|
RE: IVF/ICSI september, oktober 19.9.2008 12:33:42
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šuki dej ti men mal razloži ta klistir. A je to kakšna priročna zadeva (cevka s kakšnim nastavkom) + kakšen potralak al kaj?? Ne sprašujem zase (zaenkrat). A si ti kaj boljša danes? Trebuh ne otrdeva? Pripomoček zgleda približno takole Daš notri toplo vodo, tople kamilice, očitno baje je razredčena topla kava zakon, jaz sem dala 3 dcl, obesiš nekam kjer bo padec vode dober, nastaviš manjši nastavek na šlaufek, si ga daš v khmm danko, odpreš pipco in počakaš, da se voda v rito steče. Čutiš rahle mehurčke, boli pa čisto nič. Ko se steče, odmakneš, ven ne bo usekalo ker ti sfinkterji verjetno dobro delajo oz. unmu za katerega sprašuješ , ko začutiš da ne moreš več zadržat, se vsedeš na školjko in gre s tebe in voda in kar je treba. Pa ponavljam NIČ ne boli. Jaz sem bolje, ugotovila sem, da ne smem dolgo sedeti, ker če sedim, se ne morem zravnati ko vstanem. Upam, da bo bolje, trebuh pa skoz po malem otrdeva sploh zvečer, sam tolk k je pa včeraj je blo pa kr hudo. Upam, da bo zdej to v zmernih količinah. Abra - ne nisem v fazi lakote, ker zmer pomalem kej prigriznem, sam zdej k sem se spraznila sem lačna ratala.
|