Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.10.2008 13:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ufffff, koliko novega, me že križ boli od sedenja, še dobro da moja pikica spi že 2 uri in pol in mi da čas . Sem nekatere prepoznala. Sayuri-tebe itaq že od prej Menčy, Klepetka.. Koliko pa vas je vseh skupaj? Ste se že preštele? Lepo vas je brat.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.10.2008 14:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, klepetka, te prosim za cifro od une turistične kmetije, kjer ste vi imeli krst. He he he Sayuri, ne morem verjet. A vi ste bili tisti ki ste nas prehiteli z rezervacijo? :-) Nič hudega, bomo pa šli k sosedovim . BTW- bomo imeli tudi oktobra krst.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.10.2008 22:24:12
|
|
|
|
klepetka
|
o šit, sayuri.... nisem jaz tebi pozabila št. dat?! Zdajle sem se spomnila, ko je pikica omenila.Še rabiš? drugače pa, pikica dobrodošla .JAz te pa tud poznam, soseda nasy, jutri bom okol pol dvanajstih v Ribnici, verjetno, pa ti pošljem sms-pk?
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.10.2008 22:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetka, preverjeno, je že rezervirano, mi je tudi gospa povedala da je bil "fant" na operaciji, pa da upajo, da bo vse ok, da bodo šli lahko h krstu, tako da po mojem zihr rezervirala sayuri. že drugič sem izvisela pri rezervaciji , v tretje gre rado, a ne? bi se že mogla prej spravit k telefonu. Aja, pa hvala za dobrodošlico.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.10.2008 22:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa, pikica dobrodošla .JAz te pa tud poznam, soseda IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ..BIVŠA.. a ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.10.2008 22:34:01
|
|
|
|
klepetka
|
ja ja ... bivša ja .Ja potem pa vidim, da za ziher veš, kdo sem jaz
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.10.2008 22:36:33
|
|
|
|
Anonimen
|
le kako ne bi vedela, že ves dan visim na RR in vas berem pa gledam
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.10.2008 22:44:51
|
|
|
|
klepetka
|
ja no, pol se pa niti ne morem zlagati, da sem to res jaz, če si me vidla p.s. niti se nisem imela namen
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 7:14:19
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Aja, klepetka, te prosim za cifro od une turistične kmetije, kjer ste vi imeli krst. He he he Sayuri, ne morem verjet. A vi ste bili tisti ki ste nas prehiteli z rezervacijo? :-) Nič hudega, bomo pa šli k sosedovim . BTW- bomo imeli tudi oktobra krst. pikica**, nismo mi rezervirali. Tud ne vem, če bomo zdaj oktobra krstili - čakam, da še ta maladva dobita norice . Filip jih ima še vedno - sicer so že suhe, ampak je še doma. Zdaj pa sam gledam, če bo kje kaka pika pri Ne bi rada, da bosta glih na krstu pikasta . Kaj tvoja L. jih je že imela? Sicer pa dobrodošla med ribnčankami. Se naš krog res veča.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 7:14:52
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka o šit, sayuri.... nisem jaz tebi pozabila št. dat?! Zdajle sem se spomnila, ko je pikica omenila.Še rabiš? Ni panike, sem jo dobila od sodelavke
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 7:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Potem pa je to bilo zgolj slučajno, da mi je govorila o operaciji fanta, pa da bodo imeli krst. Norice so v Ribnici letos res ponorele . L.jih je že imela, je bila doma 2,5 tedna (prva polovica septembra), sem se tudi jaz bala da jih ne dobi , pa je bilo vse Ok, sicer smo L.držali bolj stran od nje, kolikor smo jo pač lahko. Če se F.že suši, potem bo to hitro odpadlo. Jaz sem bila kar presenečena, ko sem gledala kako hitro se to odvija. Sem pa včeraj L.vprašala če ima kdo v vrtcu norice (da sem malo testirala če ve kaj se okoli nje dogaja ), pa je bil odgovor popoln, he he. Lepa sončke imaš, pa že velike in lepi imeni ste zbrali!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 9:06:35
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ja ja ... bivša ja .Ja potem pa vidim, da za ziher veš, kdo sem jaz Pikica** je iz Lipovca
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 9:26:29
|
|
|
|
smrka
|
Dobrodosla pikica.... jest te pa tud ne poznam. Zdej ko se bomo dobivale ribncanke, bomo mogle najet kar celo sobo pr harlekinu, pa pekl bodo cel vecer sam za nas Mi imamo sonce tle, cez eno uro grem do tasce pa potem neke papirje urejat za faks... ce bo tako vreme tudi popoldne bomo bli kr cel dan zunaj... tako lepa je jesen.... listji v vseh barvah auuuuuu........... se rajs mam pa zimo, ko sneg pobeli vse! Lep dan vsem skupi!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 9:31:19
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ja ja ... bivša ja .Ja potem pa vidim, da za ziher veš, kdo sem jaz Pikica** je iz Lipovca ne ne, bivša od tukaj , kjer sem zdaj, dulči
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 9:33:35
|
|
|
|
klepetka
|
smrka, tudi tebi lep dan . Pri nas je tud tak lep sonče. ČAkam da se Lana zbudi , da greva ven, pa ene kifeljčke sem pekla zdajle; sem ko pek, vsa od moke
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 11:02:16
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ja ja ... bivša ja .Ja potem pa vidim, da za ziher veš, kdo sem jaz Pikica** je iz Lipovca ne ne, bivša od tukaj , kjer sem zdaj, dulči A iz D.L. A poznam?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 11:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, res je lep sonček zunaj. Jaz sem že iz sprehoda, moja pikica zdaj pridno pančka, upam, da tako kot včeraj (4 ure) . Mi pa noče spat zunaj v vozičku . Bi rada še izkoristila te sončne jesenske dni. Zima je meni lepa samo toliko, kolikor je za videt kako sneg vse pobeli. Sicer pa ne maram mraza, pa tistih kap, bund, pajacev...Uffff, preden se spraviš ven že zakuhaš . Sem čisto lačna zdaj ratala. Pizza pri Harlekinu, kifeljčki... Smrka-tud jest tebe ne poznam, koliko časa pa že živiš na Švedskem? lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 11:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
A iz D.L. A poznam? IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Madonca se odkrivamo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 11:44:09
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** A iz D.L. A poznam? Madonca se odkrivamo A ne de? Saj se lahko prek ZS predstavimo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 11:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No,pa dajmo .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 12:02:52
|
|
|
|
sayuri
|
pikica** blagor ti, ker takoj stopiš v naravo, ko greš iz hiše. JAz moram pa en kilometer pešačit, da pridem do travnikov. Pa še prometa je tukajle v vse smeri - proti Ugarju, Lepovčam, Otavicam . Je pa zdajle prava umetnost oba nahranit in za ven uštimat. Se mi čez dan čist kontra zbujata , tako da je vedno en pokonci. NAjraje kar moža počakam, da pride iz službe, pa gremo potem ven. Kje je pa Menčy zadnje dni?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 12:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Sayuri, to je res super glede narave in vsega. Vsaka stvar je za nekaj dobra in slaba. Tebi pa ni treba pakirat v avto lupinice, razstavljat vozička, tlačit v prtljažnik, pa se odpeljat nekam, kjer se lahko v miru vsedeš na kavico , al pa skočiš v trgovino. Čeprav verjamem, da je z dvema tudi to velikokrat težko. Se velikokrat spomnim nate, kako sfolgaš in vse to.. vse se da, ker se mora, a ne? Sicer pa je lepo imet dvojčke, a ne? Kako pa je Filip? Menčy pa po mojem maximalno izkorišča še te lepe, jesenske in sončne dni. Pametno, samo kaj, ko meni noče spati v vozičku oz.samo toliko časa dokler se kaj premika. lp
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 14:54:18
|
|
|
|
činka
|
Živijo punce! A v Ribnici poteka kakšna telovadba za nosečnice?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 14:59:18
|
|
|
|
klepetka
|
se mi kar zdi, da ne.Vsaj do nedavnega je ni bilo. p.s. činka, lepo vabljena na klepet med ribnčanke (če si ribnčanka- al pa tud če nisi )
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.10.2008 18:05:40
|
|
|
|
Menčy
|
Ojla! Tukaj sem, sam tok da vas pozdravim. Mala je zbolela, včeraj pa še jaz. Tok da joj, pa tok dela mamo, pa še poroka v soboto, saj ne vem kak bomo spelali. če pa možakarji tok časa delajo, moraš vse sam narest. DOBRODOŠLA PIKICA, te že vsi poznajo sam jaz ne . Sem vesela , da nas je čedalje več!!! da sem na sončku, lepu bi blu, saj men tud noče spati v vozičku, noter pa uživa činka telovadba, mislim da jo do nedavnega ni bilo!! KAJ PA TELOVADBA ZA MAMICE Z DOJENČKI??? Sayuri - lepo da gre Filipu na bolje Smrka - kak lepi copatki
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......