|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
4.11.2008 5:40:40   
TRIŠ
Lutiropanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za  službico

Alfabeta en mesec prej naj bi dobili obvestilo.To naj bi držalo kot pribito,ker so se ljudje kregali na veliko ker so pozabljali.Možno pa da je odvisno od občineuser posted image

copatki ali bi jih še katera naročila.Jaz bi vzela še ene od 6-12 ker od 12-18 našemu še lep čas ne bodo pravuser posted image .Fajn bi bilo če bi nas bilo vsaj nekaj zaradi poštnine ,ker en par se ne splača naročatuser posted image

Ursulina sem se nasmejala komentarjem z isto slikico.Slikica pa je lepa tako da lepo da si jo večkrat prilepilauser posted image user posted image user posted image

Katarinas saj naš jo drži šele kak teden tako da...brez skrbiuser posted image user posted image user posted image .Mislim pa da so ti copatki isti kot smo jih mi naročili.Notri je pomoje samo vata.

Lepe slikice sončkovuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 4.11.2008 5:43:02 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
4.11.2008 5:41:09   
TRIŠ
malecka kako si kajuser posted image .Kako je kaj Žan .Upam da se je stanje izboljšalo in sedaj lepo doma uživate brez bruhanjauser posted image

Joj kaj se je sedaj zgodilo.Naš Žan se smeje in šiba po stanovanju jaz pogledam in črn pajek šiba pred njim on pa ga lovi.Sem tako zakričala da so se vsi vstaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 4.11.2008 5:44:23 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
4.11.2008 6:39:18   
Lunca1
Jutro.

Katarinas naš tudi še noče sam držat flaške. Jo sicer zna sam prijet z mize, tudi dat k ustom, samo še to mora pogruntat, da bi bilo fino, če bi jo še malo dvignil.
Luštni copatki.
Za 500 dobiš novo zvezdico, boš morala še kar nekaj napisat.user posted image

Ursulina sem te hotela vprašat, kje so čevlji? user posted image

Nana mislim, da imate na vašem koncu več Hoferjev. Jaz sem hotela dobitr za Pino drsalke, pa je šla mami okrog 10h, pa jih ni bilo več, jaz sem šla pa po 16. v Ljubljano in jih ni bilo več. No je pa Pina dobila dvoje nove škornje.user posted image

Anita vse naj naj za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

Mml koiliko je bil potem stol s poštnino?

Lutiropan user posted image  za izobraževanje in službo.

Sani a to je datum za LJ ali datum za Celje?

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Joj kaj se je sedaj zgodilo.Naš Žan se smeje in šiba po stanovanju jaz pogledam in črn pajek šiba pred njim on pa ga lovi.Sem tako zakričala da so se vsi vstaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidim da ne maraš pajkov. user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
4.11.2008 6:40:43   
dašabina
dobro jutro, mi smo zeloooo neprespani, Miha mi je že včeraj popoldne zakuhal, tako da sva šla sam u pančevo,... tako da danes naju žal ne bo na bazen, kašlja, iz nosu teče, ni da ni.... uživajte....
jaz bi tud še ene copatke, tako da Triš lahko računaš name.... pri marčevkah 2008 tud zbirajo... ampak mislim, da bi se nas tukajj kar dost najdlo...nič moram it, mu ni nič prav....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
4.11.2008 6:43:52   
TRIŠ
dašabina upam da se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

NAROČILO COPATKOV:
TRIŠ  1X
DAŠABINA
  1X

Lunca pajki so mi najbolj nagravžna žival na tem planetu in pri nas jih res ni ker nihče ne gre spat če ga vidi.Tako da ne vem kje se je tale našeluser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
4.11.2008 6:48:21   
mala pikica
Jutro!

Mi smo danes malenkost dlje spali, ker sem ob treh dala Gašperju še malo flaške. Spal je do 6.15 user posted image Jaz ne vem, če je spet lačen ponoči user posted image user posted image user posted image

nana mi prosim pošlješ slikice še na mail. Hvala user posted image

lunca 19.11. je sani predlagala Celje. Če se bodo druge strinjale, lahko datum še tudi spremenimo user posted image

D+BK da ne boste ve edine zatajile s Celjem!!!

triš jaz copatkov ne bom naročala. Jaz jih bom kar v Pikapolonici vzela.

Gašper je že šel služit k babici in dediju user posted image Jaz pa malo pospravim, potem pa hitim v Maribor.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
4.11.2008 6:50:21   
mala pikica

2.srečanje sončkov
Celje, Planet Tuš, 19.11.2008, dopoldan

~ sani in Manja
~ suzana in Aljaž
~ golobček in Nina
~ nana in Klemen
~ piškamiška in Nejc
~ sunny morning in Neja
~ klepetka in Lana
~ mala pikica in Gašper

Pofočkanih je že 8 naših sončkov user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
4.11.2008 7:13:13   
dašabina
midva tud prideva v celje

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 4158
4.11.2008 7:17:11   
TRIŠ
Midva se pridružujeva celjankamuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
4.11.2008 7:54:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
D+BK da ne boste ve edine zatajile s Celjem!!!

Kako sploh lahko kaj takega pomisliš.user posted image  Sta se TRIŠ in dašabina takoj prijavili. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunny, super, potem pa rade volje pridem,. In ja, itak sem mislila, da bi šla čez Kočevje.

Potem pa pridi 13.11.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4160
4.11.2008 7:54:53   
Alfabeta
jutro!

na hitro, Ajda vleče kable in kavo....user posted image

sani, jaz en večer tolk nasmetim da lahk dam kak dan mir poluser posted image

klepetka če znaš prit do centra pridi, pa se boš za mano peljala ker jaz grem iz te smeriuser posted image

aja, še Celje. Nas skoraj ziher ne bouser posted image

več zvečer

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
4.11.2008 8:04:05   
Anchikaa
Jutro.

Moja dva še pančkata,jaz pa tu gor,s kavo na mizi.Še za vas user posted image .

Dašiko pa matrajo zgornji zobki.Tako ma napeto čeljust,da ji lahko zobke šteješ,ampak zunaj pa še ni nobenga.

Za srečanje v CE pa naju ne bo.Meni bi pasalo,če bi se dobile v soboto 15.11.,ker imamo namen it v LJ,ker ma moj brat r.d.pa bi se mimogrede ustavili v Ce.Drugače pa jaz ne upam it na daljšo pot sama z Dašo.

Daša še tudi ne pije sama iz flaške.Ko leži ni problema,ko pa sedi pa samo šprica okoli nje,ker je to njej igračka.Za pit se pa buni,da rokice od sebe,mami ti pa drži flaško da se jaz napijem.

Triš jaz sem tudi cela panična če kje vidim pajka,sploh pa če je kje v spalnici.

Lutiropan bravo za službouser posted image user posted image .

Kolko prej moremo oddat vlogo za otroškega?Mi smo januarja dali dol,po tem ko se je Daša rodila.

Saj nimam kaj pametnega za napisat.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
4.11.2008 8:07:51   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

copatki ali bi jih še katera naročila.Jaz bi vzela še ene od 6-12 ker od 12-18 našemu še lep čas ne bodo pravuser posted image .Fajn bi bilo če bi nas bilo vsaj nekaj zaradi poštnine ,ker en par se ne splača naročatuser posted image

Tudi jaz bi naročila še ene od 6-12 mesecev, ker so mu tavečje prevelike! Če boš naročala, mene štej zraven!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
4.11.2008 8:33:31   
lutiropan
lutiropan veš kaj. Takole se bova zmenili. Če ne prej, boš ti mene drugo leto OBVEZNO opozorila, kdaj bo festival praženega krompirja, in če bo orhideja še vedno "živela", ti jo bom takrat prinesla.

Ok zmenjenouser posted image user posted image . Lahko pa vas povabim že prej. Za pusta in na našo pustno Godlersko povorko.

No, saj verjetno se bomo pa potem že prej videle, saj upam da bom lahko prišla do Celja.user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
4.11.2008 8:36:25   
lutiropan
Jaz bi tudi ene copatke 6-12, saj so naši še tudi preveliki.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
4.11.2008 8:37:47   
ursulina
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sem pa jekica, HAHAHAAAAAA..... spet nekaj novega... 4 komentarji za isto sliko, ROTFLOL!!!! no, me veseli, da ste se nasmejale...

jaz sem se pa zorrotu!!!! ljubljana, kaj čmo, po mojih izkušnjah moški, ko pride iz službe vidi samo krožnik na mizi, vse ostalo ni nič vredno....ko se pa napapa, je pa maza. user posted image

no, bom dala še ostale slike gor, važn, da ste videle ta slavni poganjalec :)

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
4.11.2008 8:41:53   
klepetka

Jutro,
naa noč je bila aktivna. Spetuser posted image . Krivec zanjo je pa zgornja enkauser posted image .Tako da ima Lana zdaj že 4 zobkeuser posted image

sunny, mogoče se pol  pa res vidimouser posted image
alfabeta, pol bi blo pa super, če bi me usmerjalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

mislim, da mene ne bo v Celje, če pa bom pa še pravočasno sporočim user posted image

intruder, kaj pa ti zadnje čase štrajkaš s srečanji? Si že za danes zelo hitro rekla, da te ne bo user posted image Zdaj pa še za Celje user posted image Upam, da te nismo kaj užalile...

V Celje pa se mi z Vidom sami ni za vozit, ker on je eden tistih, ki v avtu ne da mira! Sej bom videla, vendar zaenkrat bolj ne kot ja.

tole sicer tud mene mal skrbi, ja, ampak menda bo že nekako. Včasih ko je zaspala takoj ko sem jo v avto dala, je bilo lažje. Zdaj pa je še do Ljubljane včasih kar kriza. Celje je pa le še enkart dlje.

lutriopan, kje pa imate oz. iz kje si, da imate tele pustne povorke? KEr pri nas je tud vsako letouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 4.11.2008 8:45:36 >

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
4.11.2008 8:42:12   
ursulina
jaz sem v hoferju vzela kombinezon, čevlje, žabice in en kompletek za doma, no, in avto na nožni pogon... vse za oblečt je po 10 evrčkov, tako da je res poceni, pa še ful fini kombinezon je. itak bo to aktualno januarja, ker prej ne kaže, da bo kaj mraz....

da so se pa ženske prerivale, user posted image , verjamem, tudi v ljubljani je bilo vse razgrabljeno.... in gužva... jaz sem kombinezon dobila brez embalaže, ker so vse ven vlekle in pregledovale, da ne govorim, da moj nima zraven rokavičk, ki se pripnejo na gumb, ker so jih ukradli user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
4.11.2008 8:46:25   
TRIŠ
COPATKI:
-TRIŠ 1X
-DAŠABINA 1X
-KATEE 1X
-LUTIROPAN 1X

Nasvet kako naročat in koliko pa bom prosila tebe mmluser posted image .Imaš ZS

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
4.11.2008 8:53:14   
Intruder24
Dobro jutro vsem,

jaz bi tudi še ene copatke, ker so ti za kka cm preveliki, pa jih še ne bomo imeli tak hitro.
Se pa splača vzet, ker so pri nas dražji.

Danes smo se mi zbudili 4x (12, 2, 4 in 5) in nisem mu dala več za jest ponoči, ampak je bila dokončna budnica ob 6:15 tako, da ni neke razlike. Ah ja!

A ve katera kdaj je čas, da malecki več ne hodijo spat dopoldan?

Zelo lepe slikice štajerskih pobov user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
4.11.2008 8:54:49   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

da so se pa ženske prerivale, user posted image , verjamem, tudi v ljubljani je bilo vse razgrabljeno.... in gužva... jaz sem kombinezon dobila brez embalaže, ker so vse ven vlekle in pregledovale, da ne govorim, da moj nima zraven rokavičk, ki se pripnejo na gumb, ker so jih ukradli user posted image

mi2 z nano sva se tudi prerivali in trgali narazen user posted image user posted image  hehe, sej ne sva šli pozno in sploh ni bilo gužve! Že tak me je presenetilo, da so sploh kaj imeli, ker ponavadi hitro sfali. Očitno so imeli več stvari!

Radi se mejte!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
4.11.2008 8:59:07   
Intruder24
Jakob in Lara vse najlpeše za mini rojstni dan user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4172
4.11.2008 9:03:16   
Intruder24
Lana za zobek user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4173
4.11.2008 9:04:24   
Anonimen
Jutro!

Janček že pridno pančka svojo prvo rundo. Sem pa tudi jaz šla včeraj v Hofer in sem Lei kupila škorenjčke. Je pa ostalo bilo kr izropano.
Smo se z Majro srečale, sam ona tega ni vedla, jaz pa tudni nisem bila najbolj prepričana, pa sem šla potem doma še enkrat slike gledat iz srečanja D+BK pri Dašabini. Torej drugič te bom pa ziher za rokav pocuknila, namreč sedaj nisem bila prepričana in si nism upala.

Ursulina tudi jaz gledam te slike oz. sliko pa mi ni nič jasno?

Glede pitja iz flaške, naš Janček pa tega ne pozna. Namreč ko je bil mali itak ni hotel nič drugega kot pa zizo, potem pa sm ga kr navadila pit iz kozarca ali pa po slamici. Zunaj pa pije iz magičnega avent lončka. Ne bomo rabili odvajat od flaške vsaj!

Katarinas hvala za link od copatkov.Mi imao tudi ene doma, sm jih kupila v Turbo limaču, so cele usnjene in jih ima Jan non stop, tak da so že kr ornk znucane. Bo treba v nabavo. Drgač pa mu dam za po duma še tiste copatke z čepki oz. kako se že reče, da mu ne drsi in je kr zadovoljen.

Me pa zanima, kdaj nameravate kupit user posted image ta prave čevlje in katere?

Neposredna povezava do sporočila: 4174
4.11.2008 9:05:45   
Intruder24
grem zdaj user posted image , user posted image ,user posted image ,user posted image ...potem pa z Vidom lepo ven na sprehod, čeprav se sonček skriva za oblaki!

user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?