Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 0:47:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy pa dans je zadnji dan pred volilnim molkom? Ti naša politična prognozerka pa greš pit????? Draga moja zarja, če sta politika in pir hkrati v igri, pol tu sploh ni dileme, kdo zmaga. Najbolj hladen - to je to. Sicer pa moje teorije še noben ni pobasal, samo to priznavajo, da je JJ v plus. Očitno mormo še kak mesec počakat, da jim potegne - jaz sem itak pred časom. Zdaj moram pa spat, ker ful težko tipkam, ker sem okajena. Zato se pa sama sebi režim.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 0:49:41
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Čer babike!!! No pa smo zadnje iz današnjega žura doma !!1 Bilo je kratko in sladko! Nokes, Pija in Lučka lepo vas je bilo spoznati! Fajn babnice! Škoda da vas ni bilo več! Pikovitka, o smola pa taka! No pa naslednjič! Daj pošlji mi geslo da vidim slikice. Sem mislila da jih bom danes videla, pa žal..... WP ja jutri sem doma cel dan, tako da ti samo pokliči za ziher in se oglasi!!!! Lahko noč!!! Spet si vozila ko zmešana!!!!!!!!! Še sreča, da WP ni na šihtu.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 0:51:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Dobro jutro.... Kavica za vse
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 0:52:54
|
|
|
|
DaisyE
|
E, pa sem prva s kofetom.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 6:48:56
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja kje pa ste? Kava bo mrzla. Mene pa dons tolk grlo boli, da bom verjetno kar na čaju.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 6:50:16
|
|
|
|
DaisyE
|
Če ma človek celo stran zase, bi se moral kar malo zamislit... Grem na družino.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:30:46
|
|
|
|
blanč
|
ja pa nisi sama jaz že 2 kavo pijem.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:32:59
|
|
|
|
DaisyE
|
Če si pa kar tiho. Daj še meni malo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:34:07
|
|
|
|
tassi1
|
jutro,je fuuullll mrzlo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:35:04
|
|
|
|
tassi1
|
a bosta vročo čokolado? njammiiii
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:40:34
|
|
|
|
DaisyE
|
samo, da je vroče, pa bo vse ok. Razmišljam, da bi bil danes pravi dan za kako govejo župco.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:41:28
|
|
|
|
blanč
|
Neeeeeeee čokolade pivaaaaaaaaaaa jaz suprkravetina pa čaja z šnopsom za glasilke, da rata pojoča krava.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:42:40
|
|
|
|
blanč
|
Ma kaka župca. Jaz zdele v službi ravno zajtrkujem, pol imamo pa dirko za pokal naše službe in pečenega pujseka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:44:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Neeeeeeee čokolade pivaaaaaaaaaaa jaz suprkravetina pa čaja z šnopsom za glasilke, da rata pojoča krava. Sem pa mislila, da bi vsaj do ene 12h počakala z alkoholom. A ti pa kar na dirko za pujsa? Pol lahko pa ti zrihtaš srečanje, bomo mele kaj za jest.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 20.9.2008 7:46:09 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:47:07
|
|
|
|
DaisyE
|
Kako pa dirkate? Kdo v čimkrajšem času spije čim več pira?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:47:45
|
|
|
|
blanč
|
tam kjer sem jaz ni nikoli žeje in ne lakote , drugič jaz organiziram srečanje
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:49:22
|
|
|
|
blanč
|
Ja moj najljubši šport. Vsakoletna dirka z gokardi za pokal n****(naša služba v okviru podjetja.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:49:48
|
|
|
|
zarja1
|
Pa saj ne morem verjet.....nikol mi ne rata prit prva.... Dasiy hvala za kofi sam ta je že prehladen zame. Si bom pa tud jaz kak lekadolček C raje skuhala, ker še kr neki smrkam in kašljam . Lučka a boš dans kaj pekla? Jaz bi tud pa nimam neke ideje...... Blanči ti si tud tko zgodnja.....mene je zbudila ura za estrofem, drugač bi bla še v komi en cajt z mojim. Ko pa se zbudim ni več nobene šanse drugega spanca. Se sam premetavam, pol me pa itak moj že ven brca. pol pa ćez 10 minut to tak zgleda Shuki kaj boš dans delala? Mismis še vedno desni bok in kavčanje z razvajanjem? Lari, Ajsi, Abra, Nokes, Grethy, Želvica,...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:50:20
|
|
|
|
DaisyE
|
Ne, ne, saj včeraj tud ni blo lakote in žeje. Ampak celga pujsa pa nismo mele. Kaj pa maš v planu in kdaj, da vem planirat, pa da si prevoz zrihtam.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:52:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE samo, da je vroče, pa bo vse ok. Razmišljam, da bi bil danes pravi dan za kako govejo župco. jaaaaaaaaaaaaaaaaa goveja župca.......idealno, sam rezance si moram še naredit, pa mi ravno ni no.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:53:10
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja zarja hladna je, pa tud zgleda ne najboljše. Ampak tako zgodaj zjutraj nisem bla glih izbirčna.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:53:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ja moj najljubši šport. Vsakoletna dirka z gokardi za pokal n****(naša služba v okviru podjetja. full dobro...... , bla sam enkrat v življenju pri Grazu...zakon!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:54:36
|
|
|
|
zarja1
|
Daisy sicer pa pravjo, da si ob pitju mrzle kave še lepši.... ..bomo pa mal kičaste dans
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:58:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 jaaaaaaaaaaaaaaaaa goveja župca.......idealno, sam rezance si moram še naredit, pa mi ravno ni no. A si jih kar sproti delaš, al kako? A maš mašin?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 7:59:34
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ja moj najljubši šport. Vsakoletna dirka z gokardi za pokal n****(naša služba v okviru podjetja. Kaj pa če ven padeš? Iz gokarda, mislim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?