|
RE: IVF/ICSI september, oktober 23.9.2008 13:02:24
|
|
|
|
netka34
|
BOZZA, JUUUUUUUUUPIIIII!! Kiwi, ti si meni nekam sumljiva! Meni, ko je začelo curljat, je pol ornk zacurilo. Če jemlješ uno za si dat not , so izcedki garant od tega! ITAK!! Goldy, dr D. je zej po mismis najbolj MOJ!! In lahko si samo srečka, ko prideš k njemu v roke!mwa! Mismis...ma kaj js tle berem!! Pa lih ti, k nas na pol vseh skp gor brcaš, sebi zej zbivaš moralco! Ma samo d nebi!!! Ščukca, hitro okrevaj!! Bo vse ok, samo počivaj. Tudi meni se je to zgodilo. Pa ma moj škrat v četrtek 10 let!!Na rok rojen! OOO, Zarja, bogica! Edino prav si naredila, d si šla počivat! Sej tak ne morš niti zbrano delat! Upam, in želim ti, da boš bogato nagrajena za to, kar prestajaš zadnji mesec!!! Ful lepa vila za mismis!! Ta je taprava, kr je od petra pana!! Mandreja, čestitke za . Kera pa ti je delala? Kr že sumim, kera je bla!! OOOOOOOOOOOOO, ful lepo podlago naštimala naša!! Prav očke počivajo! Ja, js pa javljam, da sem tudi jaz, tako kot Gigi naša, danes ponosno nosila uno vrečko po luftu do avta. Me je pa vprašala sestra, a mi da u no od lekarne, ma da majo tut une od mercatorja! Pol sva se pa smejali,....kukr d bi brala, k smo se un dan pogovarjale o tem... Gigi1, ja, 7.10 se vidva na UZ. Hmmmm, res bi blo treba majčke zrihtat...."As ti tut v RR padla?" Ma čaki...kako je pa z Mlinčko? As tut ti bla dns na meetingu pr sestri B? Zakva pa me nis n kufe puvabla? Js sm dns tko hitro opravila, pa s. B. je bla toooolk prijazna, da nisem verjela svojim ušesom in očem. Bi komot sanjala (beri mora tlačila ). Super se je začelo, upam, da se bo tako tudi nadaljevalo. Ja, Arneja, h narkičem se upisujem danes zvečer... Mi bolj paše ura. Tko, ostale, ki jih nisem tle omenila, ne bit , navijam lih tko za vas, sam me pač malo emšo j..e, pa si ne zapomnem vseh... LP, D
|