|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
14.10.2008 20:07:16   
smrka
Najboljsa telovadba za mamice z malcki je: malcke v vozicke in hitra  hoja... kaki 2 ure od enkrat.... ni boljsga! user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.10.2008 20:27:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

KAJ PA TELOVADBA ZA MAMICE Z DOJENČKI???user posted image

No, tole je pa lani bilo v športnem centru. Sem vidla oglase povsod. Za letos pa ne vem - nikjer nobenga ne vidm user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 627
14.10.2008 21:08:53   
Anonimen
No, pa je minil še en ponedeljek. Je bilo spet polno vsega. "Ta veliko" peljat na plesne vaje, potem še eno praznovanje roj.dne, zvečer se pa itak z možem grebeva za stol pred računalnikom user posted image .

Upam, da nas jutri čaka spet lep, sončen dan.

Copatke sem očitno jaz zamudila user posted image . Kje pa si jih lahko ogledam?

Me zanima, če bi katera od vas naročila Baby-vac oz.kje ste ga naročile če ste ga?
Jaz sem ga našla na www.minisvet in ga bom v kratkem naročila.

Menčy- seveda me poznaš user posted image . Rodila sem na tvoj rok, pa par minut preden si šla rodit sva se pogovarjali in sem te tolažila user posted image , se spomniš? POtem sem te videla samo še ko so te pripeljali v sobo, potem pa ne več, ker sem itak jaz šla domov user posted image . Sem pa dr.Kristana vprašala par minut po porodu kako je s tabo in mi je povedal da je vse mimo, pa da imaš fantka Tobija. Potem pa sem srečevala samo še tvoje obiskovalce, jaz sem v avli zgoraj pridno srkala kavico user posted image . Sem tako na dooolgo napisala tole, sem prepričana da veš kdo sem.

Upam, da se pozdravite-če ne prej-vsaj do sobote.

Telovadba? Ufff, sploh se ne spomnim nanjo user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
14.10.2008 22:05:05   
klepetka
pikica, jaz imam tudi baby vac;  mi ga je ena kupila v A.Super zadeva, res. Priporočam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
15.10.2008 8:14:55   
sayuri
pikica jaz sem naročila Baby vac pri minisvetu. Ti ga takoj pošljejo. Zadeva je super, samo naša Zara kriči kot nora zraven. Lovro se pa smeji user posted image , Kdo bi razumel user posted image
Tud jaz sem Filipa vpisala k plesnim vajam, pa nismo do sedaj niti 1x šli, ker je vedno nekaj vmes prišlo - enkrat operacija, zdaj noriceuser posted image  user posted image . TAko, da sploh ne bo hodiluser posted image  Bom šla vprašat, če je še kaj frej za triatlon (telovadbo). Nekam ga moram dat, ker se mora znoret user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
15.10.2008 9:36:49   
dulcinea
Sayuri, dej ga stricu, pa ga bo treniral.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 631
15.10.2008 10:07:03   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Sayuri, dej ga stricu, pa ga bo treniral.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, saj včasih bi ga res lahko dala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 632
15.10.2008 10:22:05   
smrka
Ja to je zoprno ker v Ribnici ni toliko aktivnosti, ali pa je pa ni toliko interesa pa se vse ukine. Vecje mesto vec moznosti mas kam otroka upisat. Jest cakakm da nasa dopolni 4 leto, pa jo bom tudi v pisala nekam... imamo veliko izbiro, sam odvisno ce bo ona zelela kej od tega.

V petek bo nasa tamala po vrtcu sla k tasci in bo tam prespala... prvic ko je bla smo jo morali prit iskat ob 2 zjutraj ker je bruhala.. potem ni zelela vec spat tam. Zdaj pa v petek.. hm.. kr nebi jo pustila, ampak moram, da se privadi, ker nikoli se neve ce se kdaj kej pripeti da bo morala prespat pri njih. Oh... ziher bom cmerala v petek zvecer user posted image saj vem da sem smotana.

Dulcy so prisli dnarci?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 633
15.10.2008 10:39:00   
Voni
Punce zdravo! Sem vesela, da ste odprle temo na tem forumu in končno tudi jaz nekaj najdem od Ribnice. Sem vas na brzino prebrala in ravno tako, kot Nasy, sem se tudi jaz preselila v Ribnico. Nasy sem tvoja soseda na PT :) Moja Tija ni več dojenček (če štejemo dojenčke do enega leta), stara je 20 mesecev. Škoda, da nismo skupaj na porodniški, jaz sedaj že veselo delam.
Imam eno vprašanje za vas, na začetku tega posta ste pisale o frizerki Karmen iz Goriče vasi. Tudi jaz bi se rada naročil k njej za striženje, pa nikakor ne najdem telefonske v imeniku. Ali je katera tako dobra in napiše telefon? Prosim.
Upam, da se vam kdaj pridružim na kakšni kavici, seveda popoldan. Lepo se imejte in še naprej uživajte porodniško. Se še prehitro izteče. LP

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
15.10.2008 10:57:05   
dulcinea
Pozdravljena Voni. Lepo, da si se nam pridružila. user posted image   Zdaj nas bo pa spet firbec matral, katera si. Sicer pa, če si priseljena, pol te verjetno domačinke ne poznamo.

Smrka, so prišli, so.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Voni)
Neposredna povezava do sporočila: 635
15.10.2008 11:25:55   
smrka
Dobrodosla Voni!

Jest se friziram ko pridem v Nemski vasi pri Vesni, in mi je super!! Ce zelis njeno telefonsko ti jo z veseljem napisem.

Upam da se spoznamo... zdaj nas je res veliko user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 636
15.10.2008 11:44:31   
Voni
Punce, ste ful hitre in hvala vam za podatke (klepetka in Dulcinea; upam, da sem prav napisala). Smrka, sem se že naročila pri Karmen, tako da se jutri že strižem.

Vas firbec matra katera semuser posted image ? Obljubim, da se vam takoj, ko bo mogoče pridružim na kakšni kavici. Bi vas tudi jaz rada spoznala, saj sem priseljenka in prav veliko ribčanov/ribnčank ne poznam. Res škoda, da niste bile lani na porodniški, mi je bilo včasih prav dolčgas.

Kako pa je kaj danes vreme v Ribnici? Je že sonček? Tukaj v LJ (delam v LJ), je še vedno megla oz. bolj oblačno.

Uživajte na sprehodu, klepetu....

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
15.10.2008 11:47:18   
srki
Dober dan! Vidim, da se pridno množimouser posted image . Malo sem pozabila na vas, pa ne zares pozabila, ampak nekako se mi ne da nič šnofat po računalniku. Sem ratala prava kmetica, samo še za njivo in gredico skrbimuser posted image , komaj čakam, da grem ven, pa super, ko imamo tako lepo vreme in zunaj uživam v delu in materinstvu.

Drugače smo OK, Nika ponoči nekaj zvija, revež ne more prdet, pa kupčki ga matrajo, čeprav jih po vsakem hranjenju lepo podira .... ah, kaj bi to, važno da je dete zdravo.

Imela sem pregled po porodu prejšnji četrtek, pa nisem imela časa, da bi katero poklicala, saj veste, sem šibala domov, je bil ati pri Niku. Mami je le mami.

Sayuri, kakšno operacijo naj bi imeli?

Aljažu naj bi operirali fimozo, pa je niso, ker je bil nekaj nahoden oz. je pred tem končal z jemanjem antibiotika.

Lepo se imejte!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 638
15.10.2008 12:39:14   
dulcinea
Srki user posted image user posted image  Pa kej s ti? Kdaj se boš pripeljala do Ribnce, da vidmo tega tvojga korenjaka. Lepo, da je zdrav. Mogoče bi mu pa zavrtela un komad od Gojca: "prrrrrrrrrrrrdni enkrat zameeeeeeeeeeeee" user posted image

Voni, vidš kako smo poskrbele za tvojo frizuro. mene je tud Karmen najboljše ostrigla in tukaj še iščem frizerko, ki bi mi ugajala. Zato razmišljam, da bi se kar pri njej prijavila. Vsaj za vikend, če že drugače ne pridem domov.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 639
15.10.2008 18:31:41   
srki
Saj ne morem verjet, napišem post, pa ga ne objavi...

Skratka, dol kaj uletim, ko bo dete kaj večje, zdaj mi glih ni z njim okol letat, nisem tak tip mamic, ki pri 6 tednih gredo vse povsod. Jaz sem s tako malim najrajši doma, v naravi.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 640
15.10.2008 22:31:46   
Muklla
Punce hoj!

Tudi jst sem ena prseljena Ribnčanka. Vas že nekaj časa berem, evo danes sem se tudi pofočkala.

Voni, jst pa vem, kdo si ti user posted image . A novo frizuro imaš? Pa veš kaj te je izdalo? Tvoja Tija.

Ko ste govorile o telovadbi. Meni je rekla sestra Lili (mislim, da ji je tako ime), da si prizadeva, da bi imeli telovadbo - plavanje za dojenčke v športnem centru. Pa ne verjamem, če bo kej iz tega. Dvomim, da bi jo zaradi tega ogrevali.

Lepo se imejte!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 641
15.10.2008 22:35:32   
Nasy
Živjo punce, dobrodošli pikica in Voniuser posted image soseda s PT? Lepo,vsaj ena tle na RR, a tudi veš, kera sem?user posted image Zadnje čase je toliko vozičkov tle okoli.
Lepo vreme naju kr vleče ven, medve kr zunaj malicava, upam, da bo jutri dopoldan še to možno. Jutri moram najt sestrici kaj o Indiji, kaj si še ne bojo izmislili v šoliuser posted image more predstavit eno državo, ji je sošolka >ukradla< Egipt, o tem mam dost materiala. A v Kočevju je kakšna turistična agencija-kje?
Srki, se še praskate?
Klepetka, boš še kaj tle okoli te dni? Popiskaj, sej veš cifro!
Naša miša spi že od osmih, je začela hodit kr zgodaj spat, če primerjam poleti, ko pred enajsto ni zaspala..je zdej kr fino.

Lepo nočko vam želim!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 642
15.10.2008 22:39:38   
Nasy
Mukla, dobrodošla tudi ti! Ej, punce, zdej se pa mormo res še kašno kafetkanje zmenit, k nas je toliko!!!

Sonjah pa ni in ni več na spregled? Bom mogla it malo na špancir, če jo kaj vidim v službi!

Srki, prav imaš, da ne hodiš še toliko naokoli. Jaz tudi nisem šla nevem kam še s tako malo pikico, no le domov sem šla za par dni, ampak to je drugače..pa eni si enostavno niso dali dopovedat, da dojenček res ni za naokoli..jah, eni tako, drugi drugače, nardiš, kakor se ti zdi najbolje! Ampak kmalu se pa le oglasi v Ribnici, da te spoznam tudi jaz!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 643
15.10.2008 22:46:13   
klepetka
hej,

uau, zdaj nas je pa že precejuser posted image .Super.

Muklla dobrodošlauser posted image

srki, ooo ti zgubljea duša. ČIst na ignore si nas dala.Pa suepr da ste vredu. Kak opa Aljaž ?Ga kaj ljubosumnost daje? Pa še gled efimoze; Mi bi tud mogl iit z Domnom , ap sm ona tsit idatum pozabiliuser posted image ,potem pa smo dobili drug datum, ki je bil itak spet ohoho za čakat, med tem časom se je pa samo porihtalo in tako   je operacija odpadlauser posted image

voni in   muklla, a potem moramo po hitrem postopku eno kavico organizirat, ekr drugače bomo   osivele tukaj od radovednostiuser posted image ?!user posted image

smrka, uapm da bo Adriana prijetno preživela dan in noč pri babici.user posted image Toel za iskat skoraj sredi nč inam je pa nekam znano, ja. Sice rje bila ura 23., amapk vseeno . JE bil otreba pa sam otaprvič iti iskat, naprej je bilo  pa  ok.

Pridete   kaj za  novo leto domov?

sayuri, pri vas  pa za treninge res ni problem.user posted image Si upam pomislilti , ad imate , če ima Filip vsaj  malo   stričevih genov , že šampiona domauser posted image

pikica, veš da sem potem skoz razmišlajla, kje bi  lahko ti mene  na  netu vidla(k osi rekla da si me vidla), ker albumi naj bi bili itak zaklenjeni, drugje me pa itak   ni.Potem pa  pogledam , ap vsi albumi odklenjeniuser posted image .Zadnjič ko so jih nekaj prenavljali, pa so očitno ostali odklenjeniuser posted image

Kje se pa nasy skriva zadnje dni?!user posted image
lp

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 644
15.10.2008 22:47:32   
klepetka
no evo nasy, telepatija.Istočasno sva pisaliuser posted image

nasy, če bo vreme, potem jutri. bom  popiskalauser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 15.10.2008 22:48:41 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
16.10.2008 0:53:03   
Anonimen
Mislim, od jutra do večera me ni, potem pa toliko novegauser posted image .  Sem bila danes spet pridna. Pripravila cel kup zelenjave v skrinjo, sem se orng založila z zalogo, sem svoji pikici priskrbela ozimnico user posted image ), pa pospravila kopalnico, prala, kuhala nič user posted image  (na tem področju je bila bolj pridna tašča), v župnjišče nesla  podatke za krst in kar je najpomembneje- shopping v Sparu. Je bil hladilnik že čisto prazenuser posted image . Tako da sem vso energijo pokurila, jutri torej počivam user posted image  . Srečala tudi sayuri in njene tri sončke, zlati so!! In tako že velikiii..Tale čas gre definitivno prehitro.

Mislim, za tole Karmen ste pa tolk reklame naredile, da ji bom mogla tole povedat. Jutri sem tudi jaz naročena na novo frizuro (tako da Voni, se vidimo user posted image , če bo čas lahko skočimo še na kavicouser posted image ). Drugač pa - ja, Karmen je res fajn frizerka, da je ne boste samo ve hvalile, mogoče bo tole kdaj brala user posted image user posted image user posted image , sicer pa jaz rada z njo tudi kofetkam-tudi v tem je dobrauser posted image

VONI!!!! Hura, dobrodošla. Sem vedla da boš prišla user posted image . Jaz te pa itak poznam, pa tvojo Tijo tudiuser posted image . Sem prijetno presenečena da sem te tu srečala. Sem ravno danes mislila nate, ne boš verjela. Bi bil že čas da se spet vidimo, zato se kar oglasi (samo po mojem ti še vedno ne veš kam, al kako??! user posted image user posted image user posted image , te še malo pustim v negotovosti user posted image )

Sayuri- hvala za info o baby vac-u. Lovro se smeji? Frajer mali. Mi smo se vpisali na plesne vaje v plesno šolo Evora (in ne Taras-le-ta je imela predstavitev v vrtcu), do sedaj ni nikoli manjkala (seveda, ko pa mami tako navija da tisto uro užitka in kofetka v Golu user posted image ). Sicer pa rada hodi. Pa k angleščini smo jo vpisali (prva stopnja-z OŠ-prvi,drugi razred), je zdaj že 6x šla, vidim, da kar pobira besede. Škodit nima kaj, naj se punca uči user posted image . Jutri pa jo peljemo na pravljične urice v Miklovo hišo.

Smrka-tudi mene to moti da v Ribnici ni toliko aktivnosti, če pa že so, nimaš možnosti izbire. V večjih mestih imaš tisoč in eno stvar, ki jo lahko ponudiš otroku user posted image

Srki- tudi ti pripravljaš ozimnico?user posted image  Je pa lepo slišat da uživaš. Nekatere mamice so res super aktivne takoj po porodu, nekatere pa so res bolj ali manj doma. Jaz sem nekje vmes. Do zdaj sem sva šli sami enkrat v Ljubljano in enkrat v Koper, no, pa seveda v Ribnico.

Muklla- dobrodošla!! O plavanju tudi jaz razmišljam. Bi kar v Atlantis hodila, baje je super. Samo kaj ko se je treba tako daleč vozit.user posted image

Nasy- tudi tebi hvala za dobrodošlico.

Klepetka- pa saj albumi so bili zaklenjeni, pa sem jih odklenila user posted image user posted image  Hecam se! V bistvu sploh nisem zdaj prepričana al sem vidla tebe al tvoje otroke-mislim da sem vidla neke slikice, kjer so tvoji sončki gor, pa sem jih prepoznala user posted image . Zdaj pa le hitro (če še nisi) zakleni nazaj.

Madonca sem danes natipkala enih stvari. Sem mogla za nazaj vse polovit user posted image user posted image user posted image  

Lepo se imejte!

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
16.10.2008 7:46:39   
sayuri
user posted image user posted image user posted image  zdaj se pa res že množimo user posted image user posted image user posted image

Dobrodošli voni in seveda Muklla user posted image user posted image user posted image .  Torej - kdaj se dobimo na kafetu???? Zdaj nas je že za en avtobus user posted image . Se spomnim pred leti, ko sem čist samevala tle na RR user posted image . Ni blo nobene iz našega konca. user posted image  Potem sem smrko našla, pa srki.....no, kasneje pa še vse ostale user posted image

Včeraj sem na sprehodu srečala toliko enih ljudi user posted image . Tud pikica** je bila med njimi user posted image . Sem Filipa v vrtec na igrišče peljala. Do 17h je igrišče odprto, potem pa vrata zaklenejo. PA Filipu itak že kar v riti gori od laufanja in igranjauser posted image . mora zdaj vse za nazaj polovit user posted image  Je na igrišču srečal 3 sošolce in so se kar zaigrali user posted image . Zdaj že komaj čaka ponedeljek, da gre v vrtec.
pikica** ob kateri uri pa so pravljične urice v vrtcu? Mogoče mi uspe Filipa pripeljat user posted image , če bo kakšna pametna ura user posted image . A za angleščino so dobili kaj v vrtcuuser posted image user posted image user posted image  Ma jst sm čist za luno zdaj, ko ne vozim ta malga v vrtec.user posted image  A za krst se je treba kaj prej prijavituser posted image user posted image  Mi še vedno ne vemo al bomo krstili zdaj al novembra user posted image . Me kar panika zajame, ker nimam nič za obleč, pa sploh ne vem, kako bom sfolgala do LJ pritiuser posted image  Spet bo denar kar letel user posted image
NAsy tebe pa nič ne vidim zadnje čase. Kje se sprehajaš?
klepetka, saj sam če Lano pogledaš na slikci, ne moreš zgrešit, čigava je user posted image . Isto Maruša user posted image  Povej, kako je kaj Marušin uček? PA LAna je na tisti slikici s hrano prava frajerkauser posted image
srki user posted image user posted image user posted image  sem se ti nasmejala. Vrt in njiva, pa nikamor drugam user posted image . KAj ste že v svoji hiški? Ko pa Nik malce zraste, le pridi sem dol. user posted image
smrka fajn je, če so otročki navajeni tud pri babicah in dedkih prespat. Filip je kar velikokrat prespal v L., ko je bil mlajši. Zdaj pa nočeuser posted image  Se mi zdi, da je tak strahopetec glede takšnih stvari postal user posted image
Muklla dvomim, da bi tale veliki bazen ogrevali za dojenčkeuser posted image  Glede na to, da trenirajo notri triatlonci in plavalci, je voda bolj mrzla user posted image  Bi bilo pa fajn, ja.
Menčy je spet med pogrešanimi user posted image . Upam, da ste že kaj bolje glede zdravja. user posted image  Kdo se pa poroči v soboto?

LAni je bila res organizirana telovadba za mamice z dojenčki. Sem še na lekarniških vratih brala plakat. Kako je pa letos, ne vem. Bom enkrat pogledala na oglasni deski v ŠC, ko bom šla kaj mimo. Al pa pikica** ti poglej, ko boš kofetkala v Golu user posted image .

NA plavanje bomo šli mi po vsej verjetnosti v Dolenjske Toplice, kjer so na voljo popoldanske ure. PA vsi bomo lahko šli user posted image .

Zdaj sm se pa tud jst razpisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
16.10.2008 9:22:16   
klepetka
jutro,
pikica, pridna si bla ti včeraj, resuser posted image .A samo po podobnosti otrok si me spoznala? Ja, vsaka častuser posted image .PA imaš  ti zelen o-rdeč voziček? SEm včeraj tam v vašem koncu na daleč videla z omenjenim vozičkom, ap sem pomislila da nisi morebiti ti ?

sayuri, Marušin obraz je končno v naravnih barvah..

....evo , jok, po pol ure spanjauser posted image .Palnirani sta bili pa dveuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 648
16.10.2008 9:42:25   
Anonimen
Hej. Jutro je bilo pri nas kar naporno, je pikica imela krče, je kar jokala, zdaj je zaspala, upam, da bo vsaj ene 2 urci tako-čeprav nikoli ne vem in nisem prepričana, ali se bo zbudila čez 10 minut ali čez 4 ure user posted image . Seveda sem bolj vesela druge variante user posted image

Sayuri-Pravljične ure za otroke od 4.leta dalje so pri tvojih sosedih user posted image  v Miklovi hiši-po mojem v knjižnici, in sicer ob 17h ALI 18h.  Jaz bom takrat sicer veselo sedela pri frizerju, moram pa zorganizirat da jo nekdo pelje. Upam, da ti uspe tudi Filipa pripeljat, ura se mi zdi kar pametna, pa še možnosti izbire imaš. Mi smo se odločili kar za ob 17h, da bomo čimprej domaj- je naša punca VSAK večer takooo zaspana, da takoj ko se naredi tema poslušamo jok ZASPAAANAAAA, pa zjutraj je ravno tako user posted image
Ne Sayuri-za angleščino ni bilo v vrtcu nič objavljeno. Slučajno se izvedela zato.  Je pa fajn, ker to poteka v času vrtca, in jo pride učitelj iskat v vrtec in jo odpelje v razred OŠ. Včasih je pa bilo tudi v sklopu vrtca - samo baje je bilo premalo zainteresiranih user posted image
Za krst (mislim da) ni nujno da se prej prijaviš oz.neseš podatke tja (družinsko knj.+podatke krstnih botrov), so mi pa rekli da je zaželjeno, da ni potem na sestanku oz.predpripravah treba pobirat teh podatkov.  Mah, mi smo se kar odločili za ta mesec, prej bo mimo, boljše bo user posted image . Sem zmenjena že za torto, rezervirala za kosilo, je pa tud pred mano en večji projekt-nimam nič za oblečt. Oz. imam, samo nič ne spravim gor user posted image user posted image user posted image . Bom šla enkrat v kratkem v Lj. SAMA in nabavila kar je treba user posted image . Denar bo pa kar letel, ja, kaj čmo, tako je.. Pa saj je pred dnevi štorklja prinesla eno kuverto user posted image .
Glede telovadbe- obljubim da bom pogledala na oglasno desko v ŠC, ampak boste mogle počakat do torka user posted image . Ponavadi tako letim mimo tiste deske, da je še opazim ne user posted image
A v Atlantisu ni popoldanskih ur?? Sayuri ti si zihr na tekočem user posted image . Pa tolk časa si že na RR?user posted image Že pravi inventar user posted image .
Zdaj pa mi pripada ena velikaaa user posted image , če mi jo uspe spit do konca user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
16.10.2008 9:50:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

jutro,
pikica, pridna si bla ti včeraj, resuser posted image .A samo po podobnosti otrok si me spoznala? Ja, vsaka častuser posted image .PA imaš  ti zelen o-rdeč voziček? SEm včeraj tam v vašem koncu na daleč videla z omenjenim vozičkom, ap sem pomislila da nisi morebiti ti ?

....evo , jok, po pol ure spanjauser posted image .Palnirani sta bili pa dveuser posted image

Klepetka, spoznala sem te tudi ob branju posta, pa imena omenjaš, pa vem kako je tvojim otrokom ime..in možu tudi user posted image . Pa Maruša ti je res podobna. Kako pa si ti mene spoznala??
Ne, nimam zeleno-rdečega vozička, tako da nisem bila jaz user posted image . Pa včeraj sem se tudi bolj malo sprehajala in ponavadi grem na sprehode po kakšnih gozdnih poteh user posted image . Se nadihamo svežega zraka.

Tudi jaz planiram vsaj dvo-urno spanje, čeprav se velikokrat izkaže da grejo naši plani "po gobe" . Se grem hitro zdaj iz pižame dat pa kofetkat na teraso, dokler imam še čas user posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......