Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:25:09
|
|
|
|
lepa posadka
|
Scorpio... ti si pa kar nekam pobegnila danes. mi smo imeli z milupino kašico za lahko noč mal težav ... so se naše noči čist pokvarile IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl Sicer si me pa s temle malce prestrašila. Naš Tomaž je končno začel malo bolje spat... no, to pomeni, da se dojiva ob cca 3-4h in potem od 6-7... sicer se ponavadi še tam okoli 12-1h še mal oglaša, samo ga možek lahko uspava nazaj. Danes pa sem morala po plenice in sem v Mullerju kupila eno Milupino kašico za lahko noč... je rekla ena kolegica, da naj kupim kaj polnozrnatega, da bo ''bolj zaleglo'' hehe. No, upam, da se ne uresniči tvoja izkušnja! Sedaj pa res grem, da se voda ne ohladi. Lahko noč Vsem.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:26:45
|
|
|
|
scorpiogirl
|
ooo, Posadka pa Nile ja, razstava dons je bla prov lepa en kup nasmehov, je bilo že v tistem malem prostoru tako svetlo sicer mi je malo žal, ker mi ni uspelo, da bi več časa preživela z vami ... pa sem bolj redko v Litiji in sem imela kar nekaj opravkov. ste pa vse super, pozitivne ne glede na vse tudi jaz upam, da se Lana odloči, da je lepotni spanec tudi podnevi koristen ... pa da se Kaja zbudi pol manjkrat kot običajno res da ga zna naš Nal svirat ponoči pa se ogromnokrat zbudit, tako zelo pretirava pa vseeno ne (zdej mu mal na dušo piham, da bi dons malo lepše spal kot zadnje tri dni ). Sinska, super, da je Hana bolje Big mamma, kolikor vem, Violica ima samo Nataško ... pa ima najbrž še dovolj časa, da "pridela" še par otrok tko, še kaj preberem, skočim pod tuš, z dragim si bova privoščila še eno pivo ... jutri pa nov dan ... imam prvo letošnje predavanje in bosta moja fanta popoldne sama ... pa zvečer bom prikrajšana za uspavanje malega ... sem kar mal tkole lahko pa čim bolj mirno noč
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:27:27
|
|
|
|
Jo@n
|
Čer! Vidim, da še nobena ni Litije pokomentirala, pa je tudi jaz ne bom. Samo za pokušino , imele smo se fajn, razveselile posadko, pometale kugle na bowlingu (moje so šle samo tja, kamor ni treba) malo nacrkljale naše škrate in se malo načvekale. A zakaj malo? Hm, smo ugotovile, da bo treba v bližnji prihodnjosti spet kako dozo RRčveka ponovit... Srečka, na Izine izvide glej pozitivno, tako vsaj veste pri čem ste in ji lahko že tako mali pomagate. Sicer pa je danes v medicini možno že skoraj vse. Držim pesti tudi za jutrišnji pregled. Potem pa počasi nehajte okol dohtarjev letat. Brina, čestitke za pol leta, Jakob je pozabil poljubčka dat... Malamalinca, ravno danes sem punce spraševala kje si, da se nič ne javiš, pa vidi njo na RR . Glede kopanja, sama bi izbrala kakšno bolj ziher in preverjeno varjanto, pri tako rosni starosti ne bi vodila v vsako mlakužo... Drugače pa presodi sama. Npr. plavanje dojenčkov poteka tudi v Atlantisu, pa gotovo niso čisto sterilne razmere in brez osatlih kopalcev. Za plavanje pa je ful v redu rdeč fredov obroč, dobiš v BC, cca 20-25 ojrov. Roberta, ste prevzeli stanovanje? Pri nas je bilo popoldne podobno kot včeraj, vsakega po malem... Je kitico odspal že v avtu na poti domov, doma pojedel dozo cvetače namesto za zajtrk (zjutraj sva prekmalu odrinila), potem pa je malo sitkal in malo spal. Jaz pa sem jo ucvrla k frizerju po krajši stajling... in sta morala biti moja fanta sama doma. Hja, snadži se... Posoda od kosila je bila pa vseeno pospravljena, ko sem prišla nazaj . Šibam F5 stisnit.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:28:35
|
|
|
|
simvir
|
Pozdrav še od mene Danes je bil res super dan. In po mrzlem jutru se je res ogrelo. Se je bilo prav lušno voziti nazaj po jesenskih, s soncem obsijanih gozdovih čez Bogenšperk. Srečanje kot vedno prijetno, sproščeno. Posadkine slikice so enkratne , bowling pa...se je videlo, da sem prvič igrala...si pa nikoli nisem mislila, da bom to odigrala z mamicami in otročki . Vesela sem, da sem spoznala tudi Mišo in Mihca, ter malega Nala. še za punce, ki so prevzele organizacijo presenečenja. IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna smo pa tudi danes dobili rezultate od nevrologa...slišnost pri 40 Db...tko da nam uhančki ne ginejo...in to na obeh ušeskih... Tegale nisem čisto razumela , a je slišnost dobra ali ni? Drugače pa super za argeologa, še jutri naj Iza zdrži, potem pa upam da bo imela nekaj časa mir pred dr-ji. Čestitke Brini za pol leta .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:29:30
|
|
|
|
sinskaT
|
Bejbe a ste pol Posadki eno ušpičle? Bravo! Zelo mi je žal, da naju ni bilo zraven...no pa saj bomo kmalu spet imele kakšno srečanje . La cucina - sem jo brala, par poletij nazaj in mi je pustila kar dober vtis, se pa spomnem,da sem stalno morala nekaj glodat zraven, ko sem brala .
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:30:51
|
|
|
|
katka28
|
Jaz vas samo pozdravi, ker se ubadam s slikicami, ki jih ni malo :) Posedka upam, da ne bos jezna ampak na veliko slikah je tvoja malenkost z Tomazekom
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:31:31
|
|
|
|
Isabellabina
|
Scorpio----ja po njenem tickerju ima tri otroke--dvojčka ki sta sedem let stara in pa Nataško(me lahko katera popravi če se motim!) Jabček---upam ,da te otroci niso čisto zdelali in ste se imeli fino
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:34:00
|
|
|
|
clericv6
|
Hojla, vidim, da je srečanje uspelo in da ste se imele lepo. Da ne pozabim: VSE NAJBOLJŠE Brina! Violico imam pa na sumu, da nam bo čez kak mesec ali dva povedala novico... Srečka: za jutri, pa res kaj več povej o teh slušnih težavah- je to prehodno? Upam, da se čim prej uredi...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:34:16
|
|
|
|
Isabellabina
|
Eh jaz pozabljivec BRINA ZA TVOJIH 6.MESECEV
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:35:01
|
|
|
|
sinskaT
|
MM sprašuje ali je razstava še cel teden odprta in ali je veliko fotk naših aprilčkov (je na kakšni Hana ? - ja on bi šel pogledat, samo če je njegova princeska na kakšni fotki haha). Brina čestitke za pol leta!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:39:25
|
|
|
|
novopecena
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Violica----sem kar mal pogledala ,ko si napisala ,da naju s Posadko lahko prehitiš v številu otrok ,pol sem pa vidla tvoj ticker in ja seveda še enkrat dvojčki pa boš na istem kot jaz no jaz sem mislila ,da imaš samo enega hehehe še enkrat poglej ticker pa gledaš pravega?? 2. ticker je koliko časa je s svojim dragim hehehe še enkrat poglej ticker ja jo@n čestitke tvojemu frajerčku za zobek kopanje jest nisem dela problemov in sva dala reneja v toplicah v bazen pri 3eh mesecih in ni blo problema. je pa res da če bi videla kakšnega "čudnega" verjetno ne bi tako naredila IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka BRINA - VSE NAJBOLJŠE OB PRVI POLOVIČKI. Pa mami tudi tebi :-))) se podpišem Srečka meni tudi ni jasno a je to glede Ize slabo? kakorkoli košarico za vas Katka komaj čakamo slikice, za katere ne dvomim da so ful dobro izpadle
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:44:07
|
|
|
|
misa79
|
Čer. Še na kratko od mene. Danes je bilo na srečanju zelo lepo. Tudi v živo ste take face kot tu gor . Sigurno se še udeleživa kakšnega srečanja. Razstava je bila super - se vidi, da posadka res uživa v tem - , bowlat pa je bilo tudi super po dolgem času Brina - vse najboljše za polovičko Srečka - upam da bo z Izo vse vredu, ker je full simpatična punčka (to ima verjetno po mamici ) Ketrin - tudi Kaja bo enkrat ugotovila, da je tako fino spat ponoč............Do takrat pa, če ti je kaj v pomoč....tud mi se zbujamo skoraj vsako uro Saj jih bo minilo. Punce še enkrat hvala, da ste naju tako lepo sprejele v svojo družbo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:44:56
|
|
|
|
novopecena
|
če ste bile vse tako navdušene nad bowlingom se bom pa jest malo pozanimala kako je pri nas v Celju s tem in vas celjanke povabimo v naš konec (upam da lahko govorim v imenu vseh ). bom šla kar jutri na en malo daljši sprehod-upam sam da bo vreme dopuščalo BTW bi mi katera delala družbo (bela vrtnica, clericv,..?)
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:45:25
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Eh jaz pozabljivec BRINA ZA TVOJIH 6.MESECEV Pod tole voščilo se tudi jaz podpišem
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:45:34
|
|
|
|
Isabellabina
|
Hudirja--ampak meni ne deluje ta ticker od Vijolice kot da sta onadva gor,no mislim skupaj,ja ni kaj ,tudi motiti se je treba včasih ,jaz sem mislila da dvojčka štejeta že sedem let jao boga js ,sam pol bo mogla pa kar pohitet če če prehitet naju s posadko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:47:35
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa79 Punce še enkrat hvala, da ste naju tako lepo sprejele v svojo družbo PRav fino je bilo spoznati tudi vaju dva ... Mihec je pa res zelo živahen fantič in zelo hiter
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:47:46
|
|
|
|
Jo@n
|
O, zdaj pa bo debata, ko nas je toliko gor... Majcibajci, se nam pridružiš?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:47:58
|
|
|
|
Isabellabina
|
Jo@n a danes pa nisi nič detektivsko naravnana al pa ževse poznate????
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:48:31
|
|
|
|
Isabellabina
|
Joj pa si me prehitela
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:49:38
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Joj pa si me prehitela
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:50:50
|
|
|
|
Jo@n
|
Dons ti pa ne gre, bigmamma . Je bil naporen vikend, a? Do naslednjega je pa še daleč...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:51:45
|
|
|
|
Isabellabina
|
Jo@n,sej sem te hotla sam pobezat oz.spomnt da bi ti spet malo zbezala na plano nove logirance
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:56:44
|
|
|
|
Jo@n
|
Saj jih vabim, pa jim je zgleda nerodno, al pa ne vedo kaj je dobra družba... ane majcibajci?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 21:58:58
|
|
|
|
katka28
|
Evo punce slikice so gor. Kar je nastalo je nastalo...ponovitev naslednjic http://picasaweb.google.si/macos19/SreAnjeLitija# Kaj naj napisem, bilo je zelo lepo lepo lepo....Sem zelo srecna, da sem vas spoznala in, da lahko z taksnimi puncami delim dobro in slabo. Posadka: slikice so bile fenomenalne upam, da bo kdaj cas , da me malo naucis....
< Sporočilo je popravil katka28 -- 6.10.2008 22:01:12 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 6.10.2008 22:14:32
|
|
|
|
katka28
|
Zgleda, da vas je danasnji dan utrudil in da bom danes imela samogovore. Srecka: kaj je zdaj z Izo ali je 40decibelov dobro ali slabo?
< Sporočilo je popravil katka28 -- 6.10.2008 22:19:58 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?