|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
9.10.2008 14:50:59   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea
Sayuri, smo se ti pod oknom sprehajale. user posted image

Saj zvonec imamo, tko da drugič lahko pozvonišuser posted image .

A si dobila obiske? Al je kaj za čestitat?user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.10.2008 18:22:19   
dulcinea
Ma, k vemo, d imaš polno dela, zdaj k je Filip bolan pa tko...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.10.2008 18:56:30   
Menčy
S kolkki je vse OK user posted image , je pa potrebno povijati še 1 mesec user posted image .

Zarjo imam prehlajeno-precej tako da sem jo danes pustila doma, se takoj poznajo te urice , ki jih preživekla v vrtcu, je bil spet "ful haus". Ni pa več tako navdušena, je zadnja dva dneva kar nekaj pojokavala , so rekle vzgojiteljice. Meni je rekla, da tam noče jesti, seveda, ker skoraj nič ne mara, rita zbirčna.
Ne vem, kako bom lahko vztrajala, če bno jokala, jo bom kar izpisala. Pravi, da bi bil v tisti skupini kjer je njena prijateljica, škoda user posted image  

ja , Darka nič več ne uči plavanja, tko je rekla na sestanku, ne vem pa zakaj; pravijo , da je bila dobra
Plavanje!? Precej se mi zdi drago al kaj? Kaj pa DIF?

Ste dobro user posted image tkale?

Hvala Dulči za odgovor za kri.

ALI KATERA VE, KAJ SE DOGAJA V CITY PARKU OB TEDNU OTROKA - je kaj dobrega za naše otroke, pravijo da ves zgornji štuk spremenjen v igralnico, JE KATERA TAM bila?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 578
10.10.2008 8:33:32   
sayuri
Menčy super za kolke. user posted image  A so ti že na začetku v porodnišnici rekli, da moraš široko povijat? Ker meni so rekli, da imata oba kolke 1A in da mi ni potrebno širokega povijanja prakticirat user posted image . TAko, da ga res nisem. Sta od vsega začetka v pamperski.
En droben nasvet glede Zarje in vrtca. Ne izpiši je takoj. KAr malo vztrajaj. Se bo navadila. user posted image  Tudi jest bo začela, ko bo videla, da jedo njeni "sošolci". Otročke še spoznava in se navaja nanje. Ko bo dobila "krog prijateljev", s katerimi se bo več družila, bo začela tudi jesti in bo prenehala jokat. Eni otročki pokažejo odpor do vrtca malce kasneje, eni takoj na začetku, eni šele čez leto... Mislim, da moraš predvsem TI vztrajat. Vem, da se nam staršem najbolj para srce, ko vidimo otroka jokat. AMpak otrok mora čez to. In starš tudi user posted image . ZA razne bolezni v vrtcu sem ti pa tudi že rekla-jeseni je sploh čas raznih viroz in prehladov. TAko da - vztrajaj in je ne izpiši takoj. user posted image

Sem nekaj slišala, da bo v City parku cel teden pravo zabavišče za otročke. Kaj več ne vem. Mi smo itak obtičali doma. Sam od dohtarja do dohtarja zletam user posted image . Danes imava z Lovrom kontrolo rane.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 579
10.10.2008 10:02:25   
klepetka
oj,

menči, super da so kolki okuser posted image .Pa še tole glede vrtca; jaz je ne bi izpisla.

Ker kriza je pričakovana ;eni imajo malo večjo, drugi manjšo. Da ti povem kako je bilo pri nas; MAruša pri vstopu v vrtec, nikakršnih  večjih težav(razen občasnega manjšega pocmihanja).
Domen je pa druga zgodba; Imel je krizo pol leta !!!.Jokal sicer ni, jo je pa kazal na drug način; ni hotel jest, pogovarjati se ni hotel z vzgojiteljicama pol leta, bil je zamorjen, komaj je čakal da gre domov; po kosilu je hodil vsak dan domov, ... Ampak sem vztrajala, čeprav mi je bilo marsikdaj težko, tolažila sem se s tem, da pač eni rabijo malo dlje, vedela sem namreč , da če ga bom izpisala, da bo naslednjič vse še težje.

No, po lpol leta pa kot prerojen in še danes je tak. Fulll gre rad, poje čisto vse in velikokrat gre še enkart iskat, je  komunikativen (ne ignorira več vzgojiteljic), pa če ga pridem iskat ob 15 uri, je jok, češ da se ni še vrtec zaprluser posted image Amapk kljub temu gre vsak dan ob treh domov, sicers e še nekaj časa kisli, ker kao da samo on se ne more igrat v vrtcu, ekr je moral že domov.user posted image

Zato ti še enkart rečem, vztrajaj, ne obupat prehitro. Izpisala jo boš še vedno lahko.

nasy, super da sva se včeraj srečali.  Prav prjeten sprehod sva ubrali.Maša je pa itak tak smejoči, pojoči cukeruser posted image
Ma če bi se zmenili se ne bi tako točno srečali.user posted image Bi blo dobro ponovit, kaj praviš ?! Pa še sayuri, ko prepodijo kozice, pa menčyuser posted image

lep dan vam želim, čeprav nekam čudno kaže

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.10.2008 10:19:30   
dulcinea
Ojla!

Sporočam, da je prišla prva pošiljka, se pravi da bo druga naslednji teden tuki. Sayuri, po moje boš lahko obula za krst copatke. trenutno so sicer za L. pa za uno punčko, Nasy tvoji so za M. Menčy pa za T. Ostali še pridejo.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.10.2008 12:10:50   
sayuri
Super dulči user posted image

Saj vprašanje, če bomo krstili ta mesecuser posted image  ZArad noric, mislimuser posted image  Ne bi rada, da bi bla pri krstu pikasta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.10.2008 14:56:55   
Menčy
Hvala mamice user posted image  user posted image  az vspodbudne besede, saj je ne bom tkoj izpisala, sam mi  je res hudo user posted image  user posted image .
Morda pričakujem preveč od vzgojiteljice, sam se mi zdi da je tok hladna, mi je rekla da je nefer do drugih, če ostaenm malo pri Zarji...Ko sama sebe gledam kok truda vložim v šolske otroke še posebej v posebneže ne vem, pustmo stat in dajmo času čas.

Dulči - user posted image !! Kak pa izgledajo v resnici, so videti dobri, udobni....? So zaračunal tud carino?
         Mmmmmaaaa sam da te mamo in tvojga EMKEYA user posted image !!

TOREJ BOMO KMALU user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Še en nasvet rabim:

KAKO PRISILITI OTROKA DA BO DUDAL user posted image ! Naš sploh ne mara dude user posted image . Jo tud Zarja ni pa mi je blo takrat fajn, kasneje pa več ne , sam jaz bi sedaj mela rajš dudačka user posted image !

PAPA mam možeka že doma, mu jetreba kosilce naštimat.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.10.2008 15:14:40   
smrka
Pa sej nerabi dudat, zakaj bi ga silila! Moja ni nikol mela dude, pa je blo vse ok! Duda je sam razvada.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
10.10.2008 15:21:11   
sayuri
Men bi se verjetno zmešalo, če dvojčka ne bi bila na dudo navajena. user posted image  Hvala bogu, d ajo hočeta in da ju lahko z njo potolažim.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
11.10.2008 10:40:13   
Nasy
Sinoči sem napisala cel roman pa sem najbrž predolgo pisala, me je skenslalouser posted image
Zdej pa na kratko, po vrsti..

Klepetka, super je blo, še kdaj! Če bi se zmenile, pa ziher nebi ratalo takoleuser posted image če se kdaj takole odločiš za sprehod po R,. pokliči, napiši sms ali pa pridi, sej veš, kje smo. Sam, da te ne bo kapuser posted image pa sej najbrž veš, kako izgleda, ko so igrače povsod.

Menčy, če otrok noče, najbrž ne boš prisilila, da bi sprejel dudo, verjamem pa, da je težko, ker duda marsikak jok potolaži.

Sayuri
, ti bi pa znorela, da bi bila oba brez dude, jst sem po eni strani prav vesela, da je naša zagrabila dudo že v P, čeprav toliko govorijo, da kako je škodljiva. Pred nekaj časa pa sem slišala, da sploh ni tako škodljiva ta duda, ker se z dudo ustvarja v ustih več sline, slina pa je super proti kariesuuser posted image zdej pa razume, če lahko..

Dulči, pol se kafe obeta, kajne?user posted image

Sem še kej pozabla? Uf, naša miš je tečna, prejšnja noč je bila obup, zobki nam nagajajo. Lep vikend želim!!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.10.2008 10:46:02   
Nasy
P še to zanimivo stran sem najdla, po priporočilu sosede, kjer bomo naročili aspiratorček za nosek čistit, če kateri kaj prav pride!

http://www.minisvet.si/

LP!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 587
11.10.2008 17:24:29   
sayuri
Nasy, tale aspirator se na sesalec priključi. Mi ga imamo in resnično potegne vse živo ven iz nosu.user posted image Pri nas je problem le v tem, da se Zara dere na vse grlo, ko samo sesalec užgem, kaj šele, ko ji dam nastavek v nosek, da začne ven vleč user posted image  PA zanimivo, da sploh nič ne čutiš, ko ven vleče (sem pri sebi poskusila user posted image )

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 588
11.10.2008 20:48:27   
smrka
user posted image

Evo tele bi takoj kupila ce bi bile vecje stevilke!! Ful mi je vsec ta polkrozna linija... skoda ker ni vecjih stevilkuser posted image ..... Bi se sebi kupila take copatkeuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 589
11.10.2008 20:50:08   
smrka
Sayuri, kje si si ti kupila tisto majcko ki si jo imela "prideva avgusta"? Tok da vem... ce bom rabila...user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 590
11.10.2008 21:12:05   
smrka
Mam eno vprasanje za tiste ki veste.

Kje bi se dalo kupiti foto tapete? Smo jih imeli v lidlu in sem totalno pozabila kupit, pa me tako vlece da bi kupila.... kje v Ljubljani torej? Mal gledam po netu pa ne najdem nicesar...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
12.10.2008 10:53:16   
klepetka
Dan,

sme vas mogla prit pozdravit, ko je zunaj tako lep sonček.user posted image Lana spi, jaz pa kuham, vmes pa rabim malo odmora in takoj sem.

Naša noč je bila kar nekaj, ji rineta ven zgornji enki, pa je bilo skoz neko pojokavanje.

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Klepetka, super je blo, še kdaj! Če bi se zmenile, pa ziher nebi ratalo takoleuser posted image če se kdaj takole odločiš za sprehod po R,. pokliči, napiši sms ali pa pridi, sej veš, kje smo. Sam, da te ne bo kapuser posted image pa sej najbrž veš, kako izgleda, ko so igrače povsod.

ja, super je blo. Moramo res ponovit.Teden , ki prihaja, bo baje cel kep in tople, tako da bova izvedli kakšen giro.user posted image

Pa tole glede igrač; verjemi , da zelo dobro vem, kakko to zgleda; si upam trdit, da vem  še bolj kot tiuser posted image , ker če trije vlečejo  igrače vsak na svojo stran , potem si lahko misliš kako včasih zgleda.user posted image

menčy, jaz tud mislim, da duda sicer včasih prav dobro dene, ampak če jo pa noče, ga pa ne boš prisilila. Naša Lana jo ima tud samo za spat, drugače jo tud povoha ne, ker bi velikokrat prav prišla, medtem ko sta bila tako M.kot D. prava dudarja. Maruša celo do 4-tega leta.

sayuri, verajmem ,da si hvaležna tistemu , k ije izumil dudo, razumljivouser posted image .kEr že brez dude je včasih kar pestro, akjne.Kako pa Filip prenaša pikice?Upa mda ga ne srbi prehudo

dulči, prideš ta teden kaj domov?Če ja, je lepo vreme za vozičkat.user posted image Javi, da ne bom spet prepoznauser posted image .

smrka, ful lepi čeveljčki al copatki.Pedipedke so to, kajneuser posted image REs so mi všeč.

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Sayuri, kje si si ti kupila tisto majcko ki si jo imela "prideva avgusta"? Tok da vem... ce bom rabila...user posted image

drugače pa ; mi kaj ne vemo?!user posted image

bom pa eno sliko nalimala, ko je včeraj Lana sama jedla -za probo-seveda z mojo pomočjo.Sicer so mi šli kar lasje pokonc zarad packanja, amapk ok, naj bo, sem rekla. In presentljivo veliko je sama pojedla, z roko. user posted image
user posted image

lep dan

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.10.2008 10:58:02   
smrka
Klepetka dober se je hranila sama tvoja pupa.. sej se ni tolk umazana :)
Ne, ne, nismo se user posted image , bo pa treba delat bolj intenzivn.

Mi imamo tudi lep dan, bomo sli zdej pred kosilom verjetno kaj ven, popoldne moram pa eno knjigo prebrat do konca.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
12.10.2008 11:33:26   
klepetka
Smrka pridna ti, ko bereš knjige. Jaz pa nimam  volje user posted image .Kakšen cajtng na hitro še, drugače pa mi ni.

nasy, še glede tistga babyvaca.MI ga imamo tud že od rojstva, pa ne vem kaj bi brez, resnično. Naj te pa opozorim, da ob pucanju noska sledi zverinsko dretje, ampak pol ko je pa nosek res čist, je pa zakon. LAna  se je prvič tako jokala, da se jo je po moje v Ribnico slišalo.en ise je pa srce tgalo  zravenuser posted image . Amapk kot pravi sayuri, boli čist nič ne , sem tud jaz na sebi najprej probala.

JE pa to pri nas ziher eden najbolj pametnih nakupov, res.user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
12.10.2008 12:33:38   
sayuri
smrka, majčko sem kupila v Popku v LJ. Če boš zanosila novembra in če bosta dvojčka, potem ti svojo dam. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ena punca tu na RRdela takšne majčke - z raznimi napisi. Bom poiskala linkin ga prilepila.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
12.10.2008 12:36:35   
sayuri
Evo. Pa še bolj ugodne so, kot v Popku.

http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=1

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 596
12.10.2008 22:12:04   
Nasy
Sayuri, Klepetka, vem, kako izgleda to pucanje, smo že izvedli. Prvič pri sosedu za probo, potem pa mi ga je soseda posodila in sva ji nosek tle pucala..jao, naša tako krili in maha z rokami, da jo morava oba držat, da nekako sesam..zdej se bojim, da se bo bala sesalca..ma bomo že nekako, je res super stvarcauser posted image na tejle strani me pa mika še uno montažno banjo naročit, pa ne vem še..

Smrka, ne vpraši, kolk so meni tile copatki lepi..najbrž jih bom enkrat naročila za našo princesko, bi jih pa jst tudi mela, tkooo so luuušniii

Klepetka, super, če bo lepo, pol pa gremo na kak giro. No, kera se še pridruži? Bravo Lana, sama papa!!! Uf, midva sva rekla, da bova prebelila vsaj kuhinjo z uno pralno barvo, že zdej je umazano, k še ne je sama, kaj šele bo poluser posted image glede na to, kako včasih meče stvari okoli sebe, bo najbrž pravi masaker s hrano, se kr bojim..

Mi smo danes šli malo do jezera v Kočevje, sem bila prvič tam, je bilo lepo, k je bil tak lep dan. pa precej ljudi je bilo, sploh z otroci. A tam se kao kopajo poleti?

Lepo nočko vam želim, upam, da bo mirna, k tudi nam zobki nagajajo..

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 597
13.10.2008 10:05:06   
dulcinea
Ojla punce. Vidim da ste ta vikend imele precej časa, ker ste se kar raztipkale..

Midva sva šla v soboto v Salzburg in na poti tja v tunelu naletela na goreč kamijon. Par avtov pred nama. Jaz sem še ogenj vidla. Me je kar precej panika zagrabla, ker ni blo nikjer nobene pomoči, po radiju so pa tud rekli d ne smemo obrnt. Kreteni. Še gasilci, ki so prišli kasnej noter, so šli rikverc... No, pol se nas je pa par obrnilo in smo šli kar lepo vsi ven. Jst sem se še par ur pol tresla in jokala.
No, včeraj na poti nazaj, naju je pa en ata skor bočno pritisnu. Še dobro,da je Em imel take reflekse. Je bil avto še čist pri meni... Jaz pa spet v jok. Groza...

Klepetka, ta teden ne bo nič s kofetom, ne pridem nič domu. Razen mogoče za vikend, pa še to ni ziher. Pridem pa drug teden, ker grem do Raida.

Nasy, saj uno za smrkeljčka pucat (sem brala) da lahko tud z usti ven povlečeš. Saj ne pride do tebe, se prej ustavi. Mogoče je nagravžno slišat, ma punce pravjo da tud tko delajo.

Smrka, jaz bi tud take čevlje nosila.

Sayuri, skoraj mi je žal, da nisem zadnjič prišla po norice...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 598
13.10.2008 10:38:34   
smrka
Dulci sta mela pa res izkusnjo s to potjo do Salzburga. Si lohk predstavljam da bi jest isto tako reagirala kot ti...  To da se nesme obracat v tunelu.. hm kaj pa vem.. res da je zoprno in je gorec tovornjak, verjetno bi tudi mi obrnili pod vsako ceno.. Zadnjic ko je bila tista toca mocna in ko so se avti ustavljali v tunelih, so pisali da bo policija skusala priti na sled vsem tistim ki so stali v tunelu in jih kaznovat. A je blo potem kaj od tega al ne.. nevem.

Fajn se mejte danes ko je glih ponedeljek :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.10.2008 12:49:17   
Anonimen
Dan!
Ufff, koliko vas je iz tega konca, pa kako ste se naklepetale odkar me ni bilo na RR. Bom mogla brat noč in dan do naslednjega tedna, če bom hotela bit na tekočem.
Smo za 5 mesecev ostali brez interneta, zdaj smo si ga končno priborili.
Grem vas še naprej oz.nazaj malo brat user posted image . Sem v velikem zaostanku, na vseh koncih user posted image
Lp vsem!!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......