|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
4.9.2008 23:07:17   
sani1
Evo sem prišla še sem pokukat preden grem spat.

Upam, da bo danes ponoči spala in, da se ne bo potrebno zopet hranit ponoči..user posted image , ker to je pa zdej že višek. Je spala že cele noči zdej pa se je zopet vse porušlo...

piškamiška- plavanje midve bova začele hodit 17.9. v Atlantis. Se začnejo novi termini. Smo bolj kot ne vse prešpricale spomladansko plavanje, ker so bili naši otroci še premajhni. Tako,da zdej pa začnemo... Prideta tudi vidva?

mala pikica- jaz če bi imela sina sem mu hotela dati ime Sani oz. bi to lahko bilo tudi ime za punčko. Pa je moj rekel, da sem zmešana. Vidiš nisem samo čudna. Je pa to nastalo na mojem zelniku. Prve dve črki njegovega imena Sa.. in prvi dve črki mojega Ni..  In tako je prišel moj nik Sani. Nekaj sem si mogla zmislit...  Si zadovoljna z razlago? Sicer ko sem bila na UZ in sem videla mojo pupo sem rekla, da je črvek in to si ravno za nik nisem mogla izbrat.user posted image user posted image user posted image user posted image   

nana- ti vračam en velik user posted image
Ja kako nisi ugotovila, da sem čudna?user posted image     Ja je pa fajn če kaj dobiš ali pa če ti kdo samo kaj posodi.  Super, da imamo takšne prijateljice!  user posted image da obstajajo... Ker mi imamo...- eh ne bom razlagala, ker me nekateri preverjajo...

grem raje spat...

mml- se dobiva jutri na kavi?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
4.9.2008 23:09:20   
sani1
nana- sem pozabla. Super fotka in Klemen je pravi cuker...

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
4.9.2008 23:53:37   
katarinas
Vidim, da vse že spite samo še jaz tukaj norimuser posted image  No sem do zdaj klofala nekaj za diplomsko...ampak jaz se spravim pisat ob pol enajstih zvečer in ja ob tej uri sem ponavadi res produktivna...sam da zagledam tipkovnico se mi že spiuser posted image

Mala pikica mi smo tudi že sprobali druge prostore (no smo jih tudi že prej), je pa res malo čuden občutek, če je user posted image  zraven...sploh zdaj, ko se učijo čez posteljice gledatuser posted image user posted image

Jaz sem tudi dobila nekaj cunjic na posodo, veliko sem jih pa kar tako dobila in sem res hvaležna, ker so res lepe stvari...sem jih pa tudi že jaz kar nekaj naprej posodila...jaz pri tem nimam problema, z veseljem posodim, četudi ne dobim nič v zamenouser posted image  Sicer pa tud jaz vem, da obstajajo takozvane "prijateljice"user posted image

Moj nick na forumu je nastal iz nekakšne izpeljanke približka mojega imena...včasih ta nick uporabljam še kje drugje in sicer iz preprostega razloga, da ga potem ne pozabim, ker več ko jih imam, bolj sklerozna ratamuser posted image

Sani1 sam ti moraš bit pa res čudna, komaj čakam da te spoznam...user posted image user posted image user posted image

Larino razpoloženje: ona je vseskozi dobrovoljček, edino kadar je zaspana zna malo potečkat, drugač pa se mi ne zdi, da bi bila en del dneva boljše volje kot drugi del... Se je pa danes zvečer dosti bolj pogovarjala oz. čebljala kot čez dan - najrajši se pogovarja s traki, ki so v vozičkuuser posted image  (vsaj ne bo treba kupovat igrač ha ha).

Hja nč, najboljš da grem spat (se vidi, da ima user posted image  nočno, ker se mi nič ne mudi spat)...jutri zjutraj ob 9-ih dobim že obiske, pridejo ene tete pogledat Laro, bom mogla že zgodaj vstat (no zame je to zgodajuser posted image ), popoldan grem pa verjetno v šoping v Lj...tako, da bo potreben počitek!!

Lahko noč vsem!

P.s.-vse ki imate nove avatarje - super so....sem menda edina,ki ga že dolgo ni zamenjala...delam na temuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
5.9.2008 8:01:29   
TRIŠ
Alfabeta lahko se zmeniva za drug teden,ker če bomo čakali na skupni piknik bo prej pomladuser posted image user posted image user posted image
Mala pikica miuser posted image ko Žan spi se je pa že večkrat zbudil in se nam smejaluser posted image očitno ve kaj se delauser posted image user posted image user posted image .Drugače pa otrok ni ovira saj je hišica velika in kot praviš se sproba še ostale prostoreuser posted image .Ime  nicka pa je nastal kar iz realnega življenja ,ker me moj dragi kliče Triš.No zato me tudi veliko ljudi btakoj spozna na forumuuser posted image .Če bi obstajala možnost bi si ga spremenilauser posted image

Nana
sedaj pa ti bom nekaj povedala čisto potiho Klemen je pravi sladkorčekuser posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
5.9.2008 8:02:34   
TRIŠ
Oujeeeeee sem prva.Kako sem pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image Žan je šel odspat še eno kitico jaz pa že pečem kruhka za moje sončkeuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
5.9.2008 8:28:58   
baby_08
jutro

Lara- vse naj naj za mini RDuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes zelo zgodaj pokonci z razlogom. od včeraj imam dva "dojenčka" za porihtat. Moj user posted image si je včeraj zlomil kazalec na roki pri košarki, tako da je dobil gips. Zdaj pa nič ne more delat. Še oblačit ga moramuser posted image , samo se bo moral naučit funkcionirat z eno roko. Zlom je še kar kompliciran, tako da bo mogoče tudi potrebna operacijauser posted image .

Lana še spančka, res je zelo pridna. Zdaj ko nima več soora je začela spet jesti GHuser posted image user posted image , sem že smislila da bo do 18 leta samo na ziziuser posted image .

Mariborčanke-
Kdaj se pa pri nas začne plavalni tečaj? Midve bi šle, a gre še katera?

Golobček-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za Nino

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
5.9.2008 8:33:43   
baby_08
jupiiiiiiiiiiiiii druga semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . bravo meuser posted image user posted image user posted image
zdaj pa gremuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
5.9.2008 8:39:08   
baby_08
user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
5.9.2008 8:44:10   
Intruder24
Jutro,

naša noč malo bolje user posted image .

Klepetka sej se tolažim, da bo mimo kmaluuser posted image . Če bi si mislila, da bo vedno tak bi ga pa že prodala user posted image user posted image user posted image . Sem vesela, da so izvidi bli OK. user posted image

Vid je za zimo tudi dobil nekaj fajnih hlač, večino pa sem kupila, ker je to taaak fajn počet, ne nana user posted image ?

Moj nick je v bistvu bil nick od mojega v neki igrci in ker se pač takrat ko sva se prijavljala nisva nič spomnila, sva dala kr tega user posted image  je pa to zdaj fajn nick za taščo user posted image user posted image
Midva user posted image user posted image povsod, Vid pa more spat, ker v njegovi prisotnosti pa ne gre user posted image

razpoloženje od Vida je večinoma odvisno od dneva. Je dobrovoljček in se veliko smeji, vendar je zahteven dojenček in morem bit vedno z njim, ker da bi bil 5 min sam je že uspeh. Večkrat se joče tudi, če ga dam iz naročja, ampak to so takšni dnevi, ko ima tašča sindrom. Je pa proti večeru že kar utrujen, ker je razlika med otroci, ki vstajajo ob 6 al pa še prej in tistimi, ki spijo dalj časa. Tako, da mi gremo spat že okrog 19 ure, tuširat pa vse pa malo po 18.

plavanje  jaz sem si zelo želela it olavat z Vidom, vendar mi je zdaj prijateljica zdravnica rekla, da je pametno počakat do 1 leta pa še ne vem...

Jakob in Lara vse najlepše za nazaj user posted image user posted image

Lara vse najlepše za obmesečnico user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
5.9.2008 8:51:29   
nana35
Oj,dobro jutro!

Se samo malo javim,ker Klemen spančka,se je ravno prej prevrnil,ko sva bila pri sosedi na kavi,pa se tako nagiba na tleh naprej in mu je noga napoti.Tako, da ima rdečo ličko,jokal je,pa seveda je bila že zelooo zaspan,ker vedno potegne še kako uro po tistem,ko vstane in je eno uro buden.Pa sem zakomplicirala.Pa saj vseeno,zdaj v glavnem spiuser posted image .

baby,veliko sreče pri rihtanju dveh otročkov,ubogi tvoj user posted image , po moje ful trpi zdaj pa ga boš še ti razvajalauser posted image .Upam,da operacija ne bo potrebna,če pa že,pa naj bo uspešna.
Jaz bom mogoče šla s Klemnom na plavalni tečaj,samo bi se mogla pozanimat,ker pa sem bolj lena kar se takih rihtanj tiče...ali boš malo pokukala,kdaj se začne??Mislim,da imajo na Fontani.Mogoče bo še martinca šla,je nekaj govorila o tem spomladi.

Jaz vedno pravim šport je mord in imam včasih tudi prav,zato se jaz bolj malo s športom ukvarjam,da se mi kaj ne zgodiuser posted image .Ne,resno.Bolj malo športam,ker sem samo lena,nič druga.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
5.9.2008 8:54:14   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Vid je za zimo tudi dobil nekaj fajnih hlač, večino pa sem kupila, ker je to taaak fajn počet, ne nana user posted image ?

To je najboljše opravilo zraven imeti otročkauser posted image ,jaz zelooooo uživam v zapravljanju denarja za mojega fanta.user posted image

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
5.9.2008 9:00:30   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

To je najboljše opravilo zraven imeti otročkauser posted image ,jaz zelooooo uživam v zapravljanju denarja za mojega fanta.user posted image

ja, jaz tudi  user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
5.9.2008 9:10:30   
Alfabeta
Piškamiška, Jaz NE. Sem že enkrat pisala o razlogih.... Mi imamo punčko, ker sem tudi sama podvržena temu, da obvezno v bazenu dobim nožnično vnetje, sem proti bazenom.

Alfabeta,lepe mere za 7.mesecev imateuser posted image .Ne morem verjeti,Klemen je pa že več kot 8.mesecev star,koliko smo nekatere narazen rodile.Če se ne motim si ti rodila predzadnja od nas januarčic,kajne?

Ja, tako kot je meni čudno, ko eni praznujete že 8 in skoraj 9 mesec, mi smo pa šele 7 dobro načeli. Ja, v mesecu je Ajda tazadnja, 31. za nama sta pa še Koala in Alex, ter Baby08

mala pikica, midva ima že več let v uporabi druge prostore, odkar imava otroke. mi ni glih da bi zraven to počela

nana in mala pikica o forumskih imenih pa sploh ne bi izgubljala besed. tvoj je čist ok, moj je pa totalno mimo. Nima nobene veze z mano, ampak sem se pred leti na en forum morala prijavit in ker mi je bilo vseeno kaj je sem se prijavila s tem trapastim nickom, kao saj je samo za sedaj. No in iz tega je ratalo, da sem že 5 let Alfabetauser posted image

Triš za piknik ali kavo?

Ajdino razpoloženje....naša je en tako velik dobrovoljček, skoraj nikoli ne joka, razen ko je ful zaspana je malo sitkana. Sicer se pa zjutraj ko se zbudi, v isti sekundi ko odpre okice že smeje user posted image Kar ne morem verjet, da je tak sonček

Še ena taka. Vedno grem z trgovine z stvarmi za otroke, malokdaj zase. Kak smo mame čudne, a ne?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 5.9.2008 9:21:56 >

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
5.9.2008 9:41:51   
Anchikaa
Jutro.

Kak sem jaz vesela da mam Dašo.Mislim,celo noč nama pusti spati,zjutraj pa se smeji kot pečen maček,čim odpre okice.Je pa nasploh pridna.Edino kaj mi je malo čudno,zjutraj ni nikoli fejst lačna.Itak se zbudima med 7 in 8 uro,pol morem vedno še vsaj pol ure počakat da je mala malo sitna da je lačna,pol pa ji naredim skupaj 120ml dam vode za kašico,pa še tega frajla ne poje vsega.Pol pa ma med 12 in 13h kosilo,pančamo eni 2 uri,okoli 6 dobi kako skuto al jogurt,puding,pač nekaj mlečnega in ob 20h ko je že sila za spanje še flaško 240ml mleka.Pa spi celo noč.user posted image user posted image

Glede nicka,mene je v OŠ v mislim da 6razredu začela best frendica klicat Anči (izpeljanka iz mojega imena Ana Marija) in tako sem ostala Anči,sicer sem ga malo spremenila pa ok.Meni je všeč.

Glede user posted image midva ponavadi kar v spalnici,pa čeprav mala spi meter stran.Itak spi kot top in je nič ne zbudi edino če bi bila ne vem kako fejst glasna (kar pa nisma).Drugje itak ne morema,razen silom prilike.user posted image

Lepo se (s)mejte,
Anchikaa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
5.9.2008 9:46:15   
Anchikaa
Aja sem pozabla povedat da imamo mi res eno nepremičnino (mml si bom sposodla tvoj izraz).Kak jo dam na tla na deko ona protestira.Da bi se kdaj obrnila al postavla na kolena da bi puzala,še kravice past ji je muka.NIč od nič.Ko pa jo damo sedet pa je veselje na višku,tam pa bi ona vse kar je rahega mela pa se steguje.Aja da o kopanju ne govorim,ZF še vedno.

AJa saj nevem če sem se zahvalila za nasvete za sudocream,res pomaga,je že boljše,malo še pa bo čisto vredu.Hvala vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
5.9.2008 10:11:16   
dašabina
Sam na hitrco.....
Vsem slavljenčkom do danes vse naj, najuser posted image

Martinca hvala za CDuser posted image user posted image
Tudi pri nas imamo nepremično user posted image user posted image user posted image ...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
5.9.2008 10:20:05   
klepetka
Dan ,

smao na hitrco tud jaz, ker imam pomanjkanje časa.

LARA VSE NAJ NAJ TI ŽELIVA Z LANO

user posted image

aja, pa tud mi imamo nepremičnino.user posted image

Lep dan vam želim, greva zdaj z Lano en krog z vozičkom, ke pol bo itak dež;vsaj tako nekaj kažeuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.9.2008 10:21:39 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
5.9.2008 10:26:35   
ursalara
Najprej hvala vse za čestitke ob naši obmesečnici!

Imamo pa bolnika doma moj user posted image si je včeraj na delavnem mestu zvil nogo in sva šla zvečer kar lepo na urgenco,dvakratni zvin in gips tako da imam zdaj dva dojenčka doma!Pa saj veste kakšni so moški daj to daj to tako da bom bolj malo tukaj!

Več napišem ko bom lahko!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
5.9.2008 10:38:18   
Anchikaa
Lara vse naj naj za mini rojstni danuser posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
5.9.2008 10:42:59   
mala pikica
ursalara in baby za vajine user posted image  polno user posted image

nana in intruder TUKAJ lahko najdeta vse informacije v zvezi z vadbo za dojenčke. V Mariboru se začme 30.9. v Fontani. Sta pa mislim da dva termina, torek in četrtek.

Še se popoldan kaj oglasim.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
5.9.2008 11:14:56   
piba
Mi pa še kar pogosto jemo. Zjurtaj okrog 8 pojeva mlečno kašico, potem okrog 11 sadje, okrog 2-3 imava kosilo (zelenjava + meso 2-3 x na teden). Za popoldansko malico imava adaptirano mleko ali sadje, zvečer pa mlečno kašico in pred spanjem še malo mleka (120), ob 4-5 zjutraj pa popijeva adaptirano mleko (150 ml). Šest obrokov! Tega nočnega bova morali ukiniti!
Spi mi 2x na dan cca 1 -2 uri.
Včeraj sva bili cepljeni, končno 3 cepljenje. Danes je malo slabe volje in ima malo povišano temperaturo (37,6 v ritki). Ali jih vi v takem stanju vozite ven?

Glede slončkanja - drugi prostori in spalnica. V spalnici imamo dve pupi, tako da mi je to skrajna sila....
Ali ste že dobile menstruacijo? Pri meni se nekaj dogaja .. ali pa tudi ne, bom videla. Kaj pa glede zaščite? Jaz je še nimam, pa tudi kondom nama nekako ne odgovarja. Ali katera že dela na ponovnem naraščaju? mi imamo že dve pupi..bog ne daj, da dobimo še eno.  Če nama rata user posted image  ali user posted image - ne vem kaj bi naredila. V službi me že čakajo.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
5.9.2008 11:52:57   
ursalara
Nana Klemen je res pravi maneken!

Nick je nastal iz mojega imena in imena moje pikice!

Razpoloženje:
Lara je vedno en dobrevoljček,sploh ne zna jokati,razen ko ima svoj dan pa zna biti kar sitna oz je največkrat takrat ko je zaspana!

Lara vse najboljše!user posted image

Baby
user posted image user posted image za tvojega vidiš sve že dve ko imave dva dojenčka doma!

Oblekice veliko sem jih dobila od mojih sestričen in bratrancov tako da večinoma imamo vse,samo še vedno ko grem v nabavo vedno kupim miški še ne vem koliko za obleči mami gre pa praznih rok ven!Tako da ja vse mame smo iste!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
5.9.2008 11:53:42   
ursalara
Martinca povej koliko sem ti dolžna za tvoj trud?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
5.9.2008 11:54:21   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

ursalara in baby za vajine user posted image  polno user posted image

Hvala!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
5.9.2008 11:58:51   
koala
Dan!

intruder, čeravno je bila vaša noč boljša, A greva danes ponoči na drink?user posted image Alex se je danes ponoči non stop zbujal, je fecen, ko zaspi pljune dudo ven, potem pa protestira ker je ne najde, eh, bo že........

Razpoloženje Alex je pridno a zahtevno dete, pač zahteva veliiiiiko pozornosti.

Slončkanje, ponavadi v spalnici, ko Alex že pančka, čeprav je zdaj bolj suša, ker sem takooooooooooo utrujena. Al pa kopalnica.

Zdaj se pa moram še malo skašljat, me je danes že na vse zgodaj beri ob 5.30 user posted image  tako razkuril, da bi mu lahko oči spraskala, Alex se je ravno dojil pa mu začne alarm tulit in ne on ga nebo izklopil, pa je mali začel ko čuk gledat in papa spanje. Sem samo rekla, da mislim, da se lahko poslovim od spanja, pa je komentiral, da on tudi nebo spal. Ja jaz pa ful spim čez dan. Pa ponoči itak,.... Eh......... Hvala ker ste!user posted image user posted image .

nana, čudovita slikica, mali pa je res tako cukran.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?