|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
13.10.2008 13:19:57   
Anonimen
Ufffff, koliko novega, me že križ boli od sedenja, še dobro da moja pikica spi že 2 uri in pol in mi da čas user posted image .
Sem nekatere prepoznala.
Sayuri-tebe itaq že od prej user posted image
Menčy, Klepetka..

Koliko pa vas je vseh skupaj? Ste se že preštele? 
Lepo vas je brat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
13.10.2008 14:46:59   
Anonimen
Aja, klepetka, te prosim za cifro od une turistične kmetije, kjer ste vi imeli krst.

He he he Sayuri, ne morem verjet. A vi ste bili tisti ki ste nas prehiteli z rezervacijo? :-) Nič hudega, bomo pa šli k sosedovim user posted image . BTW- bomo imeli tudi oktobra krst.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
13.10.2008 22:24:12   
klepetka
o šit, sayuri.... nisem jaz tebi pozabila št. dat?!user posted image Zdajle sem se spomnila, ko je pikica omenila.Še rabiš?

drugače pa, pikica dobrodošlauser posted image .JAz te pa tud poznam, sosedauser posted image

nasy, jutri bom okol pol dvanajstih v Ribnici, verjetno, pa ti pošljem sms-pk?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.10.2008 22:30:54   
Anonimen
user posted image  klepetka, preverjeno, je že rezervirano, mi je tudi gospa povedala da je bil "fant" na operaciji, pa da upajo, da bo vse ok, da bodo šli lahko h krstu, tako da po mojem zihr rezervirala sayuri. že drugič sem izvisela pri rezervaciji user posted image , v tretje gre rado, a ne? bi se že mogla prej spravit k telefonu.
Aja, pa hvala za dobrodošlico.

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
13.10.2008 22:31:51   
Anonimen
drugače pa, pikica dobrodošla .JAz te pa tud poznam, soseda
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

..BIVŠA.. a ne? user posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
13.10.2008 22:34:01   
klepetka
ja ja ... bivša jauser posted image .Ja potem pa vidim, da za ziher veš, kdo sem jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.10.2008 22:36:33   
Anonimen
le kako ne bi vedela, že ves dan visim na RR in vas berem pa gledam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
13.10.2008 22:44:51   
klepetka
user posted image ja no, pol se pa niti ne morem zlagati, da sem to res jaz, če si me vidlauser posted image

p.s. niti se nisem imela namenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.10.2008 7:14:19   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Aja, klepetka, te prosim za cifro od une turistične kmetije, kjer ste vi imeli krst.

He he he Sayuri, ne morem verjet. A vi ste bili tisti ki ste nas prehiteli z rezervacijo? :-) Nič hudega, bomo pa šli k sosedovim user posted image . BTW- bomo imeli tudi oktobra krst.

pikica**, nismo mi rezervirali.user posted image Tud ne vem, če bomo zdaj oktobra krstili user posted image - čakam, da še ta maladva dobita norice user posted image . Filip jih ima še vedno - sicer so že suhe, ampak je še doma. Zdaj pa sam gledam, če bo kje kaka pika pri user posted image user posted image  Ne bi rada, da bosta glih na krstu pikasta user posted image user posted image user posted image . Kaj tvoja L. jih je že imela?

Sicer pa dobrodošla med ribnčankami. Se naš krog res veča. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
14.10.2008 7:14:52   
sayuri

o šit, sayuri.... nisem jaz tebi pozabila št. dat?!user posted image Zdajle sem se spomnila, ko je pikica omenila.Še rabiš?

Ni panike, sem jo dobila od sodelavke user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.10.2008 7:20:56   
Anonimen
Jutro!
Potem pa je to bilo zgolj slučajno, da mi je govorila o operaciji fanta, pa da bodo imeli krst.
Norice so v Ribnici letos res ponorele user posted image . L.jih je že imela, je bila doma 2,5 tedna (prva polovica septembra), sem se tudi jaz bala da jih ne dobi user posted image , pa je bilo vse Ok, sicer smo L.držali bolj stran od nje, kolikor smo jo pač lahko. Če se F.že suši, potem bo to hitro odpadlo. Jaz sem bila kar presenečena, ko sem gledala kako hitro se to odvija. Sem pa včeraj L.vprašala če ima kdo v vrtcu norice (da sem malo testirala če ve kaj se okoli nje dogaja user posted image ), pa je bil odgovor popoln, he he.

Lepa sončke imaš, pa že velike in lepi imeni ste zbrali!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
14.10.2008 9:06:35   
dulcinea

ja ja ... bivša jauser posted image .Ja potem pa vidim, da za ziher veš, kdo sem jazuser posted image

Pikica** je iz Lipovca user posted image user posted image user posted image  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
14.10.2008 9:26:29   
smrka
Dobrodosla pikica.... jest te pa tud ne poznam. Zdej ko se bomo dobivale ribncanke, bomo mogle najet kar celo sobo pr harlekinu, pa pekl bodo cel vecer sam za nasuser posted image

Mi imamo sonce tle, cez eno uro grem do tasce pa potem  neke papirje urejat za faks... ce bo tako vreme tudi popoldne bomo bli kr cel dan zunaj... tako lepa je jesen.... listji v vseh barvah auuuuuu........... se rajs mam pa zimo, ko sneg pobeli vse!

Lep dan vsem skupi!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.10.2008 9:31:19   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

ne ne,  bivša od tukaj , kjer sem zdaj, dulči

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.10.2008 9:33:35   
klepetka
smrka, tudi tebi lep danuser posted image . Pri nas je tud tak lep sonče. ČAkam da se Lana zbudi , da greva ven, pa ene kifeljčke sem pekla zdajle; sem ko pek, vsa od mokeuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.10.2008 11:02:16   
dulcinea

ne ne,  bivša od tukaj , kjer sem zdaj, dulči

A iz D.L. user posted image  A poznam?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.10.2008 11:05:09   
Anonimen
Ja, res je lep sonček zunaj. Jaz sem že iz sprehoda, moja pikica zdaj pridno pančka, upam, da tako kot včeraj (4 ure)user posted image . Mi pa noče spat zunaj v vozičku user posted image . Bi rada še izkoristila te sončne jesenske dni.
Zima je meni lepa samo toliko, kolikor je za videt kako sneg vse pobeli. Sicer pa ne maram mraza, pa tistih kap, bund, pajacev...Uffff, preden se spraviš ven že zakuhaš user posted image .
Sem čisto lačna zdaj ratala. Pizza pri Harlekinu, kifeljčki... user posted image

Smrka-tud jest tebe ne poznam, koliko časa pa že živiš na Švedskem?

lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
14.10.2008 11:07:25   
Anonimen
A iz D.L. A poznam?

user posted image user posted image  Madonca se odkrivamo user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
14.10.2008 11:44:09   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

A iz D.L. A poznam?

user posted image user posted image  Madonca se odkrivamo user posted image user posted image

A ne de? Saj se lahko prek ZS predstavimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.10.2008 11:46:14   
Anonimen
No,pa dajmo user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
14.10.2008 12:02:52   
sayuri
pikica** blagor ti, ker takoj stopiš v naravo, ko greš iz hiše. JAz moram pa en kilometer pešačit, da pridem do travnikov.user posted image  Pa še prometa je tukajle v vse smeri - proti Ugarju, Lepovčam, Otavicam user posted image . Je pa zdajle prava umetnost oba user posted image user posted image  nahranit in za ven uštimat. Se mi čez dan čist kontra zbujata user posted image , tako da je vedno en pokonci. NAjraje kar moža počakam, da pride iz službe, pa gremo potem ven.

Kje je pa Menčy zadnje dni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
14.10.2008 12:49:30   
Anonimen
Ja Sayuri, to je res super glede narave in vsega. Vsaka stvar je za nekaj dobra in slaba. Tebi pa ni treba pakirat v avto lupinice, razstavljat vozička, tlačit v prtljažnik, pa se odpeljat nekam, kjer se lahko v miru vsedeš na kavico user posted image , al pa skočiš v trgovino. Čeprav verjamem, da je z dvema tudi to velikokrat težko. Se velikokrat spomnim nate, kako sfolgaš in vse to.. vse se da, ker se mora, a ne? Sicer pa je lepo imet dvojčke, a ne? Kako pa je Filip?
Menčy pa po mojem maximalno izkorišča še te lepe, jesenske in sončne dni. Pametno, samo kaj, ko meni noče spati v vozičku oz.samo toliko časa dokler se kaj premika.user posted image
lp

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
14.10.2008 14:54:18   
činka
Živijo punce!

A v Ribnici poteka kakšna telovadba za nosečnice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
14.10.2008 14:59:18   
klepetka
se mi kar  zdi, da ne.Vsaj do nedavnega je ni bilo.

p.s. činka, lepo vabljena na klepet med ribnčankeuser posted image (če si ribnčanka- al pa tud če nisiuser posted image )

(odgovor članu činka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.10.2008 18:05:40   
Menčy
Ojla!

Tukaj sem, sam tok da vas pozdravim. Mala je zbolela, včeraj pa še jaz.
Tok da joj, pa tok dela mamo, pa še poroka v soboto, saj ne vem kak bomo spelali.
user posted image če pa možakarji tok časa delajo, moraš vse sam narest.

DOBRODOŠLA PIKICA, te že vsi poznajo sam jaz ne user posted image user posted image . Sem vesela , da nas je čedalje več!!!

da sem na sončku, lepu bi blu, saj men tud noče spati v vozičku, noter pa uživa

činka telovadba, mislim da jo do nedavnega ni bilo!!

KAJ PA TELOVADBA ZA MAMICE Z DOJENČKI???user posted image
Sayuri - lepo da gre Filipu na bolje
Smrka - kak lepi copatki user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......