|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
3.10.2008 14:07:09   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Rotarix- nisem opazila,da bi naša kaj drugače sračkala, kot ponavadi 1x na cca.2dni. Do tukaj dodam vpr. A je blo 1x al 2x za plačat po 70€.  Mi smo samo prvič, pa mi je malo sumljivo...

Jaz sem 2x plačala, mogoče so pa tebi pozabili računati user posted image   

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
3.10.2008 14:13:46   
katka28
Kako naredimo domaco cokolado:

Sestavine:
2 lončka sladkorja,
2 lončka mleka,
1 lonček vode,
10 dag kakava v prahu,
1 kg mleka v prahu,
lešniki,
orehi,
rozine,
mandeljni

Priprava: V večji pekač položimo papir za peko. V posodi zmešamo sladkor in kakav ter med mešanjem dolivamo vodo in mleko. Vse skupaj postavimo na štedilnik in kuhamo pri nizki temperaturi. Čokolada se ne sme prijeti dna, zato jo moramo neprestano mešati. Ko zmes zavre, jo na štedilniku pustimo še 5 minut. Vmešamo mleko v prahu in kuhamo 2-3 minute. Dodamo lešnike, orehe in rozine. Tako pripravljeno čokolado na tanko razporedimo po pekaču. Stati mora vsaj 25 ur, da se njen okus dobro razvije.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
3.10.2008 14:16:28   
katka28
Ali ste vedeli??

...so Azteki verjeli, da je čokolada vir modrosti?
... čokolada podaljšuje življenje? Izsledki raziskave med 8000 moškimi, povprečne starosti 65 let, so pokazali, da redni uživalci čokolade živijo v povprečju kar leto dni dlje. Čokolada namreč vsebuje antioksidante, ti pa dokazano preprečujejo mašenje žil in s tem bolezni srca in ožilja.
... je največja čokolada na našem tržišču čokolada Gorenjka? Na policah boste našli kar kilogram težko Gorenjko, tudi polkilogramska nima konkurence. Absolutna rekorderka je kar 7 kilogramov težka Gorenjka velikanka s celimi lešniki, ki jo v naši tovarni lahko tudi za vas naredimo po naročilu.
... je Žito Gorenjka edina slovenska tovarna čokolade? "Čokolada v rdečem ovitku" je edina domača čokolada na našem trgu.
... so največjo skulpturo iz čokolade naredili v španski Barceloni, februarja 1991? Trgovska jadrnica, ki so jo umetelno izdelali iz čokolade, je merila 13 metrov v dolžino, 2 in pol v širino in 8 in pol v višino. Kdove, koliko čokomanov jo je grizljalo in kako dolgo!
...je leta 1609 v Mehiki izšla prva knjiga, povsem posvečena čokoladi?
...so si mehiške dame v začetku 17. stoletja dale postreči s čokoladnim napitkom celo med mašo v cerkvi? Škof te navade ni trpel. Postrežbo je prepovedal, a kmalu za tem nenadoma umrl. Vzrok: nekdo mu je zastrupil jutranjo čokolado!
...je prvo mlečno čokolado leta 1875, po kar osmih letih neuspešnih poskusov izdelal eden od pionirjev čokoladne industrije, Daniel Peter? Uspel je z uporabo kondenziranega mleka.
...je Švicarska pošta leta 2001, ob stoletnem rojstnem dnevu čokolade, izdelala znamke, ki so omamno dišale po čokoladi. A ne le to: ko si oslinil znamko, da bi jo prilepil na pismo, si v ustih začutil okus po najboljši čokoladi.
... analitiki pri marketinški reviji The Grocer pravijo, da je prodaja čokolade v zadnjih 50 letih preveč upadla. Menda jeglavni vzrok za to, da mladi vse več žepnine namesto za čokolado zapravijo za mobilno telefonijo.
....košček čokolade nam da dovolj energije za 150 korakov, 35 koščkov za en kilometer, 875000 pa bi jih potrebovali za pot okoli sveta
...je čokolada smrtonosna za živali. Vsebuje teobromin, ki pospešuje srčni utrip in pri živalih povzroča zastrupitev.

zdaj vas pa ne bom vec utrujala upam, da ne razen ce se kaj najdem user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 3.10.2008 14:18:27 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.10.2008 14:28:58   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

smo mi tudi imeli doma lepo dimasto sivo mačko Ciprijanko (je imela ime po svetniku Ciprijanu veš Majček he he)......

OK, ampak nimam pojma user posted image  a bi mogla kej vedet user posted image  Srečka pomagi....čist zgubljena,....kva si hotla povedat user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.10.2008 14:32:08   
resnično srečna
hmmm tole tukaj je bila nekoč napaka...

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 3.10.2008 14:33:12 >

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.10.2008 14:32:32   
resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

smo mi tudi imeli doma lepo dimasto sivo mačko Ciprijanko (je imela ime po svetniku Ciprijanu veš Majček he he)......

OK, ampak nimam pojma user posted image  a bi mogla kej vedet user posted image  Srečka pomagi....čist zgubljena,....kva si hotla povedat user posted image

ha ha...da pri nas bi komot lahko mačke krstil he he...mamo sam otroc bolj čudna imena he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.10.2008 14:37:47   
Krista28
Živjo punce,

Dejte že mer no, jaz sploh ne morem sprot prebratuser posted image , ko pa se prebijem, pa ne morem več komentirat, al je pa spet tolk novih strani.....a se da katerin na hitrco povedat pomembne debate - ključne besede.......saj sem firbčna ko prava baba, sam ne znese mi....user posted image . Me smo ble dons zunaj, bil je bratranec na obisku, pa en stroj cujn sem zložila, pa za kosilo sem pripravila, zdaj pa pada dež, Nadja spi....jaz bom pa šibala zdele po Kristjana v vrtec....ha...včeraj sva z vodenimi risalauser posted image user posted image , sem se ful nasmejala, ko je čopič mal v kakav namaka, pa mal v vodo, pa v barvo, pa tovornjaka (iz das mase liki) je hotel črno pobarvat.....dobri so ti mali....brez omejitev....no mislim predsodkov...user posted image user posted image Je bla svakinja na obisku, pa je sam gledala kol se nam dogaja....kako mora bit šele pri vas Nile , Posadka, Big mamma...si kar predstavljam...

Tabletke sem pa kar opustila...pa bomo vidl, če bodo slabosti šle....očitno men stanje nosečnosti oz. hormon ne paše....sem tud nosečnosti ful slabo prenašala....prve mesece sem itak bruhala pa utrujena do konca...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.10.2008 14:39:27   
Krista28
A mi lahko katera ugotovi, kdaj ima Nadja god in kdo je njen svetnik.....a obstaja kaka veb page.....???

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
3.10.2008 14:40:07   
NiLe
Ej, Majček, ko smo ravno pri krstnih imenih ... moj se vedno bolj nagiba, da bi bila Tia Maria, ker nama Tilia nekako ne sede user posted image ... kako se bosta pa vi odločila?

Naša pupika je danes izkoristila očkovo prisotnost in varstvo in pokazala, kako imam jaz veliko prostega časa, medtem ko sva sami ... ja, uganile ste ... bejba si je zastavila skoraj 3-urni spanec user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa šibam za štedilnik: danes bo na meniju golaž in njoki, pa še kakšna solatka ... joj, včeraj sem bila preč od presenečenja, ko je Lea potamanila solato do konca in nič ni ostalo za dragega, ko je prišel domov user posted image user posted image . Solatka pa je bila sestavljena iz motovilca, koruze, paradižnika in fete sira ... bejba ima okus, a ne user posted image ??

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1509
3.10.2008 14:42:19   
NiLe
Krista, ko si ravno gor, dej napiši koordinate, da ne bomo tavale po Litiji. Pa točno lokacijo za ponedeljkovo srečanje. Tenks.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
3.10.2008 14:44:03   
Majček28
OK Srečka, zdej mi je jasn...mogoče bi bil pa to lahko naš tadrug ime za Brino user posted image

Krista ne sekiraj se, ti kr napiš kar maš, komentirat ti pa ni treba...vsaj včerajšne debate, ker itak ne rab komentarja user posted image
Vodenke pravš, super da se vam dogaja, vsaj ni dolgčas pa super, da mu pustiš ekspirimentirat (sej ne vem če sem prov napisala user posted image  )

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
3.10.2008 14:44:29   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

A mi lahko katera ugotovi, kdaj ima Nadja god in kdo je njen svetnik.....a obstaja kaka veb page.....???

Nekaj malega je napisani tu:
http://www.ringaraja.net/forum/m_726916/tm.htm

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
3.10.2008 14:52:16   
katka28
Nekaj zanimivih linkov

http://www.danaja.si/baby.htm

http://www.rojstnidanotrok.com

http://www.artistshelpingchildren.org/coloringprintouts.html

http://home.disney.go.com

http://www.scribbleskidsart.com

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
3.10.2008 15:10:00   
Majček28
punce moj model se je pokvaru zato moram zapret topija....pa sploh še prebrala nisem od 57-60 strani....bom zvečer, če mi jo uspe resetirat user posted image

no, prej k sva ble na sprehodu naju je zmočil, zdej pa sonček sije user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
3.10.2008 15:12:24   
novopecena
oj

mah sj sploh ne bom komentirala za nazaj. ko sem šla spat sem vas pustila na strani 50 in me je zj kr kap zadela user posted image
se sam javim da povem da je Rene danes zdrav in vesel-kot da sem fleke sam sanjala user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
3.10.2008 15:23:58   
clericv6
user posted image  za Reneja!

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
3.10.2008 15:30:15   
NiLe
Jao, kako se naša Tia pači ob današnjem obroku: cvetačka + korenčkek in malo kisle smetane ... meni je njami, njej pa user posted image user posted image ... dela take face, da je joj. 

Spi, dete, spi!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.10.2008 15:45:14   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Poglej si malo ta dva linka

http://svetniki.org/
http://svetniki.hitri.com/

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.10.2008 16:33:26   
Ait
Tole sm zasledin na enem od blogov pa bom kar cel sestavk kopipejstu, da se bistvo ne zgubi:)

citat:
"Poosebljene dojke
Jennifer Lopez si po komajšnjem rojstvu dvojčkov želi še več otrok. Brad in Angelina komaj čakata, da se šestim pamžkom pridružita še vsaj dva. Saša Einsiedler je meni tako ali tako fenomen. Tudi če seštejem vse možne otroške dodatke - in teh pri petih otrocih ni malo - mi je sama misel na to, da bi imela vsakih nekaj let napihnjen trebuh in svoje joške povijala v snemljiva šotorska platna, popolnoma nerazumljiva.

Je rojevanje otrok življenjsko poslanstvo ali zgolj nekaj, kar preprosto moraš doživeti in je sestavni del TVOJEGA življenja? Ja, življenje je še vedno moje. Moja hči je najlepša reč, ki se mi je v življenju zgodila. Ampak vseeno: ko bom stara petdeset let, ne želim več hoditi med mlade mamice na roditeljske sestanke, jemati bolniške zaradi rota virusa in* se s starim razbolelim križem prepogibati k mladiču, ki se komaj uči hoditi. Nekoč, ko bom imela spet veliko časa zase, hočem potovati, vplačati intenzivni tečaj nemščine, obnoviti znanje standardnih plesov, cele popoldneve kofetkati s prijateljicami, pisati knjige in v miru izkoristiti intimne trenutke s svojim dragim. Pač nisem tipična mati, ki bi po svetu hodila kot nekakšna poosebljena dojka in svojo božjastno predanost razdajala najmanj desetim otrokom, ki bi mi pili živce do penzije in naprej. Mi bo kdaj žal, da jih nisem imela več? Morda. Mi bo kdaj žal, da nisem dojila najmanj dve leti in, tako kot Ajnzidlerca, osvojila najmanj toliko položajev dojenja kot Kamasutra pozna seksualnih? Dvomim. Bom kdaj imela slabo vest, ker sem bila vzporedno z vzgajanjem samo ene princeske sposobna tudi uživati v življenju in so mi bili že sami pogledi na trume vozičkark, ki ne znajo govoriti nič drugega kot to, **kakšne barve je bil jutranji kakec, zoprni? Ah kje. Se pa še danes spomnim svoje tašče, ki me je le nekaj dni po prihodu iz porodnišnice vprašala:"... No, kdaj bo naslednji?" Pa prijateljic in njihovih pripomb... "No, zdej si pa spet ti na vrsti..:" Ja, sem. Za uživanje. Medtem ko ste ve, ljubice moje, z dvemi ali tremi še za nekaj let prikovane. Drž'te se, pa se vidimo na kakšnem pivu. Čez leta-
By raglja"

še link sm pozabu dodat, se spodob, je pač avtorsko delo: http://sl.netlog.com/raglja/blog/blogid=99134

opombe označene z *:

*tkole se tud jst vidm, hehehe, me že zdej matra..Srečka...sej sm ti vnaprej že povedu user posted image
** v tem stilu, se mi zdi, pa res zgledajo pogovori mamic, ki se dobijo na kupu. Pa tud doma vrjetno..a boste možeke prašale?user posted image

No, mal komentirajte, sicer predvidevam, da bom mal "sklincan" ampak,.... kar bo bouser posted image . Vseen pa...be tender to Ait

< Sporočilo je popravil Ait -- 3.10.2008 16:38:03 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.10.2008 16:38:23   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ait

Tole sm zasledin na enem od blogov pa bom kar cel sestavk kopipejstu, da se bistvo ne zgubi:)

citat:
"Poosebljene dojke
Jennifer Lopez si po komajšnjem rojstvu dvojčkov želi še več otrok. Brad in Angelina komaj čakata, da se šestim pamžkom pridružita še vsaj dva. Saša Einsiedler je meni tako ali tako fenomen. Tudi če seštejem vse možne otroške dodatke - in teh pri petih otrocih ni malo - mi je sama misel na to, da bi imela vsakih nekaj let napihnjen trebuh in svoje joške povijala v snemljiva šotorska platna, popolnoma nerazumljiva.

Je rojevanje otrok življenjsko poslanstvo ali zgolj nekaj, kar preprosto moraš doživeti in je sestavni del TVOJEGA življenja? Ja, življenje je še vedno moje. Moja hči je najlepša reč, ki se mi je v življenju zgodila. Ampak vseeno: ko bom stara petdeset let, ne želim več hoditi med mlade mamice na roditeljske sestanke, jemati bolniške zaradi rota virusa in* se s starim razbolelim križem prepogibati k mladiču, ki se komaj uči hoditi. Nekoč, ko bom imela spet veliko časa zase, hočem potovati, vplačati intenzivni tečaj nemščine, obnoviti znanje standardnih plesov, cele popoldneve kofetkati s prijateljicami, pisati knjige in v miru izkoristiti intimne trenutke s svojim dragim. Pač nisem tipična mati, ki bi po svetu hodila kot nekakšna poosebljena dojka in svojo božjastno predanost razdajala najmanj desetim otrokom, ki bi mi pili živce do penzije in naprej. Mi bo kdaj žal, da jih nisem imela več? Morda. Mi bo kdaj žal, da nisem dojila najmanj dve leti in, tako kot Ajnzidlerca, osvojila najmanj toliko položajev dojenja kot Kamasutra pozna seksualnih? Dvomim. Bom kdaj imela slabo vest, ker sem bila vzporedno z vzgajanjem samo ene princeske sposobna tudi uživati v življenju in so mi bili že sami pogledi na trume vozičkark, ki ne znajo govoriti nič drugega kot to, **kakšne barve je bil jutranji kakec, zoprni? Ah kje. Se pa še danes spomnim svoje tašče, ki me je le nekaj dni po prihodu iz porodnišnice vprašala:"... No, kdaj bo naslednji?" Pa prijateljic in njihovih pripomb... "No, zdej si pa spet ti na vrsti..:" Ja, sem. Za uživanje. Medtem ko ste ve, ljubice moje, z dvemi ali tremi še za nekaj let prikovane. Drž'te se, pa se vidimo na kakšnem pivu. Čez leta-
By raglja"
opombe označene z *:

*tkole se tud jst vidm, hehehe, me že zdej matra..Srečka...sej sm ti vnaprej že povedu user posted image
** v tem stilu, se mi zdi, pa res zgledajo pogovori mamic, ki se dobijo na kupu. Pa tud doma vrjetno..a boste možeke prašale?user posted image

No, mal komentirajte, sicer predvidevam, da bom mal "sklincan" ampak,.... kar bo bouser posted image . Vseen pa...be tender to Ait

hmmm kaj sem jest njemu dala dones jest, da je tkooo pogumen...

She
Within the measur

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.10.2008 16:42:26   
Ketrin
Babe pa sej niste resne.... pa jaz sploh ne sfolgam... se vidi, da je Katka priklopljenauser posted image

Mah, sej sproti pozabim kaj komentirat...no, pa saj ni važno...

Ait, jaz se strinjam s temle postom.... saj je čudovito imeti otroke, pač kolikor si jih vsak želi...eni 1o drugi samo 1... No, meni je "cilj" da bi imela par... za edinčico mi nekako ni... ampak to je tud to... Otroci so bogatsvto in te polnijo z energijo in oh in sploh...ampak je pa tudi res, da predvsem na stara leta potrebuješ čas zase... Sploh tole z leti se mi zdi popolnoma res... si tudi jaz ne predstavljam, da bi pri 70 imela doma enga pubertetnika, k bi mi težil za vsako stvar in se kujal... otroke moraš imeti mlad...no, beseda mlad pa je relativna... eni so mladi pri 20, drugi pa še vedno pri 50.... Kaj pa vem.... se mi zdi pa lepo, da so babice mlade.... No, za starše to pomeni, da so še v službah in niso varuške, ampak vseeno... Jaz sem ponosna, da je moja mami pri 50tih babi, oz. nona... in to mi je lepo... No, ja...mal sem zašla...ampak čokolade se mi ne da komentirat, vicev in slikic tudi ne... to je bol za zabušavanje...tale je pa dobra tema...

Tko da Ait, jaz te ne klincam in tender Aituser posted image

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.10.2008 16:54:58   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Naše srečanje: ponedeljek, 6.10 ob 10h v LITIJI
Krista: a bi bila tolk prijazna in malo napisala koordinate, kako se pride do tega doma ... pa tako napiši za telebane, ker sama se kraju, kjer sem prvič, hitro izgubim user posted image user posted image user posted image

Jaz predlagam tako, da v primeru lepega vremena parkiramo kar pred bowlingom oz. Šparom (bowling je v 1nad. Špara). od tam odvozičkamo do tega Mladinskega centra, ki je v kleti ene stare stavbe....se pravi:

Litija:
- iz štajerske avtoceste greš za Šentjakob dol,
- nato proti Litiji, iz strani obvoznice je to na desno
- ....skoz po glavni cesti....,
- ko prideš  v Litijo greš naravnost na krožnem mimo trgovin do semaforja,

Če parkiramo kar pred Šparom in potem odvozičkamo do Mladinskega centra:

- potem desno čez Savo in po glavni cesti. Špar je na desni strani za naslednjim semaforjem, tik pred Petrolom. Na parkirišče zaviješ pred trgovino in ogrog stavbe.
- z vozičkom se pelješ do mostu čez Savo - po isti poti nazaj
- takoj za mostom pri semaforju desno
- ulica je Ponoviška ulica 12, 3 ali 4. hiša na desni strani...
- vhod je z dvorišča.....
pripopam še zemljevid

Katera bi šla rajš z avtom, je pa tako, da na prvem semaforju v Litiji pelje naravnost in potem zapelje na dvorošče te stare hiše...

V primeru slabega vremena lahko parkiramo pri trgovini tudi v garaži - gospa po tel. je rekla, da je na desni strani vhoda....
Za not v MC bo fajn met kake štorklje al pa male v roke, da se je lažje skombinirat, ker prostor je bolj mali...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 3.10.2008 16:55:18 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.10.2008 17:50:39   
scorpiogirl
ojooooooooooooooooooooooooooj user posted image user posted image user posted image jst optimist se lotim brat nekako od začetka (no, od takrat, k sem nazadnje brala) ... zdej pa ne morem nehat, ker me tolk v smeh spravljate user posted image vas zvečer mal pomanjkanje spanja daje a-a-auser posted image

no, brat naprej ... komentirala bom pa samo tekoče zadeve ... mal kasneje user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.10.2008 17:52:49   
scorpiogirl

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

To je to. Hladna, ledena, kisla, sladka, sočna...super njami...

pa hitr jo zmanjka...stranski učinki: vaša žena bo proti večeru postala čudna...priklopila se bo na računalnik in počela naslednje stvari:
  1. euforično hehetanje
  2. petje uspavank večglasno med tem ko bulji v ekran
  3. pazite se fizičnih kontaktov...nekatere dobijo napad grizenja
  4. tipkanje na vso silo tudi po več ur
  5. zraven se pačijo, nasmihajo, hahlajo ali hihitajo
  6. vsaka prebrana beseda je dvoumna..največkrat jim potegne na sex
  7. če jo boste pravočasno uspeli dobiti od ekrana se vam morda obeta akcija v horizontali...
to je smao nekaj stranskih učinkov...če se pri vas pojavi še kakšen ne odgovarjamo za posledice lahko pa nam jih sporočite na: http://www.ringaraja.net/forum/m_3185253

zagotovo bo kaka dežurna sraka sprejela vaše sporočilo....

user posted image user posted image user posted image zdejle sem se pa skor polulala user posted image user posted image user posted image Srečka, ti ga prov pihneš user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.10.2008 17:53:49   
lepa posadka
Takole. Preletela sem po diagonali, ker niste resne, sploh!

Komentarjev pa sam en par:
  • LITIJA - Krista si se lepo potrudila s koordinatami. Dodam še tole: Dobimo se ob 10h pred MC. Če ne boste imele otrok v vozičkih, bomo šle lahko vse not. Saj ne vem kaj od tega dogodka ne bo. Tudi ura je za koga drugega mim, ker je dopoldan. Sem se pač prilagodila nam, mamicam. To ne bi smelo trajat več kot ol ure,t ako da tiste, k nimamte namena prit na prvi del, se dobimo kar v SPAR-u. Bowling mora bit. Sploh zdej, k sem se zagrela. Javite kdo vse pride, če bo rabila Krista kaj rezervirat. Proga je 15 EUR, čeveljčki 1,5 EUR. Srečka in ostale, k ste že profiči, pa še kakšen nasvet glede igre.
  • Čokolade, želatine, višnje, borovnice - VSEM EN VELIK BUHŽEGNEJ!
  • Krsti - tukaj ste me malo sprovocirale, pa smo očitno dovolj velike, da tudi jaz nekaj pristavim. Upam, sicr, da ne bomo na tem forumu prešaltale na teme kot so: cerkev kot institucija, pa vera, pa politika... ker potem lahko kam zaidemo. Tu smo si preveč različni in vsak vleče s seboj svojo zgodbo, ki pa se jo s takim površnim tipkanjem tukaj ne da razlagat. Se mi zdi, da boste v večini kar vse dale otroke krstit. Ja, meni ime veliko pomeni. Kako pravijo: rojstni dan ima vsako tele, imena pa ne. Zakaj pa v končni fazi dajemo otroka krstit? Pa ne bom se naprej razpisala...

Samo pa info copy paste z neta, ker je tekla debata ravno o vaših imenih:

Res, ime Brina nima krstnega zavetnika z istim ali izvorno istim imenom. Samo ime izvira iz imena Sabrina, ki je keltskega izvora in ga uporabljajo v Angliji. Še najbližje ime, ki ima zavetnika je Sabina. Ta svetnica goduje 27. okt. Tako se lahko priporočite njej.

Kar pa se tiče izbiranja imen: v današnjem času je moda iskati ekstravagantna imena. Vemo, da je moda podvržena hitrim spremembam in kaj hitro se lahko zgodi, da nekdo ne bo zadovoljem z nekim izmišljenim imenom.

Pri plemenih, vzhodnih in indijanskih ljudstvih dajejo imena glede na značilnosti otroka. Nekatera ljudstva dajejo imena z željo po dobrih značilnostih. V krščanstvu pa imena svetnikov na poseben način povežejo otroka z osebo, ki je bila krepostna, ki je v nebesih in ki lahko prosi pri Bogu za tega otroka. Zato se našim krstnim zavetnikom radi priporočamo in obhajamo njihov in naš god kot praznik. Toplo priporočam mladim staršem, da otroka povežete z nebeškim zaveznikom. Ali vsaj pomagate poiskati sorodno ime.

Imena Tia ni v krščanskem koledarju, lahko pa bi godovala na Otilio, ki je bila alzaška kneginja in je umrla leta 726. Pomena tega imena ne poznam, goduje pa 13. decembra.
24. september Nadja Ime Nadja je različica imena Nada. Nada je slovansko ime. Povezuje se z besedo nada, nadeja “up, upanje“.

• Ait... še komentar od mene. Koliko ima kdo otrok je stvar vsakega posameznika in o tem se načeloma ne bi smelo debatirat. Nekdo jih hoče imet, pa jih ne more, nekdo jih noče imet, nekdo jih ima... Sama imam 4 otroke, ker sva tako hotela. Četudi morda ne bi, bi jih obdržala. Kot je obdržala mene mama, ki je bila noseča pri svojih 45 letih. Jaz sem vesela, da živim. Pa, da spet ne zaidem. Nikoli nisem nikomur oporekala glede števila otrok. Morda sem le mnenja, da če je en sam otrok pri hiši, da je za marsikaj socialnega, čustvenega, domačega prikrajšan. Pa brez zamere tiste, ki ste se odločile samo za enega. Jaz sem mnenja, da imej toliko otrok, kot si jih sposoben finančno, čustveno in fizično imet. Jaz nimam občutka, da me bodo otroci za kaj prikrajšali. Pa sem tudi hudo ambiciozna za sebe. Mislim, da lahko marsikaj zase storiš in počneš tudi v večji družini. Mene tvoj post ne zbode... in malokrat berem, da se kdo kje javno zagovarja ob večih otrocih rpi hiši... sem pa že dostikrat brala pisanja podobna temule... pa izvira to pisanja tudi iz nekega samoopravičevanja... kar je spet bolno. Če si se zavestno tako odločil, potem tudi en rabiš nikomur nič dopovedovat. Jaz tudi nikomur ne razlagam koliko otrok naj ima in zakaj.

Tako - natresla sem kar nekaj - pa brez zamere.
Da bodo le zdravi, pa da bodo zobki ven prilezli, pa da ne bodo hudo po tleh padali... pa da bodo jest začeli... Veliko debat je, ja. In k vam hodim na te debate, drugam pa še po kakšno. Drgač je pa danes Tomaž klobasco pokakal.user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?