Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:46:34
|
|
|
|
sani1
|
ursulina- si me nasmejala, da je kaj. Vse fotke so iste. Jaz pa sem mislila, da so se zadnjič pri okulistu zmotili in da res rabim očala... mala pikica- midve prideva in sva za. Mogoče določimo datum 19.11.2008. To je sreda in bi lahko prišla tudi Lunca. piškamiška- naprej od Mullerja. Muller ima še zadaj izhod in tam naprej naj bi bila trgovina. Tam je bil včasih Mango. Jaz nisem še bila tam. Hvala, ker si me spomnila moram itak jutri poklicat tega kolega pa ga vprašam še za to in za kakšen popust? katarinas- veš kaj bom še jaz jutri šla v vrtec in vprašala kako in kaj, ker se mi to zdi res malo čudno vse skupaj... Nič pa se ne sekiraj glede pitja. Jaz sem kupila držala za aventove stekleničke pa mala še v sanjah ni hotela primit teh flašk in piti sama iz njih. Pol sem pa kupla zeleno nubijevo in je eno uro se z njo igrala in jo zdej tudi dvigne in lepo dokonca popije ven. Pogoj pa je, da je žejna... tudi tvoja Lara bo ugotovila zakaj so flaške in ročaji. Nič se ne sekiraj... klepetka- ti firbec ti.... No fajn sporoči kdaj prideta. nana- kakšni pa so ti kombinizoni? Fajni? Bom še jaz mogoče jutri šla pogledat, čeprav mi ga je kolegica obljubila, da mi ga bo posodila. Ampak sej veš kakšna sem...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:47:34
|
|
|
|
SuzanaKK
|
katarinas uuuu ful hudi copatki, mala pikica hvala za info. Aja, evo prva prijavljena za kofetkanje v Celju, če sem že prejšnjega zamudila . Lokacija bo pa menda kar Planet Tuš, zgoraj pri kinu, ker se bodo malecki lahko plazili. nana seveda bo u redu, če daš slikco kasneje gor.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:47:51
|
|
|
|
Intruder24
|
lutiropan
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:51:40
|
|
|
|
mala pikica
|
Pa da vidimo... Celje, Planet Tuš, 19.11.2008, dopoldan ~ sani ~ suzana ~ golobček ~ nana ~ mala pikica
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:52:27
|
|
|
|
Intruder24
|
sani fajni so ti kombinizoni iz Hoferja. Meni se zdi, da je to full ugodno, pa glede na to, da so mali zunaj še več v vozičkih kot pa na nogah
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:53:02
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 mislim, da mene ne bo v Celje, če pa bom pa še pravočasno sporočim intruder, kaj pa ti zadnje čase štrajkaš s srečanji? Si že za danes zelo hitro rekla, da te ne bo Zdaj pa še za Celje Upam, da te nismo kaj užalile...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:54:12
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Nič punce, bom izklopila počasi kišto in šla pred TV. Ko prideva ju3 domov, javim, kako sva opravila. Da mu skuta ne paše že itak vem, drugi mlečni izdelki pa mu ne povzročajo nobenih težav. Sem delala ta teden provokacijski test, vsak dan je pojedel 100 g "frukcverge" (ki jih ima ubožec rad) in je do danes čisto pikast. Lahko noč! P. S. ANITA iskrene čestitke za mini rojstni dan!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:57:15
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 mislim, da mene ne bo v Celje, če pa bom pa še pravočasno sporočim intruder, kaj pa ti zadnje čase štrajkaš s srečanji? Si že za danes zelo hitro rekla, da te ne bo Zdaj pa še za Celje Upam, da te nismo kaj užalile... ne sploh ne! Danes nisem imela časa. V Celje pa se mi z Vidom sami ni za vozit, ker on je eden tistih, ki v avtu ne da mira! Sej bom videla, vendar zaenkrat bolj ne kot ja.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:57:29
|
|
|
|
Intruder24
|
Suzana kakšne pa so te pikice, ko Vid je zadnjič tudi dobil takšne drobne pikice po prsih
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 21:58:26
|
|
|
|
piškamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Pa da vidimo... Celje, Planet Tuš, 19.11.2008, dopoldan ~ sani ~ suzana ~ golobček ~ nana ~ mala pikica pa se še midva pofočkava!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 22:04:58
|
|
|
|
sani1
|
Intruder- sem jaz že držala kombinezon, da ga kupim pa sem si premislila. Tako, da še vedno razmišljam a ga naj grem kupit al ne. Imaš pa prav, da so več v vozičkih kot pa na nogah... Ampak imamo pa podložene hlače. Pa je..
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 22:06:14
|
|
|
|
Intruder24
|
sani samo je res fajni
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 22:06:24
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Sunny fina darila si dobila. A si tudi na poroko povabljena? Bi rekla, da ne. Najbrž še najboljš, ker bi morala dat kar oreng darilo, pa strošek s kartami, tako da res najbolje, da nam ni treba it. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 sunny m.toliko ljudi na zaroki,kaj šele po poroki.Če bi jaz bila njuna mama,bi jim zagrozila,da naj se le pazita,da bo zakon držal do konca dni,ker... , ampak po resnici...je to pretirano,kajne?? Za moje pojme ITAK. Ona je indijka in se njeni ukvarjajo s "cunjami" in imajo ful veliko "obveznosti". Nimam pojma kaj naj bi to pomenilo. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Vse se nekaj dogovarjate za kofetkane, tud D+BK.Jaz bi tudddd. Vabljena k nam, resno. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK sunny jaz sem bil tudi za rdečega . E jeb ... ga, pa drugo leto. Ma jaz niti nisem toliko za rdeče, sem bolj za vse razen za Hamiltona, pa nimam nobenega pametnega razloga...tip se mi pač ne dopade. Kimi mi je faca, ker se mu dobesedno j... za vse. katarinas mi flaške sploh več nimamo, pa bi bila jaz ful vesela, če bi ona zjutraj popila kakav po flaški n potem še malo spala. Bodi vesela, da vsaj še hoče flaško. Držala jo pa tudi bo enkrat sama. Tile copatki so tudi ful lušno, pa še predragi niso. Ajde, medve se tudi pofočkava za Celje. D+BK naju jutri ne bo na bazen. Sva bili danes na plavanju, jutri bi pa morali še malo tetko iz Kanade "pocrkljat", tako da se vidimo 13.11. pri meni.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 22:07:12
|
|
|
|
sani1
|
alfabeta- ne boš nič komentirala? Vidim, da si tu ampak ob enem pa ne duha ne sluha o tebi... Nisi povedala še kaj je vzgojiteljica komentirala glede tiste knjige zadnjič...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 22:09:39
|
|
|
|
ljubljana
|
Suzana KK da mi ni, da bi pri eni "tuji" naročala, tako zelo jih pa tudi ne potrebuje Aljaž. Mogoče še pa v bližnji prihodnosti vseeno januarke oddamo kako naročilo. A ste kaj slikale danes Za tole tujo ti jaz garantiran, je mami od sošilke od mojega najstarejšega. Ima ravno tako 3 otroke kot jaz pa vsaj dan sva skup kot rit in srajca. Nekaj januarčic jo je tudi spoznalo na srečanju ljubljančank v Čolnarni. Lahko pa tudi pri marčevkah 08 vprašaš o njej pa mislim, da boš same pohvale na njen račun slišala. Pa še en vic (ne vem katera mi ga je poslala je pa za umret smešen): So se dogovorile tri prijateljice, da bodo svojim dragim pripravile presenečenje.Oblekle so se v sado-mazo črne oprijete usnjene jakne, črne tange, štikle, črne preveze čez oči in vse kar pač zraven paše. Pa da vidijo kaj bo. Prva je imela ljubimca, druga zaročenca, tretja pa je bila že kar nekaj let poročena. Čez nekaj dni se srečajo in... Tista z ljubimcem: " ej stara, ko mej zagledu je čist znoru, je reku da sem ženska njegovega življenja in pol stara, sva seksala ceeellooo noč pa še dopoldne..." Zaročenka: " ja itak, ko me je zagledu me je pograbu pa sva seksala kot mlada zajčka." In tista poročena: " ma ja , ko je prišel s šihta, me je najprej vprašujoče pogledal, potem pa dejal: ''Hej, Zorro kva je pa za večerjo??''
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 3.11.2008 22:23:23 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 22:14:41
|
|
|
|
Intruder24
|
grem jaz do prve budnice
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 22:24:40
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Vse se nekaj dogovarjate za kofetkanje, tud D+BK.Jaz bi tudddd. Vabljena k nam, resno. sunny, z veseljem, samo kaj ko se po tistih vaših vaseh ne znajdem ama ništa . Če bi se kdaj v centru al pa kje bolj ob glavni poti dobile, pa sigurno priletiva z Lano. Saj pot je enako dolga kot do Lj. celje; klepetka iN Lana načeloma prideta intruder, hvala sani, nana, se mi je zdelo, da sem ga malo polomila . Vedela pa sem da nekaj se pozno vleče pri vas Grem zdaj počasi spat Lahko noč vam želim
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 22:27:28
|
|
|
|
sani1
|
ljubljana- hvala ti, ker si me zdej za lahko noč nasmejala... Vic pa je prodan naprej... nočko...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 23:02:23
|
|
|
|
nana35
|
katarinas,nič se ne sekiraj,več nas je takih kot si ti ,jaz imam tudi ene od shoo shoos za 23€,ampak kaj čemo.Tisti so večji in še neuporabljeni,tile za 10€pa manjši za zdaj.Ja res smo prišle poceni do njih.Vse je naša mml zrihtala. sani,kombinizon sploh ni slab,res ne,znotraj ima flis in je kar debel.Jaz imam rdeče barve oz.Klemen,da ne bo pomote ,na hlačnicah in rokavih pa ima take zavihke,da je potem rokica notri na toplem in prav tako nogica.Pa na zadrgo je.No,meni se zdi fajn.Pa mu sploh drugega ne bom kupovala. Pa tisti vic sem tebi tudi poslala. ljubljana,a sem ti jaz tale vic poslala ?Menda... IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana, se mi je zdelo, da sem ga malo polomila . Vedela pa sem da nekaj se pozno vleče pri vas klepetka,pozno se pri nas vlečem jaz . Še slikice pridejo,v drugem postu.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 23:06:22
|
|
|
|
nana35
|
Tule smo vsi skupaj,sami fantje . Klemen in Gašper sta se zmenila,da bosta imela podobne majčke . Alex in Patrik. Jakob in Klemen sta se pa res dobro ujela...Ves čas en za drugim sem in tja. in še moja malenkost-Klemen
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 23:11:15
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Vse se nekaj dogovarjate za kofetkanje, tud D+BK.Jaz bi tudddd. Vabljena k nam, resno. sunny, z veseljem, samo kaj ko se po tistih vaših vaseh ne znajdem ama ništa . Če bi se kdaj v centru al pa kje bolj ob glavni poti dobile, pa sigurno priletiva z Lano. Saj pot je enako dolga kot do Lj. Če znaš do Nm pridet boš znala tudi do mene. Jaz sem na poti do Nm, tako da te lahko kje na cesti počakam.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 23:11:47
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: klepetka IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Vse se nekaj dogovarjate za kofetkanje, tud D+BK.Jaz bi tudddd. Vabljena k nam, resno. sunny, z veseljem, samo kaj ko se po tistih vaših vaseh ne znajdem ama ništa . Če bi se kdaj v centru al pa kje bolj ob glavni poti dobile, pa sigurno priletiva z Lano. Saj pot je enako dolga kot do Lj. Če znaš do Nm pridet boš znala tudi do mene. Jaz sem na poti do Nm, tako da te lahko kje na cesti počakam ampak moraš čez Kočevje.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 23:12:38
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Vidim, da zdaj pa že bluzim in bo najbolje, da grem spat. Nočko.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 3.11.2008 23:21:32
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 klepetka,pozno se pri nas vlečem jaz . , pri nas pa jaz . Pa super slikce, samo še mamice manjkajo sunny, super, potem pa rade volje pridem,. In ja, itak sem mislila, da bi šla čez Kočevje. No, v NM znam pa priti do bolnice, pa do Kerametala, če sploh še obratuje, pa še do tam v centru, ko se gre na desno, pol pa malo navzgor, ko je kar nekaj trgovin na kupu na desni strani.MArička, zdaj sem pa razložila u nulo .Še sama bi se po teh navodilih težko znajdla To je pa tud vse, kjer sem lutala po NM Sem čakala, da mi je stroj cunje opral, da ga grem še obesit, pol pa spat. lahko noč
< Sporočilo je popravil klepetka -- 3.11.2008 23:22:30 >
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?