|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
6.10.2008 10:58:00   
trnuljčica
Nile in Majček čestitke za lep krst... user posted image user posted image user posted image

Joan in Jakob user posted image za zobek... da bi miška naslednje zobke prinesla brez večjih muk...user posted image

Srečanje: zgleda da bom v Lj tretji vikend v mesecu. Če se bodo moji starši pozdravili do takrat... Bom še sporočila... Mogoče pa kakšna kavica v mestu???

Sva prišla od P... Šla sva zaradi izpuščaja po hrbtu, ki traja že > mesec dni... Pa je sprva kazalo le na suho kožo... Nato na Pitiriazo (glivično), pa Canesten ni pomagal... In sva šla pokazati... Dobili smo blago kremico proti vnetju... Če ne bo boljše pa do alergologa... Upam da ni user posted image ...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.10.2008 13:46:56   
malamalinca
Zdravo punce,

obračam se na vas s prošnjo, da mi pomagate z nasveti in sicer,
med šolskimi počitnicami peljemo otroke za en teden v Čatež, pa me zanima- a se vam zdi da dam Kajo že lahko v bazen (gljivice, klor, umazanija,...) in pa seveda kakšen šlaufek naj ji kupim.

Hvala za odgovore in vsem en lep pozdravček inuser posted image

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.10.2008 15:19:15   
trnuljčica
Mi gremo za 5 dni v Tuheljske terme konec meseca... Težko ti rečem glede kopanja... eni starši so proti, večina jih pa brez problema pelje v toplice... še manjše... Saj tudi plavanje za dojenčke imajo... 

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.10.2008 15:20:37   
trnuljčica
Oprosti : Fredov obroč (za barvo glede velikosti ti bodo druge povedale oz v trgovini)...

Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.10.2008 16:58:35   
MEDIKA26
Pozdravljena malamalinca jaz sem bila z mojo punčko prejšnji teden v Čatežu, pa sem bila najprej navdušena nad kopanjem, kasneje, ko sem pa malo opazovala ljudi, ki so se kopali pa je še mene mililo za namakanje. Saj ne, da imam kaj proti penzionistom, ki se namakajo, nekateri so imeli prave rane na telesu in so se kopali. Jaz sem mojo user posted image  samo z nogicami namočla.

Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.10.2008 18:20:15   
Isabellabina
Pozdravljene

Ja kje pa ste čvekice ,menda da ne bowlate še vedno,ma sej bote čist kugle znucaleuser posted image user posted image user posted image

Malamalinica--nočm te nč strašit ,ampak jaz tudi nisem pristaš teh bazenov ,še posebno ne sedaj ,ko je poleti naš dveletnik staknil bakterijsko vnetje kože in smo se cel mesec zdravili in bili na antibiotikih.hja tud jaz sem že opazila pri teh starejših ,da se kopajo s prav čudnimi kožnimi problemi in ko se spomnim ,da lahko od tega kaj stakneš me je kar groza,po drugi strani pa je ponekod toliko klorerano ,da naj bi te bakterije(če že so)uničilo.Tako da tudi tukaj bodo mnenja deljena ,je pa res da imajo vadbe v bazenu z dojenčki tako da kaj js vem --odloči se sama.

Medika---če se ne motim si ti nova ,ker jaz te še nisem zasledila--pozdravljenauser posted image

(odgovor članu MEDIKA26)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.10.2008 19:49:51   
miny
Lep pozdrav po treh dneh ntudi od naju z lano. Smo imeli pester vikend in je zmanjkalo časa za RR.
Sem bila pridna in zamenjala oblačila v omari. Pa na obisku pri babici v Velenju smo bli, danes smo bili še na bazenu.
Sem prebrala za nazaj, pa pol pozabila. Ementaler, kaj čem.
Upam, na izčrpno poročilo s srečanja, upam, da se naslednjič tudi midve pridruživa.
Grem, likalnik čaka.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.10.2008 20:20:31   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Malamalinica--nočm te nč strašit ,ampak jaz tudi nisem pristaš teh bazenov ,še posebno ne sedaj ,ko je poleti naš dveletnik staknil bakterijsko vnetje kože in smo se cel mesec zdravili in bili na antibiotikih.hja tud jaz sem že opazila pri teh starejših ,da se kopajo s prav čudnimi kožnimi problemi in ko se spomnim ,da lahko od tega kaj stakneš me je kar groza,po drugi strani pa je ponekod toliko klorerano ,da naj bi te bakterije(če že so)uničilo.Tako da tudi tukaj bodo mnenja deljena ,je pa res da imajo vadbe v bazenu z dojenčki tako da kaj js vem --odloči se sama.

Tudi jest nism zato, čeprav moram priznati sem imela v planu da bi šli nekam v kakšen bazen mal plavat, pa me je kr vse minil zj. Ker ima Nataša že tako občutljivo kožo in me je strah da kaj ne pobaše kje v kakšnem bazenu.

Medika---če se ne motim si ti nova ,ker jaz te še nisem zasledila--pozdravljenauser posted image

Ja medika se je javla še kot user posted image pri nas Aprilčicah 2008, pol je pa zginla. Tako da upam da se nam zdaj pridruži pri klepetu.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.10.2008 20:24:48   
NaTaŠa*
Čer

Evo pa mi je le ratal pridt do RR. Pri nas je noro, in sicer je čez dan kar pestro skoraj nič ne spi in se pol samo z njo dajem. Spi mi ene 3x na dan po 20-30 min. HB (trkam) mi vsaj ponoč celo noč prespi od 19h- 6h takrat mi mal poje in pol potegne še do 7h-8h.

Tako da sem kar zmatrana.

Grem še mal pogledat kaj je komentirat

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
6.10.2008 20:25:43   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

oj

mah sj sploh ne bom komentirala za nazaj. ko sem šla spat sem vas pustila na strani 50 in me je zj kr kap zadela user posted image
se sam javim da povem da je Rene danes zdrav in vesel-kot da sem fleke sam sanjala user posted image

user posted image user posted image za Reneja

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.10.2008 20:39:19   
resnično srečna
eto naju...smo od alergologa he he...naredili kožne teste za mleko in jajca pa je vse bp...jah za kri je pa težava...so ugotovili, da je imel moj predragi kot reakcijo cefalitis...za to pa potrbujejo svežo kri, ki mora takoj v laboratorij...tako da mora Iza jutri med 8 in 9to zjutraj dati kri...juhuhu..dobro da smo v Ljubljani in ne v Strunjanu...jih drugače linčam he he...

tko da imava randi z laborantom7tko ju3...jao...se je danes ena 5 mesečnica tako drla notri, da sva oba z Jocom gledala debelo in se pregovarjala kdo bo gudguy...he he...no ja ju3 ima on službo in bo itaq mami tista ta grda, ki bo Izo pikat peljala...

no Iza je zdravnico drugače navdušila...je bila ravno smejalno naravnana (za razliko od dopoldneva, ko se je držala tako resno, kot da je pojedla vso pamet sveta)...pa ko ji je po trebuščku gledala kako in kaj je skoraj umirala od smeha...tako da je dobila kompliment...da je zelooo razpoložena...kaj ne bi bila...ko je pa v čakalnici mamino dojko žulila pa cmokala...

smo pa tudi danes dobili rezultate od nevrologa...slišnost pri 40 Db...tko da nam uhančki ne ginejo...in to na obeh ušeskih...

da še nekaj pobožnih želja izrečem:

ketrin...držim pesti, da bo noč lepa...mirna...in predvsem speča...

tasyo...upam, da Lana ugotovi kako lepo je spančkati tudi čez dan...pa da če si naspan je vse lepše in da se boš ti lahko malce spočila...ma te kar spoštujem...ko vidim kako se matraš...samo eni otroci so malo bolj mirni pa so drugje težave...eni so pa živo srebro in niso niti minutko pri miru...aja pa še enkrat: super frizura...

Posadka...tako kot si rekla...nisi pričakovala, dočakala, bilo je lepo...bilo je super...in za prvič se mi zdi tudi primerno...vsak začetek je težak...tvoj je bil pa tak...lep...spontan...in tako naj bo tudi nadaljevanje...

miša29...lepo da smo se spoznali tudi v reali in upam, da se večx vidimo...

ekola tole na brzaka...se grem malo stisnit k mojemu...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.10.2008 20:46:57   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Glede hripavosti...nič ne pokašljuje sam glasek  ma tak prehlajen, globok. Ji že kuham čajčeka. Upam da bo ju3 bolje, da se vidimo,

Lej glede hripavosti je pa tako, naša je  bila tudi prav hripava ampak ni bilo nič narobe, grlo ni bilo nič pordelo in je P rekla da je možno al od jokanja ali "petja". Tako da upam da je že bolje. Drgač se pa pjta pokazat.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.10.2008 20:47:13   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Je bil tako tečkast danes, smo pridelali prvi zobekuser posted image , kot kaže je na poti še drugi...

user posted image za zobek

Tako da je bila nedelja polna joka, dretja, pestovanja, sitnarjenja in spanja...

Isto kot bi opisovala našo, sam razlika je v tem da pri tebi vsaj malo čez dan odspi pri nas pa nič.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.10.2008 20:50:16   
NaTaŠa*
Sem vedla da sem nekaj pozabila.

Štev. user posted image - pravjo da se zarečenega kruha največ poje user posted image . Jest sm skos govorila da bo 1 user posted image dost. Zdaj pa vidim da kok je to fajn in sem rekla da se ne bom prav hitr ustavla user posted image . Lahko se zgodi da prhtim posadko in big mammo user posted image . Upam sam da bomo zdravi, ostalo pa pride na vrsto.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
6.10.2008 20:51:27   
NaTaŠa*
Ja kje ste zj?

Zj k mam pa jest cajt mal klepetat pa nikjer nobeni pa mam samogovore kle

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
6.10.2008 20:53:41   
NaTaŠa*
user posted image

06.04.2008

user posted image BRINA  (3300 g , 51 cm) Majček28

----->>>>> VSE NAJBOLJŠE ZA 6. MESECEV user posted image user posted image

06.05.2008

user posted image ROK  (3680 g, 53 cm) vanomis

----->>>>> VSE NAJBOLJŠE ZA 5. MESECEV user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
6.10.2008 20:54:29   
NaTaŠa*
Ja nič grem pa mal še pred TV pol pa počas v mižule.

NOČKO

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
6.10.2008 21:10:10   
NiLe
Čer ... samo na hitrco ... lep dan je za nami, malo naporen, ampak vseeno ...

Posadka; da ne boš mislila, da sem prešpricala tvojo razstavo user posted image ... sva imele s Ketrin opravičljiv razlog, da sva zamudile uradni deluser posted image in po odhodu z bowlina smo izkoristile prelep jesenski dan in se sprehodile do MD (Ketrin, Majček, Srečka in moja malenkost) in še 1x ugotovile - da imaš krasne modele in da si lahko ponosna na svojo prvo razstavo user posted image user posted image . Super! Pa upam, da so se otroci razveselili balončkov user posted image

Srečka; user posted image za opravljene teste, jutri še opravite z laboranti in potem naj bo za nekaj časa miruser posted image .

Tasyo; Lana je res ena prov živahna pupa in res si faca, da jo tako lepo "krotiš" ...  ponavadi se tako živahni otroci kasneje umirijo in so dobro vodljivi. Frizurca pa je fenomenalna in ti super paše.

Ketrin; s svojo energičnostjo in optimizmom, boš tudi to premagala, me smo s tabouser posted image ... mirno nočko želim.

Tkole, grem danes postavit rekord in grem pod tuš in v posteljo.

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
6.10.2008 21:13:21   
lepa posadka
Ojojoj... dekleta, kaj naj rečem. Še moj mož je čisto navdušen nad bukejem, ki sem ga pripeljala v avtu :-))))

Torej... pesmic ne znam pisat... pa vseeno vsem ena iskrena HVALA. Od Kriste, ki me je potunkala, do vseh vas, ki ste me nahecale, da sem se vsega skupaj kar malo veselila :-)))

Otrokom ste naredile veliko dela, meni pa ste dale malo mislit :-)))

Hvala za današnjo prisrčnost.user posted image

Kot sem že rekla v Litiji... ne najdeš povsod toliko pozitivizma na enem kupu. Vsaka je nekaj čisto posebnega, pa v naročju drži čist posebno bitjece... pa vse ste dobre volje. Z zobmi ali brez, z dolgimi laski ali kratkimi, z zaspančki ali razgrajači, s plezalci ali opazovalci, z enojčki ali dvojčki:-))))

Bowling bomo še ponovile. Tudi tako, da bomo imele časa za dve rundi :-))) Upam, da bomo potem, ko bodo naši mulčki znali še sami zvečer brez nas zaspat, tudi kdaj kakšen večer preživele v skupni družbi s kuglami v rokah. Velja?

Tako. Jaz sem potem idhitela domov, pestremu popoldnevu naproti. Pa je bil prav lušten. Ta velik je prav dobro odšpilal na čelu in ima naslednjo sredo že prvi nastop???!!! Ne vem, kdo ima večjo tremo. Se bom trudila, da je ne prenesem nanj. Dekleti sta doma zabavali Tomaža... potem pa smo še cel popoldan preživeli zunaj. Joj, ko bi bila taka jesen še nekaj časa. Jutri jo mahnemo na Gorjance...na golaž... pa spet ne bo treba kuhat :-)))

Še par reči pokomentiram:
Sinska... upam, da st s Hano u'redu. Sem vaju pogrešala.
Roberta... sta dobila ključe? Upam, da si danes malo važna :-))))
Jabolko... upam, da te mulčki niso preveč izmučili. Pa hvala, ker si danes res prišla, čeprav nisi imela veliko časa.
Srečka... Kaj pomenijo uhančki? Meni 40dB nič ne pomeni? A ni bilo OK?
Glede odvzema krvi se ne sekiraj preveč. Je zelo hitro. Kot sem rekla, naši M so vzeli iz rokice. Mogoče še boljš, če sploh ne gledaš. Pri nas sta jo akr dve sestri zagrabili. To je po mojem še bolj smotano za otročka, kot tisti pikec. Dobro opravita. Pa mami je vedno ''good guy''.
Violica... le hitro spat, da bo spet dovolj energije za nov dan, hihi.
Novopecena... kako so flekci? Upam, da sta bolje.
Tasyo... ja, Srečka je dobro napisala. Upam pa, da pride kmalu čas, ko bodo tudi dnevi mirnejši... pa, da bo Lana ugotovila, da je spočit veliko lažje noret. Pa super k si prišla... v bistu nisi imela kratke poti.
Trnuljčica... sicer so rekli, da naj bi otroci do 6 leta požrli 6 kg svinjarije, da se utrdijo... samo pri toplicah je pa po mojem vseeno vredno pazit. Saj boš verjetno tudi sama videla kdo se bo po vodi zadrževal, pa kdaj je vredno otročka dat notri... morda takoj zjutraj, ko je voda še bolj čista... Jaz zato ne bi odpovedala dopusta :-)

No, saj smo se videle danes... pa še bi lahko vsaki kaj napisala... samo sem si prištimala bano... in vonj po sivki je prilezel že do sem, tako da me vabi. Sem si danes v knjižnici še nabrala par knjig... Ena izmed njih je tudi La Cucina - pa je bil komentar na njej: Wonderful. A festival of life and all its pleasures. Pa da vidimo :-)))

Lahko noč vsem... Ketrin, tebi pošiljam pa še eno psoebno dobro bibo, ki bo pela Kaji na ušesek, da bo dobro spala. Držiš se pa super fajn... saj vem, da ti to ne pomeni prav veliko... user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
6.10.2008 21:13:23   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

tko, zdej bo pa počasi treba mal poropotat, da se mali zbudi ... je treba še pojest (danes bo za zajtrk jabolko in korenček), pa se preoblečt, potem pa veselo na pot user posted image

A korenček daš ti kar surov? Jaz sem včeraj naši dala korenčkovo kašico za probat, pa jo je zvijal zvečer - se je zvijala (kot pri kolikah) pa jokala ko norauser posted image , pa prdkala. Sem ji kar dajal ko je kar zevala pa mahala...napaka...mi bomo moral zgleda res počasa

korenček skuham. za danes sem že včeraj zvečer skuhala korenček pa jabolko (drugač jabolko samo naribam, pa je tko lažje čez noč počakalo, da ni blo treba zjutraj čarat user posted image ), pa spasirala in spravila v aventov lonček.
kar se zvijanja tiče, se mi zdi, da je več možnosti, da jih zvijajo te že pripravljene kašice kot pa nekaj, kar pripraviš doma. mi smo imeli z milupino kašico za lahko noč mal težav ... so se naše noči čist pokvarile user posted image če ji pa ne pašejo tolk, pa bolj počasi, da se navadi user posted image

Srečka, Nal se tud igra z vrečko z vložki ... na previjalni, da ni vrtavka med previjanjem user posted image se vidi, da sta z Izo na isti dan rojena user posted image

Speli, sem se spomnila nate na poti na srečanje, ko sem se peljala mimo Medvod user posted image

Malinca, če imajo kakšen bazenček prov za te čist male, bi jo jst dala v vodo, drugače pa jst osebno raje ne user posted image

Srečka, vsaj ugotovili so, kako je z Izinimi ušeski. čeprav bi bilo bolje, da ne bi blo treba "okraskov". pa eno user posted image , da ugotovijo, da ni alergij user posted image

user posted image komentarji pod streho ... zdej pa F5 pa kej novega povedat user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.10.2008 21:18:06   
Isabellabina
Čer punce

Naši spijo ,dragi gleda tv ,jaz pa sem mogla mal pokukat tule goruser posted image

Violica----sem kar mal pogledala ,ko si napisala ,da naju s Posadko lahko prehitiš v številu otrok ,pol sem pa vidla tvoj ticker in ja seveda še enkrat dvojčki pa boš na istem kot jazuser posted image user posted image no jaz sem mislila ,da imaš samo enegauser posted image

Vem ,da ve še niste tolk daleč ,ampak ,ko sem jaz danes šla iskat v šolo našo štirinajst letnico ,pride punca iz njenega razreda pred šolo ,za njo pa še en fantič in se prav lepo smejeta en drugemu in kaj je potem sledilo---cmok na usta,kot pozdrav v slovo in takrat sem se zamislila.kako čas beži in bo kar naenkrat to tudi naša že počelauser posted image ,kar ne morem si misliti ,da smo že tako daleč in kar bo sledilo bo samo neizogibno in se bom kmalu morala privajati tudi na že kaj takega,no ja sej vem da tudi to mora bit ,ampak da  je že tako velika in bo tudi kmalu zrela za to jej,jejjej......user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.10.2008 21:18:15   
novopecena
hehehe violica a 1000 loviš user posted image
jah res je mir danes. pa sem bila ziher da bo napisano polno strani navdušenih čvekic. kaj nas boste prikrajšale za reportažo user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
6.10.2008 21:19:16   
lepa posadka
Ja, sem čist pozabila... pa častila je punca:

BRINA - VSE NAJBOLJŠE OB PRVI POLOVIČKI. Pa mami tudi tebi :-)))

Nile... ja lepo, a ve pa kar še enkrat v MC. No, me veseli, da ste se imele fajn... pa seveda, da so vam fotke všeč :-))) Sicer pa res hvala, ker ste se tako potrudile. Ste pa res polne presenečenj...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.10.2008 21:20:14   
sinskaT
Kot kaže je danes razstava super duper uspela, poročanje bo verjetno še sledilo.

Srečka - no zdaj vsaj veste pri čem ste kar se sluha tiče. user posted image Ali bodo uhančki za dalj časa oz. ali je možno, da se stanje popravi?

Violica - a ti bi pa kar big happy family imela? Saj je prav. In res fajn, da Nataška lepo spi ponoči, ker verjamem, da je naporno, če podnevi ne spi tako kot bi si želela.

Hana je zdaj po večerni inhalaciji mučos bolje. Cel dan je bila tako pridna, da jo ni bilo za spoznat, in ob pol8 je sama zaspala v posteljici, mami pa takale hodi okoli, ker je to pri nas izjema in ne pravilo (samouspavanje namreč).

No čveke...lahko noč

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
6.10.2008 21:24:27   
Krista28
Čeer,

dons je pa en tak fajn in pester dan za mano, da je kaj....Ja iz naše zaspanke se počasi razvija prava lumpa...čez dan ni skoraj nič spala....ja kaj pa...čim se kaj dogaja je ona auf..user posted image ....pa bog ne daj, da bi ležala....šibala sem še ene spomenike poslikat, pa hitro domov nahranit in previt, pa gasa naprej z vozičkom v vrtec, pa po listje....pol smo se pa na igrišču ustavli, kjer so nogomet treniral, p ase je Kristjan kar na ograjo nalimau, pol so imeli pa otroci plesne vaje, pa se je tud kar sezul, da gre z njimiuser posted image user posted image user posted image ...v dvorani se je pa sam smejal pa poskakval...no dogajal je...

Men je blo ful luštn, in se mi je prav fino zdel, da ste pršle v naše konce.....takaj hvala Posadkiuser posted image . Bowlanje pasalo.....bi še kdaj.. žal mi je bilo edino, ko nism imela časa z vsemi se pogovort.....še obro da smo šle z Majčkom, pa Katko peš lepo, da smo mal počvekale...

Zdaj grem pa kar v mižule....a ne kolk cajt hitr mine...2krat se obrnemo, pa že gledamo na ure, ker je treba po ostale otroke....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?