Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:18:28
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 mala pikica- sej zato pa smo tukaj, da kaj ne pozabimo... Bi bilo pa res fajn, da bi se zopet v večjem številu dobile v Celju. Tako kot takrat, ko smo bile srečke ... je blo super... golobček- res bi te bilo fajn spoznat. tako, da se bomo res v kratkem mogle zmenit za srečanje v Celju, a ne? No, velja... Gremo v akcijo! Punce, zbiramo prijave za v Celju!!! Recimo enkrat v drugi polovici novembra, ko smo še vse na porodniški. V kakšnem lokalu, kjer imajo tepih na tleh, da bodo lahko naši sončki brez težav kobacali Enkrat smo se za podobno srečanje že dogovarjale, pa je vse skupaj padlo v vodo. Upam, da bo tokrat več zanimanja
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:21:02
|
|
|
|
ursulina
|
mala pikica, ja, v pikapolonici sem tega že gledala, ampak tale iz hofra mi je bil še boljši... evo, takole: tole so pa čeveljčki: takole pa lenart pomaga mamici loviti prah; jaz bi šel tudi dol po stopnicah, kaj ste zdaj to naštimali.... lepo spančkajte!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:21:52
|
|
|
|
ursulina
|
hmmmmmmmmmm.... kaj je narobe?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:22:36
|
|
|
|
piškamiška
|
Sani, eno vprašanje....... kje točno v BTC-ju imajo tisto trgovino z Danzo? Moja magistrska naloga...kakšen je že naslov???? ......pismo sem ga že kar mal pozabila.....joj sedaj bom pa res morala spet zares se usesti za računalnik in spacati tole magistrsko nalogo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:23:18
|
|
|
|
ursulina
|
nič, grem jaz v pančevo, bom jutri poskusila še enkrat
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:24:24
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 katarinas- kdaj pa gre tvoja Lara v vrtec? Ker moja pupa gre šele v naslednjem letu zato so meni rekli, da oddam šele decembra. Ja Lara gre tud drugo leto, januarja... Ne vem, zgleda da imajo tudi to povsod drugače urejeno Za otroške doklade pa se tud jaz ne bi nič spomnila... ampak, da je že leto naokoli? Ja mogoče za nekatere , zame še ne...kolk prej je pa treba oddat, jst sm čist aut iz tega Pitje iz stekleničke: no zdaj mi je pa vse dol padlo - vse pravte, da vaši držijo flaško vsaj leže, no naša še tega ne Ona vse štiri od sebe in mami ti drži flaško No pa saj bo že.... Ursulina ne vem, ampak men se zdijo tele tvoje slikce vse enake, komentarji so pa različni Ampak slikca je pa lepa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:25:29
|
|
|
|
klepetka
|
sunny, joj so skomni tile tvoji sorodniki. Pa samo 650 bo povabljenih? Vi boste tud? nana, priden Klemen, ko je včeraj tako zgodaj zaspal .Ker on je običajno bolj med tapoznimi, če me spomin ne vara . A danes je bil tud zgoden? golobček, tebe si pa tud jaz želim enkrat spoznati, No pa Nino tud sani, kako si ugotovila, da ni aaaa tvoja zalezovalka?Me firbec matra, veš .Ja , danes bi bilo pa krasno za kofetkat kje zunaj na soncu. Pri nas je bilo 21 stopinj. Drugače pa enkart proti koncu tedna se z Lnao pripeljeva do lJ. Kdaj točno pa še ne vem
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:26:16
|
|
|
|
katarinas
|
Copatki, a ste videle tole stran: http://copatki.homeip.net/ Meni so takoooo všeč tisti podloženi
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:27:59
|
|
|
|
nana35
|
majra,pri nas pa zgleda ni bilo panike v Hoferju,vsaj na našem koncu ne,sva z Intruder šli okoli 17h tja,pa sva še obe kombinizone dobili in imeli so še veliko drugih stvari. lutiropan, za službo in izobraževanje. Suzana mamo slikico,ampak je še nisem naložila na računalnik.Jo bom potem in jo prilepim,velja? ursulina,no si le dobila poganjalca.Pri nas so ga še tudi imeli v Hoferju. Ampak mi ga imamo doma in ga ne rabimo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:31:51
|
|
|
|
katarinas
|
Hmmmmmm moram zdajle malo več pisat...... a dobim za 400 postov novo zvezdico????
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:31:55
|
|
|
|
klepetka
|
piškamiška, zanimivo, zanimivo.... prva ura na faksu . Potem bo pa tole kar držalo o politiki, akjne .SEm se pa res nasmejala ursulina, tud men se zdijo enake slikce.So pa krasne mml, super sedeži. JOj, ko bi jaz to nakupovanje preko e-baya obvladala, bi bilo tud življenje včasih lažje Je Manca ok?
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:33:19
|
|
|
|
katarinas
|
Nisem še voščila Aniti za rojstni dan: Happy Birthday
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:36:32
|
|
|
|
katarinas
|
Ampak jaz moram res videti ali dobim kakšno zvezdico al ne zato bom kr mal se začasno zaposlila pri Snagi d.o.o. Sam, da me ne bo pol zaješkalo in bo nova šele pri 500
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:36:37
|
|
|
|
Intruder24
|
morem se zahvalit za copatke tako, da mml še 1x hvala, Koala hvala tudi tebi za dostavo in seveda nana da si založila dinarčke
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:36:46
|
|
|
|
nana35
|
mala pikica.Ok,se dobimo v Celju,jaz pridem s Klemnom.Upam,da ne bo do takrat kaj prišlo vmes. ursulina,lepe "slikice" ,si samo eno 4x pomnožila. klepetka,motiš se,Klemen ni med tako poznimi pri spanju,samo dolgo je vedno rabil,da je zaspal.On hodi spat okoli osmih,pol 9h,danes pa je spal tudi že ob 8h.Pa zadnje dni nimamo problemov,mislim,da odkar smo uro premaknili, ker zelo lepo zaspi in je vedno ful utrujen in kaj skoraj pas+de v posteljo. katerinas,tile copatki so lepi,ampak tukaj so v večini samo za punčke,le po naročilu so še za fantke.In tisti podloženi.So pa enaki kot tile naši copatki. In podloženi so res lepi.Jaz sem za svoje ene dala malo manj kot 10€.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:37:12
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Ampak jaz moram res videti ali dobim kakšno zvezdico al ne zato bom kr mal se začasno zaposlila pri Snagi d.o.o. Sam, da me ne bo pol zaješkalo in bo nova šele pri 500 nova bo pri 500
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:38:49
|
|
|
|
Intruder24
|
mislim, da mene ne bo v Celje, če pa bom pa še pravočasno sporočim
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:38:51
|
|
|
|
vaney
|
čer. vidim, da ste šle pogledat v Hoferja, jaz zjutraj nisem mogla, pa je bila ob 8h že tašča pred trgovino in je rekla, da so se ženske skoraj steple noter...noro. Je rekla, da si je vzela par vrečk in šla na drugo stran pogledat, kaj je prave velikosti, ker bi ji drugače iz rok strgale....groza. Je pa vseeno dobila 2 žabice, 4 pare nogavičk in kombinizon. Saj je res ugodno, ampak da se pa obnašajo kot kure v kokošnjaku Poganjalček pa mene sploh ne zanima preveč, ne vem, zakaj... flaška; Anže si jo leže drži, sede pa ne, pa mi je nekako bolj prav, da mu mleko dajem jaz, ne da se naceja sam, ker potem se mi zdi, da se preveč razvadi s tem "sesanjem" flaške. Čaj oz. vodo pa z novo flaško (Avent z ročajem) občasno tudi sede pije sam (če je polna), Tomme Tippeejeve pa ni znal prav držat. Sicer pa iz flaške pije ponavadi samo zunaj, v vozičku, doma se navajamo kar na kozarček. saj sploh nimam kaj pametnega napisat...grem rajši spat nočka vsem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:40:28
|
|
|
|
Golobček
|
Bi bila zelo vesela če bi vas spoznala, ampak pri meni je popoldan malo problem, če pa se bomo dogovorile, potem pa si bom zrihtala varstvo za J in N ker sta ful živahna in ne bom imela prav nič od klepeta, če jih pripeljem s sabo. Tako da kr začnite se prijavljat za srečanje
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:40:56
|
|
|
|
Intruder24
|
Flaška Vid si jo lepo drži, ko je žejen drugače pa leti po zraku . Gre mu lepo če leži oz. pol ležeči položaj, če pa sedi pa mora biti polna, mu tudi ne potegne najbolj, da more bolj dvignit.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:41:10
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 katerinas,tile copatki so lepi,ampak tukaj so v večini samo za punčke,le po naročilu so še za fantke.In tisti podloženi.So pa enaki kot tile naši copatki. In podloženi so res lepi.Jaz sem za svoje ene dala malo manj kot 10€. Ja pa so res bolj za punčke, itak jaz gledam sam za punčke, še pomislila nisem, da fantje ne bi roza Si pa res dobila ful poceni copatke. Men je skor žal, da sem kupila od Sho shoo copatke, ki so bli 23 €...sam kaj čm, nisem vedla, da obstaja tale e-bay - mi je reku, da je pa tole čist men podobno, moram prec kupit ko vidim, pa tud če je najdražje Samo jih ma Lara čist skoz na nogah, jih je že čist "znucala" tako, da res rabimo nove
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:43:26
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Ampak jaz moram res videti ali dobim kakšno zvezdico al ne zato bom kr mal se začasno zaposlila pri Snagi d.o.o. Sam, da me ne bo pol zaješkalo in bo nova šele pri 500 No se mi je kar zdelo , bo treba še delat pri Snagi d.o.o., jaz sem pa misla že odpoved dat nova bo pri 500
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:43:55
|
|
|
|
Intruder24
|
klepetka fajn porihtaj ju3
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:44:08
|
|
|
|
katarinas
|
No, da se še prepričam pri 400, če drži tole z zvezdicami Jp, drži ko pribito Ej zdej grem pa spat! Nočka
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:44:36
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Ampak jaz moram res videti ali dobim kakšno zvezdico al ne zato bom kr mal se začasno zaposlila pri Snagi d.o.o. Sam, da me ne bo pol zaješkalo in bo nova šele pri 500 No se mi je kar zdelo , bo treba še delat pri Snagi d.o.o., jaz sem pa misla že odpoved dat nova bo pri 500 kr tak pa ne moreš odpoved dat...še imaš odpovedni rok
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?