lepa posadka
|
Ojojoj... dekleta, kaj naj rečem. Še moj mož je čisto navdušen nad bukejem, ki sem ga pripeljala v avtu :-)))) Torej... pesmic ne znam pisat... pa vseeno vsem ena iskrena HVALA. Od Kriste, ki me je potunkala, do vseh vas, ki ste me nahecale, da sem se vsega skupaj kar malo veselila :-))) Otrokom ste naredile veliko dela, meni pa ste dale malo mislit :-))) Hvala za današnjo prisrčnost. Kot sem že rekla v Litiji... ne najdeš povsod toliko pozitivizma na enem kupu. Vsaka je nekaj čisto posebnega, pa v naročju drži čist posebno bitjece... pa vse ste dobre volje. Z zobmi ali brez, z dolgimi laski ali kratkimi, z zaspančki ali razgrajači, s plezalci ali opazovalci, z enojčki ali dvojčki:-)))) Bowling bomo še ponovile. Tudi tako, da bomo imele časa za dve rundi :-))) Upam, da bomo potem, ko bodo naši mulčki znali še sami zvečer brez nas zaspat, tudi kdaj kakšen večer preživele v skupni družbi s kuglami v rokah. Velja? Tako. Jaz sem potem idhitela domov, pestremu popoldnevu naproti. Pa je bil prav lušten. Ta velik je prav dobro odšpilal na čelu in ima naslednjo sredo že prvi nastop???!!! Ne vem, kdo ima večjo tremo. Se bom trudila, da je ne prenesem nanj. Dekleti sta doma zabavali Tomaža... potem pa smo še cel popoldan preživeli zunaj. Joj, ko bi bila taka jesen še nekaj časa. Jutri jo mahnemo na Gorjance...na golaž... pa spet ne bo treba kuhat :-))) Še par reči pokomentiram: Sinska... upam, da st s Hano u'redu. Sem vaju pogrešala. Roberta... sta dobila ključe? Upam, da si danes malo važna :-)))) Jabolko... upam, da te mulčki niso preveč izmučili. Pa hvala, ker si danes res prišla, čeprav nisi imela veliko časa. Srečka... Kaj pomenijo uhančki? Meni 40dB nič ne pomeni? A ni bilo OK? Glede odvzema krvi se ne sekiraj preveč. Je zelo hitro. Kot sem rekla, naši M so vzeli iz rokice. Mogoče še boljš, če sploh ne gledaš. Pri nas sta jo akr dve sestri zagrabili. To je po mojem še bolj smotano za otročka, kot tisti pikec. Dobro opravita. Pa mami je vedno ''good guy''. Violica... le hitro spat, da bo spet dovolj energije za nov dan, hihi. Novopecena... kako so flekci? Upam, da sta bolje. Tasyo... ja, Srečka je dobro napisala. Upam pa, da pride kmalu čas, ko bodo tudi dnevi mirnejši... pa, da bo Lana ugotovila, da je spočit veliko lažje noret. Pa super k si prišla... v bistu nisi imela kratke poti. Trnuljčica... sicer so rekli, da naj bi otroci do 6 leta požrli 6 kg svinjarije, da se utrdijo... samo pri toplicah je pa po mojem vseeno vredno pazit. Saj boš verjetno tudi sama videla kdo se bo po vodi zadrževal, pa kdaj je vredno otročka dat notri... morda takoj zjutraj, ko je voda še bolj čista... Jaz zato ne bi odpovedala dopusta :-) No, saj smo se videle danes... pa še bi lahko vsaki kaj napisala... samo sem si prištimala bano... in vonj po sivki je prilezel že do sem, tako da me vabi. Sem si danes v knjižnici še nabrala par knjig... Ena izmed njih je tudi La Cucina - pa je bil komentar na njej: Wonderful. A festival of life and all its pleasures. Pa da vidimo :-))) Lahko noč vsem... Ketrin, tebi pošiljam pa še eno psoebno dobro bibo, ki bo pela Kaji na ušesek, da bo dobro spala. Držiš se pa super fajn... saj vem, da ti to ne pomeni prav veliko...
|