|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
21.10.2008 16:21:00   
kasso
anakarin, upam da z očkom ne bo trajnih posledic.

Mi smo pa bli na urgenci v LJ v soboto, ker je hčerka s stolom vred padla naši dojenčici na glavo. K sreči zgleda ni bilo hujšega, saj so ji slikali glavo in je vse celo. Le doma sem jo mogla opazovat, če bi bili kakšni znaki pretresa in jo vsake dve uri budit. Je vse normalno, tako da upam, da je nevarnost, da bi lahko bilo kaj narobe mimo.

Ja, če so otroci, je vedno pestro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.10.2008 19:28:59   
ona
pozdrav!

Joj,jaz sem danes pa tako utrujena od vsega,da ne vidim ure,da grem spat!
Sem mela še unega za presojo iz Ljubljane in je šlo vse uredu skozi,brez problemov.Dal nam je par priporočil,ker jih itak mora dat in to je vse,nič posebnega.Sem prav zadovoljna,da je za mano in lahko malo zadiham!

Drugače sem skoz v laufu,teči v šolo,peljat sina k telovadbi,pejdi sem pejdi tja....joj,sem prav  štufa ali je pa danes samo tak dan!
Danes sem skočila v uno trgovino,kjer sem nabavla zavese,ker sem rabla en trak za mamo in mi je una punca tam ponudila delo,kar ne morem verjet...rekla je,da me vzame v službo,lahko za 8 ur,lahko pa tudi 4,kot želim...ona bi vse naredila samo,da pridem,ker ne dobi nobene pametne in bi mogla bit tud tam s strankami!
Sem rekla,da bom premislila,kaj pa čem drugega in zdej res ne vem kaj naredit!Po eni strani se mi prav smili,ker vem kako je bit privat in iskat delavce,po drugi strani pa nimam zaenkrat niti najmanjše potrebe it kam delat,ker imam pač dovolj doma,No saj ne rečem,4 ure bi že šlo skoz,več pa ne,ker imam doma dela!
In kaj naj zdej naredim?Če odklonim in razmišljam za naprej,bom mogoče nekega dne rabila sploh službo ali pa ne!Če sprejmem,se bom lahko naveličala,ker bi tudi mogla kaj šivat,predvsem zavese,ma se mi ne da!No in kaj naredit?
Moram še mojemu povedat,da vidim kaj bo on predlagaluser posted image

V glavnem je kar pestro pri meniuser posted image

APRILČICA,čestitke za punčko,ma je rer pravi korenjakuser posted image user posted image user posted image
MUCKA,zate tudi vse naj,naj,samo,da ste uredu,pa čuvaj se kar se da,ok!
KAROLINA,kako je zdravje,kot sem zasledila si uredu?V službi pa bodi karakter in reči kdaj tudi ne,saj ti dosti ne morejo! Seveda pa ti ne zavidam,samo sam svoj šef je tudi klinc včasih!user posted image
ANAKARIN;upam,da bo z hčerko vse ok z učki!Kar počuvajte se!

Ok,zdej se mi pa ne da niti več pisat in prav pišem kot en šolar,iščem črkeuser posted image
Uživajte,jutri grem v Lucijo pelhat sina k psihologinji,zdej gremo 3-ič in bomo videli kako bo!Sem pa zadovoljna,da je sin prav sproščen in srečen in še zadnjič mi je ena kolegica rekla,da ga je srečala v šoli in je bil kar ful nasmejan do nje,napram temu,da je bil pred par meseci kar tih.Je rekla,da je ful sproščen in zadovoljen!
Včeraj sem šla na i-net gledat,če je bivši dal preživnino,a ni o denarju ne duha ne sluha...bogi revež,zdej,ko ne vidi sina misli,da mu ni treba plačevat,ja pa ja!,
Joj,kako so nekateri zarukani,resuser posted image user posted image

Ala,lepo se imejte

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.10.2008 21:20:20   
Anonimen
večer,
smo mel ksnu pregled in sm malo odahnila. No dohtor pravi, da se je od nedelje kar pol zacelilo (kot je videl iz poročila od očesne klinike) in bo rablo še en cajt da se zaceli. Kontrolo imamo čez en teden.
Zdej so mi pa muloti tečni in levo joško imam nabito z mlekom, mali mi pa noče spraznit. Še jem vmes sladke vaflje z jogurtom.
Joj KASSO ma kako se vam je to zagodlo, joj. Upam,da je z Varjo v redu. Naj jo user posted image user posted image user posted image še pazijo zravn od nadobuneževuser posted image .
Grem kmal v krpe sm prau zmatrana.

Lahko noč

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.10.2008 21:26:56   
aprilčica07
Ker imam lih cajt:)

Jakob spi, mojuser posted image še dela, tako, da je trenutno mirr:):):) Popoldan sva bla pr tašči na kosilu (se je Jakob tam čuval) in proti večeru sva prikolovratla domov. Pa še k moji kolegici sva šla voščit za rd, in je bil tam čisto navdušen nad njeno hčerko in sem ga komaj spravla domov:)

anakarin: važno, da ni hujšega in se vse lepo celi.user posted image
ona: super za sina, da tako napreduje.. glede službe.. nevem kako bi odreagirala v taki situaciji, boš mogla sama malo poštudirat kako in kaj in kaj ti bolj ustreza. ti želim čim lažjo in ta pravo odločitev!
kasso: joj, se vam dogaja. bistven je, da ste o.k .

Jutri je sreda, spet moj dan. Bo pestro, sem skoraj sama za pultom te dni in mi ne dajo dihat. Mater, bo velika plača ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj bi pa kej jedla, samo nimam tle nič pametnega (jst bi čips in podobne reči).. pa jih načeloma niti ne kupim, ker pol vem, da bm spraznila vse zaloge v trenutku... :):)Si grem pa eno pivo odpret:):)

lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
22.10.2008 10:00:31   
lois
Kasso, kako je pa kaj danes, kako ste preživeli noč. Je s pupo vse uredu?

To se tako hitro lahko zgodi, pa če še tako paziš, naj ti povem, zadnjič sem iz službe prišla po sinka k moji mami, kjer se je čuval, in pazi, ko ga pridem iskat, ga od daleč pozdravim - igral se je v peskovniku zraven naše hiše pri sosedi (sorodnikih), naenkrat zagledam, kako sosedova pupa 3 leta stara z nečim udari po nečemu, sej tudi naprej nisem videla po čem je udarila, ker je to na hribu, zatem jok, zelo močan, udarla je mojega sinka in to veš s čim, s lopato od kamina, s katero pobiraš saje. Vidla sem pa šele potem, ko sem priletela do tja, kaj je imala v rokah. Jaz sem bila čist fuč, kaj če bi ga udarila s stranjo lopate, ma saj bi mu preklala glavo. Tok sem bila jezna, res sem se zelo ustrašila. K sreči ni bilo nič hudega. Lahko pa bi bilo ....     Tko, da je ko najbolj misliš, da je otrok varen (tam ni blizu nobene ceste, veliko trave se za podit, peskovnik na tlehuser posted image pa lahko pride do nesreče. 

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
22.10.2008 11:16:14   
Anonimen
no spet dežurala celo noč, kr sm bla poooolna melkauser posted image

sm si dajala tople obkladke kjer sm mela najbolj trdo in si stiskala. Ma kaj ko mali še moje mleko noče več iz flaškeuser posted image . pa so jo naše mačke popileuser posted image Zdej imam obe pooolni in spet na delo. Da bi vsaj bi dec doma, da sprazniuser posted image user posted image user posted image

MUCKA kaj so še povedali na ultrazvoku? KASSO kako je vaša mala pika?

tu imamo tako gnilo jesensko megleno vreme,zanič. ni čudno, da mo vsi tečni.

Včeraj sm še prepričala ta večjo, da se ostriže na kratko in ji zdej lep mir pa še paše ji povrh.

ONA kako ste vi preživeli v Luciji?

MID, PEGAZ, TRIXI???

(odgovor članu lois)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
22.10.2008 11:41:29   
karolina*
user posted image user posted image Ojla punce

Sm taku jezna, da povedat ne morem. Včeraj sem po enmu mescu in pol dobila nazaj NOV gsm iz servisa in že spet ne dela. Ko sem menjala operaterja (sm šla na simobil) sm si tm vzela Nokio N73. Ful lušen aparat, zame ima še preveč funkij ampak ok. Pa mi je nekam simljivo kara naprej praznil baterijo. In ko so mi v trgobini dali drugo, mi je tudi to po enem dnevu izpraznil, zato sem ga nesla nazaj. No in pol ga pošljejo na servis, ga čaka fuuuuul časa in včeraj ga dam polnit- najprej prvi šok: črtice od baterije se kar niso hotele ustavit. Aparat sem polnila 10 ur pa so črtice še vedno "tekle". No in pol aparat vseeno sklopim iz elektrike in kaže, da je baterija kao polna. POšljem dvse sporočilo, govorim eno minuto in po 4-ih urah je baterija spet prazna. Js sm mislila, da se mi zmeša!!!! Dns ga nesem nazaj v trgovino in al naj mi dajo druzga alpa prekinem pogodbo z njimi. Mi imamo neke obveznosti do njih, ma oni do nas pa nobenih. Grrr...

Anakarin, kako je z učkom od vaše pupe. Držim pesti da bo vse ok. Une pikice so pa tudi po moje krša 5 ali 6 bolezen. Ozdravte čimprej!!!! Delavnice so šle pa v redu skozi, sicer jih bomo imeli še, ma za enkrat je mir .

Kasso kako je z vašo dojenčico.Joj, kaj vse se zgodi tem mulčkom, moraš res bit kot kameleon in imeti oči okoli in okoli, pa še pride do nesreče.

Aprilčica če ti kaj plače ostane ta mesec, lahko daš meni. Sicer pa bo tudi moja visoka ta mesec, taku da si lohko kej izmenjamo ... ha-ha- ha user posted image user posted image user posted image

lois, ta "nesreča" pri vas doma pa tudi ni ravno nedolžna!!!!!! pa kaj se vse mota tem mulčkom po glavah. da ti gre z lopato udarit drugega po glavi. po moje je ta punčka v kakšni risanki to vidla in čakala, da bojo okrog sinetove glave letali ptički...ma svašta...

z ono smo pa malo prej klepetale po telefonu in se vse zmenle user posted image

uživejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
22.10.2008 14:30:36   
lois
Karolina, res maš nesrečo glede telefona, ampak sej za Nokio pravijo, da so dobri telefoni, tudi jaz imam Nokio, pa do zdaj nisem imela nobenega problema. Nokia telefoni, naj bi imeli zelo dobro baterijo, mogoče pa je kaj serijsko narobe. Ja ti kar pejt nazaj in zahtevaj novi telefon, če tega ne morejo usposobiti, kakor se šika.

Anakarin
, pravijo, da če imaš trde joške od mleka, si jih moraš masirati pod tušom.

Ona, kaj pa si se ti odločila glede službe?

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.10.2008 15:22:29   
aprilčica07
Karolina: tud jst imam Nokio, nevem točno kateri model, stara pa je le pol leta in mi ga kr svirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram vsake tolko vržt ven baterijo in spihat kar je notri, in pol je spet en cajt mir

Sem imela zmeraj Nokie  (razen pred tem sem mela Samsunga), in nisem imela nikoli problemov, tokrat pa mi vsake tolko zatrokira in ga moram malo poštimat pol pa spet dela.... Ne da se mi pa ga pošiljat na servis, ker vem, da ne bojo nič nardili.. Sicer imam jst mobitel, ne simobil,ma se mi zdi, da je vse skupaj isto sr...user posted image

anakarin: ma a do zdej si dojila? pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa že štufa te srede, ma kr ni še konec.. je ful pestro, strank malo morje in sami posebneži, moram pa rečt, da ni bil do zdej še nobeden siten in tečen.

Prej sem govorila z mamo, ki trenutno čuva Jakoba in je rekla, da sta šla peš po celi vasi, in nazaj, in gor do enih njiv gledat za kostanj in da mali bi še kr hodil, sploh ni bil zmatran...

Zdej grem, stranka.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.10.2008 8:00:31   
karolina*
Jutro punce!

Včeraj sem nesla celo škatlo od GSM-a in vse kar spada zraven v trgovino in rekla, naj se nekaj že končno zmenijo in mi dajo telefon ki bo delal. Saj nič drugega nočem, no!! Tudi js mam že dolgo let Nokie in do zdaj so mi vse delale brez težav, baterija mi je zdržala tudi po en teden in več...Tokrat imam pa prav smolo zgleda.

Anakarin, kako je s tvojimi otročki? Upam,da kaj boljše! Ej, kaj si nisi ti zrihtala Amis TV? Ker mi se ravno sedaj odločamo za amis, saj ima ful dobro ponudbo. Ravno danes so mi sporočili, da bo v roku enega tedna na naši lokaciji možno tudi telefon preko njih vzet, tako da bomo vzeli verjetno kar TRIO paket, pa še zdaj so neke akcije in imaš 3 mesece po polovični ceni. Kako ste vi zadovoljni?

Aprilčica, vedno te pozabim vprašat - kaj ste pol uredili s tisto spalno vrečo za Jakoba? Naša niti v njej noče več spat, pa jo pustim zdaj in si mislim, da naj se pač navadi se pokrit. Če jo bo zeblo bo počasi pogruntala, da se lahko tudi sama pokrije...

Tako, zdaj pa veselo na delo... Se tipkamo še kaj tekom dneva

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.10.2008 9:01:25   
aprilčica07
Jutro babe,

karolina: ne, vreča je odpadla, ker smo meli poskusno od kolegov in se ni obneslo. Je pa moj kupil v pikapolonici, take klanfice, ki z njimi stisnemo deko, da se pol ne more tako hitro odkrit. Se spne za deko in pol zatakneš za gatre od posteljice, imamo 4 te klanfice, dve pr nogah in dve nekje na sredini.. zaenkrat je kr ok, ne obvlada še sistema, da bi se tega rešil.. Samo kaj ko mali hudiček že cel teden spi pr nas, zaspi pr nas, ga damo v posteljico in okrog enih ponoči vstane reče eeeee, in malo pocmiha, in ga pač damo na sredino, da pol vsi spimo. Se mi ne da preganjat sredi noči in ga spet uspavat in to  večkrat na nočč sem prelena, in rada spim. itak vem, da delam narobe, ma jebi ga..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ti bojo telefon pošstimali in da bo delal tako kot je treba!

anakarin: kako so otročki?

Naš ima pa ste vneto rito. Joj, ne pusti ne previt, ne umit, ne obrisat, nič... mažemo s praško pasto, ma ni še nekega učinka. bom skočila danes do smarta v it iskat eno pasto, se mi zdi, da je pasta di fisan, baje je ful učinkovita in pomaga hitro.

joj, popoldan pa zobo. Grem rajši k ginekologu kot k zobarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

šibam delat.

Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.10.2008 10:44:11   
karolina*
Aprilčica tista pasta Di fisan je fuuuuuuuuuuul dobra. Takoj pomaga za vneto ritko. Ma kupi v plavi tubi, ne v roza. Roza je bl za vsakodnevno nego, kao preventiva, ta plava pa fuuuul takoj pomaga, res.

Ej lih dns grem v Postojno in bom šla v pikapolonico pogledat za tiste klanfice. Dobra ideja. Js sm že ramišljala, da bi na kapno našivala kšne trakove in pol zvezala okuli garter, ma tu je še bulša ideja.

No, pa še tu, da ne pozabim; prilimam še tle, če ima morda katera kaj viška:

Kupim zimski kombinezon (tutko), za na sneg, številka 92 oz. za dve leti in snežke št. 23.

tud js se moram naročit h zobarju. grem tudi js rajši h G...

lp

< Sporočilo je popravil karolina* -- 23.10.2008 10:45:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.10.2008 10:47:53   
Anonimen
da na hitru odgovorimm KAROLINI. Jz imam od samega začetka net od Amisa, zdej imamo TV od njih, telefon pa še ne. Ker imam vse to priključeno na taščin telefonski priključek, ta je še na telekomu. Ko si bomo še telefonski priključek uredili, bom šla na trio paket. Če sm mela kdaj probleme, sm klicala da so mi takoj porihtali, ali pošiljali urgentna obvestila na telekom, da so pršli menjat moden. največ problemov sm mela, ko je strela udarla. Zdej pa izklopim, čim prvič čujem bliskanje. Kljub zaščiti.

Drugač pa malo na njihov forum počekiram, pa tam lahko kej vprašaš.V glavnem zadovoljnauser posted image

APRILČICA mojim je pomagalo kamilično olje.

Šibam tepih prat z mašinouser posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 23.10.2008 10:49:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.10.2008 14:23:19   
Anonimen
pa da nadaljujemuser posted image

očisla sm tepih v dnevni, potli ko se mulota naspita še v njihovi sobi- Sm si od tete sposodla sesalec Hoover in sm 3x šla skozi koliko sm mela svinjsko vodo, bljak.  Zdej bo en cajt mir. Se vsaj vidi čist in osvežujoč tepih.

Ej KAROLINA bi mogla kake 14 dni napisat za kombinezon. Sm dala eni sosedi, kr sm mela viška rozastih. Snežke bom pa tud jz morala kupi obema malima. ma razmišljam, da raje rabljene, saj ne vem če bo kej od zime. Pa še nogica jih hitro rastejo.

Tud jz bi morala k zobarci danes. Bom vidla, če bo varstvo in pokličem, če ma gužvo. Kr ima dans tud bolečinske. Ma bolj proti večeru. Že 14dni prestavljam zarad mulcev.

Ta večja je zdej ok. OKO se ji je v enem dnevu hitro poravilo. Včeraj zvečer je imela še rdeče in je lahko gledala brez obveze. danes se vidi, da ji je oteklina zginla in pravi, da vidi v redu. Ne tako megleno kot prej. Hvala bogu!
Ta mala dva sta tud ok. Zdej sta mal kašljat začela ko spita in ko vstaneta. Ta mali takrat katar vrže ali pa skoz nos fino kihne, da rabim že vrečkouser posted image .

In zdej me jezi naša peč na drva, k jo mamo tako za kuhat kot za centralno. Čim odprem vrata, se kadi. Če ne takrat, pa takoj k vržem drva notri. To ne bi smelo delatuser posted image . Že lansko zimo smo mel probleme z dimljenostjo, zdej ne mislim spet to prenašat.

Včeraj sm še zamenjala te glupe varčne žarnice. Glupe zato, kr se nč ne vidi.Prej slep rataš. Nato pa najdem na netu eno raziskavo o njih. Da sploh niso bog ved kako varčne od navadnih in vsebujejo živo srebro, kar je nevarno, če se ti razbije.Pa še kak mulo da se ti blizu plazi! Ni čudno, da jih prodaja na veliko.

Uživajte, se kej zvečer oglasim ob pozni uri, s kako pivičko na mizi user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 23.10.2008 14:24:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.10.2008 14:55:10   
karolina*
Ej punce...sej ne da kej paničarim alpa negativno razmišljam...ma prej sm prebrala neke napovedi ene bolgarske jasnovidke, ki napoveduje 3.svetovno vojno leta 2010 in pol še en kup katastrof naprej. baje da je napvedala že ene par takih svetovnih katastrof iz preteklosti, ki so se dejansko tudi zgodile (kursk, smrt princese Diane, napad 11.9.). in sem se prav zamislila, kam vse to pelje. moje mnenje itak je, da tako stanje kot je trenutno na svetu itak ne more prinesti nič dobrega. po drugi strani pa če je ta teta ugotovila tri dogodke, ostalih miljon pa ne, ni to ravno neko merilo, da ji bom verjela. ma vseeno mi je dalo mislit. ker če res do tega pride, ne bo v stilu kavbojcev in indijancev ampak dosti bolj kruto...

nisem hotela lih kej zamorit, me sam zanima kakšno je kaj vaše mnenje glede tega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.10.2008 21:41:14   
aprilčica07
karolina: bolje je ne misliti kam nas vse to pelje, bomo mirneje spale:) na take napovedi pa jst ne dam dosti... kaj vem, itak manj ko vem, bolje spim:)
anakarin: si bla pr zobarci? jst ja.. je bolelo ku hudič, mi je čistil zobni kamen in sem kmali ušla iz stola, no čez 14 dni pa nazaj, vzet zdravilo iz bolanga zoba ven in gremo dalje z zdravljenjem.. spet bom skipala en kup euričev..user posted image

ma super, da so mulčki bolše:):)

Jst pa tle napol gledam in  poslušam tv, ni nobene pametne reči po tv-ju, pa visim na netu:) Jakob spi, jutri je petek in pol bo sobota in bomo oljke pobirali, skratka bo lušno.

Zdej pa grem, ker sem kr nekam zaspana, se bom še malo po kavču povaljala, pol pa v rjuhe:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.10.2008 8:26:02   
lois
Karolina, res se je za zamislit, glede na to, kaj se dogaja v svetu - (recesija - svetovna kriza), lahko, da res pride do kakšne katastrofe, jaz upam, da ne bo.

Anakarin, super, da se izboljšuje. user posted image Vesela sem za vas!

Ona, kje pa se ti kaj potikaš, nič ne pišeš; kako je kaj pri vas?

Super, petek je!  user posted image user posted image Kaj boste kaj počele čez vikend? Jaz bom v soboto dopoldne  malo šla v šoping, prav nič nimam za zimo, pa tudi tamalček ne, tko da si bova malo privoščila - recesija user posted image popodne pa gremo na r.d. mojega bratca. V nedeljo pa bomo malo počivali, če kaj drugega ne pride vmes.

Punce imate tudi ve, kakšne delnice? Medva sva kupila nekaj delnic in zdaj sva zeeeeeelooooo žalostna, ker ......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.10.2008 8:58:37   
karolina*
Čau

Se strinjam, ja da ni dobro preveč negativno razmišljat. Jaz osebno sicer mislim, da so take krize kot je ta trenutno, normalen cikel v ekonomiji in da se to pač dogaja. Nerelano je pričakovat, da bi gospodarstvo stalno samo rastlo, padci so sestavni del tega cikla. Tako da Lois, ne bit nič žalostna zaradi delnic. Trenutno jim res ne kaže dobro, ampak to moraš gledat dolgoročno. Trenutno je idealna prilika za kaj kupit. Tako da, moramo razmišljat pozitivno in upat, da bo vse ok. Kaj več itak ni v naši moči.

Včeraj sem ta malo peljala k zdravnici zaradi bezgavke, pa je rekla, da ni nič zaskrbljujočega. Baezgavke so sumljive takrat, ko so velike cca 2 cm in "priraščene", se torej  ne premikajo. Drugače so pa povečane bezgavke normalna reakcija na kakšno otrokovo bolezen (virusno ali bakterijsko). Če so zadaj za ušesom povečane naj bi bile zaradi virusa, če pa so spredaj pri grlu, pa zaradi kakšne angine. Tolko, da boste vedle, če se vam kdaj pripeti kaj podobnega.

Anakarin, super, da so otročki boljše!

Uživejte..

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.10.2008 12:24:44   
ona
Ojla,sem še pristona in prisebnauser posted image user posted image
Ma imam toliko vsega te dni,da sem vas včeraj le na hitro prebrala in zdej sem rekla,da pa moram prav kaj napisat,če ne ne bom mogla niti sledit kaj se dogajauser posted image
No,v sredo sem letela k psihologinji v Lucijo in je rekla,da je sin prav prijeten sogovornik in se ji zdi,da je zelo srečen,ker nima stika z očetom in je tako njemu najlepše kot je,pa še enkrat bomo šli tja še malo se pogovarjat,ker je tudi sin navdušen nad njo in ji lahko zaupa!
Pol sva prišla pozno domov,pa po netu sem mu iskala naloge,ker so pisali test od matematike in se kar na stran-učiteljska.net obrnem,kjer se veliko testov dobi in je prav fajn stran!Je pa sin v šoli izredno priden,še preveč,če mene vprašate!Včeraj je dobil petko pri glazbi,pa 4 pri slo,tako,da ga moram res pohvalituser posted image user posted image user posted image
Potem sem šla v sredo dopoldne kupit tamali sobico,sem vzela od alplesa-planet!Dobimo v roku 1 meseca in komaj čakam,da pride.Res,da ni glih zastonj,je pa sigurno kvalitetna!Ko bo montirana pa sledijo slikce,ok!
Sem vse vzela v Lokvi,v eni privat trgovini,kjer res znajo vse to skombinirat,super,res!
Včeraj sem potem angažirala dva naša delavca,da sta še vso šaro iz sobce znosila na podstrešje.Je bilo treba eno omaro nest,pa industrijski šivalni stroj,tako,da zdej imam sobo prazno,še pobelim jo bolj na hitro,ker ni potrebno temeljito beljenje!Evo,spet imam dela,pa še podstrešje moram do konca uredit,ker imamo še na eni strani za dokončat,ma bo že!Tam bomo menda imeli kakšne rojstno dnevne fešte,bomo videli!
Včeraj sem mela tle tipe od telekoma ker v naši vasi dajejo optiko in to tako,da je nima noben v sloveniji in je bila kao naša vas izbrana za tale pilotski projekt kot oni rečejo,samo pri nas se malo zakomlicira,ker imamo 3 tel.št. in nikakor nam ne znajo to napeljat,pa potem nam pošiljajo vse možne kravatarje,da se pogovarjamo z njimi kako in kaj!Bolj kot jim po kmečko poveš kaj imaš in kaj hočeš,bolj te ne razumejo.
Najboljše je ko grejo do mojega in ko jim moj dragi reče,da naj se tehnične stvari z mano pogovarjajo,kar debelo pogledajo,ker jim ni jasno,da ženska pri bajti ureja tehnične zadeve s telefonomuser posted image user posted image
Ja,sem pač tip za take stvariuser posted image user posted image
KAROLINA,kako to,da imate vi amis?Včeraj so mi rekli,da so kar problemi z drugimi ponudniki,še posebej z T
2,da so ful problemi!user posted image Saj ne veš komu verjet!
A,ja glede službe se menda ne bom odločila,da grem tja delat,ker nimam namena,da moja družina trpi zaradi tega,ker tudi časovno ne vem,če mi bo zneslo,tako,da verjetno bom šla ji rečt,da ne!
Za tiste bezgavke pa hvala,da si povedala,nikoli ne veš!
Včeraj sem našo tamalo peljala k Tozonu,ker je tožila,da jo bolijo uha in so ji sprali ušesa.Saj ne bi bilo nič takega,ma tamičkena se je takoooo smejala,ko so ji prali uha,da je še doktor prišel pogledat kaj se dogaja.Je rekla,da jo žgečka...svašta!Zdej ji je dal še neke kapljice,če bo pa še bolelo pa nazaj,ma je pomagalo to pranje,ker je mela malo morje umazanije notri in sploh ne vem od koga?user posted image
Glede gsm-jev pa imam jaz očitno srečo,ker mi vse delauser posted image Samo je pa res,da jih delajo tako,da se hitro kvarijo,je prevelika ponudba ratala!
KAROLINA,tutko za sneg imam jaz eno,samo ima nogice zaprte,tako,da verjetno ne bo prava,bom šla pogledat.Imam pa ful te robe,pa vem,da je tudi en kombinezon,samo je menda plave barve...bom šla pogledat pa ti javim,ok!Ti pa vse to šenkam,ker res ne rabim več...
Glede recesije smo tudi mi malo v krizi,ker smo del avtomobilske industrije in se nam pozna,ker so zmanjšana naročila od Iskre,ampak vseeno ni še take panike!Moje mnenje pa je,da se je preveliko paniko naredilo in mogoče ni vse tako zelo črno kot zgleda ali pa....saj ne vem,bomo videli,je rekel slepi....
LOIS,moj tast je tudi vložil denar v neke delnice in je zdaj ful izgubil,tako,da je kar jezen,samo bo treba zdej počakat kakšne 2-3 leta,da baje pride spet v normalno stanje!To pač vlagaš in kupuješ na dolgi rok in vedno je riziko!
ANAKARIN,jaz upam,da ste zdej končno zdravi,ker res nimaste sreče,kajne?
Tiste varčne žarnice so pa res za en klinc,jaz sem samo enkrat eno kupla in nikoli več,ker je res neka čudna svetloba!
APRILČICA,spet trgatev,a?No,bojo pa oljke zdej in baje,da bo lepo vreme čez vikend,tako,da se boste imeli lepo!Za zobarja,pa grem jaz raje k zobarju kot ginekologuuser posted image user posted image ...resno!

Ala,moram it v pisarno,ker sem šele zdej vidla koliko je že urauser posted image Se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.10.2008 12:25:32   
ona
P.s. če se ne znajdete v mojemu romanu,ne odgovarjam za napake user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.10.2008 12:27:01   
ona
MID,Vse najlepše in najboljše tvoji prekrasni hčerkici za rojstni dan!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.10.2008 13:11:44   
karolina*
ONA, za tisti kombinezon kar poglej, me pa ne moti, če je plave barve. Uni z nogicami mi pa res ne bi prišel prav, ker naša pupa rada hodi. Tako da če imaš kaj viška, se priporočam.

Deklici od MID pa tudi js pošiljam en koš poljubčkov in najlepše želje tega sveta!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.10.2008 13:28:57   
Anonimen
Ojla,
dokler mulota spita, ta večja pa gleda risanke, se jz zajeb.... z inštalacijo Adria route.
Pa vmes vas malo čekiram.
PRINCESKI od MID želim vse najboljše user posted image in velik koš poljubčkov za vesel in razigran rojstni danuser posted image

Moj možel se je včeraj vrnil iz Beorada in si privleku kup starih vojnih jugoslovanskih filmov. ta je nor na take filme. In 1000x jih je že gledal. pa še mal malenkosti za otroke.

APRILČICA nism šla k zobarci, ni bilo varstva. Še obisk sm mela vmes, pa po praznikih, ali pa drug teden. Če bo sploh delala.

ONA to si pa mogla hitro tipkat, kaj se vam je dogajaluser posted image . Važno, da se imate lepo. In ni več težav. Aja glede službe sm že zadnjič hotela napisat, pa sm pozabla. Ma jz na tvojem mestu ne bi šla, kr imaš že preveč dela doma.

Pa uživajte vikend, jz imam namreč priprave za rojstne dneve. Najprej v Ponedeljek, nato v sredo. Še zdej nevemo kaj ta večji, booo. Edino kar ji bom probala zrihtat barbi torto (to vem da si želi)

< Sporočilo je popravil anakarin -- 24.10.2008 13:29:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1698
25.10.2008 9:54:38   
MID
Ojla;
samo na hitrco,da se vam prav lepo zahvalim v imenu hčerke za lepe želje.
Zdej pa šibam torto dokončat,pa še veliko tega me čaka.
Uživajte in se vam kaj javim,ko bo vse mimo.
Čav!
MID

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.10.2008 7:02:27   
aprilčica07
Jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MID: VSE NAJBOLŠE HČERKICI!

Alora, oljke  smo pobrali, smo pobirali celo soboto in celo nedeljo. Blo je lušno, edino v soboto je ful veter pihal in je blo malo tečno, ker je dvigovalo mreže in so pol oljke letele gor in dol.. Včeraj je bla pa milina pobirat, sonček, toplo, smo bli v kratkih rokavih.. Tamali je užival sto na uro, ker je tam tekal in divjal in oljke razmetaval, mama malo manj, ker ga je blo treba kr naprej krotit:):):) V glavnem olja bo, enih 300 litrov, nekaj za nas in ostale, ki so trgali, ostalo pa gre v prodajouser posted image

Spali smo dobro, ko ubiti, smo bli vsi zmatrani. Danes je pa pondeljek in smo spet tle na šihtu. Vreme je nekam kislo, baje, da bo dež. Moj dela popoldan, tako, da je tamali kr pr njemu in bojo none danes frejuser posted image

ona: bravo za sobico! in še bolj bravo za sina, da se je tako vse poštimalo. Le tako dalje!

karolina: jst bi imela enga plavega, ker mislim, da je našemu
frajerju premajhen, lahko provam in ti sporočim, ok?

Tako, tolko za zdej, šibam še na kafe, doma je zmanjkalo mleka in sem pila mukoma mojo kavo, brez smetance in brez mleka. Je bla res zaničuser posted image

lp.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!