|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
6.10.2008 22:16:33   
Jo@n
Katka, bravo za slikice user posted image .

Zelo dobro nadomeščaš posadko, kadar si vzame fraj od aparata.

Kaj je zdaj, bo kakšna debata, ene prihajajo, druge odhajajo user posted image

Jabolko, upam da ste lepo praznovali, in da ti mularija ni razturila cele hiše user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 6.10.2008 22:20:14 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
6.10.2008 22:25:35   
katka28
Tudi jaz cakam, da kaksno recemo pa zgleda ne bo danes nic user posted image

Punce kje se skrivate. Jutri zjutraj me bo pa kap, ko bom pritisnila F5

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
6.10.2008 22:29:32   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Katka, bravo za slikice user posted image .

Zelo dobro nadomeščaš posadko, kadar si vzame fraj od aparata.

se podpišem tud jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
6.10.2008 22:29:50   
Jo@n
Kot kaže ne bo debate.
Pa nič, grem pa dol.

Nočko!!!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
6.10.2008 22:30:02   
JABOLKO3
Živijo!

Samo da vas pozdravim, sem malo zmatrana, jutri me pa zjutraj čaka pot v Rogaško Slatino, tako da grem še pod tuš pa počasi spat. Bi se pa rada še enkrat vsem zahvalila za vzorčke kremic, jih imam sedaj celo vrečko - bolj majhno, no - pa ni user posted image , da ne bo nekaj ustrezalo. Res hvala, zlate ste. Vse ostalo pa jutri.

lahko noč 

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
6.10.2008 22:31:18   
Isabellabina
ja ni kaj vse čvekice so šle u mižale jaz pa pišem z jernejem u naročju seje zbudu nin stokov zdej mi pa u naročju spiuser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
6.10.2008 22:33:21   
lepa posadka
Hejaa!

Sem hotela samo še dodat, da knjiga ne bo tako romantična, kot je slikica na njeni naslovnici... Sinska... upam, da bo ratala kaj boljša. Trenutno je kar kruta. Še dobro, da vseh besed ne razumem :-))))

KATKA!!!!!!! drugič ti naštimamo kakšen drug model :-))) Sedaj me pa res ne rabite še dolgo na nobeni sliki več :-)))) Drugače sem te pa že prej hotela pohvalit, da si bila ob dveh aprilčkih ultra super ekspeditivna!!!

Debata... sej bi... pa se je po topli kopeli tako luštno v kovtre zarint.
Sem šla samo še otroke pokrit... a niso najlepši, ko spijo, kaj?

Sedaj pa res - lahko noč.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
6.10.2008 22:40:40   
Isabellabina
jah nič jaz vas zapuščam moram odnest jerneja u postlco jaz pa moram še mal vode spit pol pa u mižale

noč usem pa sladke  sanje in mirno noč

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
6.10.2008 23:06:03   
malamalinca
upsss,
jaz na internet, ve pa vse spite...user posted image , no pol bom pa malo samogovora nardila, sej mam kej za povedat.

1. Hvala za nasvete glede toplic...jak, ko sem prebrala tisto o ranah sem se v hipu odločila, da tamala ne gre v vodo in pika.

2. Ketrin, tvoja Kaja ima z mojo Kajo očitno skupnega le ime.

Pazite to, drage moje: spančkat gremo ob 21 in mirno spimo do 9.Pravzaprav celo noč spi že od 2,5 meseca.To je že moj tretji otrok, ki od 2-2.5 meseca dalje spi celo noč. Mogoče je treba kakšno dudko ponoči dat nazaj v usteca, ampak to je to...Potem okoli 10 poje kašico in spije nekaj mlekca, naslednjič papamo ob 14h -ponavadi krompirček+korenček, okoli 17 pade spet ena riževa al pa podobna kašica in okoli 20.30 še malo mlekca (150 ml).   In to je vse kar pri nas jemo-cel dan, pa še to jo moram kar na kolenih prosit.

Sicer je pa punca kar vredu za vidt, očitno ima dosti te 4 obroke na dan in ji nič ne manjka.Ima prav lepo zalita stegenčka in rito za pocmokat.
Končno smo presegli magično mejo 6 kg, visoki smo pa že celih 63 cm.

Malo, malo bitjece, a lušno k 100user posted image -kov.

Jabolček...sem prebrala, da ste imeli zabavo..no tudi jaz sem imela v petek polno bajto nadebudnih 12 letnikov.Moj je sebe in druga dva otroka kar k babici odpeljal. Nič niso mogli brez mene in na žalost je zunaj padal dež, tko da so bli kar notri.In sem jim predlagala da naj se grejo flašo resnice, pa so se šli, potem sem rekla da naj se grejo pantomimo-pa sem se mogla it še jaz zraven.....user posted image user posted image user posted image    Svašta, jaz sem pa mislila, kako jim bo šlo na jetra k bo mami tut doma, je bilo pa ravno obratno.

Organzirala sem še manjši srečelov, da so še oni kaj domov odnesli, pojedli smo pizzo in torto od najboljšega soseda, zvečer sem pa kar padla v postlo.

Zdaj sem pa tut jest že mal zaspana in grem u mižule, povejte, kdaj okvirno planirate naslednje srečanje?

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 1709
6.10.2008 23:14:31   
trnuljčica
Srečka, saj ne vem kaj naj ti napišem... Ti si pozitivka, da ni večje, zato boš prebrodila vsako težavo. To pa ne pomeni, da ne potrebuješ user posted image . Vsekakor je dobro, da so ugotovili st. naglušnosti, saj bo z uhančki osvajala govor... Ampak ti to vse veš...
Sigurno ti ni lahko pri srcu, saj si mama... Ampak tvoja Iza bo pozitivka po tebi in se bo tudi s tem spopadla na najboljši način... Čez leta jo boš še na rok koncerte vozila.user posted image

Nikoli nisem tega napisala, vendar ko sem zanosila in dokler nisem zagledala user posted image (7 teden), sem bila na zdravilu, ki lahko (sicer izredno, izredno, izredno redko) okvari sluh... Ampak to je bila edina in najboljša možnost, če sem hotela zanositi... Takole se sliši grozno, ampak jaz sem verjela, da bo vse ok... Priznam, da sem se kdaj v user posted image spraševala kaj pa... Ampak vse kar življenje prinese prespimo, premislimo in gremo naprej... Objemi Izo saj je tvoja sreča...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
7.10.2008 1:50:34   
resnično srečna
eto mene...s5 ne morem spati...da se razumemo...Iza spi in se še ni zbudila...jaz sem pa svoje dala skozi in sedaj gledam kot čuk...spanca pa nikjer...

hmmm sprašujete kaj je to 40dB...

Vir zvoka Jakost zvoka L (dB) šelestenje listja 10 šepetanje 20 tiktakanje ure 30 umirjeno govorjenje 40 avto 50 običajen pogovor 60 prometna cesta 70 avtobus 80 ekspresni vlak 90 strojna delavnica 100 pnevmatsko kladivo 110 reakcijski motor 120 prag bolečine 130  
niti sama ne vem čisto natančno ampak s temle si lahko malo pomagate...kaj in kako bo sledilo in kaj to pomeni...pa če bo to do konca življenja ali pa lahko izzveni z leti pa več povem po 30.10. ko imamo razgovor z avdiologinjo...

http://et2005.mddsz.gov.si/content/08_slo.swf

Mala malinca...plavanje v toplicah...ma jest bi se odločila na kraju zločina...saj veš...včasih ni nikogar p je super voda...včasih gužva pa nimaš gušta it noter...Fredov obroč bi bil pa pravi rdeče barve...kilaža je do 4 leta (če je otrok standardnih kilc)...se ti ga pa splača kupit...če ne drugače bo primeren za drugo leto...

kar se tiče pa srečanj te damo pa na sms listo, ko se zmenimo za naslednje...ma punce naj bo kmalu...pa če bo takale jesen je greh biti zunaj...

posadka...je bilo tako lepo sončno in oplo, da se je bilo prav lepo pogreti na sončku in še 1x ob tvojih slikicah...je bilo mirno v galeriji pa smo se kar udomačile in mirno komentirale slike...smo skoraj pozabile, da zunej Majček pazi otroke...sorry majček...

SinskaT...upam, da je ole rehodna faza pri Hanni...čestitke za žagice...je punčara pohitela...bikica ni kaj...so ji namesto rožičkov zrasli zobki...upam, da jih ne bo uporabljala med dojenjem...

trnuljčica... ko bodo tvoji starši zdravi, ko prideta in ko bosta imela čas (nekam veliko ko-jev) se pa seveda zmenimo za kak sprehod in kavo...kjerkoli v Lj...ti samo pokliči pa se bomo hitro zbobnale skupaj...

kar se pa Izine neslišnosti tiče...nekako se skušam prepričat, da je to že za nekaj dobro...ni popolna...samo popolnost nikoli ni dobra...je samo skoraj perfektna...he he...še najbolj me prepričajo besede mojega...naša je kakršna koli že je...in to je to...sicer me pa tolaži to, da vsaj moje uspavanke, ki jih pojem sliši he he...da si samo ne umišljam, da res sliši...

novopečena...he he tud v Celje res ni daleč...sploh sedaj, ko je tale vinjeta poskrbela, da ni 100 postaj vmes...ti se pozanimaj kako je v Tušu v dopoldanskih urah...pa če imajo kako blazino za naše kobacače...me pa pridrvimo...lahko pa tudi kak kostanjev piknik zorganizirate he he ( nama z Đoan the Šerlok vumen se že cedijo sline...)...

Big mama...sej veš kaj je rekel ježek, ko je lezel s krtače: ****t ga...vsak se lahko zmoti he he...drugače je pa violica še tako mlada pupa, da gre lahko kmalu po tvojih stopinjah he he...sej veš koliko si na začetku ti mislila imeti otrok...drugače sem bila pa jaz pri moji mama prvorojenka pa obupna...so zvečer kocko metali, kdo bo ponoči z menoj bedel in se igral (očitno sem še sedaj taka, samo nihče se noče več z mano ubadati he he)...čez dan nisem nič spala...ponoči sem se hotela igrat...ko bi se morala dojiti sem na prsih spala...k bi morala spati sem tulila...je rekla da nobenega otroka več...no sedaj smo trije...oba naslednja sta bila cukra he he...

JABOLKO...dobro opravita z Jurčkom...pa srečno vožnjo...

takole...in ko se zbudite..lepo in prijetno jutro vam želim moje dame...

pip

G.

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 7.10.2008 1:54:33 >

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1711
7.10.2008 7:49:26   
Jo@n
Srečka, tole si pa tako lepo napisalauser posted image . Iz tvojih postov vedno veje veliko optimizma im dobre volje. Ohrani to lepo navado user posted image .

Vidim, da ste zvečer še malo čvekale, jaz sem bila čisto user posted image utrujena in sem hitro pobegnila v mižale. Pa še dolga noč je bila, do sedmih zjutraj, ko je mali princ dotankal... in potegnil nazaj. Bom po dolgem času vsaj v miru časopis prebrala...

Upam, da sta imeli Tasyo in Ketrin tudi kaj spanja, bi vama kar spalni model posodila za nekaj časa, da se spočijeta, tako pa mi je včasih kar hudo ko vaju berem kakšne so noči...

Za vse zaspanke še en user posted image , jaz grem pa pred časopis...

Neposredna povezava do sporočila: 1712
7.10.2008 8:21:49   
katka28
Dobro jutro!

Tudi mene je vceraj zmanjkalo.
Tasyo in Ketrin: tudi jaz bi vama kdaj pomagala in cuvala vajini pikici, da bi vedve lahko vsaj eno noc lepo spali.
Srecka: kaj naj ti recem pozitivka na kubik in ni vrag, da se bo na koncu vse lepo izslo.
Malamalinca: lepo, da se vsake toliko javis, smo ravno vceraj na srecanju govorile, da te ze pogresamo. Kar se pa glede toplic tice je pa takole. Sem jaz z svojo zdravnico govorila ( ker smo hoteli iti cez poletne pocitnice v toplice in nisva vedela ali se otroka lahko kopata, ker sta nedonosencka)  pa je rekla, da dojencek lahko gre v toplice, ampak ne, da bomo zdaj z njim po 1 uro plavali ampak za nekaj minutk potem pa obvezno pod tus. Kar se tice upokojencev je pa tako, da oni se vajveckrat zadrzujejo v termalnih vrelcih ( voda, ki ima vec kot 30 stopinj tja pa tako ali tako ne gres z otrokom) ali pa res pogledas kje je guzva in tam ne gres v vodo. V toplicah imajo tudi otroske bazencke, kjer se ne namakajo odrasli, otroci pa tako ali tako morajo imeti plavalne plenicke. Mi veckrat gremo v Lasko na kopanje pa za enkrat ni bilo problemov. Drugace pa tudi mi imamo Fredov obroc rdece barve ( ko gres v trgovino na vsakem obrocu pise od koliko kil naprej je). Upam, da boste uzivali maksimalno....
Kostanjev piknik: letos je s kostanjem zelo bogo, se tam ko je vcasih bil ga zdaj skoraj ni. Ce pa je je tako droben, da je groza. Lahko pa se pripeljete v Celje pa naredimo spancir cez park in cez mesto pa si ga kupimo (kjer ga pecejo)  in uzivamo ob njem.

ura je 8:20 tako da ne hitro zakljucim saj sta se otroka zbudia , ker sta ze lacna.....pridem nazaj

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
7.10.2008 8:28:37   
clericv6
Dobro jutro še od mene user posted image .

Katka: slikice so pa fenomenalne, prav luštni ste. No, zdaj tudi za Tasyo vem, katera je, sem si jo pa čisto drugače predstavljala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

če ste bile vse tako navdušene nad bowlingom se bom pa jest malo pozanimala kako je pri nas v Celju s tem in vas celjanke povabimo v naš konec (upam da lahko govorim v imenu vseh user posted image ). bom šla kar jutri na en malo daljši sprehod-upam sam da bo vreme dopuščalo
BTW bi mi katera delala družbo (bela vrtnica, clericv,..?)

Jaz bi šla z veseljem, ampak ta teden sem bolj na tesnem s časom, drug teden pa ni problema. Pa da se res zmenimo še za Celje, zdaj nas je pa kar nekaj (Novopečena, Tanja, Bela vrtnica, Urška, jaz, pa mogoče sem še kakšno spustila), pa mogoče bi tudi Mariborčanke lažje prišle?  Trnuljčica?

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 7.10.2008 8:30:20 >

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
7.10.2008 8:40:45   
katka28
Ok ze nazaj....

Posadka: vceraj je bil tvoj dan zato sem se fokusirala nate user posted image .  Bom naslednjic slikala samo otrocke ti pa mi bos pokazala kaksen trik.

Slikice: me veseli, da so vam vsec. Ceprav sem jaz v osnovni soli, ker se slikanja tice, posadka pa na faksu....

Jabolko: srecno danes na poti

to bi bilo za enkrat vse..
danes pa imam generalno ciscenje (tako, da se vsake toliko javljam) , ker jutri dobimo blazino za telovadbo in jo je treba dati v cisto stanovanje user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
7.10.2008 8:43:29   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

če ste bile vse tako navdušene nad bowlingom se bom pa jest malo pozanimala kako je pri nas v Celju s tem in vas celjanke povabimo v naš konec (upam da lahko govorim v imenu vseh user posted image ). bom šla kar jutri na en malo daljši sprehod-upam sam da bo vreme dopuščalo
BTW bi mi katera delala družbo (bela vrtnica, clericv,..?)

Jaz bi šla z veseljem, ampak ta teden sem bolj na tesnem s časom, drug teden pa ni problema. Pa da se res zmenimo še za Celje, zdaj nas je pa kar nekaj (Novopečena, Tanja, Bela vrtnica, Urška, jaz, pa mogoče sem še kakšno spustila), pa mogoče bi tudi Mariborčanke lažje prišle?  Trnuljčica?

Tudi jaz se se vedno stejem za celjanko (20let v celju) , ceprav sem se preselila samo 11km stran user posted image
Bowling celje np samo recte pa prej naj se da poizvedba kako so punce na casu, kdaj bi jim odgovarjalo, da se nas bo nekaj nabralo...
Blazin kolikor sem jaz seznanjena nimajo se bom pa potrudila in prinesla svojo (mislim, da bo dobolj velika)

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
7.10.2008 9:03:53   
Isabellabina
Dobro jutro še od mene

Jabček---verjetno si že na poti v Rogaško ,varno pelji ,pa izvidi naj bodo ,da bo jurček brez  alergij

Katka -dons mam pa tud js spet mal čistilno akcijo---po omarah,ma se nabere enih cot....

Srečka----moja soseda ima vnučko staro skoraj dve leti in tudi nosi uhančke ,samo da jih je dobila razmeroma pozno saj je aparat v porodnišnici kazal bp,šele ko je bila stara cca.6 mesecev so ugotovili da je nekaj narobe ,ker se ni obračala za zvokom in menda je hudo naglas dajala zvok od sebe.Se ji pa sedaj skoraj nič ne pozna ,ker ima dolge laske in je uhanček skrit ,le ko ji naredijo čopka se malo vidi ,pa je bil naš jakob tako radoveden kaj ima punčka v ušesu in tako smo izvedli da ne sliši veliko.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
7.10.2008 9:16:45   
clericv6
Spet me je vrglo ven user posted image !

Katka: se opravičujem, ker sem te spustila user posted image . v vsakem primeru si pa bolj Celjanka od mene, ker sem tu šele tri leta (no, malo manj), sploh pa tudi bolj veš, kje je kaj. Slikice so pa itak super, imela pa si tudi krasne modele user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1718
7.10.2008 9:22:16   
Krista28
uf, HB za copy/paste...

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Men sta takrt ko anglečka pri meni doma

Drgač pa dobro pri kavici,

Naša noč je bila po starem, se pravi 1x dojenje enkrat med 2. in 3 uro, pa zjutraj, ko je moj vstal, vmes pa 2x duda (sploh nism registrirala, je kar možek uredil..). Pri violici pa tud jst nism čist zastopla tickerja, tako da big mamma, nisi čist čudna....se mi je pa zdelo čudno, da jih ne bi nikoli omenjala...

Katka, fotke so ful luštne...

Srečka, jaz mislim in upam, da te to ne bo tako prizadelo....jaz namreč poznam eno z vasi, ki je bila skoraj čisto gluha, pa so šele pri 3 letih to ugotavljali in zdaj ko je punca z uhančki čisto normalno funkcionira in je naredila tudi lepo šolo....tako da se zna pri Izi tole lepo popravit...

Vnosečnosti se človek vedno boji, kaj bo, ko pa primeš stručko v roke, jo imaš najraje na svetu, ne glede na to kaka je....

Glede kostanja, celja in sprehoda, sem s Katko...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
7.10.2008 9:24:56   
resnično srečna
he he dobro jutro...

mi2 sva že bili pridni in sva nazaj...bogica ima izgleda zelo zoprno preiskavo...pa so ji vzeli celih 7 epruvetk krvi
in to vsaka kapljica posebej...jao...

ampak Iza je res carica...skoraj ni zajokala...sva jo jaz in duda preveč zabavali...pa eni telebajski na oknu...tako da so ženske kar malo čudno gledale...ziza na hodniku je bila pa itak pika na i in tako sedaj gospodična spi v stolčku...

naju je očka zjutraj peljal z avtom...potem sva se pa malo ob Ljubljanici odšpancirali do pediatrične...nazaj pa z busom...

ob 8ih sva bili tam, 8.30 sva končali...sedaj sva pa že doma...super šnel he he...

naša noč je bila pa lepa...se je madam samo ob 2.40 zbudila za tankanje...pa potem vlekla do 6.45...potem je bilo pa itaq potrebno vstat...

katka..nekaj sem brala, da dobite tisti, ki redno hodite na FNT zastonj tole blazino...upam, da so tebi dali dvojno glede na to, da imaš dva kobacača...je pa super zadeva...jaz imam kar od Nike n tleh eno malo boljšo podlogo za pilates...pa je Iza tudi zadovoljna...še bolj pa Nero mrcina kosmata...tako da jo je potrebno kar redno umivati...

danes je pa tako lep dan...Ketrin če nimata s Kajo kakega potovalnega načrta in se bosta sprehajali se lahko dobimo nekje na pol poti ed Štepanjcem in Fužinami...ker jaz bi tole jesensko sonce kar izkoristila...je tako lepo toplo in kar pogreje kosti...moje, ki so že malce stare he he

nič...Izino mučenje me je zlakotnilo...grem malo na ekspedicijo v kuhinjo, da vidim kaj bi sedlo v želodček...poln kot sodček...čeprav je prazen he he...

pip

G.

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1720
7.10.2008 9:25:42   
clericv6
No, pa sem se spet zlagala- v Celju sem DVE leti.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
7.10.2008 9:32:41   
clericv6
Bravo, Iza user posted image , da si bila tako pridna! Srečka: mislim, da so ti punce kar dobro povedale. Je pa fino, ker bo lahko imela laske čez in se sploh ne bo videlo. Pa tudi ni tako hudo, kot sem razbrala iz tvojih primerjav, sliši tudi tišje govorjenje, to pa tudi ni tako slabo. user posted image

Jabolko: upam, da ste našli ustezno kremico...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
7.10.2008 9:42:35   
simvir
Jutro!

Najprej komentar na tole

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Tole pa še kako drži. Jaz Nejca včasih ko spi kar malo polupčkam in pobožamuser posted image .

več sledi...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
7.10.2008 9:45:55   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

katka..nekaj sem brala, da dobite tisti, ki redno hodite na FNT zastonj tole blazino...upam, da so tebi dali dvojno glede na to, da imaš dva kobacača...je pa super zadeva...jaz imam kar od Nike n tleh eno malo boljšo podlogo za pilates...pa je Iza tudi zadovoljna...še bolj pa Nero mrcina kosmata...tako da jo je potrebno kar redno umivati...

ravno vceraj, ko smo bile na bowlingu sem prejela klic zaradi blazine, da so mi jo odobrili (sem se morala kar posteno namucit in vztrajat, da nam pripada, ker ni ravni tako kot nekateri govorijo. Imajo kar standarde kdo jo lahko dobi user posted image ) tako, da sem sla takoj na posto in poslala anzetovo zdravstveno izkaznico. Jutri upam, da jo bomo ze imeli. Dobimo pa samo eno blazino vendar sej jaz tisti teti, ki je klicala povedala, da sta dva in je rekla da v tem primeru nam bo poslala najvecjo blazino.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
7.10.2008 9:48:06   
resnično srečna
no super he he...škoda k nisi rekla, da ste 4je...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?