|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
6.9.2008 8:31:04   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

nana, user posted image hvala za tvoje besede. Bova prišla z Aljažem enkrat, ni problema, ker je priden v avtu. Aja, jaz sem od mojega G. tri leta starejša, samo se baje ne opazi. Drugače so mi pa spisi v šoli vedno ležali, se pozna, neuser posted image .

Upam,da res prideta.Ne,se leta pri vaju ne opazijo,zdaj pa ne vem ali ji ti dobro skrivaš ali pas on takole izgledauser posted image ,saj se hecam,da ne boš resno vzela.Oba zgledata mlada in super.
Kar pa se spisov tiče...se pozna,da so ti ležali,meni tudi.Če so ble drugje slabše ocene,so pri spisih sijale same petke in štirke.Pa dooolgi so bili.user posted image

O Klemnovih stvareh,ki sem mu jih kupila(in teh je res veliko) sem pa tako razmišljala.
Nikomur jih ne bom posojala,niti dajala,pa tudi doma ne bodo ležale.Sem se resno zadnjič odločila (ker sem jih nekaj posodila prijateljici,ki pa se mi zdi da ji je čisto ravno,če sem jih ali ne)da jih bom podarila nekomu,ki jih res potrebuje. Napisala bom oglas in vse skupaj podarila in upam,da jih dobi kak fantek,ki res rabi oblačila.
Tako,da bo vsaj nekdo hvaležen in vesel,da ima lepa oblačilca.Mislim,da je tako tudi najbolj pošteno.

lutiropan,lepe slike in avatar,pa upam,da ne zbolite!!

Naše noči so več ali manj prebujajoče in sitne...sploh mi ni več o tem za pisat,bom pa napisala,ko bo kaj bolje,ko bomo začeli tudi ponoči normalno živeti.

Mislila sem,da se bom zdaj naspala,ker je mojuser posted image šel s Klemnom ven,pa že ko ga je oblačil,se je tako drl,da sem kar vstala.Ko ga pa vzame v naročje in gresta se pa Klemen smeji.Ne vem...

intruder,te popolnoma razumem glede nespanja in Vida,pa to,da otroku nič ne manjka...Saj si videla mojega smejkota,nič mu ne manjka,ponoči pa take izvaja,da mi je slabo.Mislim,da bi kaka druga že pop...,ker meni še samo malo manjka.user posted image

Aljaž,vse najboljše !!!

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
6.9.2008 9:34:24   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz sem svoj nick izbrala zato, ker so koale ljubke in mehke(vsaj pomoje), pa še z razmnoževanjem imajo težave, jaz sem pa svojega sončka tudi dooooooolgo čakala.

Tole pa je izvirnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
6.9.2008 9:59:33   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Triš,vidim,da imaš tudi ti dobre prijateljice,ki ti potem oponašajo,kaj so ti vse dale,no,še huje,govorijo okoli,kaj so ti dale,ker tebi itak ne upajo,saj vejo,da ni res.Jaz sem res vesela,če kaj dobim sploh če je lepo in ohranjeno in sem zelo hvaležna,ampak ne gre zato,da ne bi mogla kupit,ampak zakaj pa bi?? Kljub temu ima Klemen vse in še preveč.Požvižgam se na take opravljivke,če ji je žal stvari,mi jih sploh naj ne tišči,da mi potem ne bo oponašala,pa okoli govoričila.

No Nana prav tako je pri meni.Mi je kolegica hotela posodit voziček,ker ga je njen prerasel in bi ga z veseljem vzela(sem pač oseba ki rada sprejema in daje brez komentarjev)potem pa smo si dali namontirat klimo in je prišlo ven sej imajo denar kaj jim bom jaz posojala.......user posted image user posted image user posted image user posted image se mi bruha.Ona je očitno mislila da bomo brez njenega vozička pocrkali,pa je moj dragi kupil voziček za našega sončka po najini izbiri.Ta oseba še kako rada prebira moje poste zato naj tole kar vidi.Da pa ne govorim ,ko sem bila tretjič noseča...kakega govora je bilo,da si to lahko privoščijo samo ljudje ki so finančno neodvisni ne pa mi ki smo zapufani(kredit za hišo)Ma ko tole pišem se kar tresem zato bom raje nehala.Najini otroci imajo vse!!!!!!!!!Nimajo 30 barbik in 60 avtomobilčkov ampak kvalitetne igrače katerih ni veliko in zato tudi z lahkoto pospravijo sobicouser posted image ,največ kar pa jim dajeva pa je veliko,veliko ljubezni in pogovorov.Materialne stvari z leti izgubijo svojo vrednost,tisto drugo pa v otroku dozorevauser posted image .Joj sem zafilozofiralauser posted image user posted image user posted image

Suzana in sani lepa slikicauser posted image user posted image user posted image

HOFER jaz v njem kupujem veliko za otroke za oblečt.Res so stvari kvalitetne
KIK pa sem zelo skeptična so stvari ki so dobre  zato pa moraš fajn pregledat v NM pa je tako vroče v trgovini,da za nas ne pride v poštev(sama pa itak ne hodim nikamoruser posted image )

Lutiropan lepe slikiceuser posted image

Intruder kako lepe slikice Vida in Klemena.Klemen je užival na obiskuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Kar se hojice tiče, ti jo pa jaz odsvetujem, ker naj bi se otrok narobe naučil hodit in sicer se odrivajo v stran in hodijo po prstih, pa še nevarno  je , da se kam zaleti, ker so v stajici hitri, ustaviti se pa ne morejo (npr. pod mizo).

Lunca tole so bile stare stajice.Mi imamo novo ki ne gre hitro ampak se mora kar truditi v stran pa ne gre,ker so zadnja koleščka fiksna.Moje mnenje

O Klemnovih stvareh,ki sem mu jih kupila(in teh je res veliko) sem pa tako razmišljala.
Nikomur jih ne bom posojala,niti dajala,pa tudi doma ne bodo ležale.Sem se resno zadnjič odločila (ker sem jih nekaj posodila prijateljici,ki pa se mi zdi da ji je čisto ravno,če sem jih ali ne)da jih bom podarila nekomu,ki jih res potrebuje. Napisala bom oglas in vse skupaj podarila in upam,da jih dobi kak fantek,ki res rabi oblačila.
Tako,da bo vsaj nekdo hvaležen in vesel,da ima lepa oblačilca.Mislim,da je tako tudi najbolj pošteno.

Nana prodaj in za ta denar kupi Klemenu novo kolekcijo oblačil.Vsak ti bo hvaležen če boš prodala tako lepe stvari.Da imam jaz mlajšega fantka bi jih takoj kupilauser posted image Jaz prodam vse,kar pa je slabše ohranjeno pa podarim(vprašaj Dašobino kako sem jo naučilauser posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 6.9.2008 10:02:37 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
6.9.2008 10:05:38   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Super noč je za nami. Enkrat sem ji samo dala malo vode za popit in je spala. Sicer smo imeli borbe za it spat ampak je zaspala in spala...user posted image

Suzana- je to Mojaca Deberšak al kako se že piše. Ja sem imela v študentu kar nekaj velenčank ampak žal z nobeno nimam kontakta. Pa bi bilo prav super kakšno rečt in jih mogoče tudi kdaj videt. Vem pa da se je Mojca poročila in ima punčko. To mi je pa povedala ena moja kolegica, ki je tudi bila v tistem študentu in zdej živi v Ljubljani. (Sabina- ona jo siguno pozna).  Skratka kako je svet mali, a ne? Pozdravi jo...
Ti pa jaz nebi priporočala hojice, ker prvič tvoja Aljaž še ne sedi sam in kot je že lunca rekla ima en kup stvari zaradi katerih pač ni fajn... Odločitev je pa seveda tvoja.
Slika je pa res lepa.Super smo vsi...

Aljažu pa vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Intruder- nič nismo poparčkani. Pol si vidla tisto sliko kjer ima Manja kar dva...user posted image Ja bo res hec če bo iz te skupine nastal kakšen par....user posted image

alfabeta- super, da si toliko nakupila. Pa, da si kupila tudi zase. Jaz pod nujno rabim spodnji del črne trenirke pa nimam pojma kam naj grem gledat. Čakam, da kolega odpre trgovino z športnimi stvarmi v Lj in da kaj popusta...user posted image

ursalara- upam, da se dragemu noga čimprej poštima.

ursulina- glede te vode je pa tako, da nikoli ne veš kje boš kaj staknil. Jaz imam pa kolegice, ki je ena dobila izpuščaje od Tivolija druga pa od Kodeljevga. Ena pa prakticira že skoz samo bazene od Ilirije do ne vem kje še vse pa ni dobila nič. Tako, da mi bomo pač reskirali. Je pa user posted image če si ti alergična, ker pol ne moreš hodit z malim.  A je tvoja noga zdej že boljše? Te žužke znajo bit res nadležne zato pa imam jaz rada zimo.

mml- pa sva le izpeljali to misijo nemogoče. Jaz sem se res že prav bedno počutila, ker kar ni in ni bilo časa. Tako da definitivno bo treba ponovit to kofetkanje dokler bo še sonce in lepo vreme, ker potem bo bolj težko. Je pa potem padlo ravno nekaj kaplic dežja tako, da sva imeli še srečo.

nana- super si se to odločila. Ti bi pa jaz predlagala, da se osebno pazanimaš pri Karitasu ali Rdečemu križu kdo potrebuje stvari za otročka in da jih res daš nekomu v roke, ki bo tega res potreboval in bo vesel. Sicer imaš pa tako lepe stvari in čisto nove, da lahko tudi kaj prodaš in daš Klemnu na TR pa bo...  Naše stvari bodo šle naprej. Je ful kolegic nosečih ampak mislim, da bodo imele vse fante.user posted image

kolegice- jaz sem jih imela ful. Pa so bile tako nevoščljive, da je zdej samo še ena iz koroške. In enih par v Ljubljani. Druge sem dala pa med odpisane in se ne vidimo niti ne slišimo. Me niti ne zanima kaj počnejo in se z njimi več ne obremenjujem. Nimam časa se s takimi stvarmi ubadat...

Evo moj se je zbudil se obril in zdej si pripravlja nenormalno obilen zajtrk. Jaz pa na kosmičih.user posted image  

Danes praznuje pa moja nečakinja prvi rojstni dan!  Ironija je pa v tem, da nismo povabljeni... Pa nič zato...  Gremo se  zdej vseeno potepat in mogoče kam na torto...user posted image
Eva še enkrat vse najlepše!
user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
6.9.2008 10:14:17   
lutiropan
mala pikica hvala

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
6.9.2008 10:36:17   
TRIŠ
Lutiropan te nisem spoznala ko imaš pa tako lep avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
6.9.2008 11:24:06   
mala pikica
lutiropan user posted image

Meni pa danes jeza pri ušesih ven piha. En kup malenkosti, potem pa je tak rezultat. Je boljše, če me kar vsi pustijo na miru.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
6.9.2008 12:10:23   
vaney
evo vikenda in mene

ti dnevi se tako hitro obračajo, dopoldne mi služba pobere ogroooomno energije (če samo povem, da nisem imela še minute pavze v službi, čeprav mi je pripada vsak dan pol ure...pa pravijo, naj si jo vzamem, le kako, če pa je v skupini 12 še skoraj dojenčkov (2 še prideta), ki ne znajo ne jest vsi, ne hodit, ne govorit, zraven pa še blazno pogrešajo mamice in atije in sem samo probala odpret vrata, so se me že oklepali okrog nog in jokali...pomočnice pa tudi ne morem pustit same s tolkimi, pa še tretje pomoči nimamo....tako da bo pavza pač še malo počakala, bo že, mogoče nam občina v ponedeljek celo odobri tretjo pomoč pri dojenčkih, upamuser posted image

mi imamo pa 2. zobekuser posted image

obleke; zdaj sem res dobila toliko hlač, bodijev, jopic s kapuco, nogavic, copatk od ene kolegice, ki mi jih da s komentarjem: "če ti paše obdrži, če ne pa zažgi" (pa je vse še zelo lepo), da skoraj ne kupujem ničesar, v 3 mesecih recimo 2 pižame, 3 bodije, 3 pare nogavičk z bremzicami in copatke, ki so mi bili res lepi, drugače pa nič, ker nimam več kam dat, ima celo omaro polno. Za pozimi dobi eno bundico in en flis, pa kako kapico, drugega pa ne, ker je brezveze kupovat, pa še šparat moramo, nas čaka vrtec januarja čez 200€ (uvajal ga bo Grega, meni se že pri drugih srce trga, kaj šele pri svojem), tako da smo zapravljanje omejili ni minimum.

kvazi prijateljice: imam eno tako, ja, in še vedno me stisne, ker sva bili 10 let nerazdružljivi, celo razmišljala sem, da bi mi bila poročna priča, pa je HB nisem izbrala, ker ni imela časa prit ne na dekliščino, ne na poroko, en teden po poroki mi je napisala sms, kako je bilo, sem jo povabila, da pride na obisk, pa si pogleda slikce, pa me je "zabila", da če bi se rada hvalilauser posted image , med nosečnostjo sem ji večkrat pisala, pa ni nikoli odgovorila, ob rojstvu Anžeta sem ji poslala sms, mi tudi ni čestitala in Anžeta tudi še ni videla, niti ne vpraša, kako je (večkrat sreča mojo mami). Sicer sem jo izklopila iz svojega življenja, ampak včasih me pa res še malo stisne, ker ne vem, zakaj se tako obnaša....jah, kaj čemo.

zdaj grem pa še malo stanovanje pospravit in stroje izmetat in na novo nametat...saj veste, kako to gre

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
6.9.2008 12:15:12   
lutiropan
Imam eno vprašanje, pa ga bom kar tu najprej postavila. Mogoče katera ve. Kako je z sedenjem spredaj v avtu? Včasih je bilo 10 let starost ali kako ,danes pa nekaj po centimetrih otroka, ali kako. A katera ve? Ali pa kam naj to pogledam? Jaz vozim namreč multiplo in so sedeži trije spredaj ,trije zadaj in me zato zanima, ker imam različne informacije.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
6.9.2008 13:16:22   
mala pikica
lutiropan kolikor jaz vem, je sedenje spredaj omejeno z 12.leti, že od nekdaj. Če pa so v zadnjem času kaj spremenili, pa ne bi vedela.

vaney jaz te čisto razumem. Jaz tudi vse pospravljam čez vikend, pa še to mi kaj dosti danes ni uspelo, ker sva sama z Gašperjem in ne vzdrži kaj veliko v stajici ali pa v stolčku. Se mi sploh ne sanja, kdaj naj vse pospravim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
6.9.2008 13:23:10   
Golobček
Najprej en lep pozdravček še od nas.

V vrtcu je zjutraj ko jih priprljrm malo hudo potem pa se umirita, pa saj jima druga sploh ne preostane, kaj pa če bi hodla v službo pa bi bila primorana bit tam do treh popoldan.

Z Nino sva bili včeraj v bolnici so nama ojačali gips, če pa si se še bolj razmehčal, bi nama ga pa zamenjali, ampak jez upam da bova še zdržali te tri tedne, da ne bova rabli bit spet pod narkozo. 

A mi lahko katera svetuje, kaj naj naredim z Nino, noče jest mleka po flaški, na žličko pa ni problema bo pojedla vse karkoli ji dam.

Pri sedmih mesecih je imela Nina 8200 g, koliko je velka pa ne vem ,ker je niso z merli- Mala pikica daj prosim na seznam.

No tole pa pošilja Nina Aljažu  za mini rostni dan- ALjaž vse najboljše.

user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 4511
6.9.2008 13:28:37   
mala pikica
golobček saj ne vem, če sem te prav razumela... praviš, da noče mleka na flaško. Zakaj pa ji ga ne bi dala na žličko, pa ga še mogoče s kakšnim linotom malo zgostiš? Gašper tudi ni hotel več flaške, pa smo pač šli na žličko. Zelo luškano slikico je dobil Aljaž za rojstni dan user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
6.9.2008 13:29:55   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
obleke; zdaj sem res dobila toliko hlač, bodijev, jopic s kapuco, nogavic, copatk od ene kolegice, ki mi jih da s komentarjem: "če ti paše obdrži, če ne pa zažgi" (pa je vse še zelo lepo), da skoraj ne kupujem ničesar, v 3 mesecih recimo 2 pižame, 3 bodije, 3 pare nogavičk z bremzicami in copatke, ki so mi bili res lepi, drugače pa nič, ker nimam več kam dat, ima celo omaro polno. Za pozimi dobi eno bundico in en flis, pa kako kapico, drugega pa ne, ker je brezveze kupovat, pa še šparat moramo, nas čaka vrtec januarja čez 200€ (uvajal ga bo Grega, meni se že pri drugih srce trga, kaj šele pri svojem), tako da smo zapravljanje omejili ni minimum.

Takih je pa malouser posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz sem vse podarila pri Lani in Maticu razen stajico in hojico sem podarila šele sedaj,ker je Žan dobil novo,stolček PP pa sem prodala za 25 eur ker sem želela novegauser posted image .Prodala pa sem igralni center za 30 eur,kateri ni bil več aktualen in nam je bil napoti..
Tale številka za vrtec pa je visoka.Sem ravno brala da je Vinica med dražjimi vrtciuser posted image .Te pa kar pogrešam sedaj ko si v službici in nisi več tako aktivna na RR.Mislim da se bom jaz javljala samo ob nedeljahuser posted image user posted image user posted image

Mala pikica jutri je nov danuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 6.9.2008 13:42:51 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
6.9.2008 13:31:48   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
A mi lahko katera svetuje, kaj naj naredim z Nino, noče jest mleka po flaški, na žličko pa ni problema bo pojedla vse karkoli ji dam.

Pri nas flaško ignorira,tako da je večji del na žličkiuser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
6.9.2008 13:40:59   
SuzanaKK
Dober dan!

Bom zdejle kratka, ker je vikend in ob sobotah celo malo pospravljamuser posted image .

sani ni več Deberškova, ampak je gospa Grabner, mamica dveh hčerkic, starejša bo oktobra stara 3 leta, mlajša je naša nevestauser posted image . Saj te bo sama kaj kontaktirala, jaz sem te za začetek samo pozdravilauser posted image .

mala pikica kaj si ti danes slabe volje? Kdo te je razjezil? No en velik user posted image zate.

Aljaž se vam zahvaljuje za čestitke, še posebej Nini, ki mu je poslala tako lepo slikico. Mamica pa sprašuje, če se bomo kaj videli?

NEJA vse naj naj za mini rojstni dan ti želiva z Aljažemuser posted image user posted image user posted image .

Nič, zdaj pa na pospravljanje, se oglasim zvečer.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
6.9.2008 13:54:46   
vaney
triš, Anže bo hodil v vrtec v Črnomelj, ker jaz tam delam, da se bova skupaj vozila. Tako da ne poznam cen za Vinico, je pa tudi Črnomelj precej draguser posted image

golobček, user posted image  za vaju z Nino

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
6.9.2008 14:05:06   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

No Nana prav tako je pri meni.Mi je kolegica hotela posodit voziček,ker ga je njen prerasel in bi ga z veseljem vzela(sem pač oseba ki rada sprejema in daje brez komentarjev)potem pa smo si dali namontirat klimo in je prišlo ven sej imajo denar kaj jim bom jaz posojala.......user posted image user posted image user posted image user posted image se mi bruha.Ona je očitno mislila da bomo brez njenega vozička pocrkali,pa je moj dragi kupil voziček za našega sončka po najini izbiri.Ta oseba še kako rada prebira moje poste zato naj tole kar vidi.Da pa ne govorim ,ko sem bila tretjič noseča...kakega govora je bilo,da si to lahko privoščijo samo ljudje ki so finančno neodvisni ne pa mi ki smo zapufani(kredit za hišo)Ma ko tole pišem se kar tresem zato bom raje nehala.Najini otroci imajo vse!!!!!!!!!Nimajo 30 barbik in 60 avtomobilčkov ampak kvalitetne igrače katerih ni veliko in zato tudi z lahkoto pospravijo sobicouser posted image ,največ kar pa jim dajeva pa je veliko,veliko ljubezni in pogovorov.Materialne stvari z leti izgubijo svojo vrednost,tisto drugo pa v otroku dozorevauser posted image .Joj sem zafilozofiralauser posted image user posted image user posted image

triš,super si tole napisala,tako se dela in govori!!!Pa naj potem tista "prijateljica"le prebere,da vse veš in kaj si misliš!!

V kik-u sem jaz kupila ko se je pri nas odprl dve majici z dolgimi rokavi in dvojne letne hlače,pa se majčke niso nič raztegnile,ko sem jih oblačila.Če bi to vedela bi kupila nekoliko večje,imel je obe samo 1x gor,hlače pa so mu bile res tesne,pa čeprav je bila št.malo večja.Tako da ne vem no.Bom pa šla po kake žabe-štrample za Klemna,s tem ne bo verjetno nič narobe.Zgleda da imajo bolj majhne modele.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana prodaj in za ta denar kupi Klemenu novo kolekcijo oblačil.Vsak ti bo hvaležen če boš prodala tako lepe stvari.Da imam jaz mlajšega fantka bi jih takoj kupilauser posted image Jaz prodam vse,kar pa je slabše ohranjeno pa podarim(vprašaj Dašobino kako sem jo naučilauser posted image user posted image user posted image )

Kje pa tole prodaš in kakšno ceno postaviš??Tule na RR ali na Bolhi??

Upam,da zdaj s tem citiranjem nisem kaj zj...ker sem mutila sem in tja...user posted image

No,mi imamo hojico,Klemen je v njej tu in tam pa bomo videli. Mi je pa v veliko pomoč ko imam delo,ker se Klemen vsega zelo hitro naveliča,sedenja na tleh in igrač,stajice in tudi hojice.V stolčku pa itak noče biti.
Me zanima koliko od vas sploh ima ali ima namen imeti hojico??

sani,moje prijateljice so že stare mameuser posted image in nič ni novih dojenčkov, za druge se ne splača šparat,ker bog vr kdaj bodo dojenčki prišli,zato bi rada dala stvari ali še bolje prodala,kot pravi triš in tudi ti.Bo Klemen imel kaj od tega.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Evo moj se je zbudil se obril in zdej si pripravlja nenormalno obilen zajtrk. Jaz pa na kosmičih.user posted image   

Pa se na koncu vseeno splača,verjemi!!Se tudi to navadiš,ko tvoj doma obilno je,ker je suhec,kakor je moj,potem pa te vsa ta hrana ob polnoči sploh ne gane več.Kak teden ali dva trpiš ob pogledu na dobrote,potem pa si privoščiš samo en košček tega,pa se tudi ne zrebiš,da veš.To pa da vas niso povabili,pa ni lepo,ampak nič zato,jaz se ravno ne bi sekirala.

mala pikica,kaj se je zgodilo??Upam,da si že boljše volje,saj ni treba govorit...

vaney,vsaka ti častuser posted image ,jaz ne bi bila vzgojiteljica,ker to pa res moraš ljubiti druge otroke.Jaz nisem tak tip,imam jih rada a da bi jih pazila in vzgajala,pa mirila,tolažila...kje pa imam živčke za to.Klemen mi pobere vso energijo in zanj se res razdajam,kaj več pa odkrito rečeno,nisem sposobna.

Zaradi kvazi prijateljica pa ne izgubljaj besed in se ne sekiraj,kar je bilo je bilo.Ona je pozabila tebe,ti pa daj njo.
Vse user posted image za 2.zobek.Mi smo še vedno pri treh in nič ne kaže da prihaja še en spodaj.Klemen je kot mali pijanček,spodaj samo z enim zobom.user posted image
Sem pa tudi jaz dobila veliko stvari od znanke,sploh ne od prijateljice od rojstva in še naprej,ki mi je rekla enako,če hočeš jih imej,če ne pa daj vstran ali vrži v koš.Pa še videle se nisva,mi je poslala preko njene mame,ki je soseda mojemu očetu.In sploh nisva nevem kaki prijateljici,samo odločila se je da ne bo imela več otrok kot dva in vse lepe stvari dala meni.Hvala lepa Simona.user posted image

Jaz si ne morem kaj da nekupim kaj Klemnu,čeprav ne rabi,ampak ker ne rabim šparat,pač zapravim zanj.

Moram it,se je Klemen zbudil in gremo na r.dan.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
6.9.2008 14:05:43   
nana35
Ježeš na...kaj sem naredila.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
6.9.2008 15:42:22   
TRIŠ
Nana jaz oblekic še nisem prodajala sem pa orbitrek in take podobne stvari ki se jih hitro naveličamuser posted image .Odločila pa sem se da od Žana stvari (hojica,stajica,previjalna,fliper ,voziček....)vse takoj prodam,ker potem izgubi vrednost,če pa bomo imeli še enega pa.......user posted image no ne vem,bomo pa spet kupiliuser posted image .Za Lano dobim pa veliko stvari od prijateljice ampak jaz nočem zastonj, ona noče denarja tako da potem vsakič njeni hčerki stisnem dinarčke za v šparovček in se jaz ne počutim dolžna ona pa si lahko za ta denar kaj kupiuser posted image .Za Matica kupim vse novo,ker je že prevelik,za Žana pa kupujem od dveh mamic in ringaraja in sem zelo zadovoljna.No seveda pa se tudi jaz ne moram upreti kakšni stvari.Za hlače sem dala 5 eur,za zimsko jakno 12 eur ,za majčke 3-5 eur,jopice 5 eur,pižamice 5 eur,bodyi 1-2 eur.Skratka stvari za majhne se zelo hitro prodajajo zato imam jaz dve, ki mi vsakič pošljeta slikice in potem se jaz odločim ,kar mi je lepo.Oblekice pa so skoraj nerabljene,zato v roke aparat poslikaj in prodaj.Saj sem ti povedala da bi jaz imela še enega januarčka kupim od tebe vse v kompletuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
6.9.2008 15:53:32   
klepetka
živ,

samo tolk dam znak , da še dihamuser posted image .Smo včeraj zvečer in pozno v noč žurali kot pravijo tamladi. JE bila urbanova noč, predpriprava na ribniški sejem, ki bo jutri.user posted image
LAno pazila moja mami,  je lepo mirno spala, zbudila se ni niti enkart, kar bi se pri meni v tem času, kar nas ni blo ziher že 7xuser posted image .Sem bila pa   skoz v nizkem štartu, pa je telefon ostal nem.Pridna Lanauser posted image (itak, po mamiciuser posted image )

Marušo smo dobili domov, tako da je ekipa končno  popolnauser posted image

Nisem nič kaj dosti brala ,ekr mi ta vikend pošteno primanjkuje cajtauser posted image .

ALJAŽ IN NEJA VSE NAJ NAJ VAMA ŽELIVA Z LANO
user posted image

ursalara, če pridete jutri pol na sejem , me poklič, ok?!

Ježeš na...kaj sem naredila.

malo si ga pa res biksnila, jauser posted image .Drugače pa kako lepa slikca,  ko ej mali gusar goruser posted image .Pa tud uni dve sta krasni, ko sta z Vidkom pri igri.Klemnu se pa na tisti sliki prav zobek vidiuser posted image

Sem pa prej likala , pa ko sem prišla do majice sončki januarčic, se mi je kar stožilo, ko je pa piknik že mimo.user posted image

Zdaj pa se še zrihtamo in šibamo na lutkovno predstavo Maček Muri.Madona, pri nas pa dogaja v času ribnškega sejmauser posted image .

SE "slišimo"zvečer

lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
6.9.2008 16:38:31   
Sunny Morning
Ajda user posted image za mere. Pa Joško ti ne bo nikamor ušel.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra
V Ljubljano bom pa res enkrat prišla in se vštulila zraven na kofe.

Se bova kar obe prištulile.user posted image

piškamiška medve z Nejo sva se že prijavili in začneva v oktobru.

Katrin RR upam, da si že ok in da te obiski ne bodo preveč izmučili. Menda bodo tudi kaj prinesli, da boš vesela in ne samo obremenjena.

mala pikica a to so vprašanja za diplomo?user posted image  Mi user posted image v dnevni ali pa kopalnici, ampak se itak dogaja ful poredko. Jaz sem čez dan preveč zmozgana, ker sem res za vse sama in user posted image ne razume, da bi se mi na koncu tudi on moral malo več posvetit, ne pa da pri mami visi. In on se čudi, ker tako malokrat. HALOOOOO!!!!

nik nimam pojma kako sem se ga spomnila. Ga pa uporabljam povsod kjer se je treba "vpisat".

baby_08 upam, da operacija le ne bo potrebna in da se user posted image čimprej reši gipsa.

Jaz pa zdaj nisem dobila nobenih cunjic za Nejo. Od začetka sem nekaj dobila, kar je pa že vse prerasla. Je pa tudi res, da v naši družbi nima še nobeden user posted image . So se šele zdaj spravli delat, glih zdaj 18. čakamo enega. Jaz sem nekaj že nakupila, nekaj imamo še kar je dobila za darilo št. 80, bo pa treba it še v nabavo čeprav se user posted image ful nekaj buni.

ursalara si lahko z baby_08 izmenjata izkušnje glede dveh user posted image . Upam, da tudi tvoj user posted image čimprej postane bolj mobilen in samostojen.

Alfabeta jaz sem bila tudi v Kiku pa nisem nič pametnega najdla. user posted image  Zase itak sploh ne gledam. Za Nejo sem šla pogledat, če imajo kakšen sp. del trenirkice, da bi za doma ponucale, pa so imeli 74 ali 80 samo belo. Kavbojke je dobila, ko se je rodila. Brezrokavnik sem ji pa kupila v Idexu. Bom morala krent proti Lj.user posted image

Suzana mi tudi nimamo več kot 8 kg, tako da se nehaj sekirat.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
6.9.2008 16:39:56   
Sunny Morning
ALJAŽ z Nejo ti želiva vse najboljše za mini RD
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
6.9.2008 17:06:24   
mala pikica
Ajajajaj, nana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4523
6.9.2008 17:07:35   
Golobček
Ja punce saj dajem Nini mleko po žlički, pa tudi keksolino in podobne stvari dobi, pa kuham ji mlečni griz in podobno, ampak sedaj ko hodita Jan in Nik v vrtec, bi mi bol pasalo da bi zjutraj spila flaško mleka da imava pol vsaj dve urce mir.
Veste jaz nimam varstva da bi Nino lahko pustla doma, jo moram zjutraj vzet s sabo ko peljem Jana in Nika v vrtec.user posted image user posted image Tak da jaz nisem nikoli sama, je moja princeska vedno z mano.user posted image

Neja tudi tebi vse najboljše za mini rojstni dan.

Ati in Nina pa zdajle spita kot angelčka, Jan in Nik pa seveda spet v pesku- bo zvečer spet v kopalnici za pol šajtrge peska.user posted image user posted image

No grem še kaj nardit, je sedaj še enkrat več pranja in likanja ko hodita v vrtec, samo se pa noče zlikat in opratuser posted image user posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 4524
6.9.2008 17:42:39   
Sunny Morning
LARA tudi tebi vse najboljše za mini RD (oprosti za zamudo)
user posted image

Sem se včeraj spomnila in zvečer, ko se hotla napisat sporočilo mi je user posted image take napel zaradi RR, da sem bila najprej čisto user posted image  potem pa user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?