klepetka
|
Dan, sme vas mogla prit pozdravit, ko je zunaj tako lep sonček. Lana spi, jaz pa kuham, vmes pa rabim malo odmora in takoj sem. Naša noč je bila kar nekaj, ji rineta ven zgornji enki, pa je bilo skoz neko pojokavanje. IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Klepetka, super je blo, še kdaj! Če bi se zmenile, pa ziher nebi ratalo takole če se kdaj takole odločiš za sprehod po R,. pokliči, napiši sms ali pa pridi, sej veš, kje smo. Sam, da te ne bo kap pa sej najbrž veš, kako izgleda, ko so igrače povsod. ja, super je blo. Moramo res ponovit.Teden , ki prihaja, bo baje cel kep in tople, tako da bova izvedli kakšen giro. Pa tole glede igrač; verjemi , da zelo dobro vem, kakko to zgleda; si upam trdit, da vem še bolj kot ti , ker če trije vlečejo igrače vsak na svojo stran , potem si lahko misliš kako včasih zgleda. menčy, jaz tud mislim, da duda sicer včasih prav dobro dene, ampak če jo pa noče, ga pa ne boš prisilila. Naša Lana jo ima tud samo za spat, drugače jo tud povoha ne, ker bi velikokrat prav prišla, medtem ko sta bila tako M.kot D. prava dudarja. Maruša celo do 4-tega leta. sayuri, verajmem ,da si hvaležna tistemu , k ije izumil dudo, razumljivo .kEr že brez dude je včasih kar pestro, akjne.Kako pa Filip prenaša pikice?Upa mda ga ne srbi prehudo dulči, prideš ta teden kaj domov?Če ja, je lepo vreme za vozičkat. Javi, da ne bom spet prepozna . smrka, ful lepi čeveljčki al copatki.Pedipedke so to, kajne REs so mi všeč. IZVIRNO SPOROČILO: smrka Sayuri, kje si si ti kupila tisto majcko ki si jo imela "prideva avgusta"? Tok da vem... ce bom rabila... drugače pa ; mi kaj ne vemo?! bom pa eno sliko nalimala, ko je včeraj Lana sama jedla -za probo-seveda z mojo pomočjo.Sicer so mi šli kar lasje pokonc zarad packanja, amapk ok, naj bo, sem rekla. In presentljivo veliko je sama pojedla, z roko. lep dan