da ne ponavljam kot predhodnice.
KAROLINA držimo pesti za možeka. Super tud za vašo mikeno, da je začela spati.
APRILČICA a ti povem kako nama je ratal neplaniran tretji čudežuser posted image Na žurko pejta in ne mislita o tem. user posted image z užitkom user posted image
TRIXI mislim da bo kmal še moja prva hči hotela črne steneuser posted image user posted image user posted image ma pejte vsaj jest na žurkouser posted image bosta s tvojim potli doma plesalauser posted image user posted image

Naša ta mala je tud danes spala celo noč, ma ta mali pa še vedno ne. Mislim, da ni zadosti sit. Odkar se je sam nehal dojit, se zbuja ponoči na 2 uri in išče za pit. Ma kaj ko vragec, noče mleka pit iz flaške (nikakršno, vse sm probala), samo čaj pije. Ne vem no, nism pametna.
včeraj zvečer se je naš potnikuser posted image vrnil iz nemčije in razveselil pupe s torbami z motivi konjev.ma kako veseljo je blo to. Ta mali se je cel večer stiskal samo njemu, ponoči pa mene kličeuser posted image
Ta večja je nora na konje in samo manjka še posteljina s konji in tepih s konji v sob. Slik pa kolikor hočete od dimenzije 1,5m za 1m do najmanjših. Šalčke, majce, jakne, štunfe, ....vse natisnjeno s konji. Zdej pa hoče še ta mala imet.

Nč grem delat mesno lazanjo, čau

< Sporočilo je popravil anakarin -- 12.11.2008 12:18:53 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
12.11.2008 12:46:33   
lois
Ojla,

Ona, prav vesela sem, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , super se je vse to uredilo.
Tvoja princeska pa je res mož besede.

Karolina za tvojega možeka pa držim pesti, res je bil priden, da se je vse to naučil. Pohvalno. user posted image

Naj vam pa povem, da sem danes zelo slabe volje user posted image , prejle sem izvedela, da moje hiške še ne bo mogoče graditi do leta 2010, gre pa zato, da nam je župan obljubil, da bo financiral za elektriko in vodo, ki nam jo bodo položili pod pločnik, ki pa se bo delal šele leta 2010 in seveda če se bo takrat. Če bi v svoji režijo to delali, bi nas to zeeelooo koštalo, tko da bomo res morali počakati. In zdaj sem že tako sita teh papirjev in zato, ker že tako dolgo čakam, da sem se ta trenutek odločila, da bomo gradili montažno hiško. Sita sem že tega čakanja. Kakšno mnenje pa imate ve o montažnih hiškah, ali jo ima katera, katere so vam všeč, kateri proizvajalec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
12.11.2008 13:08:48   
karolina*
ONA tudi js sm tako vesela za vas in tvojga fanta!!!!! In glede na to, kar vam je tvoj bivši naredil v teh par mesecih upam, da niti stikov ne bo dobil!!!!!! Drgači pa- ne, moj user posted image  ni mizar (moj tata je), je inženir gozdarstva, pa študira še malo naprej, ga ful veseli to. Ti me kr pokliči, ni problema.

ANAKARIN, moj bratranc ima konje, taku da lahko tvojo pupiko kdaj na obisk pripelješ, pa jih bomo šle pogledat. Ma sej verjetno jih imate kej tudi v vaši okolici user posted image .

LOIS, ne bit žalostna. Vse stvari se ponavadi poštimajo in ne zgledajo tak grozno kot v tistem trenutku ko izvemo zanje. Js sm imela pred časom tudi ene probleme s parcelo pri hiši in sem se ful sekirala in bla žalostna, pol sm pa pozabla in čez en mesec se je vse poštimalo v moj prid, brez da sm karkoli na tem delala. Drugače pa bi js, če bi kdaj imela svojo hišo, naredila sigurno montažno, pritlično, v velikosti enega mal bl komot stanovanja, brez stopnic, z izhodom iz jedilnice na travnik user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak to so samo moje sanje, ki se verjetno nikoli ne bojo uresničile, saj če gledam trenutno, ko imava oba z mojim solidne službe in si niti ene postelje ne morva kupit (no res da imava kredit za avto), potem si sploh ne znam predstavljat, da bi kdaj svojo hišo imela user posted image user posted image  Sej ne jamram, nam je čisto fajn tako kot je sedaj in takoj podpišem, da tako ostane, ma za kakšno lušno simpatično hiško pa vseeno še rada pogledam user posted image

Šibam še kej nardit

lp

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
12.11.2008 14:58:39   
trixi
anakarin, kaj zdej vaša pupa ful ponavlja za našouser posted image , sej se še poznajo ne. Ma če ti povem, da je bila tudi naša čisto ubrisana na konje, ej, največja zamera ki jo ima do mene je, da ki je nisem nikamor vpisala, da bi ona hodila jahat. Slikic in fotografij in posteljnine in risbic in... je bilo pa tudi pri nas polno. Pa ene parkrat je šla na poletne počitnice na en ranč tm pri Logatcu, so prav imeli organizirano za otroke, tako, da vsaj malo opravka s konji je pa le mela. Anka kidanje po hlevuuser posted image
ona, ma veš kaj, nismo prestare za dojenčke, dej, samo ne bi bil zdaj glih več taprav cajt zanje, dejmo tako rečt ne...Sicer pa bravo za situacijo szi sinom, ma kaj bojo končno poslušali tudi njega, kaj ma za povedat!
Kaj ti čem še neki rečt v zvezi s sobico, ma ne si vzet za slabo, samo taku, za predstavo, kako se našim malim bučkam sz cajtom vse pomeša. Meni je naša rekla, da če bi imeli starši svoje otroke radi, bi jim nikoli ne dovolili imet roza sobce, samo normalno rjavo. Ma ona je še sama zbirala, ha, meni je blo to ku bi me z mrzlo vodo polili. Ma kar si je zbrala to ima.
Na fešto pa ne gremo no, nanka samo jest, sem glih shujšala eno kilo in pol, že tako je težko čez vikend, ko smo doma in kar naprej brkljam po kuhinji. Pa še moj ful rad kuha- na mojo žalost tudi dobro, ko bi bilo vsaj zanič in ne bi blo treba jest. Aja, fešta je pa v Grgarju.
karolina, kaj pole se vam je uredilo to z dvoriščem, ku si enkrat pisala? In če še jaz lahko malo sanjam, jaz bi imela pa tako hiško ku so ble en bot, spodaj dnevni prostori- velika kuhinja in mezat- a sploh ve kera kaj je to za en prostor, en mini vc, gor pa spalnice, kopalnica. Saj sanje so zastonj, v resnici sem pa prav vesela, da sploh imam kje bit in nam ne visi še kšn ubijalski kredit za stanovanje za vratom.
Vidiš lois, saj bo, ko si najmanj misliš, se stvari postavijo na pravo mesto.
Zdaj vam pa za konec še povem zgode in nezgode od danes. Mislim, če obstaja možnost, da bo šlo kaj narobe se to sigurno zgodi meni. Namreč, sem si dala boršo na uno poličko, ki je med prtljažnikom in kabino od avta, sem še nekaj iskala po prtljažniku, no, in pole čem to boršo vzet in potegnem samo za ročaj in sem skupaj z boršo potegnila še polico. user posted image Aja, direkt meni v zobe, ben, malo imam ustnico zatečeno, ma niti ni tako močno opazit, sem pa mela občutek, da bom vsaj kakšen zob ven pljunla. Itak pa je bil danes dan, ko je šlo vse narobe, sem jo raje prej pobrisala domov, tako, da sem si vzela čas tle gor tapkat. Ma zdaj bom nehala, da se me ne uštufirate.
čau, čau

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
12.11.2008 16:43:36   
aprilčica07
Evo mene,

trixi: ma važno, da si nisi zobo razbila, dej..... pol bi bil šele kaos.. dokler je samo ustnicauser posted image se smejem,  ma vem, da te je bolelo, samo mi je smešno, ker sem se jst uni dan zaletela pazi zdej, v odprto škuro.. na puhno, itak zatečene ustnice, ko, da me bi zboksali.. in plavo očke zraven.. HB, da so zobi ostali celi.
karolina: držim punje za tvojega možeka, je priden, da se je vse to naučil..
lois: meni so montažne hiške všečne, ma nimamo zadosti denarja, da bi jo kadarkoli meli, razen če zadenemo na lotuuser posted image ... saj bom napisala kot karolina, ne smem jamrat, nam ni slabo, oba imava službe, avte, stanovanje, jst bi tudi hiško, tako lepo mičkeno lih za eno familijo.. sej sanjam pa lahko, a ne?
ona: super, da se tako izteka s sinom, vidiš, da se prej ali slej vse poštima....
anakarin: a na konje je nora pupika? ma sej neki pa morajo imet.. tle sin od sodelakve je matast na pajke.. ja prav ste prebrale, in ima tudi posteljnino na spajdermena in vse v sobi na pajke.. si predstavljate to? meni bi dnevno vozili k dohtarju, ker imamo nenormalne fobije pred pajki in podobno golaznjio, in pol da ti otrok to obožuje.. mater, me že sama misel tresel..brrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še kej nardit, pol pa gas na kras, pa še rima se... a sem klicala unga od total tv- ja in me pokliče enkrat drug teden in pride poštimat zadeve.. super, pol bom pa tudi jst važna..

lp.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
12.11.2008 17:38:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image TRIXI si me nasmejala nouser posted image user posted image user posted image da vidiš kulkrt sm jz taka neroda. kar se tiče dojenčkov ti pa ONA boste dobre za nasvete dajat, a ne. Glede konjev sm mislila, da je edina tako mahnjena. In včeraj ko je moj prinesel s sabo še en konjski katalog (kjer je vsa oprema za konje in jahače, pa tud za otroke imajo, ma res luštne stvari) se je ta večji že odtrgalo. Je vidla ene krasne štivale-sej veste kaj je to (kavbojski škornji), ma prav za punčke, cena pa je 80€. Sm ji rekla, da bomo vidli. Sej ji noga raste k plevel, spomladi bi ji že blo majhno no. Bom poslikala, pa boste vidle kak šo luštne.
Un ranč pr Logatcu pa se imenuje Ranč kaja in Grom. Poznam tiste ljudi bolj tako-tako. Sej tud naša je letos tečnarla za take počitnice, ma ni še za njo. Drugo leto bomo vidli kako pa kaj. Mi živimo kjer nas konji okol in okol obkrožajo, ma niso naši user posted image . Enega smo imeli pred leti, ma se je zastrupil s stravo. Ko je bil mož star okol 10let, je lih tako imel doma eno kobilo, sm pozabla kaj je blu z njo.
Drugače bomo itak imeli spet (ma menda, nism sigurna v številu) 2 konjička na Kolpi pr tastu in tašči doma, ko bo šla tašča v penzijo. Ta dva konjička se paseta blizu nas in jih ima še lastnik. Čez 4 leta pa bomo vidli. Mislim, da so obe kobile, Pikica in Strelauser posted image (ker ima na glavi belo liso v obliki strele).

Maloprej smo pršli od dohtorja, tokrat ni bolezenuser posted image . Ta večjo peljala po 3 dozo za klopni meningitis in ta mali je prejel cepivo pred vstopom v jasli. Ta večja je tako zaščitena ene 3 leta.

No kaj se tiče hiške, pravim hvala bogu na tem kar imam, da nism v nekem podnajemniškem stanovanju in vsak dan v strahu, kdaj it proč. Kukr ste vse povedale, tud jz sanjam o majhni hiški, če bi na lotu zadela in zdejšnje bi prodali-to sigurno. ker pri nas je problem, da nas je ene 5 solastnikov in vsak dan bolj napeto ratuje. Kredita mamo še za eno leto, ppotem pa dvignemo opet kredit za prekrivanje strehe. Al pa loto variantauser posted image user posted image
KAROLINA in kaku je blu na izpitu botanike? Pesti me že bolijouser posted image

Da vam povem, da sm zdejle naročila eno majco za mojega frajerja. Drug teden ima kristusovih 33let. Pa bo majca rdeča z dolgimi rokavi, na kateri bo spredaj tisk črnega škorpijona, na levi rami zgoraj pa njegovo ime. je zeeelooo ponosen, da je škorpijon in še na isti dan ima še moja mama rojstni dan. Z mojimi smo se menli, da ne kupujemo nč, samo kako malenkost, če bomo pršli.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 12.11.2008 17:40:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1789
13.11.2008 7:11:26   
aprilčica07
Jutro bejbe,

pa je spet dež,,,, ma je padalo pr nas celo noč in zanimivo je, da kadar pada dež naš lump spi, se ne oglaša, ne njuri, ne stoka, nič , je čut samo dihanje in nič drugega.... tako, da smo se naspali, ker sva tudi mi2 spala kot topa

Danes bomo sestankovali spet cel dan, jao, ke volja ma bo že šlo mimo tudi to. Drgač smo pa okrnjena zasedba (porodniški, pa izpiti, pa bolezni, pa predavanja), skratka kr neki je ratalo zdej.

Jutri je petek, kar me posebno veseli, pa moj ne bo dežuren ta vikend, tako, da nam bo mogoče še ratalo it kam pohajat (če je dežuren mora bit v 15 minutah v službi, se pravi, kam daleč ne smemo klatit), tokrat pa bomo svobodni... Pa malo moramo it v šoping zanj, gre prvi teden v decembru v Atene in revež nima kaj oblečt, njegov omara obsega tole: uniforma, uniforma in uniforma, ene kavbojke, dve majci, plašč in usnjena jakna, štivali, in telovadne copate, a pa trenirka in tako opremljenega ga ne smem pustit po svetu

Tako, zdej letim na kafe pol pa delat in poslušat predavanje:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
13.11.2008 9:15:55   
aprilčica07
Trixi: tudi mi2  sva vabljena na uni žur v Grgar, samo močno dvomim, da bomo šli... kej vem, niti nimam volje, pa ponavadi mi ni problema se spravit kam pohajat.. ma tokrat me pa neč ne vleče...sicer moram še prašat mojga, ma ponavadi take odločitve kr meni prepusit, ker je on bolj zapečkar in tud zato sklepam, da bomo doma...  pa še vozit je treba in če gremo točno vem, da bom jst šofer, ker se ga bo itak nacediluser posted image user posted image user posted image user posted image , pa jst bi tudi kej spila, ča biuser posted image vozila pa itak ne bi  mogla pit in pol bom tečna in sitna in zaključek tega mojga monologa je, da bomo zihr doma

Neposredna povezava do sporočila: 1791
13.11.2008 10:03:22   
Anonimen
Čau

APRILČICA ma kaj pa je po policu tvoj? Glede žurk pa je pr nas istouser posted image . Včasih smo se zmenili s tistimi prijatelji k so bli blizu, da smo lahko tam nacejani user posted image prespali. Lih včeraj sm dobila obisk, soseda iz otroštva in smo se menle o žurkah. Ma nism bla 4 leta, pa tud nadaljna 4 leta menda ne bo nič, saj mam zdej eno leto žurko doma vsak danuser posted image user posted image user posted image .

Ja danes je spet dž in gnil dan, vsaj danes mi ni treba okrog skakat. Pa bom lenarila doma. Na lotu pa eno 3+1 dobila, vsaj nekiuser posted image

Me čaka lonec, da kej vržem notruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1792
13.11.2008 14:01:08   
Anonimen
user posted image

user posted image

evo sličici iz kataloga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1793
13.11.2008 14:02:11   
Anonimen
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj sm nardila
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se ne morem nehat smejat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
13.11.2008 14:46:15   
mucka25
Čao bejbe.

Po parih dneh tečnobe sem zdaj mal boljše volje oz nisem tolk zmatrana. Moja dva spita in imam mal časa zase pa sem rekla, da kaj napišem. saj velik tko ni, se nič ne dogaja ker je to slabo vreme.

Moram končat se je mali zbudu. Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
13.11.2008 14:52:18   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

anakarin; kasso: obe imata alora  dosti plesnega talenta... no, saj jst tudi rada plešem, moj je pa totalni anti plesalec (razen kadar je kašen glažek preveč v riti), drgač pa ga ne spravim na plesišče.. sej če priznam sama sebi, niti enga računalničarja ne poznam, ki bi plesal he heuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je tudi računalničar user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1796
13.11.2008 21:23:36   
aprilčica07
kasso: no, vidiš, obe imava doma računalničarje:):):), glede na to, da bi me moj lahko kej več nauču o tej tehniki.. sem namreč bosa glede računalnika, če ga kej prašam, se pa sam pomembno reži in hihlja.. smotko jedniuser posted image user posted image
anakarin: si nardila pa ful velike slikce, so štivali lepo vidni, samo malo narobe obrnjeniuser posted image user posted image user posted image

Moji spijo, jst pa še malo pred tv, ali knjigo čitat, pol pa spat, sem zmatrana ku pes..

nočko vsem.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
13.11.2008 21:57:43   
trixi
bravo jast, ma se moram prav pohvalit, sem naredila eno tako delo, ki se ga otepam za znort. Ma ne se smejat, sem si namreč že en lep cajt nazaj naštrikala en pulover in sem ga zdaj končno zašila skupaj, ker imam že tadrugega napol končanega in pole dva šivat- aleluja. Pletem ful rada, samo ko je treba pa zašit- odpovem. In še ena zoprna stvar me čaka, namreč, že za lanskega miklavža sem punci obljubla en tak komplet- životec in ku ene rokave gor, pa sem pletla in pletla in parala in se uštufirala, ma zdaj bi bil pa res že čas, da ji vsaj za letošnjega miklavža skončam.
aprilčica, kaj zdaj, greš al ne greš na žur?! Ma verjetno je res to isti žur, ker da bi bila pa v Grgarju dva, malo dvomim. Ti posodim mojga za plesatuser posted image . Ej, vidiš, meni pa za vozit ni problem, ku ne pijem alkohola ama nič, niti n od nič. Mi ful smrdi. Po moje mi nekje v podzavesti kljuva en maliuser posted image , ker ko sem bila mikena smo se na enem pikniku, kjer je bilo več družin, otroci napili. Smo srkali iz kozarcev glih iz vsakega po malo, da ne bi starši opazli. Ma vsaj moji so ben drugi dan še kako opazli, mene je telo pobrat od slabosti. Mama je rekla, daje šlo za zastrupitev z alkoholom, sem jo še dobro odnesla. Ma po moje sem mela manj ku pet let, ker vem, da sta bila mojedva še poročena. Tako da meni samo ne alkota ponujat.
anakarin, in kire štivale si je punca zbrala?
Unga ranča pa ni več veš, so se odselili nekam na Štajersko, mislim, da so imeli tle v najemu in so bili eni problemi. Če držijo informacije ki sem jih jaz čula. 
Ej punce, moj pa ni računalničar, pa vseeno ful obvlada, pa se mi isto tako važno hahlja, pa če mi kaj ne gre, se ful razburja na mene, kdo bi si mislil, da je poklicno kariero začel kot učitelj v srednji šoli. Samo jaz pole vedno rečem, da neumen ni tisti, ki nekaj ne zna, ampak tisti ki ne vpraša. Pa ponavadi pomaga, da se malo manj razburja.
tako, zdaj grem pa štrikat, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 13.11.2008 21:58:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1798
14.11.2008 7:23:13   
aprilčica07
trixi: ja, itak, da smo vabljeni na isti žur, ker dva v Grgarju res ne moreta bit.. ma  ne bomo šli, bom jst šla jutri zvečer rajši na vaje pet, bo bollše, moj pa bo tamalga pazil, oziroma ga spravil spančkat:)
pridna, da štrikaš, jst sem to zadnje delala v osnovni šoli, enih 20 let nazajuser posted image user posted image , mater sem starauser posted image
anakarin: jst in tvoj možek sva pa skoraj letnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je petek, bomo tle samo do 13, ku dobro, imam kr voljo za delat, ker vem, da bo krajši dan danes:):):)
Pri nas piha burja za znoret, tle v NG je pa milina. Malo me sicer grlo praska, ma ni hudobije. Spali smo pa dobro, ku tri trupla na eni veliki postelji:):):)user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
14.11.2008 9:10:47   
Anonimen
jutro,
TRIXI ta večji so všeč uni ta plavi ali oranžni štivali. Sma dala tudi zravn slikico kako v Nemčiji okrasijo konje in štalo v času božičauser posted image . Bravo za štrikanje, to karierouser posted image sm opustila v osnovni šoli, pa sm se preusmerila v vezenje in sm vezla do konca srednje šole. Nism vezla prte ampak kake inicialke, živalce,...in zašila tisti kos blaga z vezenino na torbe, na povštre,majice,....Po prvem porodu pa nism mela več časa za to. Tako da nadaljujem v penzijiuser posted image .
O tistem ranču sm tud jz neki čula, da je bla neka kriza. Kako so jo speljali, pa nimam pojma.

Pr nas tud piha in hudičevo mrzlo. Do zdej mulcem nism dajala žabic, ma jih bo treba v omari najti.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 14.11.2008 9:11:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

sveče
Lelly28 RR

ali namesto klasičnih sveč zaradi varovanja okolja na grobove odneset_e lesene sveče, doma porisane kamne in podobno?

da (18%)

ne (53%)

ne, bom pa to spremenil/a v prihodnje (29%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!