simvir
|
Čer! Jo@n je en tak fajn post napisala (kot je rekla kratek in jedrnat ), pa si bom kar s citatom pomagala komentirat . IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n No, da nadaljujem... Naš je spet v mižalah... Tudi naš je prejle nekaj zajokal. Pridem v spalnico in on obrnjen kontra, pa glavo gor. Ampak je skoraj takoj zaspal nazaj, upam, da tako ostane. Je bil tako tečkast danes, smo pridelali prvi zobek , kot kaže je na poti še drugi... Tako da je bila nedelja polna joka, dretja, pestovanja, sitnarjenja in spanja... HB, da je bil doma še MM (no, tko nekak ). Zvečer sem mu merila še temperaturo (ni je imel), potem prečekirala Tanč na pediatriji in mu dala svečko. Upam, da se bo revež ponoči naspal. In midva z njim. Veselim se jutrišnjega srečanja, upam da ne bova preveč sitna . Jakob za prvi zobek, še nekaj dni, pa bo tečnobica izginila...do naslednjega zobka verjetno. Drugače pa pr nas pridno nadaljujemo z uvajanjem GH, danes je poizkusil cvetačo in bil navdušen. Hja, popoldne sem bila pa jaz, ko sem mejala plenico... Bo res treba ščipalke za nos v otroško prinest . Ja tile drekci sedaj prav zares smrdijo, pa barva je tudi skoraj vsakič drugačna . posadki za kostanjeve fotke, ostale pa bomo občudovali v Litiji. Sinska, upam da kmalu dobiš babyvac in da spraviš iz Haninega noska. Nile in Majček, kako sta se držali vajini princeski? Roberta, kaj nam ti lušte delaš s stanovanjem... Kako je fino brat, ko sta še polna energije in zanosa.... Scorpio, ziher bo mirna noč, ko pa mora Nal vse predelat, kar je doživel danes... Srečka, uživaj v koncertu! Pa še ostale fenice. Jabolko, kremce imam že spakirane. Pa druge tudi ne pozabite na jablano in Jureta! Pod zgornje komentarj se podpišem tudi jaz. Simvir in Sky, sem že napekla, dobita jutri pesmice. O hvala, sem te imela namen še spomniti danes, pa si bila že pridna . Jaz sem pa pripravila prazne CD-je. Pa še Big mammi za mlajšega. Upam, da ste na prvem izletu dobro imeli.
< Sporočilo je popravil simvir -- 5.10.2008 21:07:56 >
|