|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 9:56:21
|
|
|
|
Abra
|
Dobro jutro! No sej je že lep dan Jadrnica, si jadra čis dol spustila smo te pogrešali. Me veseli, da lepo napredujete, naj še slabosti izginejo. Pa vidva tudi pupo nama pa na NS še ni hotla nič reči, ker ni bla ziher, je šele na morfologiji povedala. Zvezdica, jaz mislim, da tvoj fantek ni nič prevelik. Že od samega začetka je med večjimi, moja pa med manjšimi. Praviš, se je Liam rodil dolg 54, kar je kar precej. Moj brat je bil toliko, pa je zdaj visok 193. Nečaki so se pa rodili ok.47-49, se ne spomim prav dobro. Meni je G rekla, da je zadovoljna z nosečnostjo, torej ni nobenega "zaostajanja", čeprav je manjša za en teden po unih merivah. Saj nismo vsi enaki, tut otročki v trebuhu ne morejo bit. Aja, meni je zapekla tudi rezultate meritev, kjer pa povsod piše +/- od 11 do 15 dni. Torej, vse kar je v tem okviru je ok. Pušenjak velikokrat pravi, kaj eni G kar neki govorijo ... Se še vedno veliko rediš? Mogoče ti je zaradi tega omenila test z glukozo. Pija, pa si ti ziher, da imaš samo 1tb/dan estrofema? Sicer take terapije ne poznam, pri zamrznjenčkih smo vse jemale po tri - na 8 ur. Jemala jih boš pa do 12. tedna, zato toliko škatlic Zarja, pa si spet drogerašica naj bo samo stranski učinek. Shuka, te je G včeraj čist zdelal? Ti kar počivaj. Jaz tudi vidim, čim sem bolj aktivna, je že frka. Sinoči tut nisem mogla zaspat, ko pa mi je ratal, sem bla spet kot polh zadnje dni mi tut lulat ponoči ni več treba. Si bom pa najbrž šla uno blazino za spanje kupit. Gigi, ne me z alkoholom hecat včasih prav pomislim na kak kozarček, pa si rečem, da bom že zdržala. Sej tu pa tam bi si najbrž lahko kaj privoščila, a bo prilik ziher še dovolj. Najbrž bi mi še najbolj kak šampanjček pasal, ker tkoooo pašejo mehurčki Trepetalke drage, jaz močno navijam!!!! Naj se ta super september tko lepo nadaljuje! Uživajte danes, je tko lep dan! Če bi blo ene par stopinj več, bi blo še bolje
|
|
|