ona
|
Ojla,sem še pristona in prisebna Ma imam toliko vsega te dni,da sem vas včeraj le na hitro prebrala in zdej sem rekla,da pa moram prav kaj napisat,če ne ne bom mogla niti sledit kaj se dogaja No,v sredo sem letela k psihologinji v Lucijo in je rekla,da je sin prav prijeten sogovornik in se ji zdi,da je zelo srečen,ker nima stika z očetom in je tako njemu najlepše kot je,pa še enkrat bomo šli tja še malo se pogovarjat,ker je tudi sin navdušen nad njo in ji lahko zaupa! Pol sva prišla pozno domov,pa po netu sem mu iskala naloge,ker so pisali test od matematike in se kar na stran-učiteljska.net obrnem,kjer se veliko testov dobi in je prav fajn stran!Je pa sin v šoli izredno priden,še preveč,če mene vprašate!Včeraj je dobil petko pri glazbi,pa 4 pri slo,tako,da ga moram res pohvalit Potem sem šla v sredo dopoldne kupit tamali sobico,sem vzela od alplesa-planet!Dobimo v roku 1 meseca in komaj čakam,da pride.Res,da ni glih zastonj,je pa sigurno kvalitetna!Ko bo montirana pa sledijo slikce,ok! Sem vse vzela v Lokvi,v eni privat trgovini,kjer res znajo vse to skombinirat,super,res! Včeraj sem potem angažirala dva naša delavca,da sta še vso šaro iz sobce znosila na podstrešje.Je bilo treba eno omaro nest,pa industrijski šivalni stroj,tako,da zdej imam sobo prazno,še pobelim jo bolj na hitro,ker ni potrebno temeljito beljenje!Evo,spet imam dela,pa še podstrešje moram do konca uredit,ker imamo še na eni strani za dokončat,ma bo že!Tam bomo menda imeli kakšne rojstno dnevne fešte,bomo videli! Včeraj sem mela tle tipe od telekoma ker v naši vasi dajejo optiko in to tako,da je nima noben v sloveniji in je bila kao naša vas izbrana za tale pilotski projekt kot oni rečejo,samo pri nas se malo zakomlicira,ker imamo 3 tel.št. in nikakor nam ne znajo to napeljat,pa potem nam pošiljajo vse možne kravatarje,da se pogovarjamo z njimi kako in kaj!Bolj kot jim po kmečko poveš kaj imaš in kaj hočeš,bolj te ne razumejo. Najboljše je ko grejo do mojega in ko jim moj dragi reče,da naj se tehnične stvari z mano pogovarjajo,kar debelo pogledajo,ker jim ni jasno,da ženska pri bajti ureja tehnične zadeve s telefonom Ja,sem pač tip za take stvari KAROLINA,kako to,da imate vi amis?Včeraj so mi rekli,da so kar problemi z drugimi ponudniki,še posebej z T 2,da so ful problemi! Saj ne veš komu verjet! A,ja glede službe se menda ne bom odločila,da grem tja delat,ker nimam namena,da moja družina trpi zaradi tega,ker tudi časovno ne vem,če mi bo zneslo,tako,da verjetno bom šla ji rečt,da ne! Za tiste bezgavke pa hvala,da si povedala,nikoli ne veš! Včeraj sem našo tamalo peljala k Tozonu,ker je tožila,da jo bolijo uha in so ji sprali ušesa.Saj ne bi bilo nič takega,ma tamičkena se je takoooo smejala,ko so ji prali uha,da je še doktor prišel pogledat kaj se dogaja.Je rekla,da jo žgečka...svašta!Zdej ji je dal še neke kapljice,če bo pa še bolelo pa nazaj,ma je pomagalo to pranje,ker je mela malo morje umazanije notri in sploh ne vem od koga? Glede gsm-jev pa imam jaz očitno srečo,ker mi vse dela Samo je pa res,da jih delajo tako,da se hitro kvarijo,je prevelika ponudba ratala! KAROLINA,tutko za sneg imam jaz eno,samo ima nogice zaprte,tako,da verjetno ne bo prava,bom šla pogledat.Imam pa ful te robe,pa vem,da je tudi en kombinezon,samo je menda plave barve...bom šla pogledat pa ti javim,ok!Ti pa vse to šenkam,ker res ne rabim več... Glede recesije smo tudi mi malo v krizi,ker smo del avtomobilske industrije in se nam pozna,ker so zmanjšana naročila od Iskre,ampak vseeno ni še take panike!Moje mnenje pa je,da se je preveliko paniko naredilo in mogoče ni vse tako zelo črno kot zgleda ali pa....saj ne vem,bomo videli,je rekel slepi.... LOIS,moj tast je tudi vložil denar v neke delnice in je zdaj ful izgubil,tako,da je kar jezen,samo bo treba zdej počakat kakšne 2-3 leta,da baje pride spet v normalno stanje!To pač vlagaš in kupuješ na dolgi rok in vedno je riziko! ANAKARIN,jaz upam,da ste zdej končno zdravi,ker res nimaste sreče,kajne? Tiste varčne žarnice so pa res za en klinc,jaz sem samo enkrat eno kupla in nikoli več,ker je res neka čudna svetloba! APRILČICA,spet trgatev,a?No,bojo pa oljke zdej in baje,da bo lepo vreme čez vikend,tako,da se boste imeli lepo!Za zobarja,pa grem jaz raje k zobarju kot ginekologu ...resno! Ala,moram it v pisarno,ker sem šele zdej vidla koliko je že ura Se beremo!
|