|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.10.2008 0:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, od jutra do večera me ni, potem pa toliko novega . Sem bila danes spet pridna. Pripravila cel kup zelenjave v skrinjo, sem se orng založila z zalogo, sem svoji pikici priskrbela ozimnico ), pa pospravila kopalnico, prala, kuhala nič (na tem področju je bila bolj pridna tašča), v župnjišče nesla podatke za krst in kar je najpomembneje- shopping v Sparu. Je bil hladilnik že čisto prazen . Tako da sem vso energijo pokurila, jutri torej počivam . Srečala tudi sayuri in njene tri sončke, zlati so!! In tako že velikiii..Tale čas gre definitivno prehitro. Mislim, za tole Karmen ste pa tolk reklame naredile, da ji bom mogla tole povedat. Jutri sem tudi jaz naročena na novo frizuro (tako da Voni, se vidimo , če bo čas lahko skočimo še na kavico ). Drugač pa - ja, Karmen je res fajn frizerka, da je ne boste samo ve hvalile, mogoče bo tole kdaj brala , sicer pa jaz rada z njo tudi kofetkam-tudi v tem je dobra VONI!!!! Hura, dobrodošla. Sem vedla da boš prišla . Jaz te pa itak poznam, pa tvojo Tijo tudi . Sem prijetno presenečena da sem te tu srečala. Sem ravno danes mislila nate, ne boš verjela. Bi bil že čas da se spet vidimo, zato se kar oglasi (samo po mojem ti še vedno ne veš kam, al kako??! , te še malo pustim v negotovosti ) Sayuri- hvala za info o baby vac-u. Lovro se smeji? Frajer mali. Mi smo se vpisali na plesne vaje v plesno šolo Evora (in ne Taras-le-ta je imela predstavitev v vrtcu), do sedaj ni nikoli manjkala (seveda, ko pa mami tako navija da tisto uro užitka in kofetka v Golu ). Sicer pa rada hodi. Pa k angleščini smo jo vpisali (prva stopnja-z OŠ-prvi,drugi razred), je zdaj že 6x šla, vidim, da kar pobira besede. Škodit nima kaj, naj se punca uči . Jutri pa jo peljemo na pravljične urice v Miklovo hišo. Smrka-tudi mene to moti da v Ribnici ni toliko aktivnosti, če pa že so, nimaš možnosti izbire. V večjih mestih imaš tisoč in eno stvar, ki jo lahko ponudiš otroku Srki- tudi ti pripravljaš ozimnico? Je pa lepo slišat da uživaš. Nekatere mamice so res super aktivne takoj po porodu, nekatere pa so res bolj ali manj doma. Jaz sem nekje vmes. Do zdaj sem sva šli sami enkrat v Ljubljano in enkrat v Koper, no, pa seveda v Ribnico. Muklla- dobrodošla!! O plavanju tudi jaz razmišljam. Bi kar v Atlantis hodila, baje je super. Samo kaj ko se je treba tako daleč vozit. Nasy- tudi tebi hvala za dobrodošlico. Klepetka- pa saj albumi so bili zaklenjeni, pa sem jih odklenila Hecam se! V bistvu sploh nisem zdaj prepričana al sem vidla tebe al tvoje otroke-mislim da sem vidla neke slikice, kjer so tvoji sončki gor, pa sem jih prepoznala . Zdaj pa le hitro (če še nisi) zakleni nazaj. Madonca sem danes natipkala enih stvari. Sem mogla za nazaj vse polovit Lepo se imejte!
|
|
|