|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
27.10.2008 10:03:00   
ona
Dobro jutro!
Vikend je za nami,mi imamo še počitnice in vam rečem,da so te počitnice kar nekaj mimo,prav brezveze!Saj,če bi kam šli,ok,ma sinu je tak dolgcajt doma,da ga bom verjetno kar v pisarno zbasala,da mi kaj pomaga...
Saj nekaj se ima za učit,samo bo vseeno dolg teden!
Tamičkeno sem dala v vrtec,ker če jo imam doma,pol res nič ne naredim...
Včeraj smo spet pohajali,smo šli na obalo,do Portoroža,potem pa k eni moji kolegici iz Izole in je blo prav fajn malo poklepetat z njo in njenim možem!Sva rekle,da moramo spet si dobit cajt eno soboto,da greva medve malo ven,kot sva že šle enkrat spomladi!Je bil pa tako lep dan,da bi ga bilo škoda prebit doma!
APRILČICA,ste se prav nadelali čez vikend!Super,vsaj olje imaste!
KAROLINA,nisem še pogledala za kombinezon,ker moram vse na podstrešju preložit,da pridem do te majhne robe,tako,da si moram kar čas vzet...ma bom,obljubim!
MID,kako ste preživeli rojstni dan,je šlo uredu?
ANAKARIN,ste vsi zdravi?Kaj boste počeli med počitnicami z tavečjo?

A,ja jaz sem tamalo vpisala v plesni tečaj,tle pri Fioni v Sežani in gremo provat drugi teden,ker tako rada pleše,da kar verjet ne morem,pa poje tudi ful lepo,kar sama si pesmice zmišljuje,tako,da sem rekla,da bom provala,tam v plesni šoli so mi tud rekli,da je za provat,ni pa nujno,da ji bo ok...bomo videli!

LOIS,kako ste pa vi?Veš kaj nisi še napisala,kolko otročkov pa imaš ti?

Ok,grem kaj naredit,lepo se imejte!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
27.10.2008 10:25:26   
lois
Ojla dečve, kako se kaj po tako dolgem vikenduuser posted image

Najprej: vse naj naj MIDovimi hčerkicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ste kaj praznovali? Koliko pa sta bili stari?

Anakarin, kako ste pa kaj vi, ste zdravi?
Aprilčica, bravo user posted image za uspešno trgatev!

Ona
, imam enega sinka (4,5 let).

user posted image Punce zdaj mi pa ve povejte, ali se meni že malo meša, a kaj je narobe z mano. Včeraj smo imeli obisk in po obisku sem lahko samo še pospravljala. V soboto sem imela generalno, potem pa en eno urni obisk razmeče, ... Tok sem jezna. K nam je prišla prijateljica z dvema otrokoma in so mi tak naredili, res sem jezna. Jaz mojemu sinku ne pustim, da drugje razmetava, skače po posteljah, je oziroma pije na njihovih sedežnih, ne skače po celi hiši oz. stanovanju. Drugi starši pa to kar pustijo in ni mi prav. Jaz v tem stanovanju živim in hočem, da se malo pazi na stvari, niti nimam toliko denarja, da bi si lahko privoščila vsako leto zamenjati pohištvo. Kaj ve pravite, malo pretiravam glede tega? Mogoče pa sem res obsedena s čistočo in s tem, da se stvari ne uničujeno, vendar mi res ni vseeno.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
27.10.2008 10:50:06   
karolina*
Čau punce!

Kako ste kaj? Js sm bla v soboto spet pri kiropraktiku in lahko rečem, da so moje bolečine že skoraj izvenele. Ta petek grem ponovno, upam, da zadnjič, ker ni ravno poceni. Ma če pomaga, mi ni panike, bom že preživela. Tako sem spet v soboto popoldan in včeraj bolj počivala, saj moram ene tri dni bolj mirovat. Moj se pa itak uči (botaniko - 500 rastlin  v latinščini... user posted image ), tako da itak ne bi nikamor šli.

Aprilčica, če lahko, prosim res poglej za tisti kombinezon in če vam je odveč, ga res odkupim, če nam bo prav.

Lois, kako te razumem glede obiskov. Js sm ful družabna in rada sprijatelji, ampak to obiskovanje po hišah mi pa ni všeč. Se raje zmenimo in kje zunaj dobimo, ker drugače ima tisti, pri katerem smo samo en kup dela. Vsaj js tako razmišljam...Če bi imela kakšno staro kraško domačijo, kjer so spalni prostori ločeni od dnevnih oziroma,če imaš en prostor namenjen temu, je seveda drugače. Mi pa smo v mansardi, vrato so samo za v sobe, se pravi odprti tip stanovanja, pa še vhod imamo na tisti strani kjer so sobe, tako da kakšne mase ljudi pri nas ravno ni. Seveda sem vsakega vesela, ma do ene meje.

ONA, bravo za sobico, sinu pa daj čim več aktivnosti, da mu n ebo dolgčas sedaj med počitnicami.

Anakarin, kako je z zdravjem tvojih mulčkov? Upam, da ok?

MID, je zabava za hčerkin rojstni dan uspela?

Kje se pa LARA potika zadnje čase? Al ji dojenčica ne pusti do neta? Pa trixi, pa mucka?

Ala, lepo se mejte.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.10.2008 13:30:20   
mucka25
Živjo.

Kar nevem kako to, da se nisem tolk časa oglasila kle gor. Drugač imam morde še kakšno minutko časa za pogledat kaj je kaj novega, sam napišem pa ničuser posted image , bom probala se kaj večkrat oglasit. Moje počutje je tud že skor čist Ok, nič več slabosti in kake pretirane utrujenosti, sam tamali je ratu tolk divji, da ga komaj lovim. Zdaj že nekaj poskuša hodit in kobaca sem in tja po stanovanju, da včasih sploh nevem v katerem prostoru je. Pa težek je tud ratu, tko da naj kar hitro shodi jaz ga ne morem več nosit. Soboto smo imel kar delovno, včeraj pa smo mal pohajal okol naših, čez te praznike bomo pa tud skoz nekje. saj je fajn tko mal pohajat, mi ni treba kuhatuser posted image , sam si pa tud prov zmatran.

Ve ste se imele lepo čez vikend vidim, nekateri ste mal praznovali. Vse najboljše tud z moje strani. Nekaj malega user posted image user posted image user posted image za MIDino punčko in tvojo ANAKARIN. Da bosta zdravi in veseli.

Zdaj moram pa res hitr še kaj narest, dokler tamali še spi, je mel prej en tak čudn histeričen napad, ker je bil tolk zaspan, sam spat pa ne. Lepo se imejte kljub čudnemu vremenu. Pa pa

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.10.2008 13:46:01   
trixi
ojla punce,
zdaj je pa že čas, da se kaj oglasim. No, en lep pozdrav iz Ljubljane, meglene, sive, deževne. Je tako že cel vikend, smo tu že od petka. V soboto smo šli v kino, včeraj pa je imel moj tekmo v Soboti in sva bila z malim "spremljevalna ekipa". Madonca, ku je zeblo in pihalo, no, je bila pa družba super. Pa pokal je spet padel.
Danes sem šla za ene dve urce pogledat do moje službe, popoldne pa imam prosto, grejo tatko, velika sestra in mali bratec spet v kino gledat une muhe, upam ,da malega ne bo strah, ker je namreč v 3 d tehniki. Meni se ne da, pa bom raje doma.
Na hitro sem preletela zadnje novice, se pogovarjate o obiskih. Ma meni je pa lepo, če kdo pride. Seveda se pri nas ne skače po posteljah, ma kaj, še po sobah se ne hodi, sobe so za spat, je dosti prostora v dnevni, da ne govorimo poleti, ko smo lahko zunaj. Tako, da mi ni problem tisto posodo zmetat v stroj, malo igrače pospravit, prt potegnem z mize in ga vržem v pranje, malo potegnem s sesalcem in to je to. Pa še to sem se navadila, da mi ni nerodno obiskom ponudit copate, ma ne tolko zato, ker mi je muka pucat, bolj zato, ker se pri nas otroci igrajo dosti na tleh in mi ni, da se je tam hodilo s čevlji isto ko zunaj. Tako, da pri meni vedno dobrodošle.

Ja, zdaj pa tisto najbolj važno
                  user posted image user posted image user posted image user posted image punčki od MID vse najnajnajnajboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.10.2008 7:47:17   
aprilčica07
Jutro,

trixi: dobrodošla spet med nami! Vidim, da se vam dogaja in se imate lepo:):):):)

Jst sem rahlo mačkasta danes, ma bo že. Sem pila zvečer eno dobro vino in ker nimam očitno mejeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma bomo preživeli.

Drgači pa vse pod kontrolo, edino okrnjena zasedba je tle dol... Za praznike nimam nekih načrtov, odvisno kašno bo vreme..

karolina: nisem še preverila kombinezončka, bom dans ko gremo spet na Kras.. smo bolj kavbojska familija, pa smo malu tu in malo tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem, še na kafe, pol pa delat.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.10.2008 12:59:03   
lois
Ojla, kok je zamorjen dan. Prav nič se mi ne da. Najraje bi se zavlekla na kavč in eno kitico odrnjuhala. Pa pravijo, da se bo takole še nadaljevalo. user posted image

Kje pa ste vse?

Zanima me, koliko nas je pri tem čveku? Vem za: ona, karolina, mucka25, trixi, aprilčica07, mid, kasso, anakarin; sem katero izpustila?

Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.10.2008 14:56:03   
Anonimen
Oj
vsak dan sm vas brala, ma moja četica me ni pustila da sedim dlje kot 5min pred pc-jem. Smo zdravi, smo živi. Veliko se nam dogaja (smejanja, kreganja, trmanja, pohajanja,...)nevem kje začet, ma je brezveze nakladat.
Najbolj pa sm vesela, da je ena mamica iz našega kraja danes rodila punčko Evo. Včeraj smo praznovali v Dolenji vasi eno leto od svakinje pučka. In jutri ima moja prva hči 8 let. Za darilo smo se zmenli, da mi ji damo darilo Barbi torto, drugi pa kakor se spomnijo. Važno je da pridejo na torto in se otroci družijo, darila niso toliko važna.

vreme je res turobno,ma je jesensko. Kaj čmo.

LOIS čvekale so tud Pegaz in Raglja

Uživajteuser posted image

(odgovor članu lois)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.10.2008 21:06:34   
ona
Da vas na hitrco pozdravim,ker sem tako zmatrana,da glih kar gledam.Sem belila še en kos podstrešja in me čaka še ena roka in potem končno res konec!!!Danes sva še s tastom menjavala štekerje po sobici od tamičkene in zdaj samo čakam ,da prispe spalnica,ker tudi naša čebelica jo komaj čaka!
In zdej ne vidim ure it spat!
Končno se je TRIXI oglasila,super,no!Dej se nam večkrat javi,da ne bomo v skrbeh,ok!
KAROLINA,dej ti obljubim,da jutri pogledam za tisti kombinezon,ok!
LOIS glede obiskov sem tudi jaz alergična,če dobim kakšne nevzgojene otroke in imam ene take v vasi,ko pridejo 2 pupi k naši mi naredijo tak kažin,da je joj.Saj tudi jaz nisem pedantna,samo v dnevni pač imam tepih in parket in smo ponavadi bosi notri,one pa kar z čevlji mi klatijo po tepihu in okrog!So pa doma bolj na juriš in to je to!Verjamem pa,da je tečno,pče ti kdo vse pretakne,to je zame pač ena vzgoja od k...in pri nas,če je njihova mama tiho,pa jaz puncam rečem naj se sezujejo in jih sproti opozorim,da se omar ne odpira....veš kaj bolje prva zamera kot zadnja!
MUCKA,samo,da je počutje ok,drugo bo pa itak prišlo!Ti se samo čuvaj kakor ti najbolje znese!
APRILČICA,si pršla k sebi?Joj,kako bi jaz zdaj en dober mošt ruknila,ma ga bom šla prav kupit jutri za gušte,ker ponavadi sploh ne pijem alkohola,ma mošt je pa zakon!
ANAKARIN,zdej ste pa zdravi,kajne?Tvoji pupi želim vse naj,naj iz srca,pa reci ji,da naj bo pridna in uboga mamico in tatija!
Njej pošiljam še tole in vas pozdravljam!:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.10.2008 7:55:36   
aprilčica07
Jutro,

kako ste? Ma imamo gnilo vreme, ne? Taka škifeca, da je joj... Listja po tleh in cesta gladka ku hudič... Sem vozila ku po jajcih v dolinouser posted image

Drgač smo ok, tamali je spal, do  polnoči v svoji posteljici, pol pa z mano (sem bla sama, moj delal).. Ma sva spala lepo celo noč, in zjutraj, ko sem šla jst delat je on še ninaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je sreda, pa nevem do kdaj bom tle. Me zanima katera bo dežurala do 18 danes. Meni se takooooooooooo ne da.. Ufffffffffffffffffffa.....

ona, lois: jst pa na obiske nisem alergična, če razmečejo, pač razmečejo, že itak nisem lih nevem kako redoljubna, in me to pač ne moti. Je pa res, da če mi kam gremo, težim tamalmu, da ne lih vrže vsega v luft, zdaj kako delajo drugi je pa to njihova stvar.
anakarin: vam ni dolgcajt, a ne? važno, da ste zdej vsi zdravi....

Sem pa včeraj našemu Jakobu kupla ene copate za po hiši, sem kr kupla tle ne v Pami, bolj od oka, kot, da sem bla zihr, da bojo ok. Ma so ok  in tamali je navdušen in je vsem  kazal nove patike:):):)

grem delat.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.10.2008 9:56:37   
karolina*
Čau punce

Js mam pa nova očala user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem si jih šla iskat,dioptrija se mi je poslabšala, taku da mam zdej
-2,5 in moram bit pridna ter jih za delo z računalnikom čim manj nosit, da se mi ne bo vid še slabšal. Uglavnem s ta novim okvirjem sem zadovoljna, je ful lep, tak bl modern, edin predrago je blo vse skupej user posted image .

Joj, js pa priznam, da mi prou odgovarja to vreme, da vsaj kej doma nardim, če ne bi skuzi zunej bla. No, sej tudi v takmu gremo ven, se obujemo škorenjce, pa vetrovko in hlače, pa hajd po  lužah. Ma vseeno smo prej doma, taku da mi ostane kšna urca vsaj za posodo zložit v/iz pomivalnega stroja in podobne neumnosti user posted image . Pa še štirna se bo spet napolnila z vodo in bomo mal prišparali na vodovodu user posted image user posted image

Drgači pa nč novga. U službi se je stanje mal pomirilo, taku da lažje dihamo, ma se ne bom preveč hvalila, da ne bo spet kšnnaval.

ANAKARIN- vse najboljše tvoji deklici, veliko zdravja in brezkrbne igre!

Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.10.2008 11:02:26   
aprilčica07
ajoj anakarin: vse vse najbolše tvoji pupi še iz moje strani.. predvsem dosti zdravja, vse ostalo pa itak pride!
Vse najboljše!

Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.10.2008 12:22:11   
Anonimen
Čau
da malo oddahem, čistu sm gnila. Do zdej sm en toliko pospravla v bajti, ta večjo poslala k sosedi, ta mala dva spita, potem pa delat narezke. dans bo gužva v bajti, bomo mende sedel na tleh k indijanciuser posted image . Sej ne bi blu niti slabuuser posted image
No vseenu je ta star šel iskat za najino slavljeno parfum od princesk, una k je jasmina gor, iz risanke aladin. Bo prou vesela.

Zdej pa se še centralo igram, skoz visim na mobiju.

Aja, hčerka vas pozdravlja, lih kar prletela noter in se zahvaljuje za čestitke

do jutr uživajte, mi imamo fajn muzko zunaj- strelanje na počkuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.10.2008 16:56:34   
aprilčica07
neki testiram:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
29.10.2008 16:57:20   
aprilčica07
pa še malo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.10.2008 16:57:55   
aprilčica07
aaaa, mi je ratalo, sem si podpis naštimala ha ha:)user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
29.10.2008 21:12:03   
MID
Hej!
Naj najprej zaželim hčerki od ANAKARIN vse naj,naj,da bi rasla v pridno in zdravo punco!user posted image
Napisale ste kar pridno dosti,tako,da več ne vem,kje se me glava drži in komu naj kakšno besedo namenim.Po moje bo kar najboljše bit tiho,da ne bom kakšnega kozla ustrelilauser posted image .
Vidim samo(ok berem),da ste vse več ali manj vredu,da imamo novo članico LOIS(upam,da sem prav napisala),vsekakor pa prisrčno dobrodošla!
Vidim,da si bi mogla vseeno večkrat vzet čas za klepet z mojimi bejbami.Mi je kar malo hudo,da sem bila včasih tako aktivna,zdaj pa ni več nič iz mene.Ma si ne morem dosti kaj.Ta služba bo mene požrla.Že 1000x sem ponovila,da sem presrečna,ker me moja hči naziva z besedo MAMA,pa se včasih kar vprašam,na kakšni podlagiuser posted image .Še dobro,da me sploh prepozna kot eno osebo,ki se  skoraj vsak dan pojavlja v njenem življenju.
Ma,sej bo!Upam,da mi bo vse naklonjeno kot se šika in v novo leto v drugo nosečnost!!!user posted image user posted image Takrat me bo pa lahko imela zaseuser posted image user posted image user posted image !!!
Drugače,roj.dan se je iztekel,kot se šika,ANAKARIN se pojeda kam bo spravila vsa folk danes,ma če sem spravila jaz v hišo in pogostila 20 oseb(beri cela hiška meri 56 kvadratnih metrov)boš tudi ti rešila.
Vsekakor sem se pa nameravala oglasit že včeraj,pa mi je ves prosti čas pobralo nalaganje slik (ok par) v album,da vam jih pokažem,pa ne vem če sem res toliko tupa al kaj,ma zadnjič je ves postopek potekal drugače,kot sedaj.Sploh mi ni jasno kje se vnese geslo-v bistvu je vsa postopek drugačen.Ni problem prenest slik gor,da me ne boste narobe razumele,ma tam lahko izbiraš samo med nekimi prijatelji,vsemi,samo osebno ti...user posted image ma jaz sem že čisto zmešana.Pa še rotacije slik,mi sploh niso šle.Dejte mi pomagat.Očitno sem oz.nisem tip za tehniko.
No,pa naj se za konec še enkrat zahvalim za vse čestitke,TRIXI welcome back,pa pri meni se kaj oglasiuser posted image .
Ala,lepo ninajte,pa se beremo....
Upam,da bolj pogosto!
MID

Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.10.2008 7:44:47   
lois
Ojla MID, lepo da si se oglasila, kljub tvoji prezaposlenosti. user posted image Si ti že noseča, ali načrtujete?  Ja tvoja pupa bo zelo vesela, ker bo imela svojo mamico čisto zase. Meni je tudi včasih hudo, ker hodim iz službe bolj pozno in nisem tako veliko s svojim sinčkom. Hvala bogu, da službe nimam v soboto ali celo v nedeljo, tako se saj čez vikend posvetim svojemu sinčku. Res sem srečna, da imam službo samo do petka. user posted image

MID kje pa ti delaš? oziroma me zanima za vse punce tukaj, kje delajo, če nočete napisati, bom razumela. Jaz delam na sodišču.

ANAKARIN, tvoji hčerki želim vse naj, naj, .......... vse kar si sama želi ......user posted image

Tudi jaz bi si rada zrihtala svoj album, ampak samo, da bi ga ve lahko videle, res mi ni vseeno, da ga gledajo tudi drugi člani, sploh pa ne anonimni. Moram se potruditi in pregledati, kako se to lahko naloži.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
30.10.2008 8:41:41   
aprilčica07
Jutro babe,

kako kej? danes je malo lažje bit lte, ker smo jutri domaaaaaaa.. sicer ne bomo lih dosti pohajali, moj je dežuren, pa mora bit zaradi narave dela vedno kje blizek, če ga pokličejo... danes bomo še pr nas, jutri pa pridemo v dolinouser posted image , pol pa dosti odvsino od vremena.. no, jutri zvečer gremo k enim kolegom, na obisk, bo moj še računalnik jim poštimal, pol pa se bomo še malo družilie he heuser posted image user posted image user posted image

LOIS: jst sem pa na davkarijiuser posted image in tle je dosti stvari obrnjenih kontra, ma urnik je kljub vsem tegobam še vedno tisti, ki dosti dosti odtehta, da mi ne živčki popustijo in grem od tle.. pa tudi prežvet je nekako treba, in pač potrpet.. sej generalno gledano ni tako slabo, samo odnosi in še kej drugega je pa user posted image user posted image user posted image user posted image

MID: ti želim, da čim prej zanosiš in se posvetiš tvoji tamali, boste mele več cajta druga za drugo.. no, mi2 si tudi želiva čim prej, pa pač ne uspe.... ma bo že kadar bo zrelo,  a ne? Tudi Jakoba sva packala malo dlje cajtauser posted image user posted image user posted image
karolina: še zdej nisem pogledala če je kombinezon prov tamalemu.. joj, ma sem pozabljiva.. ma obljubim, da bom...

V glavnem tle je tako lilo, da sem pršla vsa gnila na šiht. Sem skočila v eno lužo in si zmočla nogavice, čevlje, hlače.. Mi je pol cimra pr mizi prnesla druge nogavice, da imam vsaj za silo noge suheuser posted image Ma sem preklinjala to vreme, prav iz dna dušeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdej pa kej malga nardit. Med malco pa moram it pogledat za kašno novo torbico, se mi je moja strgala in sem zdej ku en bogi revež z natrgano torbico.. ah jauser posted image

lp.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
30.10.2008 9:57:10   
trixi
ma daj, jaz sem rekla, da zdaj, ki so počitnice se bom provala malo več oglašat, pa evo- ne znese. 
Samo zdaj ku sem prebrala to tazadnje od aprilčice sz torbico sem se pa morala prov nasmejat- a ti tudiuser posted image user posted image  meni je šel lampo od une ki jo skozi nosim in je oh in sploh tabuljša -beri taka štrapacna, velika, in rjave barve, kar je najpomembnejše- in zdej sem si eno sposodla od hčere. Ma kaj se mi bolj splača kupit novo ali dat menjat lampo?
MID, bom se oglasla, obljubim, samo ko bi vedla kdaj delaš, dej mi magari na ZS povej kdaj si v službi- vsaj približno.
ONA, in s tabo, se bova zmenle za kakšno kafe?
Nas čaka naporen vikend, jutri en žur kao za noč čarovnic, pole na prvega se pa ima žlahta po strani od mojega, se pravi po strani od njegovega očata- mojega tasta , ma kaj ste zastople kaj sem tela povedatuser posted image - no, da skrajšam, se majo navado dobit vsi pri noni, ima ravno tretjega rd in pole nas tako čaka še en žur. Praznuje pa nona letos 92 letuser posted image user posted image user posted image . Ma za videt je nona ku iz pravljice, in sploh taka moderna, naprednih misli. Samo malo ji zdravje nagaja, ma bo že, v glavnem je ok.  

Ala, grem jaz zdaj v trgovino, potem hitro domov, in po kosilu pride soseda na kafe, se bomo načvekale v živo, ker zadnje čase se pogovarjava samo še po telefonu, in to smo sosedi samo čez cesto.
Ala, čau

ojej, da ne pozabim, moram čestitat še punci od anakarin, ma saj za dobre želje ni nikoli prepozno

user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj naj naj boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trixi -- 30.10.2008 9:59:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1720
30.10.2008 10:20:36   
aprilčica07
trixi: pol veš kako to zgleda, a ne? ko se ti tanajbolj stara in tanajbolj uporabna torbica po letih nošenja zguli in strgauser posted image pa lih prave velikosti je, me prov boli srce, samo če jo dobro pogledam ni več za nikamor, edino za v kontejner bi bla primernauser posted image Bomo vidli če bom kej najdla med malco, da mi bo všečno, prave velikosti, da bo črna in seveda da bo cena zmerna.

Bom poročala.

Lepo, da si se oglasla, provaj to večkrat!user posted image   Sicer pa jst danes bolj kot ne hvatam krivine(je videt, ker visim na rr) in se mi ne da delat.. Ma mi pripada vseke tolkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej pol bom pridna in delala:)

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
30.10.2008 13:48:56   
Anonimen
Ste me kr nasmejale APRILČICA in TRIXI user posted image . TRIXI vidim, da se ti kr dugaja in žuraš. Oglasi se večkrat, pa kako fotko daj, da te malo vidimo. Hvala za čestitko za hčerko! APRILČICA tebi tudi hvala za čestitko, sej kmalu bom na šihtu in se bove samo še medve tukaj dobivale "na malci"user posted image user posted image . Popoldne ne bo več časa za posedat, bom sam še lonce in mulce vidla.
Včeraj smo kr lepu praznovali. Ob priliki bom dala v album slike, zdej se mi ne da niti iz aparata prenest. Komaj sm mulota dala spat, ta večja pa je šla na obisk k dojenčku v porodnišnico. ostali bomo šli pogledat, ko bodo doma, ma čez 14 dni, kej takega. Zdej bo itak mela gužvo z obiski prve dni.
No na rojsnem dnevu nas je blu cca 15 oseb in vas vabim na torto, ker je še dobra cela torta ostala. Namreč punca je nardila barbi torto (k je barbika notri) in spodaj še eno torto kao za podstavek. Ma kaj ko jo blu že ukuli barbike polno, z repetejem so pojedli krilo.user posted image Za darila je dobila poooolnu za oblečt.

Zdej boste mele pa podaljšan vikend in kaj boste počele? večina vas bo pohajalu. Mi bomo itak doma. Če se nam bo kje dalo pohajat, se bomo zadnjo minuto odločli.  Na pokopališčih nimamo kej delat, ker nimamo nobenega bližnjega pokopanega. Z ostalo familijo smo se itak včeraj vidli.

najbolj sm imela problem s ta malim, ker je zaprt. Včeraj je bogi revež cel dan jokal, ker se je cel dan matral kakat. Ma sm ga že od jutra masirala po trebuhu, po ritki, že 2 dni pije sladko vodo ali čaj ali malo tople radenske. In zvečer končno se pokakal. kr sm mu nardila dieto prejšnji teden, je samo ko je obrok, vmes mu nič ne dam razen za pit. do zdej so mu vsi neki vmes med obroki dajali palčke, kruh, banano,...In že 14 dni nazaj smo meli probleme z zaprtostjo in folku ne moreš dokazat, da naj nehajo futrat, ko da bi bil kužek.

Zdej spet obiski

Neposredna povezava do sporočila: 1722
30.10.2008 18:13:32   
ona
Ojla,ma se nam dogaja kajne?Ja,jaz sem tudi skoz v laufu....danes sem nesla na sodišče izvržbo za preživnino za bivšega!Imela sem sicer nekaj skakanja z iskanjem podatkov,a sem vse uspešno našla in nesla in glej ga zlomka (LOIS,ne zameri)sem se skoraj skregala tamuser posted image Torej,oni meni takoj,da rabijo original dogovor o preživljanju in ne kopijo.Jaz original že imam na sodišču,ker smo poleti dali izvržbo,da mi sina pripeljejo domov in jim nikakor nisem mogla dopovedat,da imajo to v temu in temu spisu!Mi je šjora tam rekla,da bi mogla zahtevat takrat nazaj in zdej spet dat zraven...ja,pa ja!No,potem je videla,da se ne dam,ker sem strogo zahtevala kar je moje in sicer tisti kos papirja in se je gospa končno omehčala in ga šla poiskat samo v eno omaro....Joj in potem mi je vrnila original in je zadostovalo samo,da je na kopijo napisala,da je enaka originaluuser posted image Ma jaz ne vem al sem jaz tupa včasih,al kaj....user posted image
Ja,saj vem,da ne morejo mimo zakonov,ampak vseeno naj gledajo malo bolj realno,a!!!
LOIS,saj tebe se to ne tiče,je bila pač tale na sodišču že v faco smotana in me je že to takoj zmotlo s kakšnim nastopom je šla proti meni...kot,da sem en izmeček,ki ne ve kaj hoče!
Mah bo že bolje!
A,ja jaz pa delam doma pri mojemu dragemu v firmi,ki jo ima on,jaz urejam vse papirnato in nonstop nekam skačem okrog po kakšnih uredih,skratka stalno sem v muvingu!Mi pa kar paše tak način,ker si sama krojim in delo in plačo.Je pa res,da imam včasih nonstop za delat,ker kar odrezat firmo se ne da,ker veš,da se gre zate!
A,ja moj je pa šel včeraj v Bosno,ker imajo tam dan dobaviteljev in se mora udeležit tega,čeprav se mu ni dalo.Zdej verjetno al pride danes al pa jutri,če bojo preveč žurali tam na koncu,potem je bolje,da tam prespi.Sem pa ko brez glave,ker sva zelo poredko narazen in je zdaj prav čudno!"
KAROLINA,sem pogledala za tisto tutico in je samo una z nogicami,rozasta,eno pa imam zelenkasto ful veliko za enih 5 let,tisto,ki sem jo imela v mislim pa sem posodila eni tukaj v vasi že lani,ker hodijo smučat in me je prosila,če jo lahko ima še letos,Sem pa bla sigurna da je med drugo robo...sorry!!Se bom pa kaj pozanimala,če ti kje kakšno izvoham,ok!
MID glede slik je res ena frka,ti bom šla pol pogledat,pa ti povem kako dela in kaj označit,ok!
TRIXI,za kavo sem pa zmeraj (skoraj) na voljo in ti me kar pokliči,bova šle kadar boš tle okoli,ok!
APRILČICA,si dobila boršo?user posted image
Ste pa obe res face s temi boršami,zanimivo,da se vama obema strže pas...
ANAKARIN,mi bomo verjetno v soboto šli na grob od mame od mojega (moje tašče) in potem še kam naokoli,ko bomo že uštimani.Se bi pa mi vsi radi ognili obiskom,ki pridejo k tastu in sicer pride vedno neka čudna žlahta po mamini strani in so vsi kar tečni,tako,da potem prepustim tastu naj kar k njim hodijo!
Ok,grem še kaj spucat,ker sem pustila v kosihuser posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.10.2008 21:36:46   
aprilčica07
ona: ne borše nisem dobila.. je bla ena sicer lepa, ma vseeno malo prevelka...pa sem še kr brez.. s bo pa treba neki omislit, ker ta moja ni več za javnostuser posted image user posted image user posted image
sicer pa super, da si dala notri izvržbo za preživnino, upam, da bo čimprej rešeno:):)

Jakob spi, ta staruser posted image user posted image še dela, jst pa tle gori čvekam sama s sabo..... si je pa tamali prej ustnico preklal... AJAJAJJJ, neroden kot je, je zletel skupaj z šalčko v roki in šalčka se je prelomila in ga je reveža porezalo.. je pa potrpežljiv, ker niti ni hudo jokal, samo jst ni hotel pol več nič... no, zdaj pa spi:):):)
Jutri gremo v dolino, bomo kar tam čez praznike... pa moja bratec pride domov za te 4dni, pa upam, da bomo vsaj kam do kolegov šli, da ne bo tako morbitno vse skupaj.. jst sovražim november, od zmeraj, niti nevem zakaj, ma mi je res eno tu mač škifo mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ker nevem kolko se bom javljala med prazniki vam želimo, da se res lepo imate in uživate v družbi svojih dragih:):)

čau bau:)  

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
31.10.2008 14:08:37   
ona
Živjo punce!
Ja.meni tej jesenski meseci tudi ne glih pašejo,ma kaj čemo!Jaz imam najraje mesece od merca do septembra,potem se pa konča.November je itak tak tug,december je preveč nakinčan s tem novim letom in povsod preveč vsega,januar je itak mrtev,februar pa ponavadi z maškarami,ki jih tudi ne maram...sem čudna a;user posted image user posted image
Sem pač bolj od pomladi in poletja...no saj sneg imam tudi rada malčekuser posted image
APRILČICA,potem imava po podobne okuse glede letnih časevuser posted image

Danes sem si rekla,da bom kar lepo malo počivala in se igrala z mularijo,no mogoče bom še kremšnite naredila,da imam kaj za ponudit,če slučajo kdo pride na obisk!
Moj se je vrnil včeraj ponoči iz Bosne in svaka mu čast,ker je od tm štartal okrog 19,domov pa prišel ob 1,30.Jaz vem,da ne bi zdržala take vožnje,ker se mi enostavno ne da.Je bil pa kar zaspan po poti,ker so prejšnjo noč malo zapivali in se mu je poznalo!Samo,da je doma,da me ne skrbi kako je z njim!!

ANAKARIN,tebi sem itak zs poslala,ma bom še bsem ostalim povedala.Torej,Anakarin mi je poslala povezacvo do albuma n zs(kot smo zgleda prej gesla si pošiljale).No,in ta povezava sploh ne dela in sem šla direktno njene albume gledat po enim postom in mi je kar vse odprlo,brez,da me vpraša kakšno geslo?Kot se spomnim smo si vse albume večinoma zaklepale in pošiljale gesla,zdej pa to.Zdej pa res ne vem al lahko kar vsi vse gledajo ali kaj?Toliko v vednost za ostale,če boste nalagale slike.Bom pa šla takoj zdej sprovat,da vidim v čem je fora!
Ala,imejte se super,čeprav vremenu!

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!