sončnica_8
|
Lepo pozdravljene vse mamice januarskih sončkov 2008! Tudi jaz sem ena izmed srecnic, ki je dobila svojega soncka na zacetku letosnjega leta, tako da se je januarsko praznovanje novega leta kar lepo nadaljevalo, saj je Matija prisel na svet 10. januarja, navsezgodaj zjutraj v ljubljanski porodnisnici. Vas forum in ringarajo nasploh sem spremljam ze nekaj casa, a sem bila bolj opazovalka razvoja sovrstnikov mojega malega in pogovorov so-mamic, saj se nekako nisem znala odločiti ali bi se tudi aktivno udelezila debat. Sicer pa je najbrž lepše če si poleg tudi v prvi osebi, ker vidiš, bereš in doživljaš kako se vsem dogajajo podobne zadeve kot tebi, da tamali soncki hitro rastejo in nas vsaki dan po malem presenečajo s svojim razvojem, navihanostjo, včasih pa tudi s skrbmi...vse to je pravzaprav lepo deliti s kom, ki ima podobne izkušnje, zato sem se odlocila da bom pisala na forum, če me seveda se sprejmete v že tako dobro zasnovan in trden klub januarčic 2008.Vas moram pohvalit, da je skozi zanimivo branje in tudi smeha, zato pa sedaj tudi pisem... No, jaz vas približno že nekoliko poznam, medtem ko me vi še ne, za to pa je časa, čeprav se nažalost porodniška bliža h koncu in bo časa za čvekanje najbrž manj, a vseeno. Aha, pa še misterij aaaaaaaa, vas moram "razočarati", to namrec nisem jaz, tako da je skriti opazovalec morda res kaka tašča. Obljubim, pa da jaz nisem nobena izmed le teh , ki bi se skrivala pod psevdonimom, da bi imela pod kontrolo svojo kako se rece snaho!? hi, hi Se enkrat lepo pozdravljene z moje strani, pa upam da vas ni ze prevec za novo januarčico. p.s. moram priznat, da nimam pojma glede upravljanja s tem portalom, tako da bi se morala tega se nauciti..
|