|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
4.10.2008 20:58:10   
katka28
Cer!

no danes bom pa z mirno vestjo sla spat in me ne bo strah jutri stisniti F5.

Posadka: zelo lepo vabilo

Big mamma: super za nov avto upam, da ti bo dobro sluzil

Nile : upam, da ti sprostitveni vecer uspe

Ce se ne motim je jutri za nekatere pomemben dan zato vam zelim vse dobro in nic joka , ko jih bodo polivali z vodo...

lahko noc punce

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
4.10.2008 21:04:37   
Jo@n
Čer!
Me je bilo prav strah zalaufat RR po celem dnevu odsotnosti, pa vidim da ste bile pridne in stran od škatel.

Mi smo se tudi cel dan potepali, saj smo bili brez vode, pa nič bat, je na večer prišla nazaj in bom v Litiji samo s tafrišno umazanijo...

Scorpio, a take fajn glasbenike imaš ti doma. Bravouser posted image

Big mama, srečno vožnjo, nič bližnjih srečanj, nizko porabo in mirne potnike. Sicer nima veze s tabo, ampak sem se spomnila na en vic:

Rad bi umrl v spanju, kakor moj stric Janez in ne kriče v strahu, kakor njegovi potniki na avtobusu user posted image .

Krista in posadka - fuuul lepo vabilouser posted image . Komaj čakam id na naredim Litijanom mal reklame za dogodek.

Cleric in Tanja, pa dajta zrihtajta že tale celjski miting, saj imate kako veliko dvoranouser posted image  z bifejem v bližini.

Violica, zaradi mene lahko osvežuješ sezname, kakor ti znese. Po pravici povedano, ga čekiram samo sem in tja kdaj, ko slučajno naletim nanj in malo prečekiram mere...

Tasyo, super za tasta, pa upam da se s tvojimi črnimi mislimi motiš.

Šibam pod tuš (končno) pa se kasneje še kaj beremo.

Čavbav!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
4.10.2008 21:06:18   
Majček28
čer,
še jaz na hitro, potem pa v posteljo, jutri ima moja princeska pomemben dan... upam da ne bosta s Tio kakšen duet užgali user posted image

Tasyo, sej veš kaj moraš naredit, da ne bom huda user posted image  Se vidimo v Litiji.
Srečka, a ti mene mal na.........teg......ti že pokažem v Litiji user posted image
Posadka, super fajn vabilo...tekst je pa tko tko tko lep...čist tvoj stil user posted image

Big mamma, super za novga...je treba vsake tolk časa zamenjat za mlajšega user posted image ...pa srečno

Nile, čestitke za super nakup...pa seveda za konf. številko...še mal pa boš tud ti lahko na otroškem oddelku kupovala user posted image

...verjetno sem še kaj pozabila....bom drugič nadoknadla user posted image user posted image user posted image

lepo nedeljo vsem

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
4.10.2008 21:12:52   
Jo@n
Vse pokomentiram, mal pa ementaler poje...

Nile in Majček, lep krst vajinih princesk jutri. Pa čim manj dretjauser posted image .

Da se malo odkupim pa še malo za oči spočit...

user posted image
Pa da ne bo tipkovnica čisto slinasta...

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 4.10.2008 21:13:22 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
4.10.2008 22:45:27   
Isabellabina
Čer

Sem  prišla mal pošpegat al se odvija kašna huda debata pa vidim da ste kar pridne.Hi hi jaz gledam tole Špangleščino in sva  se že parkrat kar dobro nasmejala.Po dolgem času sem pred tv-jem in gledam film.vsi že pančkajo razen naju z možem.

jutri se ne bom nič oglašala ,bom imela frej dan saj mi ne bo treba kuhat ,se bom sam usedla za mizo in jedla.user posted image za našga strica in teto(sicer po moževi strani)

Evo tolk možek že kliče ,lep večer še naprej drage moje in lepo nedeljo, predvsem vama Nile in Majček.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.10.2008 7:20:59   
Isabellabina
Dobro jutro

user posted image za vse

Ostali še spijo sam midva z najmlajšim sva pokonc,eh noče spat ,sicer pa to ni nič novga.

Ko gledam skozi okno je tukaj huda megla in verjetno je hladno zunaj ,ko pa mene zebe pa sem v pižamiuser posted image

Počas bo treba zajtrk narest pa ostale kr u luft vrečt ,da bomo okrog 8.30 speljali od doma.

Evo tolko ,želim vam vsem lepo nedeljo pa karkoli boste že počeleuser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
5.10.2008 8:15:24   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image

no, naša noč je bila bolj user posted image , bo pa zato dan lepši user posted image

Nile in Majček, lep dan pa naj ne bo preveč družnega kričanja user posted image

Big mamma, fajn izletek, pa kar uživaj, ko ti ni treba kuhat user posted image

kofetek še čaka, je treba prej pesjanarju jutranjo dozo sončka privoščit ... moja mali in veliki se pa v spalnici zabavata ... mali vriska, da skoraj odmeva, moj dragi pa vem, da bi raje še spal user posted image

imejte se krasno user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 1607
5.10.2008 8:26:03   
trnuljčica
Da se tudi jaz enkrat javim- zjutrajuser posted image

Sem že urco pokonci, ker se je mali nekaj oglašal, ko se je obrnil v spanju na trebuh. Potem pa je ponovno zaspal... Jaz pa po dolgem času berem časopise... Ja tako je to naročen si, da bi prebral pa nimaš časa....user posted image   In berem National Gegraphic, kjer piše, da se z neko analizo zob, da natančno  razbrati kdaj je mati odstavila otroka in drugi veliki stresi...  Vidi se tudi rojstvo...No ni čudo, da je 10 dni tako zganjal, ko ni bilo več (.)...user posted image A ja, zametki zob so že pred rojstvom, da ne boste mislile da je zgoraj napisano šala...

No mali je, da ga enkrat pohvalim, včeraj popoldan spal uro in 45 minuser posted image ....  Ne spomnim se kdaj je podnevi spal skupaj toliko... Menda prvi mesec... Živo se spomnim, da je po prvem mesecu spal le še 15 min 1-2x dnevno...user posted image
Sedaj zadnji mesec naš rabi spanje. Le zaspati čez dan ne zna in je total tečkavi, če ne dobi "doze". V bistvu spi sedaj več kot mesece nazaj- optimalno 3x pol urce. Le da sem jaz zaradi bolezni čisto povožena in nafilana z Naklofeni, da sploh lahko funkcioniram...

Btw Joan zadnjič si pisala, da boste morali kmalu uvesti kosila pogrej pojej... Ne veš kako, sem zraven zavzdihnila, ko sem to prebrala... Res, prvič sem začutila, da je nekdo  na istem... Le da sem jaz takšna kosila jedla od prvega do četrtega meseca in pol...  Velikokrat pa enostavno nič... Je pa imelo to dobre "posledice": 21 kg pridobljenih v porodu,  ob prihodu domov 11kg viška, pri treh mesecih 4 kg, sedaj po odstavitvi malega pa dve...  V tistem času me je ena vprašala, če ga dojim, da sem vedno bolj suha. Jaz sem pa odgovorila,  da je sigurno zaslužno, to da nimam časa jest, ne pa to da ga delno dojim... Živa resnica...

No takšen lep sonček je pri nas že celo uro, da bova z malim in psičkom odšla kar na en sprehod z user posted image . Pa mami bo šla na user posted image .

Uživajte lep nedeljski dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1608
5.10.2008 8:28:47   
trnuljčica
Ups 21 kg pridobljenih v user posted image , ne porodu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
5.10.2008 8:46:06   
clericv6
Jutro, zaspanke user posted image . No, upam, da ste imele lepšo noč kot Scorpio in da boste imele še lepši dan. Pri nas je zunaj sonček, tako da sem dobre volje, pa še user posted image  mi je prinesel kavo.

Sem pa opazila, da sva s Kiaro postali veliki zaspanki- zvečer obe prej zaspiva in tudi spiva dlje. Pa pritisk sigurno ni, ker je zunaj sonce? No, dokler sva usklajeni, ni problema. user posted image

Majček in Nile: uspešno polivanje z vodo vam želim in čim lepša krstna imena (bosta povedali, kaj sta izbrali? Mi Kiare ne bomo krstili, ampak ko so krstili mene, je tudi župnik hotel, da bi bila še Marija zraven. Pa so se moji temu uprli in potem ni bilo problema, hehe.).

Big Mamma: user posted image  za mlajšega, jaz te čisto podpiram!!!!  user posted image  No, drugače je pa tudi moj mož mlajši od mene user posted image .

Litija: Posadki želim uspešno razstavo (sicer fotk še nisem videla, vendar po odzivu sodeč ne bo nikakršnih težav user posted image ), vam pa aprilsko zabavo pri bowlingu. Pa pazite na zapestja....

Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.10.2008 8:54:48   
lepa posadka
Dobro jutro vsem!

Danes je čudovit dan. Svež, a sončen.

Majček in Nile.... želim vam čudovit dan. Naj dekleti ne jokata preveč, da se mamici ne bosta namučili... Lepo praznujte.user posted image user posted image

Nile... čestitam za konfekcijske številke pa supeer nakup. Jaz pa kar nimam volje in domišljije z nakupi. Enkrat vas vzamem s seboj, pa mi boste pomagale, velja :-)))

Big mamma... upam, da bo prva družinska vožnja v novem avtu lepo doživetje.

Sicer pa vidim, da ste včeraj vse imele lepe večere :-))))
Naj bo tudi današnji dan tak.

Pri nas se je Bacek Jon končal, MM je prikolesaril nazaj... in gremo počasi k zajtrku.

P.s: Vabilo so naredili v MC. Prosili so me sam za en komentar... :-)))) Dogodek... še zadnjič ponavljam, to bo bolj srečanje nas mamic... Katka - ti bomo že pomagali prit not, če boš hotela. Če ne pa imaš lahko fantiča v lupinicah?

Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.10.2008 9:24:47   
lepa posadka
Trnuljčica... že večkrat sem hotela pokomentirat, da se mi zdiš res en tak velik optimist. Ob toliko zdravstvenih težavah, ki te pesti, vedno psote z nekim takih optimizmom ali pa navihanostjo končaš :-))) Ob taki dobri volji, ni vrag, da se ti še kakšna želja ne uresniči, pa karkšnakoli že :-))) Lep dan.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
5.10.2008 9:31:27   
sinskaT
Ojla, dobro jutro dober dan...

pri nas ne preveč saj je Hana ful prehlajena, nosek niti ni tako kritičen ima pa glas... ma tak bogi "počen, gripav. Vročine sicer nima, zdaj pa ful nevem a bi bilo fino k pediatru jo pokazat, ali jo sploh lahko ven peljem (Litija???? Jaz bi ful prišla...)

Prosim za nasvet!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Stolčki Trip Trap... Sinska pravi, da je trenutno 45 EUR? Sem si rpav zapomnila? No, če katera rabi številko, naj mi javi. Jaz še vedno prisegam na te stolčke.

Cena je 60€, inflacija kaj hočmo user posted image .
Ful dober letak btw.!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.10.2008 9:37:11   
lepa posadka
Ravno gledam slikice od včeraj... a veste, da smo šli nabirat kostanj??? Pa sem se že pohvalila, da smo nabrali samo celih 10 kostanjčkov??? Ni mi jasno, ali so že tako zgodfaj vsi popadali dol... ali pa nas je včeraj nekdo prehitel po celi črti!!! Pa smo anredili velik krog. HB je brat prinesel iz vinograda celo vrečo, tako da pekli smo ga vseeno :-)))

Par simpatičnih s potepa...

user posted image

user posted image

user posted image

Pa, pa... sedaj pa res grem :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.10.2008 9:40:49   
sinskaT
Trnuljčica močno ti želim, da ne boš več rabila naklofena (ki je mojemu očiju nakopal trombozo user posted image , no vsaj tako so zdravniki rekli), si res ful fejst mami...in ja tudi meni se zdi, da so moji nosečniški kg spuhteli bolj zaradi pomanjkanja časa za hranjenje kot pa kaj drugega. In me ni sram povedat, da pri nas občasno jemo pogrej in pojej variante, važno da je naša tamalčka happy user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.10.2008 9:40:51   
lepa posadka
SinskaT... a pokašljuje, da je hripava? Če nima vročine in ni čist preveč tečkana, po mojem ne rabiš k P. Kaj pa ti narediš, ko si hripava... morda kaj več spiješ... Ne vem... Pa še sebi kakšen kalcij privošči.

Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.10.2008 9:44:51   
sinskaT
O slikice za učke spočit user posted image user posted image user posted image ,
Posadka si mi lušte nardila, bi šla prec na "kostanijado" na dolenjsk.

Glede hripavosti...nič ne pokašljuje sam glasek  ma tak prehlajen, globok. Ji že kuham čajčeka. Upam da bo ju3 bolje, da se vidimo,

lp

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.10.2008 11:56:53   
trnuljčica
Posadka taka lepa družina ste... Za vzor...

Hotela sem samo napisati da smo nazaj s dvournega sprehoda. Sem nabrala celo vrečko malin, ki sem jih že dlje časa opazovala... Sedaj pa v zmrzovalniku čakajo na Posadkino torto. Trenutno imam poln hladilnik peciva, ki sem ga pekla včeraj...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.10.2008 12:04:16   
trnuljčica
Siniska, če te RES skrbi potem pojdi jutri do pediatra.... Ni pa nujno... Ponavadi so te hripavosti virusnega izvora in trajajo nekaj dni... Lahko ima tudi vročino... Smo imeli podobno pred kakim mesecem... Samo ni kašljal, ni hropel, iz noska skoraj nič... In smo se odločili za domače zdravljenje... Inhalacije, dosti tekočin...
Pri odraslih pomagajo inhalacije nad vodo v katero daš morsko sol... Ne vem pa za otroke... Jaz sem delala samo mokro inh...

Neposredna povezava do sporočila: 1619
5.10.2008 15:49:36   
sinskaT
Siniska, če te RES skrbi potem pojdi jutri do pediatra.... Ni pa nujno... Ponavadi so te hripavosti virusnega izvora in trajajo nekaj dni... Lahko ima tudi vročino... Smo imeli podobno pred kakim mesecem... Samo ni kašljal, ni hropel, iz noska skoraj nič... In smo se odločili za domače zdravljenje... Inhalacije, dosti tekočin...
Pri odraslih pomagajo inhalacije nad vodo v katero daš morsko sol... Ne vem pa za otroke... Jaz sem delala samo mokro inh...

Hvala za nasvet, bom upoštevala.
Bomo videli kako bo ponoči in kakšno bo stanje zjutraj, res ne bi rada za vsako malenkost hodila k P, sam kaj ko ne veš kdaj je malenkost in kdaj je pametno it vsaj, da pogleda ušesa in posluša pljuča.
V petek sem naročila baby vac, upam da ne bo predolgo trajalo, da ga dostavijo.

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1620
5.10.2008 15:52:14   
trnuljčica
Siniška jaz sem ga naročila že pred 5 meseci. Kolikor se spomnim je prišel čez tri dni (naročila v petek, prišel v ponedeljek). Je pa res, da sem jih predhodno po meilu vprašala koliko časa bo trajala dostava. Tako da so se res potrudili.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
5.10.2008 17:25:54   
sinskaT
Trnuljčica je danes dežurnauser posted image .Ja tudi jaz upam, da bo baby vac že ju3 pri nas, da vidimo in sprobamo to čudo.

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1622
5.10.2008 18:16:20   
Krista28

Joan, Razen tega da sem slikce pokazala svakinji in podanih koordinat, jaz nimam nobenih zaslug za razstavo, žal...bi se mi fajn zdel, a=?user posted image

Mi smo pa iz tazga orng sprehoda. Je Kristjan celo pot v hrib hoduuser posted image user posted image (3km v hrib, pa še nazaj...).....ni hotu zaspat, pa smo šli kar na sonček. Smo nabral celo vrečo listja za v vrtec da bodo ustvarjali, kostanj je bil pa že čist pobran in se sploh nismo lotili....mi imamo pečico za kostanj, sosedje bodo pa kostanj dali, pa bo piknik...user posted image .

Mi pa Nadja zadnja dva dni štrajka, in kar noče sama zaspat, pa tudi uspavat se ravno ne pustiuser posted image . No, saj sicer je čist dobre volje in kar naspidirana...

Krst uspel....bo kaj pevcev....

Lepo se imejte....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
5.10.2008 18:56:34   
Roberta69
Mi (brez očija z babico) smo preživeli krasen dan v Stari Ljubljani (ljudi je bilo za popi...), potem smo šli pa še v Mavčiče (blizu Zbiljskega jezera) na zelo okusne postrvi.

Sinska
, moj mišek je bil pred časom kao bolan. No, ponoči je parkrat pokašljal in malce je imel zamašen nosek (takrat, ko smo imele na Šmarni srečanje in sem se tudi jaz prehladila...) in je bil zato par dni bolj ali manj doma. Mu je pa zelo pomagalo, ko sem mu prsni koš in hrbet namazala (najprej z Justovo materino dušico in ko sem prebrala, da Just ni čist natur sem nabavila drugo kremo in olje od firme Avalon - 100% naravno http://www.alpoja.si/sl/izdelki/63/nega_pri_prehladih.html?type=product_group) s kremico oz. oljem; je kar nehal pokašljevat, pa tudi nos ni bil več tako zamašen. Glede vročine pa sem brala, da je to ena najbolj banalnih viroz (nekje do 39) in sem si kar malce oddahnila, čeprav vročine še ni imel, se pa vsaj ne bom preveč sekirala, če jo bo kdaj imel. 

Posadka, za kuhališče sva se odločila, da vzameva sistem domino (plošče 30 cm) , in sicer velik močan gorilnik za vok, dva "standardna" plinska gorilnika in še žar (bova videla, če se bo obnesel, drugače ga bova nadomestila z indukcijo - ti sestavi so narejeni na tak način, da jih poljubno spreminjaš, žal pa niso glih poceni, tko da...). Moj user posted image je čist proti elektriki, čeprav je indukcija malce druga scena, samo ti pa pri palačinkah, voku itd, prov nič ne pomaga. Misliva pa, da bodo trije gorilniki dovolj, zaradi parne pečice, ker se bomo nekako potrudili, da bi velik del reči pripravljali tam, vitaminčki in to user posted image . Baje je super tudi za meso (se kao veliko lepše speče kot v običajni pečici), ribe (idealno je pa, da jih daš še zapeči v pečico..., čeprav sva za ribe namenila žar, bova pa videla, koliko bo s tem svinjarije (lahko da bo ful špricalo?????)), zelenjavo sploh (lepe barve, vitaminčki), celo piškoti niso tako zasušeni. Bom povedala kaj več, ko jo preizkusimo.

Litija pa za naju žal čisto odpade, ker imamo opoldne primopredajo stanovanja user posted image .  Vam pa želim prijetno druženje!

BTW: slikice prilepljene vmes prav popestrijo tele strani user posted image .

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
5.10.2008 19:26:23   
sinskaT
Roberta veš, da sem prav danes brskala po spletni strani od Avalona, samo nisem bila prepričana, če so izdelki res ok (nisem še slišala za njih user posted image ), tako da hvala za priporočilo. Se ti moram še zahvalit za idejo o kamniti steni (sem že pisala o tem, samo si verjetno spregledala, ker je bilo kar dosti čvekanja...). Zdaj imamo okrog kamina ta kamen in je fenomenalno za videt, pa še dodatno oddaja toploto. Tko da ti kar piši kaj vse si boste omislili v stanovanju, maš ful dobre ideje!user posted image

Veliko veselja ob primopredaji!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?