Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 14:17:48
|
|
|
|
gospodarica
|
No, pol se bova pa skori istočasno pikali!! Juhej, v boj!! kdaj se začneš,če se že nisi ??in kako dolgo se boš?men je dal zdej d.... pol drugi dan M začnem še z enimi, osmi dan pa prvi UZ pol bomo pa vidli kaj bojo moji foliklčki rekli
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 15:20:22
|
|
|
|
ledenka
|
a tu je pa vse tiho? jaz grem zdaj domov, sem noro zaspana... pa seveda po burek na poti in upam, da se bom nekje do 5h zbudila, da pridem na srečanje, komaj čakam, da vas vidim no, če me ni, potem spim
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 15:24:14
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica No, pol se bova pa skori istočasno pikali!! Juhej, v boj!! kdaj se začneš,če se že nisi ??in kako dolgo se boš?men je dal zdej d.... pol drugi dan M začnem še z enimi, osmi dan pa prvi UZ pol bomo pa vidli kaj bojo moji foliklčki rekli Začnem v torek in tut pojma nimam, kolk časa bo trajalo. Najprej suprefact, potem po cca. 1 tednu +menopur.... Bo pestro... .Vse skupi se mi zdi d rata ene 3 tedne.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 16:50:07
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, potem se danes vidimo ali kaj? Pa Mlinčko s sabo privleči. Čaki, kdo je že zadolžen za skripte? Ledenka. Jaz pa priznam, da se nisem uspela nič naučit besedil, pa še očitno nekdo noče, da bi pela, ker me je začelo grlo bolet. Ti vrag ti. U jeb.mtiš, saj moram že it od doma. Pa tako me zebe.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 17:14:24
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica res je....sem vas brala ampak še tisto bolj tko no (bom zdej mal bolj pogosto z vami).... vam moram sporočit,da sem včeraj bila pri reškutu,mi je dal injekcije...zdej se bom pa veselo špikala,da bodo folikli lepo rasli in da bom imela več celic kot zadnjič.upam na najblojše..... lara vse čestitke,sem ful vesela in ti iz srca privoščim....pazi na pikico ali pikici da jo/ju obdržiš še devet mesecev,pa tudi nase ne pozabi.... en lep pozdravček tudi vsem ostalim..... gopodarica, hvala in vem, da me kmalu ujameš...navijam zarjica, lepe novičke, pridna si abra, shuka, klistir je ok, ne sme se pa pretiravat...če vaju kaj zanima, jaz sem prakticirala dvomesečno čiščenje telesa s 3 tedenskim postom...in klistir je bil tudi 2x dan. Meni je najbolj odgovarjla 37 stopinj voda, ki sem ji primešala skodelico kamilice. Ob postu je klistiranje nujno, ker se v nasprotnem primeru porabljajo odpadki iz črevesja in lahko pride do zastrupitve. Naj vama pomaga!! Telo vama bo hvaležno, bebe pa tudi...bo melo več prostora daisy, ku ku! Si že šla? Mišek13, hvala od srca za tvoje neprecenljive nasvete...od maja sem se skušala držati vsega...spisek še vedno visi v najini kuhinji, da se spomniva nabavljat sestavine Kmalu bo veliki dogodek! Drži se in vso srečo! Punce, lepo se imejte na srečanju b kongu...bi bila tudi jaz ...naslednjič prideva z netko skupaj! petek!!! prelep vikend vsem...komaj čakam, da padejo testi! in s temi sami debeli plusi!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 17:16:07
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Začnem v torek in tut pojma nimam, kolk časa bo trajalo. Najprej suprefact, potem po cca. 1 tednu +menopur.... Bo pestro... .Vse skupi se mi zdi d rata ene 3 tedne. netka, si lepa, v novi oblekici! ko enkrat zašiba in je prvi teden okrog, je potem kar hitro...več pregledov in šibne...navijam kot zmešana
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 18:23:43
|
|
|
|
netka34
|
O hvala, Larč!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 18:47:59
|
|
|
|
zarja1
|
ja sem skor pozabla......zdaj ste že na srečanju...fajn ga začagajte Abra, Shuki kot sem že prej napisala klistir je full dobrodošel in ga nosečnicam priporočajo, vendar ne več kot 1 x na dva tedna. Lara, sem celo poklicala v bolnico in dobila termin za UZ- 29/9. Vzela drugo tabletko in je čist ok,mal mi je čudno drugač pa ok. Sem tolk fit in polna energije, da sem na poti domov skočla še v naš Europark....mal v izvidnico za šoping (da ne bo pomote, kupla le eno srajčko in eno majčko). Netka full lepa oblekca, a to si menjala za nov postopek? Men je ta roza sexy diva, ko ti pravi Larči, res pomagala. Priklicala je to tako težko pričakovano . Držim pesti, da bo še naprej tako pozitivno in mojim željam ustrežljivo služila... Abra baje ob jemanju estrofema zgubi na moči in bolečinah, tak so mi dans povedali....sem kr vprašala, če se naj zdaj mal bolj leno obnašam ker je zamujala tolk, pa so me pomirli, da naj bi bla zelo blaga in trajala kvečjemu 3 dni. Finta, kam pa pol gre vse tisto, kar bi drugače šlo ven??? Gospodarica lepo, da si se znova mal javla in poročala. Navijam zate
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 18:50:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, potem se danes vidimo ali kaj? Pa Mlinčko s sabo privleči. Čaki, kdo je že zadolžen za skripte? Ledenka. Jaz pa priznam, da se nisem uspela nič naučit besedil, pa še očitno nekdo noče, da bi pela, ker me je začelo grlo bolet. Ti vrag ti. U jeb.mtiš, saj moram že it od doma. Pa tako me zebe. Daisy pa dans je zadnji dan pred volilnim molkom? Ti naša politična prognozerka pa greš pit?????
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 19:37:40
|
|
|
|
pika74
|
lara light - iskrene čestitke
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 20:09:57
|
|
|
|
netka34
|
Netka full lepa oblekca, a to si menjala za nov postopek? Men je ta roza sexy diva, ko ti pravi Larči, res pomagala. Priklicala je to tako težko pričakovano . Držim pesti, da bo še naprej tako pozitivno in mojim željam ustrežljivo služila... IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ja draga Zarjica, lepa, nova preoblekca za novi postopek!! Js pa mislm, d bi blo fajn za vsako stvar drugo oblekco napravit! Kr če ti je ta prinesla , je za to poslana!!D ne bo kakega hudiča poli, k boš šla po eskimčke! No, kot želiš!*
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 20:11:17
|
|
|
|
netka34
|
O, kako sm blont....ne znam prav kopirat! Ma upam, d se boš znajdla! LP, D
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 20:16:18
|
|
|
|
netka34
|
Aja, Zarja, ko si spraševala Abro, kam gre vse tisto, kar bi moglo it vn.....Verjetno tolk stanjša sluznico, d ma tolk manj za se pucat pol. No, moje mišljenje...tako je tudi pri kontracep.tbl. Mam spet monologe, ane....prow grem pa spat! Ve tam na žuru pa se ne ulivajte preveč, sej se da žurat tut s trezno glavo! Vse ostale, ki vas ni tle in gor, pa se še naprej cartajte in grejte pod dekcami1 Vam privoščim!! papa, Netka
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 20:50:44
|
|
|
|
Kicsi
|
Ojla punce.Sem bila danes na UZ,pa imam 4 folikle,ne še prav velike (levo 14,15 in desno 16,17 ),tako da imam jutri spet UZ. Držim pesti za vse vas,pa tud zase . Aja,pa še sum na endometriozo levo je dans omenila (prvič)
< Sporočilo je popravil Kicsi -- 19.9.2008 20:54:58 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 21:09:50
|
|
|
|
GITA14
|
punce hvala za želje je pomagalo folikl je poču in imam v sredo tranfer zamrzjenčkov hvala hvala želim vam lep večer, a čvekate kej v kongu
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 21:14:04
|
|
|
|
želvica99
|
Evo ga, pa je petek Kakšna lepa oblekca Zarja, mene spominja na dobro vilo, no saj tko sem si jo predstavlala kot otrok in ma da ti izpolni željo . Lara pazi ti mal nase, da nebi pretiravala, sj vem da še nisi dojela, ampak dj vseen bol na izi (sem zdj kot ena bakica, ki nasvete tala ). Lučka vidm, da imaš tud ti gužvo, no en pozdravček od mene Med drugim vidm, da ste se mal klistirale, same zdrave zadeve v živo spoznavamo tukaj. Smo že prava medicinska enciklopedija Arneja, Shuka hvala za pozdravček. Kicsi za folilkle. Gigi ja evo takle mamo, včasih samo gužvo s to službo zaj..... Ampak zdj pa dva dni možgane na of. Praviš, da boš kmal .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 21:19:32
|
|
|
|
želvica99
|
Gita bravo, veliko sreče na ET, pa še več po
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 21:28:56
|
|
|
|
womanpolice
|
LARA LIGHT... ISKRENE ČESTITKE! RESNIČNO IZ SRCA... PUNCE... dolg se nism oglasila (cel teden), saj sem poleg rahlega prehlada nadoknadila z hudim prehladom in vročino. ZELO MI JE ŽAL, da se nism mogla udeležiti današnjega srečanja, saj vas že kr malce pogrešam. KAJŠICA... V nedeljo grem v domači kraj volit. jutri pa bi lahk se dobile, če bo moj šel na piknik (ti bom sporočila, al pa se bom kr oglasila). daj mi sam povej a boš doma jutr (soboto). p.s. imam dva majhna mačkona, ki sem ju rešila smrti-oba sta dolgodlaka. lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 21:34:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Ja draga Zarjica, lepa, nova preoblekca za novi postopek!! Js pa mislm, d bi blo fajn za vsako stvar drugo oblekco napravit! Kr če ti je ta prinesla , je za to poslana!!D ne bo kakega hudiča poli, k boš šla po eskimčke! No, kot želiš!* Ne Netka, to je dobra vila, ki uresničuje vse moje želje. Zdaj mi pomaga, da mi sluznico debeli, pol mi bo pa pri ET..... Prej je cel postopek padel v vodo, ta preoblekca pa je poskrbela za nov postopek, fantastičen štart in upam še lepši konec z .
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.9.2008 21:37:25 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 21:43:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Kakšna lepa oblekca Zarja, mene spominja na dobro vilo, no saj tko sem si jo predstavlala kot otrok in ma da ti izpolni željo . Men je tud všeč in res upam, da mi bo uresničla to željo. Pol jo pa še teb posodim...z želvico bosta prav lep tim
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.9.2008 21:44:40 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 21:58:40
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj je zdaj žurerke,ste še vedno na pivu al kaj?Se iskreno opravičujem,ker vas danes nisem mogla videti,ampak se nama je en piču v rit pa še moj je rabu avto.Tako da smo imeli divje.Pa ravno,ko sva hotela prodajati avto .Upam,da ste uživale.Vas že kar pogrešam Upam,da se boste v bližnji prihodnosti spet dobile,da častim pa lahko noč vam želim
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 22:27:15
|
|
|
|
baci
|
dober večer vidim da je neko zatišje kaj vse čagate danes?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 22:30:51
|
|
|
|
lučka 25
|
Dober večer Sem mislila sedajle še pečt nekaj sladkega za jutri, pa sem preveč zaspana. Bi gotovo še na mesto sladkorja sol dala. Bom to raje jutri zjutraj počela. Punce, vse ki sem vas spoznala na srečanju, krasne ste. Za vsako posebej še en . Imela sem se enkratno, pa upam, da se spet kmlau dobimo. Za vse, ki pa vas še nisem spoznala, pa upam, da vas kdaj bom, pa tudi še en . Nočko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 0:40:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light daisy, ku ku! Si že šla? Že nazaj.. LAČNAAAA ko satan! Dons mi je šlo malo bolje, je Mlinčko na poti nazaj depresijo od Nietov špilal Lari, mlakarja tonsko obvladamo, samo enga, ki zna besedila še rabimo. Se pravi - tebe. Ringišpil sem menda v ene tretje zadela.. ampak seveda je možnost, da so mi to samo zato rekle, da končno enkrat neham... Jaz sem se mela fajn. Da vas še malo poobjemčkam (madona, to paše)
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 0:43:25
|
|
|
|
kajsica
|
Čer babike!!! No pa smo zadnje iz današnjega žura doma !!1 Bilo je kratko in sladko! Nokes, Pija in Lučka lepo vas je bilo spoznati! Fajn babnice! Škoda da vas ni bilo več! Pikovitka, o smola pa taka! No pa naslednjič! Daj pošlji mi geslo da vidim slikice. Sem mislila da jih bom danes videla, pa žal..... WP ja jutri sem doma cel dan, tako da ti samo pokliči za ziher in se oglasi!!!! Lahko noč!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?