malamalinca
|
upsss, jaz na internet, ve pa vse spite... , no pol bom pa malo samogovora nardila, sej mam kej za povedat. 1. Hvala za nasvete glede toplic...jak, ko sem prebrala tisto o ranah sem se v hipu odločila, da tamala ne gre v vodo in pika. 2. Ketrin, tvoja Kaja ima z mojo Kajo očitno skupnega le ime. Pazite to, drage moje: spančkat gremo ob 21 in mirno spimo do 9.Pravzaprav celo noč spi že od 2,5 meseca.To je že moj tretji otrok, ki od 2-2.5 meseca dalje spi celo noč. Mogoče je treba kakšno dudko ponoči dat nazaj v usteca, ampak to je to...Potem okoli 10 poje kašico in spije nekaj mlekca, naslednjič papamo ob 14h -ponavadi krompirček+korenček, okoli 17 pade spet ena riževa al pa podobna kašica in okoli 20.30 še malo mlekca (150 ml). In to je vse kar pri nas jemo-cel dan, pa še to jo moram kar na kolenih prosit. Sicer je pa punca kar vredu za vidt, očitno ima dosti te 4 obroke na dan in ji nič ne manjka.Ima prav lepo zalita stegenčka in rito za pocmokat. Končno smo presegli magično mejo 6 kg, visoki smo pa že celih 63 cm. Malo, malo bitjece, a lušno k 100 -kov. Jabolček...sem prebrala, da ste imeli zabavo..no tudi jaz sem imela v petek polno bajto nadebudnih 12 letnikov.Moj je sebe in druga dva otroka kar k babici odpeljal. Nič niso mogli brez mene in na žalost je zunaj padal dež, tko da so bli kar notri.In sem jim predlagala da naj se grejo flašo resnice, pa so se šli, potem sem rekla da naj se grejo pantomimo-pa sem se mogla it še jaz zraven..... Svašta, jaz sem pa mislila, kako jim bo šlo na jetra k bo mami tut doma, je bilo pa ravno obratno. Organzirala sem še manjši srečelov, da so še oni kaj domov odnesli, pojedli smo pizzo in torto od najboljšega soseda, zvečer sem pa kar padla v postlo. Zdaj sem pa tut jest že mal zaspana in grem u mižule, povejte, kdaj okvirno planirate naslednje srečanje?