nana35
|
Javljam se ponovno danes,ker sem prej ostala na strani 161. Me smo se malo pogovorile danes,punce so ostale z malčki še dalje,jaz sem žal šibala naprej,ker sem mogla na kavico z mojo zelo drago prijateljico ki je nisem res dolgo videla. Tako da štajerke,se vam res zeloo opravičujem ,ker sem šla,drugič pa grem zadnja,obljubim. martinca,upam,da te glava preveč ne boli.Mislim,da sem ti dolžna 1 ever . Res,zdaj vem da so boiji malo manj kot 8€,tako da prvič,ko se vidiva,ga dobiš. Ne bom pozabila,to se lahko zaneseš name. ljubljana,imaš pa pridnega . IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: majra aaaaaa dober večer! Ne bit sramežljiv/a. Napiši kaj: Pravijo, da ni vljudno samo brati in nič dodati Neee, mislim da ne boš dočakala. Ta pa ni pri Snagi, ampak pri Špijunaža d.o.o. ,bi jaz temu tudi tako rekla. mast,mi dolgo šrota tale računalnik,preden se kaka stran odpre... mml,hvala za copatke in koala,tudi tebi seveda za dostavo. klaja,mogoče pa imaš glede aaaaaa prav. sani,a res moramo oddat za otroške??Pa kaj ste hecni,je že okoli?Do kdaj pa? katarinas,Klemen si včasih drži flašo sam,večinoma pa ne,pa ravno tako kot Žan od Triš,ko leži ni problema,ko sedi pa samo nekaj upa,da bo kaj ven priteklo.