Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.10.2008 9:09:53
|
|
|
|
sayuri
|
PA še naš čmrlj nekaj ur po operaciji - dobrovoljen in namsejan, kot vedno
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.10.2008 11:57:11
|
|
|
|
Menčy
|
Očitno mi je ušlo, saj sem prejšnji teden le bežno prebirala vaše klepetke, KAJ PA JE BILO Z LOVROM SAYURI? Hvala bogu ste vse dobro prenesli, vas je že angelček pazil ! DULCINEA - nič hudega , se ne mudi saj nista bosa. Kako kaj primorska, imate lepo vreme? Ali poznaš kakšen dober kraj, zdravilišče, hotel, kamor bi šli lahko se malo oddahnit mislim dol pri vas? joj, danes pa sploh noče spat naš mali, , vedno kadar kam gremo ne spi, je ves iz tira, ker je drugače zeloooooooooooooooooooooo priden .(gremo na rojstni dan k moževi sestri ) papa se še slišimo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.10.2008 12:11:49
|
|
|
|
andrej77
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka andrej 77, danes vam pa na žalost ni blo dolgčas tukaj v našem koncu, kajne mah ja je blo kr pestro... sej če bi vse pristojne službe delale boj hitro, bi bla cesta prej odprta.. tko pa je gospode treba pač čakat, pa še vsega ponavad nimajo s seboj, pa morjo jit še nazaj iskat... mah, škoda besed... ene pol ure bi blo prej odprt
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.10.2008 19:47:37
|
|
|
|
emkey
|
Helou. 'Ibej-adijo-šoldi s.p.' sporoča, da so copatki naročeni (2 paketa). Kitajci že šivajo!:)
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.10.2008 20:05:30
|
|
|
|
smrka
|
O EMKEY dobrodosel, ti si ziher Dulcitin lubi?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.10.2008 21:15:36
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka O EMKEY dobrodosel, ti si ziher Dulcitin lubi? Psssst.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.10.2008 22:40:02
|
|
|
|
Nasy
|
IZVIRNO SPOROČILO: emkey Helou. 'Ibej-adijo-šoldi s.p.' sporoča, da so copatki naročeni (2 paketa). Kitajci že šivajo!:) pa si se le prijavil no, samo da šivajo Sayuri, vaš mali je pa res tak dobrovoljček super, da se le ne joka, sploh zdej, k se ne sme. Zdej ga pa sploh 200/uro cartate, ne? Pismo, kaj pa, ko kaka, sej takrat se tud malo napenjajo? Klepetka, plavanje-mi bomo šli v dol. toplice- v balnei ima plavalna zveza to. V ribnici je tudi bazen? Sem zadnjič nekje na hitro prebala, potem pa še vidim plakate za plavalni klub Uf, kako je hladno zjutraj in zvečer..je bila kr slana že ponekod danes Lepo nočko vsem želim!!!!
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.10.2008 7:57:32
|
|
|
|
sayuri
|
NAsy ja, v Ribnici je tud bazen, ampak je kar skoz zaseden - plavalni klub in triatlon klub ga redno in veliko uporabljata, kar je tudi prav. Za zunanje obiskovalce pa mislim, da je možen obisk samo zvečer VSaj tako je bilo včaih. Zdaj pa ne vem, kakšen imajo urnik. Bo pa Maša zihr uživala. JAz sem s Filipom hodila na Dif plavat, ko je bil 7 mesecev star. Joj, je blo fajn. Tud za dvojčka imam v načrtu plavanje - bom z njima izmenično hodila .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.10.2008 9:18:29
|
|
|
|
dulcinea
|
Nasy, bazen za zunanje obiskovalce je bil ponavadi med tednom odprt samo od 8 do 9 (al 10) zvečer, in za vikende enkrat mal prej kot med tednom, isto samo za eno ali dve urci. Je res, da ga koristijo športniki. Voda je zato malo hladnejša, ker njim je pač vroče, ko plavajo na ful. Za malčke mislim da nimajo programov, imajo pa za predšolske otroke narejen tečaj plavanja. Mislim, da je imela vzgojiteljica Darka en tečaj.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.10.2008 23:53:20
|
|
|
|
Nasy
|
Da nas malo prestavim bolj gor Mi smo se imeli fino, Maša je uživala, mi2 pa tudi. Kako je lušno tele čričke gledat, k tko brcajo z nogicami. Smo našo bejbo tako zmatrali, da je v 5 minutah v avtu zaspala pa zelo redko spi v avtu. Še lakota ni bla dost huda, da je spala kr eno uro. No, hvala, da ste me informirale o bazenu, res nisem vedela. Škoda, da ni kaj več odprto. No, za nas pridejo zdaj v poštev le take malo toplejše vode.
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 9:05:15
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Mi smo se imeli fino, Maša je uživala, mi2 pa tudi. PA vas je blo veliko? Kolk pa stane v Dolenjski Toplicah ta tečaj? PA kolkrat ga mate?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 11:19:40
|
|
|
|
dulcinea
|
Ojla punce. Jutri pridem v Ribnico. Imam ob 10h ene opravke. A se dobimo na kofetu v hotelu? Bi neki za Andreja Nasy prinesla. Copatkov pa ni še.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 11:56:31
|
|
|
|
sayuri
|
dulči, mi mamo norice . Nas ne bo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 12:17:50
|
|
|
|
Nasy
|
Sayuri, to je v Balnei, stane pa 95 eur za otroka in enga spremljevalca, če pride še kdo, plača posebej na recepciji-3,5 eur. Če te še kaj zanima, vprašaj. Uf, norice imete? A ta mala dva? Nas še to čaka..kako pa sploh to zgleda, tko na hitro..še nisem še poglabljala v bole4zni, ker zaenkrat naš ni še nč napadlo. Dulči, lahko, kar se naju z Mašo tiče. Andrej pa ne vem, če bo lahko, edino, če pride mal našemljen (v služb. opremi), če se ne boš ustrašla Kaj pa maš za naju? Da veva, če je treba bančni račun oropat
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 12:44:07
|
|
|
|
sayuri
|
NAsy in kolikokraten obisk je za 95€ ? Norice ima zaenkrat samo Filip. VSeeno ne morem do pol petih nič ven, dokler mož ne pride iz službe. PA tkoooooo lep sonček je zdaj te dni, jaz pa sam skačem od enega otroka, do drugega. Še dobro, da imam tukajle računalnik skoz prižgan in vsake tolk časa kaj preberem . Sem pa norice pričakovala, saj so v Filipovi skupini v vrtcu že od začetka septembra (baje so bile že čez poletje ). NAjprej je imel tri rdeče pikice na trebuščku - so izgledale kot posušena bradavice. Čez kako uro so se spremenile v mehurčkast izpuščaj in začelo je srbet. Smo šli takoj k zdravniku, da mu je dal sirup. Kot ponavadi - naši otroci vedno zbolijo čez vikend Danes je tretji dan noric in še kar nastajajo nove Baje nastajajo 5 dni, potem s e pa počasi začnejo sušit No, dokler ima vodene norice, je kužen in ne gremo nikamor. Ta maladva jih bosta pa zihr dobila. Inkubacijska doba je 14 dni - 3 tedne.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 13:49:20
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri dulči, mi mamo norice . Nas ne bo Ojej Sayuri. Si prav predstavljam, kako si uboga sama doma s tremi otročki. A jst tud lahko pridem po norice? Mami se ne spomni, da sem jih imela, razen če sem jih prebolela, ne da bi vedela. Se bojim, da jih dobim, ko bom . Nasy, me se itak dobimo, da ti predam... Imam pa uno, kar je Andrej naročil. Pojma nimam kolk je koštalo. Mora on pogledat, tam kjer je najdu, drugače pa naj kontaktira Emkeya . Zarad mene lahko tudi mož postave v uniformi pride, če ima čas. Sicer pa ne vem, kako naj ti sporočim, da sem fraj. A pošljem SMS? Sem brala, da ti telefon neki šteka. Ker pojma nimam kolko časa naj bi trajala tista obveznost...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 13:57:13
|
|
|
|
sayuri
|
dulči, komot prideš po norice. Ob 10.15 imam z L&Z fizioterapijo. Če prideš okrog 12h, bom zihr doma
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 14:21:32
|
|
|
|
Menčy
|
sem vam napisala celo stran pa mi je računalnik zablokiral , ne vem kaj mu je . Danes mi gre vse narobe!!!!!!! Torej sam tok zaenkrat: me jutri žal ne bo na kofetek in klepetek, ker mamo KOLKE-POSTOJNA!!! PA Dobrodošel EMKEY- si pravi poslovnež, posel uvoza dober laufa, a ne? DULČI dober da ga maš!! PLAVANJE TUD MENE ZANIMA!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 14:39:34
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy Torej sam tok zaenkrat: me jutri žal ne bo na kofetek in klepetek, ker mamo KOLKE-POSTOJNA!!! Joj Menčy, mi smo tudi imeli za jutri datum - ob 9h. PA sem zaradi Lovrove opercije prestavila in imamo sedaj 20.10. Aja, si spraševala, kaj je bil Lovro operiran - za dimeljsko kilo. Sem vesela, da je sedaj vse to za nami.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 16:21:29
|
|
|
|
Nasy
|
se pardoniram, sem tudi jaz napisala vse o tem plavanju-kakšne pol strani, me je zablokiralo..pa sem potem pol pozabla napisat..to je cena za 10 ur, imamo vsak teden(ob ponedeljkih) po eno uro. Prvo je sestanek, če se da, prideš brez otročka. No, potem je pa 10x vadba. Prvič je 15-20 min in je res kr dovolj za male, našo je čist zmatralo, pa je drugače nič ne zmatra Tam lahko kupiš neoprenske hlačke za v vodo, stanejo 23,5 eur, lahko pa imaš plavalno pleničko. To ti vse na prvem sestanku povejo. Hm, sem še kaj pozabila No, nekaj najdete tudi tukaj http://kad.si/babyswim/ Dulči, bom probala telefon usposobit oz. ga najt, mam enga starga, pa zdej se mi kr nekam založi pa ti pošljem sms, da sem dosegljiva A Emkej pa ne more tebi povedat, kolk je koštalo uno? Najbrž sta bolj na vezi k mi
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.10.2008 22:52:50
|
|
|
|
klepetka
|
OJLA jaz bi se tud jutri prištulila k vam za kofetek.Kadj ste zmenjeni? Midve z Lano do enih pol dvanajstih ne moreva , ker spi, potem bi pa lahko. Sayuri, o bogi Filip.Še največja muka je verjetno bit noter v takem vremenu ,kajen. Zdaj pa po moje lahko pričakujete norice še pri L&Z. Naš Domen jih je prebolel , star 2 meseca in jih je super prenašal.NE pravijo zastonj da prej ko jih dobi , boljše je. menčy, dobro opravite jutri. PA upam da se res dobimo že enkrart na en kofe , kajne kaj več pa jutri
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 8.10.2008 7:12:09
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro . Za mano je čisto neprespana noč. PA pustimo to . L & Z zdajle hvala bogu spita. Filip je že od 5h pred TVjem , jst sem pa od vsega hudega pred računalnikom s kafetom, ker mi trenutno možgani nič ne delajo. Nasy kaj pa Fredov obroč - ga tam dobiš al imaš svojega? JAz sem s Filipom na Dif hodila in smo takrat obroče tam dobili. Kopalke iz neoprena sem kupila (pojma nimam, kje so zdaj pospravljene ), je bila pa vadba prav tako super. Saj po 20 minutah so dojenčki že čist utrujeni. Se tud jaz tega spomnim . SAm 95€ je pa kar drago . A kaj veš, koliko na Difu stane? klepetka, ja saj pričakujem norice še pri L & Z. Sem šla pa včeraj za pol urce z njima ven, ko je S prišel iz službe. Je pasalo meni in . MA če Filip ne bi imel vročine, bi šla tud z njim ven - na dvorišče. TAko je imel pa včeraj še 37,2 vročine. Bomo videli, kaj bo danes. Včeraj sem srečala sonjah in njeno Z v Šparu. Je tudi leteča in ima polno dela. KAj drugega se nisva pomenili. No, živa v glavnem je . smrka pa neki štrajka, al kako smrkica?
< Sporočilo je popravil sayuri -- 8.10.2008 7:17:48 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 8.10.2008 7:17:11
|
|
|
|
sayuri
|
Nasy sem si zdaj malce bolj un link pogledala in vidim, da so tale plavnaj vsa pod okriljem plavalne zveze. Se pravi je povsod ista cena, isti program..... Mi je pa všeč, ker je v Dolenjskih toplicah popoldne. Hm....saj časovno je sicer malo dlje do tam, ampak maš pa plac za parking.... Tole je pa za premislit.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 8.10.2008 9:33:00
|
|
|
|
smrka
|
Ojla punce! Mal sem strajkala, ampak vsak dan preberem kaj napisete, tok da mam vsaj pod kontrolo kaj se dogaja.. skoda ker me nebo na konferenci, ki jo boste mele danes na kofetkanju . Bom pa v petek imela obiske, bo prisla do mene znanka ki prihaja iz Medjugorja zivi pa zdaj tle na Svedskem, pa bove mal kofetkale.. ce bo lepo vreme se bove celo se kam sprehodile. Sayuri upam da bosta malcka lepo prenesla norice, ce pride se do njiju. To tok srbi uf... Nasa jih se ni mela... so pa na pohodu pr nas trenutno USI, tako da se kopamo vsak dan. Klepetka kako kaj Marusin ucek? Dulci pejt mal tezit da ti posljejo ta dnar! No tako, zdaj pa moram obrihtat in mal poklepetat z dvema znankama na MSN-ju. Lepo bodite
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.10.2008 11:46:19
|
|
|
|
dulcinea
|
Včeraj sva se dobili z Nasy. Sva špancirali malo z Mašo po RBC. Srečali njene sosede, jah sevede poznam. Smo šli na kofe. Klepetka sori, nisem nič brala foruma zjutraj, čene bi te poklicala. Sem glih domu prišla. Sayuri, smo se ti pod oknom sprehajale.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......