ursulina
|
POZDRAVLJENE! se javlja kripelj no, saj je že boljše, ampak štacnam okoli s povojem na nogi, še bergla mi manjka malo je še okoli vijolično, mal otečeno, hodim pa kar okej, HB. oblekice: mi nismo od knikogar dobili, edina frendica, ki mi je prinesla od svojega ima dva meseca starejšega fantka, in so nam oblekice premajhne , tako da smo še tam izviseli smo pa za darilo ob rojstvu kar nekaj dobili in kar nekaj ponosili, čeprav je nekaj stvari katastrofalno čudnih barv (npr. ubijalsko zelen plišasti kompet, temno zelene ali rjave majčke in podobno, in je na žalost res edina barva, ki je ne morem prebavit za oblečt, pa ravno zelena.... ko sva z mojim začela, so vse njegove zelene stvari romale v koš ) triš, inštrukcije, ja... kako naj prodam kake stvari? tiste zelene in rjave, namreč? saj jaz bi to za simbolično ceno, sem tudi že razmišljala, če naj nesem v Humana zabojnik, kar ne rabim, kr na tihem šparam za naslednjega ... saj vseeno če bo pupa, lahko ima tudi modro oblečeno.... IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta o prijateljicah pa....jaz HB nimam teh težav, ker sem postala bolj samotarske sorte, pa ne v smislu, da ne maram družbe, ampak nimam časa za raznorazna kofetkanja, pohajkovanja, dnevna in nočna,....tako da sem s samskimi in ne-mamicami kar prekinila, ker jim kar ni pasalo da jaz zvečer nimam ne volje ne časa sedeti po lokalih in jih povabiti na večerjo ob 19 uri in jih potem čakati do 22 ali 23 ure, da se jim sprdne da pridejo. Pa brez obveznosti so . Sicer pa grem mnogo raje na kavo s svakinjo, mami in pa mojimi dragimi "D&B januarčicami" ja, točno tako... super napisano! tudi kar nekaj mojih naprej fura partije in podobno in ne razumejo, kaj se je vendar z mano zgodilo; sem jih enkrat v tretjem mesecu morala dejansko poslat ob sedmih domov s stavkom: se vama bomo zahvalili za obisk, zdaj se gremo pa mi kopat... nismo se mi spravile domov, mali se je jokal, krči, zaspanost, jaz še dojila, onidve pa bi pri meni gledali BB... za pop plazenje in podobno: lenart se na trebuhu dvigne na kolena in stegnjeni rokici, potem naslednja faza ni premik naprej ampak dostikrat dvig na nogico(podplate), včasih celo obe, tako da je rita čisto v luftu... kaj to pomeni? bi že hodil, al kako...? mala pikica, sunny morning