|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.10.2008 11:47:44
|
|
|
|
Voni
|
Punce živijo, no vidim, da bom kar vsak dan tle malo prišla pogledat, tako vsaj kaj zvem kaj se v Ribnici kaj dogaja. Ja sicer smo še malo premladi, da bi šli na kake urice, bomo pa sigurno kdaj uleteli na igrišče v vrtec, samo ne vem kako se nam bo to izšlo, saj domov pridemo šele po 16. uri. Vidim, da me Mukla in pikica** poznata, jaz pa nimam pojma kdo sta, pikica** me celo na obisk vabi. Boš mogla bit malo bolj natančna, da se ne bom kam drugam povabila . Tija itak hoče biti povsod drugod, samo doma ne, samo da je družba in je ok. Punca dajta povedat kdo sta, da bom vedla, saj vesta babji firbec . Nasy, ja tudi jaz sem iz PT, sem prebrala, da si tudi ti, samo te ne poznam. Me boš spoznala, ko bova s Tijo na sprehodu, ko bom "vpila", da naj me počaka, ali vsaj da roko. Ona hoča vse po svoje in niti pod razno se me ne bi držala. Ko že debatirate o plavanju, midve s Tijo sva hodile v Atlantis v LJ in sva bile super zadovoljne. Majhne skupine, super učitelj, Tija je ful uživala. Terminov imajo več, tudi popoldanske. Poglejte na http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=218&Itemid=160 Je pa fajn, ko vse tam dobiš, ne rabiš freda (čeprav ga mi vseeno imamo), nabaviš samo plavalne plenice, ne rabiš neoprenskih. Učitelj vsako uro slika, tako da na koncu dobiš tudi cd s slikami s plavanja. Meni je bilo všeč. Če katero še kaj zanima, naj vpraša. Aja, pikica** bom danes ugotovila kdo si, saj se pri frizerju vidiva. Me firbec matra Ostale pa, povejte kdaj bi se dobile na kakšni kavici, da se spoznamo. Pa računajte na popoldanski termin, po 17. uri...
|
|
|