|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
5.10.2008 20:06:55   
Jo@n
Čer!
Vidim, da se še vse potepate, ali pa uspavate male škrate. Naš je že skoraj uro v mižalah.
Opa, alarm...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
5.10.2008 20:14:35   
resnično srečna
Toše te sakame site...

NiLe a gledamo?

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
5.10.2008 20:21:42   
scorpiogirl
a zato je zatišje tukaj user posted image tiste, ki vam to nekaj pomeni, le uživajte ob koncertu user posted image

mi smo se spet cel dan potepali ... je sestra praznovala rd, pa smo šli na kosilo, pa tortica je bila ... mali je pa seveda imel težave s spanjem user posted image če nismo doma, se še bolj boji, da bi kaj zamudil ... pa ne spimo skoraj nič ... no, je bil takooooooo zaspan, ko smo prišli domov, da sva se hitro skopala, ob pol 8h je pa že spal user posted image zdej pa upam, da bomo imeli eno normalno noč user posted image

Sinska, tudi če je mal prehlajena, je zelo dobro, da gre mala ven. pazit moraš, da ne piha, je pa zdravo, da jo pelješ na zrak user posted image

Roberta, prov uživam ob branju, kaj vse si si zamislila v stanovanju ... se kar bere, kako uživaš user posted image

Posadka, kakšni luštni kostanjarčki user posted image
imejte se krasno, lepo nočko, jutri se pa vidimo pa v živo poklepetamo user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
5.10.2008 20:43:35   
Jo@n
No, da nadaljujem... Naš user posted image  je spet v mižalah...

Je bil tako tečkast danes, smo pridelali prvi zobekuser posted image , kot kaže je na poti še drugi... Tako da je bila nedelja polna joka, dretja, pestovanja, sitnarjenja in spanja... HB, da je bil doma še MM (no, tko nekakuser posted image ). Zvečer sem mu merila še temperaturo (ni je imel), potem prečekirala Tanč na pediatriji in mu dala svečko. Upam, da se bo revež ponoči naspal. In midva z njim.

Veselim se jutrišnjega srečanja, upam da ne bova preveč sitnauser posted image .

Drugače pa pr nas pridno nadaljujemo z uvajanjem GH, danes je poizkusil cvetačo in bil navdušen. Hja, popoldne sem bila pa jaz, ko sem mejala plenico... Bo res treba ščipalke za nos v otroško prinestuser posted image .

user posted image  posadki za kostanjeve fotke, ostale pa bomo občudovali v Litiji.

Sinska, upam da kmalu dobiš babyvac in da spraviš user posted image  iz Haninega noska.

Nile in Majček, kako sta se držali vajini princeski?

Roberta, kaj nam ti lušte delaš s stanovanjem... Kako je fino brat, ko sta še polna energije in zanosa....

Scorpio, ziher bo mirna noč, ko pa mora Nal vse predelat, kar je doživel danes...

Srečka, uživaj v koncertu! Pa še ostale fenice.

Jabolko, kremce imam že spakirane. Pa druge tudi ne pozabite na jablano in Jureta!

Simvir in Sky, sem že napekla, dobita jutri pesmice.

Uf, danes sem pa kratka in jedrnata. Šibam pod tuš, se beremo kasneje, če boste čvekale, drrugače pa jutri not prnesemo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
5.10.2008 21:06:27   
simvir
Čer!

Jo@n je en tak fajn post napisala (kot je rekla kratek in jedrnatuser posted image ), pa si bom kar s citatom pomagala komentiratuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

No, da nadaljujem... Naš user posted image  je spet v mižalah...

Tudi naš je prejle nekaj zajokal. Pridem v spalnico in on obrnjen kontra, pa glavo gor. Ampak je skoraj takoj zaspal nazaj, upam, da tako ostane.

Je bil tako tečkast danes, smo pridelali prvi zobekuser posted image , kot kaže je na poti še drugi... Tako da je bila nedelja polna joka, dretja, pestovanja, sitnarjenja in spanja... HB, da je bil doma še MM (no, tko nekakuser posted image ). Zvečer sem mu merila še temperaturo (ni je imel), potem prečekirala Tanč na pediatriji in mu dala svečko. Upam, da se bo revež ponoči naspal. In midva z njim.

Veselim se jutrišnjega srečanja, upam da ne bova preveč sitnauser posted image .

user posted image  Jakob za prvi zobek, še nekaj dni, pa bo tečnobica izginila...do naslednjega zobka verjetno.

Drugače pa pr nas pridno nadaljujemo z uvajanjem GH, danes je poizkusil cvetačo in bil navdušen. Hja, popoldne sem bila pa jaz, ko sem mejala plenico... Bo res treba ščipalke za nos v otroško prinestuser posted image .

Ja tile drekci sedaj prav zares smrdijo, pa barva je tudi skoraj vsakič drugačnauser posted image .

user posted image  posadki za kostanjeve fotke, ostale pa bomo občudovali v Litiji.

Sinska, upam da kmalu dobiš babyvac in da spraviš user posted image  iz Haninega noska.

Roberta, kaj nam ti lušte delaš s stanovanjem... Kako je fino brat, ko sta še polna energije in zanosa....

Scorpio, ziher bo mirna noč, ko pa mora Nal vse predelat, kar je doživel danes...

Srečka, uživaj v koncertu! Pa še ostale fenice.

Jabolko, kremce imam že spakirane. Pa druge tudi ne pozabite na jablano in Jureta!

Pod zgornje komentarj se podpišem tudi jaz.

Simvir in Sky, sem že napekla, dobita jutri pesmice.

O hvala, sem te imela namen še spomniti danes, pa si bila že pridnauser posted image . Jaz sem pa pripravila prazne CD-je.

Pa še Big mammi user posted image  za mlajšega. Upam, da ste na prvem izletu dobro imeli.

< Sporočilo je popravil simvir -- 5.10.2008 21:07:56 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
5.10.2008 21:14:59   
Krista28
Točno, dobro da si spomnila na kremice....grem naštimat....

Jst sm pa zadnjič prosila za filme mama mia, pa Sex v mestu.....mislim na Nile pa Ketrinuser posted image user posted image Joj bom vesela če rata....

Uff, pa kremice moram naštimat, pa za Jabčka...(aja rjuha pa fotkič - igračka)...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
5.10.2008 21:20:49   
simvir
Zdaj pa še malo o naših dogodivščinah čez vikend...

Včeraj sva šla z MM prvič sama zvečer od doma (po porodu sevedauser posted image ) in sicer na praznovanje abrahama. Tamala dva sva peljala k mojim in ju je mami spravila spat. Tevžu je naredila kar Aptamil, meni so pa ponoči (ko sem že spala) skoraj joški počli, tako sem bila polnauser posted image user posted image user posted image . Se ne spomnim, kdaj mi je nazadnje mleko ven teklouser posted image . Ja saj vem, sem bila prelena, da bi si pumpala.

No po dolgem času sva se naplesala in je bilo prav super malo odklopiti plenice in ostalo kar paše zraven. Kot pepelka sem bila do polnoči nazaj, mož je šel pa kar domov spat, ker je danes nekaj delal.
Jaz sem s tamalima prišla domov šele ob 18h, smo se z mojimi naklepetali, pekli kostanj, bili na dolgem sprehodu. V glavnem bilo je lušno, čeprav brez očka.

Res se veselim jutrišnjega srečanja, sem pa še ena tistih, ki še ni bowlala, tako da...

V Litijo jo bova mahnila kar čez Bogenšpreg, se mi zdi da mi je najbližje, čeprav je ful ovinkov. Posadka ti si šla tudi tu zadnjč kajne, vsaj po slikicah sodeč.

Aja kdaj pa bi morale biti pred Šparom, da pravočasno pridemo do MC?

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
5.10.2008 21:28:00   
NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Brina je bila vzorna in čist pridkana pupika, naša se je pa drlauser posted image ... pa ne takrat, ko jo je polil z vodo, ampak tik pred koncem obreda ... no ja, preživeli smo ... a ne, Majčekuser posted image ??

Srečka; gledamo, gledamo in uživamo user posted image !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
5.10.2008 21:59:41   
Majček28
Čer,
prvo hvala za vse lepe besede in krst je super uspel. Mi je pa šele zdaj jasno, zakaj je župnik naši Brini rekel, da ne bo pevka user posted image user posted image  Ja čist nič ni jokala pa je pol župnik mojmu reku (on jo je namreč držal ); Ja dejte jo mal uščipnt user posted image
Njen svetnik ja Brinin in goduje 3.decembra...moram zdaj še mal raziskat kdo je to bil.
Evo je:
user posted image

in zasluženo kosilo
user posted image

In ker smo jo cel dan po rokah premetaval in ni spala tako kot bi mogla je bla zdej zvečer taka tečkica pa nikakor zaspat....je neki jokcala in sem jo vzela iz posteljce pa je mi je prvič (razen ko je bla še čist mičkena ) v naročju zaspala, pa še to ne tko trdno ampak se je mal crkljla.....končno sem tud to dočakala user posted image

Joan, user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek in za super uvajanje.
Trnuljčica, res si ful pozitivka...kdaj s nam boš kaj pridružla, da še mal v živo počvekamo.
Posadka, luštne slikca...kot ponavadi...kostanj pa sigurno še bo, imate vsaj razlog da greste večkrat v gozd pogledat.
Srečka, kje pa si, si se mal skrila user posted image  Kako je blo pri alergologu?

...sem verjetno pol pozabila pokomentirat...se opravičujm in oljubim, da bom jutri v živo nadoknadla user posted image

Zdaj se bom pa odlogirala, pa grem pančkat, da bom jutri čist freš.

Nočko

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
5.10.2008 22:02:34   
Majček28
ups, neki me je shecal...popravljam kosilo user posted image
user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
5.10.2008 22:08:05   
NiLe
Ej, Majček, čekiri še ZS.

No še najini princeski skupaj - da ne pustimo naših aprilčic preveč v pričakovanju user posted image user posted image :

user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
5.10.2008 22:23:42   
Isabellabina
čer

nile in majček----user posted image za uspešno prestan krst in ja imeli ste prekrasno vreme --no vsaj upam da je bil ,saj smo ga mi v A imeli in smo se lepo skorajda sončili in imeli lep razgled na že zasnežen Grossglockner.

Avto sproban,otroci pridni le kolona je bila za tja in nazaj pred vstopom na Karavanke--smo stali pol ure na obeh stranehuser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
5.10.2008 23:43:01   
Roberta69
Spanje: mi smo imeli pa tako dodelan spalni model user posted image , ki je začel pa orng štrajkati user posted image . Prvi mesec je bil kot čukec, smo bedeli vsaj do polnoči, potem pa je se je začel ritem, najprej ob 21-ih, nato 20-ih in na koncu 19-ih. Nikoli nobenega problema, zdaj pa že tri dni šele ob 22.30 user posted image Pa mislim, da nimamo kaj, po moje namreč tako majhnega otroka v bistvu ničesar ne moreš zares naučiti.

Zdaj ima pa že kar nekaj škratkov zobke, kaj? Joan, zdaj mu pa za nagrado le privošči kakšno slastno sladico user posted image .

Scorpio, tvoj Nal pa zadeve že zdaj obvlada kot ta velik user posted image .

Pri temle opremljanju stanovanja me pa kar srh spreletava in res ful uživam user posted image , sem pa temu posvetila veliiiiko manj časa, kot bi ga sicer, ampak je v troje 100x lepše user posted image . Glih danes sem se spomnila na čas, ko sem izvedela, da sem user posted image in kar ne morem verjeti, da je od tega minilo že dobro leto. Sinska, sem vam pa prov "fovš" za kamin in če ste dali nadenj res kamen, ste zadeli terno. Naravni materiali dajo za moj okus prav enkraten pridih v hišo, ljubezni, topline itd. je pa v naših domovih, vsaj po prebranem sodeč, k sreči tako in tako zelo veliko user posted image .

Današnji krščenki sta bili pa obe pravi pravcati lepotički. Čestitke mamicama za styling user posted image !

Jaz sem napokala potovalko za ju3šnje plavanje in že komaj čakam - po moje bo mali užival kot le kaj user posted image . Zdaj grem pa počasi pančkat, vam pa res želim obilo zabave!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
6.10.2008 7:50:32   
Jo@n
Jutro!
Kar ne morem verjet, da se še vse pod kovtri valjate...

user posted image

Naš se prebuja, sva imela hranjenje ob štirih in šestih, pa mu nič ne zamerim, ker je zvečer pojedel kašice le za vzorec in je do jutra že zdavnaj "spustila". Upam, da ga drugi zobek ne bo matral danes...

Se grem počasi pripravit za naš randi...

Čav bav!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
6.10.2008 7:51:49   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Aja kdaj pa bi morale biti pred Šparom, da pravočasno pridemo do MC?
Tiste poti jaz ne poznam, če smo pred Šparom 20 min do al pa ene 15min, bo čist dost...sej to je bliz...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
6.10.2008 7:52:55   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Joan: user posted image  za zobek in da vseeno ni bilo prehudo. Pa če bo še en, naj bo čim prej!

Nile in Majček: srčkane fotke, sicer sta pa manekenki gor res prava cukrčka! user posted image .

No, včeraj niste bile prav zgovorne, danes bo pa tudi zatišje, ker vas večinoma ne bo. Torej lahko pričakujemo dež... user posted image  Lepo se imejte in seveda poročajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1641
6.10.2008 7:54:51   
scorpiogirl
Dobro jutro pa ena user posted image za vse.

naša noč enaka kot prejšnji dve (Joan, je žal zanimivosti predeloval med stokanjem in premetavanjem) ... se zbujat ... pa jest ... pa se premetavat ... pa obrnit ... pa spet jest ... tko do zjutri ... sej mal je vmes spal, ampak za moj okus čist premal user posted image zdej pa spi, jst sem imela pa cajt psa peljat na jutranji sonček, pa pokofetkat, pripravti še par stvari za dons user posted image
tile dve krščenki sta pa res pravi princeski user posted image user posted image

Majček, sem lih zadnjič se nate spomnila, ko sem možeku razlagala, kolk sem vesela, k se Nal rad crklja user posted image verjamem, da si se skor stopila zraven user posted image
Joan, superca za zobek user posted image user posted image user posted image mi jih pa še nič ne pogrešamo ... tudi brez ugrizne tako, da precej zaboli user posted image

Roberta, uživajta na plavanju pa v primopredaji stanovanja user posted image

tko, zdej bo pa počasi treba mal poropotat, da se mali zbudi ... je treba še pojest (danes bo za zajtrk jabolko in korenček), pa se preoblečt, potem pa veselo na pot user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 1642
6.10.2008 7:54:59   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Ej, Majček, čekiri še ZS.

No še najini princeski skupaj - da ne pustimo naših aprilčic preveč v pričakovanju user posted image user posted image :

user posted image

Kaj sta cortkane....user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
6.10.2008 7:57:21   
Krista28
Roberta, daj še ti kako slikico od krsta gor......sta bila z malim takrat ful zrihtana....no vsaj jaz se ne spomnim da bi vidla...

Neposredna povezava do sporočila: 1644
6.10.2008 8:00:52   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

tko, zdej bo pa počasi treba mal poropotat, da se mali zbudi ... je treba še pojest (danes bo za zajtrk jabolko in korenček), pa se preoblečt, potem pa veselo na pot user posted image

A korenček daš ti kar surov? Jaz sem včeraj naši dala korenčkovo kašico za probat, pa jo je zvijal zvečer - se je zvijala (kot pri kolikah) pa jokala ko norauser posted image , pa prdkala. Sem ji kar dajal ko je kar zevala pa mahala...napaka...mi bomo moral zgleda res počasa

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
6.10.2008 8:11:39   
resnično srečna
Jutro...

dan bo...lep seveda in se že veselim, da se vidimo...

zemljevid sem si že ogledala...pa za JABOLKO vzorček pripravila (he he si jo prav predstavljam z vsemi temi žavbami otovorjeno)...Iza je odkrila super igračo...vrečka z vložki je sedaj pri nas zmagala na best of the best izboru...še za nobeno ni tako jokala kot za tem, ko sem ji vzela iz rok...

no sedaj oponaša Tomaža...glasov zraven ne bom demonstrirala...če bi bila kaka babica zraven bi po mojem pokasirala isti komentar kot ga je Posadka...jah eto...nazaj k naravi so tile naši otroci...

sedaj malo kolebam med tem ali jo počim še malo nazaj v posteljico za bjuti slip...baje bo danes veliko fantičkov...ali jo pustim do vožnje v avtu kar pri igranju in tečnarjenju pa bo prišla potem iz svoje lupinice kot trnuljčica iz pravljice...vsa zakomirana pa vseeno naravno lepa...jehajta mama mama...čez par let mi bo tole moja hči z obrestmi vrnila...

Bowling...na njihovi web strani sem prebrala, da se moramo malo najaviti...Krista saj ni treba, da me skrbi kaj ne?...

NiLe...pekač prihaja na prvi tir...žal prazen...za napolnit bom pa še malo zbrala energijo...ma ne bom pekla v tistem od konkurence...imam v pogodbi konkurenčno klavzulo....

Krst...jah vreme je bilo perfektno...tako da...ste se zagotovo imeli fino fajn...če je bila pa Tia malo pevke na koru ji je pa oproščeno...

SinskaT...hripavost pride pa izgine...ti kar malo prinesi zobke pokazat...sedaj imamo že kar nekaj otrok z biserčki v ustkih kaj?...še Jakob je pohitel...se mi Đoan kar smili, ko bo zažel ščipati za bradavice...to bo poskakovanja he he...no ja saj če mamo kaj poznam ga bo hitro naučila manir in nežnosti ter taktnosti...

v glavnem...grem pod tuš...madam se je preselila v posteljo...če ne bo zaspala...bo pa malo vreščala...mislim na tisto vreščanje, ki je podobno kričanju ali pa vpitju srak...ne vem zakaj taki huronski glasovi med tem ko se igra z nogicami...naključni obiskovalec bi mislil, da izvaja wrestling nad nekom...no ja saj mogoče se je pa spravila nad svojo ninico...

eto...letim...se vidimo...

PS.: pa ni mi Redbull dal kril...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1646
6.10.2008 8:18:33   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Bowling...na njihovi web strani sem prebrala, da se moramo malo najaviti...Krista saj ni treba, da me skrbi kaj ne?...

Srečka, urejeno včeraj zvečeruser posted image - 2 pisti...

Aja Srečka.....glede na tisto srečanje pr Jabčku.....a buty sleep pomeni da tudi prsmrdi iz lupince....očiščenouser posted image user posted image (hec).

...
v glavnem...grem pod tuš...madam se je preselila v posteljo...če ne bo zaspala...bo pa malo vreščala...mislim na tisto vreščanje, ki je podobno kričanju ali pa vpitju srak...ne vem zakaj taki huronski glasovi  ....a ti to za vašo.....čaki, da slišiš našo.....pridna ful, ampak ko je glas, se pa temu tud reče tko...med tem ko se igra z nogicami...naključni obiskovalec bi mislil, da izvaja wrestling nad nekom...no ja saj mogoče se je pa spravila nad svojo ninico...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
6.10.2008 8:19:36   
Krista28
Big mamma, a prideš?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
6.10.2008 9:50:06   
sinskaT
Naju žal ne bo. Greva zdaj do naše P, bolje da preveri zakaj ima Hana še vedno hripav glasek user posted image . Ful lepo se imejte na razstavi...bom v mislih z vami. in Posadka: da ne bom dolgovezila. Iskrene čestitke!user posted image

Joan - čestitke Jakobu za zobek. Naši tudi 2. rine ven, pa ni tako hudo kot pri prvem.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
6.10.2008 9:51:13   
SpeliG
Za par dni sem se izklopila z RR in vidim, da je za danes "padlo" srečanje. No, itak ne bi mogle it, ker sva ravno prišle iz posvetovalnice. HB smo se pozdravili in je bila cepljena, pa ta rotarix sva zdej dale čez. Sicer sploh ni bila bolna, ni bilo vročine al pa kaj hujšega, pač zamašen nosek, kar sva fajn prepucale z Baby Vacom in fiziološko.

SinskaT, upam, da je Hana že bolje, če se boš bolje počutila rajši pojdi k P. Jaz sem šla  z Martino, ko tudi po dveh tednih ni bila čist OK in mi je odklanjala flaško (hm, sicer ne zaradi prehlada, ampak sem naknadno ugotovila, da ji ne paše več "počasen" cucelj na flaški?!) in si mirnejša, ko ti pove, da je vse OK z ušeski in pljuči. Ker včasih te pa potem lahko nadere, zakaj si tako dolgo čakal, zdej pa bodi pameten...

Joan, user posted image  za zobek!

No, toliko sem zasledila na hitrco, sicer se pa danes lepo imejte!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?