petra *k
|
pol ure me nega gor, pa mate že skoro stran napisano . morrak, saj nevem, če bi se jih ( jetrc) na mizi sploh mogla braniti, ker so res tak malo krat na jedilniku. drugače pa mam pašteto na dnevnem jedilniku vsaj 1krat če ne 2 krat. tatly, če bo čas vjutro, ker bota moja dva deda doma spala do kosila, se lahko povabim na kavo, ko grem iz trgovine- dolgo že nesem stelle vidla, pa jo že pogrešam? meta, škoda da me ni blo pri tomažu, da bi vas vidla, po drugi strani pa zgleda boljše, če še nisi prav pri močeh. pa naslednjič, saj še bo dosti priložnosti,ne? aja, pa hvala za imenik. kaj se pa strij tiče, pa bomo vidli,ne. kaj naj rečem zaj, zaenkrat še ne kaže na njih, res pa se lahko pojavijo med porodom. tak da samo lahko upam, da se nebodo. zgleda pa, da so prejšnji teden ti 4je obiski ginekologa pomagali- namreč dober kg sem šla gor. samo obseg pa se je opet zmanjšal- ko mi ga je nazadnje v petek babica v bolnici merla, je bil 99cm, včeraj pa mi ga je opet aleš, pa je 96. ampak nič komplicirati, samo čakam, kdaj bo čas- napovedujejo konec tega tedna,bomo vidli. gnes se je aleš glih zmenil s svojim atom, da če me sredi noči kaj zagrabi, da ga morem poklicati- ampak me je malo strah, skoro bi rajši te rešilca, da se mu nem ki v avti drla, al pa še celega zmočla...
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|