Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Sunny fina darila si dobila. A si tudi na poroko povabljena? Bi rekla, da ne. Najbrž še najboljš, ker bi morala dat kar oreng darilo, pa strošek s kartami, tako da res najbolje, da nam ni treba it. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 sunny m.toliko ljudi na zaroki,kaj šele po poroki.Če bi jaz bila njuna mama,bi jim zagrozila,da naj se le pazita,da bo zakon držal do konca dni,ker... , ampak po resnici...je to pretirano,kajne?? Za moje pojme ITAK. Ona je indijka in se njeni ukvarjajo s "cunjami" in imajo ful veliko "obveznosti". Nimam pojma kaj naj bi to pomenilo. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Vse se nekaj dogovarjate za kofetkane, tud D+BK.Jaz bi tudddd. Vabljena k nam, resno. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK sunny jaz sem bil tudi za rdečega . E jeb ... ga, pa drugo leto. Ma jaz niti nisem toliko za rdeče, sem bolj za vse razen za Hamiltona, pa nimam nobenega pametnega razloga...tip se mi pač ne dopade. Kimi mi je faca, ker se mu dobesedno j... za vse. katarinas mi flaške sploh več nimamo, pa bi bila jaz ful vesela, če bi ona zjutraj popila kakav po flaški n potem še malo spala. Bodi vesela, da vsaj še hoče flaško. Držala jo pa tudi bo enkrat sama. Tile copatki so tudi ful lušno, pa še predragi niso. Ajde, medve se tudi pofočkava za Celje. D+BK naju jutri ne bo na bazen. Sva bili danes na plavanju, jutri bi pa morali še malo tetko iz Kanade "pocrkljat", tako da se vidimo 13.11. pri meni.