|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 13:05:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
maja, jest sem ti glih hotla napisat, da je to definitivno to (tud jest sem lani zagledala zelo bledo crtico in je bilo potem to to) ... no, pol pa nekaj postov naprej, da si dobila M .... hja ... Povej, kako pa bi se pocutila, ce bi bila spet nosecka? tinky, uf, si ga pa najurila - jest si po moje ne bi upala. Je pa res, da so sli pocasi cez mejo dobrega okusa. Kar je prevec, je prevec, a ne? sandrine, vau, tvoj mali je pa res cupko. Kjut!!! Nasa ima pa tisith nekaj lask - bolj za vzorec zaenkrat. Obrvi tudi skoraj da ni ... mogoce bo pa bjondica?! lex, kul, da se tvoj ze vraca - lepe novickce. Sem prepricana, da si ze nabavla set jesenskih krizank za dobrodoslico lunica, nasa se se ne jezi. Je dobrovoljcek in skoz vriska in se smeje, se cakamo na jezo in neodobravanje. Hrana - nope, nasa ne kaze popolnoma nobenega zanimanja, ko jeva. Zanjo je ocitno Aptamil se vedno number one & the one and only:-) Saj veste - prvega se ne pozabi nikoli gluna3 - uf, tole z gospodinjami bo pa res zanimivo. Meni so tko fajn, ampak zdaj kar nekak cakam, da bojo na POP-u ... ce sploh bojo?!?! In mirjam pa ze vse ve? Opa, opa didlinaa je torej OK bejba - lepo. Vedno je najlepse, ce te clovek preseneti v pozivitni smeri, kajne?
|