MID
|
Hello bejbe! Evo mati je s toplic,sicer smo prišli že v petek,ma mi nikakor ne znese it na rač.dlje kot da vse prečekiram Skratka,bilo nam je prelepo in kot vam je vsem znano,vse lepo preeehitro mine.Banovci so en res tak prisrčen majhen kraj kjer si lahko spočiješ dušo in telo,ok,za zabave željne to ni ravno primeren kraj,ker je tu ne najdeš.Imaš pa v okrožju dajmo rečt 20 km vsega.Murska sobota je zraven-7km,v drugo smer pa imaš mlin na Muri,Kreslinove grozno opevane Beltince,prekrasen kraj za sprehode ob Bukovniškem jezeru,Filovci,ki so znani po lončarstvu in njihovih izdelkih iz črne gline in še in še i lahko naštevala.Uspeli smo celo še videti dve štorklji,ki zgleda,nikakor ne dojameta,da je čas za njihov odhod. Utisi-prekrasna pokrajina,kjer imaš občutek,da se je čas ustavil.Ljudje so prisrčni in zelo prijazni.Vredno obiska.Mi se 100%še vrnemo. KAROLINA nam je pripisala slepega potnika ob vrnitvi .Te moram razočarat,ker smo imeli cel dopust slepega potnika med nama vsako noč.Sicer je bila še postelja zraven za eno osebo,a je ne upam dat same spat,ker bi 100%padla na tla ob vsej svoji nemirnosti med drugim tudi med spanjem. APRILČICA super,da je s sinkom vse ok! Hvala bogu,da so tu še zlati ki vestno bdijo nad temi našimi nagajivčki,da se večkrat končajo nebodijihtreba zadeve drugače,kot bi se lahko. Sem ti dolžna še ZS in ga vsekakor dobiš,sem ga pa res,tvojega in od LOIS prebrala že na samem dopustu,ker smo vzeli s sabo prenosnika in smo celo ujeli Wireless,a je bil tako nizek signal,da sem čakala,da odpre pol ure in nisem imela volje se potem ubadat še s pisanjem,ker je vsake toliko padel signal,da je vse ven vrglo.Se ti javim ok. ONA super,da se je tamala navdušila nad plesom .Jo prav vidim to tvojo bejbo,kako uživa. Dej,ala oglasi se kaj pri meni.V torek me glih ne bo,ker moram na en seminar,pa v sredo bo spet napeto,ker naj bi se pri nas spet ustavila ena od ta višjih živin(priznam,meni se bo en dan res utrgalo)ma od četrtka naprej bomo baje lahko dihali . ANAKARIN s temi ušmi strašijo tudi v naših jaslih že več kot dober mesec,pa jih na srečo še nismo dobili.Mi je pa prijateljica,ki dela na tej šoli rekla,da te dopise na podlagi zdravstva pošiljajo vsako novo šolsko leto,ker se takrat najraje pojavijo.Sta pa bila baje 2 primerka,a so jih starši prav čas opazili in otroka obdržali doma in zadevo rešili.Jaz tudi srčno upam,da jih ne bomo staknili. Kar se pa drugih uši tiče,kot so tašče,pa na žalost recepta za istrebitev nimam ,je pa najboljša varjanta se jih izogibat in vse negativne informacije ki jih dobiš vrečt čez ramo in it ponosno naprej. Joj,da ne pozabim čestitke tamalemu za prve korake!Zdaj pa v boj !Te čaka ogromnega teka.Pa saj ti to že veš! Hej,še to glede albuma.Dej mi magari na ZS po kmečko razloži korake,da ne bova tle dolgočasile punc,kaj si klikala potem ko si se odločala kdo lahko vidi tvoj album.Malo sem out off pri teh zadevah,priznam,za povrh pa še to,da se bojim,da kaj ne ušpičim in se osmešim. Nisem pa videla albuma najnovejših slikic v tvojem albumu s torto,upam,da jih imaš še gor.Grem malo kasneje počekirat. LOIS jaz sem med dooolgo vožnjo domov iz dopusta v eni izmed reklam naših trgovcev videla sliko miklavža ali katerikoli dobri mož je že bil tamali razlagala kdo je ta stric in kakšno funkcijo ima.Po daljšem predavanju,ko sem ji končno vse razložila sem jo vprašala kaj si želi da ji ta stric prinese za darilo mi izjavi da bombone. Ima namreč zelo rada tiste bombone gu-gu,okrogle,sam cuker z okusom sadja,če se jih spomnete.Pa še skromna je ta revica.Vsakič ko jih vidi si zaželi dva in potem reče da je dovolj.Sta jo pa na te bombone navadila dva moja strica,ki jo naravnost obožujeta.Ok,tudi na skromnost sta jo onadva navadla . Kaj ji bova pa kupila,pa ne vem.Tudi moja mama me gnjavi,naj povem,kaj naj kupi otroku,kaj si želi,pa nimam pojma.V bistvu se mi zdi še malo premajhna in še ne kaže nekega groznega navdušenja nad vsemi temi igračami.Vsaka ji je zanimiva nekaj minut in potem je konec,tako,da mi je skoraj žal razmetavanja denarja za karkoli še to leto.Bom vidla,no.Še ne vem. Ok,da vas ne bojo bolele oči grem raje malo dol.Lepo nedeljo še naprej vam želim! MID
|