nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ No Nana prav tako je pri meni.Mi je kolegica hotela posodit voziček,ker ga je njen prerasel in bi ga z veseljem vzela(sem pač oseba ki rada sprejema in daje brez komentarjev)potem pa smo si dali namontirat klimo in je prišlo ven sej imajo denar kaj jim bom jaz posojala....... se mi bruha.Ona je očitno mislila da bomo brez njenega vozička pocrkali,pa je moj dragi kupil voziček za našega sončka po najini izbiri.Ta oseba še kako rada prebira moje poste zato naj tole kar vidi.Da pa ne govorim ,ko sem bila tretjič noseča...kakega govora je bilo,da si to lahko privoščijo samo ljudje ki so finančno neodvisni ne pa mi ki smo zapufani(kredit za hišo)Ma ko tole pišem se kar tresem zato bom raje nehala.Najini otroci imajo vse!!!!!!!!!Nimajo 30 barbik in 60 avtomobilčkov ampak kvalitetne igrače katerih ni veliko in zato tudi z lahkoto pospravijo sobico ,največ kar pa jim dajeva pa je veliko,veliko ljubezni in pogovorov.Materialne stvari z leti izgubijo svojo vrednost,tisto drugo pa v otroku dozoreva .Joj sem zafilozofirala triš,super si tole napisala,tako se dela in govori!!!Pa naj potem tista "prijateljica"le prebere,da vse veš in kaj si misliš!! V kik-u sem jaz kupila ko se je pri nas odprl dve majici z dolgimi rokavi in dvojne letne hlače,pa se majčke niso nič raztegnile,ko sem jih oblačila.Če bi to vedela bi kupila nekoliko večje,imel je obe samo 1x gor,hlače pa so mu bile res tesne,pa čeprav je bila št.malo večja.Tako da ne vem no.Bom pa šla po kake žabe-štrample za Klemna,s tem ne bo verjetno nič narobe.Zgleda da imajo bolj majhne modele. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: nana35 O Klemnovih stvareh,ki sem mu jih kupila(in teh je res veliko) sem pa tako razmišljala. Nikomur jih ne bom posojala,niti dajala,pa tudi doma ne bodo ležale.Sem se resno zadnjič odločila (ker sem jih nekaj posodila prijateljici,ki pa se mi zdi da ji je čisto ravno,če sem jih ali ne)da jih bom podarila nekomu,ki jih res potrebuje. Napisala bom oglas in vse skupaj podarila in upam,da jih dobi kak fantek,ki res rabi oblačila. Tako,da bo vsaj nekdo hvaležen in vesel,da ima lepa oblačilca.Mislim,da je tako tudi najbolj pošteno. Nana prodaj in za ta denar kupi Klemenu novo kolekcijo oblačil.Vsak ti bo hvaležen če boš prodala tako lepe stvari.Da imam jaz mlajšega fantka bi jih takoj kupila Jaz prodam vse,kar pa je slabše ohranjeno pa podarim(vprašaj Dašobino kako sem jo naučila ) Kje pa tole prodaš in kakšno ceno postaviš??Tule na RR ali na Bolhi?? Upam,da zdaj s tem citiranjem nisem kaj zj...ker sem mutila sem in tja... No,mi imamo hojico,Klemen je v njej tu in tam pa bomo videli. Mi je pa v veliko pomoč ko imam delo,ker se Klemen vsega zelo hitro naveliča,sedenja na tleh in igrač,stajice in tudi hojice.V stolčku pa itak noče biti. Me zanima koliko od vas sploh ima ali ima namen imeti hojico?? sani,moje prijateljice so že stare mame in nič ni novih dojenčkov, za druge se ne splača šparat,ker bog vr kdaj bodo dojenčki prišli,zato bi rada dala stvari ali še bolje prodala,kot pravi triš in tudi ti.Bo Klemen imel kaj od tega. IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Evo moj se je zbudil se obril in zdej si pripravlja nenormalno obilen zajtrk. Jaz pa na kosmičih. Pa se na koncu vseeno splača,verjemi!!Se tudi to navadiš,ko tvoj doma obilno je,ker je suhec,kakor je moj,potem pa te vsa ta hrana ob polnoči sploh ne gane več.Kak teden ali dva trpiš ob pogledu na dobrote,potem pa si privoščiš samo en košček tega,pa se tudi ne zrebiš,da veš.To pa da vas niso povabili,pa ni lepo,ampak nič zato,jaz se ravno ne bi sekirala. mala pikica,kaj se je zgodilo??Upam,da si že boljše volje,saj ni treba govorit... vaney,vsaka ti čast ,jaz ne bi bila vzgojiteljica,ker to pa res moraš ljubiti druge otroke.Jaz nisem tak tip,imam jih rada a da bi jih pazila in vzgajala,pa mirila,tolažila...kje pa imam živčke za to.Klemen mi pobere vso energijo in zanj se res razdajam,kaj več pa odkrito rečeno,nisem sposobna. Zaradi kvazi prijateljica pa ne izgubljaj besed in se ne sekiraj,kar je bilo je bilo.Ona je pozabila tebe,ti pa daj njo. Vse za 2.zobek.Mi smo še vedno pri treh in nič ne kaže da prihaja še en spodaj.Klemen je kot mali pijanček,spodaj samo z enim zobom. Sem pa tudi jaz dobila veliko stvari od znanke,sploh ne od prijateljice od rojstva in še naprej,ki mi je rekla enako,če hočeš jih imej,če ne pa daj vstran ali vrži v koš.Pa še videle se nisva,mi je poslala preko njene mame,ki je soseda mojemu očetu.In sploh nisva nevem kaki prijateljici,samo odločila se je da ne bo imela več otrok kot dva in vse lepe stvari dala meni.Hvala lepa Simona. Jaz si ne morem kaj da nekupim kaj Klemnu,čeprav ne rabi,ampak ker ne rabim šparat,pač zapravim zanj. Moram it,se je Klemen zbudil in gremo na r.dan.