|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
3.11.2008 21:18:28   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

mala pikica- sej zato pa smo tukaj, da kaj ne pozabimo... user posted image   Bi bilo pa res fajn, da bi se zopet v večjem številu dobile v Celju. Tako kot takrat, ko smo bile srečke user posted image ...  je blo super...

golobček- res bi te bilo fajn spoznat. tako, da se bomo res v kratkem mogle zmenit za srečanje v Celju, a ne?

No, velja... Gremo v akcijo!
Punce, zbiramo prijave za user posted image v Celju!!! Recimo enkrat v drugi polovici novembra, ko smo še vse na porodniški. V kakšnem lokalu, kjer imajo tepih na tleh, da bodo lahko naši sončki brez težav kobacali user posted image Enkrat smo se za podobno srečanje že dogovarjale, pa je vse skupaj padlo v vodo. Upam, da bo tokrat več zanimanja user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
3.11.2008 21:21:02   
ursulina
mala pikica, ja, v pikapolonici sem tega že gledala, ampak tale iz hofra mi je bil še boljši... evo, takole:

user posted image

tole so pa čeveljčki:
user posted image

takole pa lenart pomaga mamici loviti prah;
user posted image

jaz bi šel tudi dol po stopnicah, kaj ste zdaj to naštimali....
user posted image

lepo spančkajte!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
3.11.2008 21:21:52   
ursulina
hmmmmmmmmmm.... kaj je narobe?

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
3.11.2008 21:22:36   
piškamiška
Sani, eno vprašanje....... kje točno v BTC-ju imajo tisto trgovino z Danzo?

Moja magistrska naloga...kakšen je že naslov????user posted image ......pismo sem ga že kar mal pozabila.....joj sedaj bom pa res morala spet zares se usesti za računalnik in spacati tole magistrsko nalogo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
3.11.2008 21:23:18   
ursulina
nič, grem jaz v pančevo, bom jutri poskusila še enkrat user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
3.11.2008 21:24:24   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
katarinas- kdaj pa gre tvoja Lara v vrtec? Ker moja pupa gre šele v naslednjem letu zato so meni rekli, da oddam šele decembra.

Ja Lara gre tud drugo leto, januarja... Ne vem, zgleda da imajo tudi to povsod drugače urejenouser posted image

Za otroške doklade pa se tud jaz ne bi nič spomnila... ampak, da je že leto naokoli? Ja mogoče za nekatereuser posted image user posted image , zame še ne...kolk prej je pa treba oddat, jst sm čist aut iz tegauser posted image

Pitje iz stekleničke: no zdaj mi je pa vse dol padlo - vse pravte, da vaši user posted image  držijo flaško vsaj leže, no naša še tega neuser posted image  Ona vse štiri od sebe in mami ti drži flaškouser posted image  No pa saj bo že....

Ursulina ne vem, ampak men se zdijo tele tvoje slikce vse enake, komentarji so pa različniuser posted image  Ampak slikca je pa lepauser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
3.11.2008 21:25:29   
klepetka
sunny, joj so skomni tile tvoji sorodniki. Pa samo 650 bo povabljenih?user posted image   Vi boste tud?

nana, priden Klemen, ko je včeraj tako zgodaj zaspaluser posted image .Ker on je običajno  bolj med tapoznimi, če me spomin ne vara . A danes je bil  tud zgoden?

golobček, tebe si pa tud jaz želim  enkrat spoznati, No pa Nino tud user posted image

sani, kako si ugotovila, da ni aaaa tvoja zalezovalka?Me firbec matra, vešuser posted image .Ja , danes bi bilo pa krasno za kofetkat kje zunaj na soncu. Pri nas je bilo 21 stopinj. Drugače pa enkart proti koncu tedna se z Lnao pripeljeva do lJ. Kdaj točno pa še ne vemuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
3.11.2008 21:26:16   
katarinas
Copatki, a ste videle tole stran: http://copatki.homeip.net/
Meni so takoooo všeč tisti podloženiuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
3.11.2008 21:27:59   
nana35
majra,pri nas pa zgleda ni bilo panike v Hoferju,vsaj na našem koncu ne,sva z Intruder šli okoli 17h tja,pa sva še obe kombinizone dobili in imeli so še veliko drugih stvari.
lutiropan,user posted image za službo in izobraževanje.

Suzana mamo slikico,ampak je še nisem naložila na računalnik.Jo bom potem in jo prilepim,velja?

ursulina,no si le dobila poganjalca.Pri nas so ga še tudi imeli v Hoferju. Ampak mi ga imamo doma in ga ne rabimo.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
3.11.2008 21:31:51   
katarinas
Hmmmmmm moram zdajle malo več pisat...... a dobim za 400 postov novo zvezdico????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
3.11.2008 21:31:55   
klepetka
piškamiška, zanimivo, zanimivo.... prva ura na faksuuser posted image . Potem bo pa tole kar držalo o politiki, akjneuser posted image .SEm se pa res nasmejala user posted image
ursulina, tud men se zdijo enake slikce.So pa krasneuser posted image

mml, super sedeži. user posted image JOj, ko bi jaz to nakupovanje preko e-baya obvladala, bi bilo tud življenje včasih  lažjeuser posted image
Je Manca ok?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
3.11.2008 21:33:19   
katarinas
Nisem še voščila Aniti za rojstni dan:
user posted image
Happy Birthday

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
3.11.2008 21:36:32   
katarinas
Ampak jaz moram res videti ali dobim kakšno zvezdico al ne zato bom kr mal se začasno zaposlila pri Snagi d.o.o.user posted image user posted image  Sam, da me ne bo pol zaješkalo in bo nova user posted image  šele pri 500user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
3.11.2008 21:36:37   
Intruder24
morem se zahvalit za copatke tako, da mml še 1x hvala, Koala hvala tudi tebi za dostavo in seveda nana da si založila dinarčke user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
3.11.2008 21:36:46   
nana35
mala pikica.Ok,se dobimo v Celju,jaz pridem s Klemnom.Upam,da ne bo do takrat kaj prišlo vmes.

ursulina,lepe "slikice"user posted image ,si samo eno 4x pomnožila.

klepetka,motiš se,Klemen ni med tako poznimi pri spanju,samo dolgo je vedno rabil,da je zaspal.On hodi spat okoli osmih,pol 9h,danes pa je spal tudi že ob 8h.Pa zadnje dni nimamo problemov,mislim,da odkar smo uro premaknili, ker zelo lepo zaspi in je vedno ful utrujen in kaj skoraj pas+de v posteljo.

katerinas,tile copatki so lepi,ampak tukaj so v večini samo za punčke,le po naročilu so še za fantke.In tisti podloženi.So pa enaki kot tile naši copatki. In podloženi so res lepi.Jaz sem za svoje ene dala malo manj kot 10€.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
3.11.2008 21:37:12   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Ampak jaz moram res videti ali dobim kakšno zvezdico al ne zato bom kr mal se začasno zaposlila pri Snagi d.o.o.user posted image user posted image  Sam, da me ne bo pol zaješkalo in bo nova user posted image  šele pri 500user posted image user posted image

nova bo pri 500 user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4116
3.11.2008 21:38:49   
Intruder24
mislim, da mene ne bo v Celje, če pa bom pa še pravočasno sporočim user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
3.11.2008 21:38:51   
vaney
čer.

vidim, da ste šle pogledat v Hoferja, jaz zjutraj nisem mogla, pa je bila ob 8h že tašča pred trgovino in je rekla, da so se ženske skoraj steple noter...noro. Je rekla, da si je vzela par vrečk in šla na drugo stran pogledat, kaj je prave velikosti, ker bi ji drugače iz rok strgale....groza. Je pa vseeno dobila 2 žabice, 4 pare nogavičk in kombinizon. Saj je res ugodno, ampak da se pa obnašajo kot kure v kokošnjakuuser posted image
Poganjalček pa mene sploh ne zanima preveč, ne vem, zakaj...

flaška; Anže si jo leže drži, sede pa ne, pa mi je nekako bolj prav, da mu mleko dajem jaz, ne da se naceja sam, ker potem se mi zdi, da se preveč razvadi s tem "sesanjem" flaške. Čaj oz. vodo pa z novo flaško (Avent z ročajem) občasno tudi sede pije sam (če je polna), Tomme Tippeejeve pa ni znal prav držat. Sicer pa iz flaške pije ponavadi samo zunaj, v vozičku, doma se navajamo kar na kozarček.

saj sploh nimam kaj pametnega napisat...grem rajši spat

nočka vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
3.11.2008 21:40:28   
Golobček
Bi bila zelo vesela če bi vas spoznala, ampak pri meni je popoldan malo problem, če pa se bomo dogovorile, potem pa si bom zrihtala varstvo za J in N ker sta ful živahna in ne bom imela prav nič od klepeta, če jih pripeljem s sabo.

Tako da kr začnite se prijavljat za srečanjeuser posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 4119
3.11.2008 21:40:56   
Intruder24
Flaška Vid si jo lepo drži, ko je žejen drugače pa leti po zraku user posted image . Gre mu lepo če leži oz. pol ležeči položaj, če pa sedi pa mora biti polna, mu tudi ne potegne najbolj, da more bolj dvignit.

Radi se mejte!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
3.11.2008 21:41:10   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
katerinas,tile copatki so lepi,ampak tukaj so v večini samo za punčke,le po naročilu so še za fantke.In tisti podloženi.So pa enaki kot tile naši copatki. In podloženi so res lepi.Jaz sem za svoje ene dala malo manj kot 10€.

Ja pa so res bolj za punčke, itak jaz gledam sam za punčke, še pomislila nisem, da fantje ne bi rozauser posted image user posted image  Si pa res dobila ful poceni copatke. Men je skor žal, da sem kupila od Sho shoo copatke, ki so bli 23 €...sam kaj čm, nisem vedla, da obstaja tale e-bay - mi je user posted image  reku, da je pa tole čist men podobno, moram prec kupit ko vidim, pa tud če je najdražjeuser posted image user posted image  Samo jih ma Lara čist skoz na nogah, jih je že čist "znucala" tako, da res rabimo noveuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
3.11.2008 21:43:26   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

No se mi je kar zdelouser posted image , bo treba še delat pri Snagi d.o.o., jaz sem pa misla že odpoved datuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
3.11.2008 21:43:55   
Intruder24
klepetka fajn porihtaj ju3

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4123
3.11.2008 21:44:08   
katarinas
No, da se še prepričam pri 400, če drži tole z zvezdicamiuser posted image  Jp, drži ko pribitouser posted image

Ej zdej grem pa spat!

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 4124
3.11.2008 21:44:36   
Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

No se mi je kar zdelouser posted image , bo treba še delat pri Snagi d.o.o., jaz sem pa misla že odpoved datuser posted image

kr tak pa ne moreš odpoved dat...še imaš odpovedni rok user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?