|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
7.9.2008 8:33:05   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Majra zakaj pa ti rabiš večjo št.od 42user posted image

Zakaj? Ker v 42 spravim glih eno nogo not, ker mam 15 kg več od tebe, pa še bi se našlo kaj user posted image

Ampak ta tvoja izjava si je zaslužila en velik user posted image

Grem naslednjič s teboj v trgovino pa da vidiva.Se bova smejale ena drugiuser posted image user posted image user posted image .

Jaz pa pogrešam Dašobino in Lusouser posted image .Dašabina a ti je šola pobrala energijeuser posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.9.2008 8:35:01 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
7.9.2008 8:49:08   
vaney
jutro.

midva sva že pokonci, Anže dobre, jaz slabe volje...Grega je prišel ob 3h ponoči iz jagrske fešte v .....stanjuuser posted image  (boljše, da ne napišem), sem ga kar iz spalnice ven vrgla, ker mi je preveč smrdelo, ob 7h je pa spet šel na čistilno akcijo k jagromuser posted image , pa ne ve, do kdaj bo trajala...toliko o mojem "počivanju" in nabiranju energije med vikendom. Vsaj mali sonček je priden, kot vednouser posted image  No, sem zamorila že za zajtrk...grem k tašči na kavo.

pridem kasneje...ko se skuliramuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
7.9.2008 9:37:53   
Intruder24
Jutro,

res je vroče danes ko user posted image . Naša noč je bila super user posted image , upam, da ga ne hvalim prehitro je spal v kosu od 19 do 3, se nekaj jokcal 10 min in ga nisem šmirglala in je spal do 5:30...menda je bil perveč polulan in ni hotel spat nazaj, ga niti nisem silila, sva se igrala do 6 v postelji potem pa sta šla z mojim naokoli, da sem se malo naspala, čeprav zdaj mi je pa ta 2 dni kr ok. Sem tak neprespana, da mi je legenda če spim 5 ur user posted image .

vaney user posted image  upam, da si že bolje .

oblačila jaz sem nekaj malega dobila 95% pa kupila sama in še ne vem kaj bom z cotikami, najbrž jih bom šparala za brata, ki je 5 let mlajši user posted image  Ne vemuser posted image

klepetka nas ne bo na sejem, ker nimamo časa je kr gužva s službo, pa sorodniki, pa moje učenje...

Kaja vse najboljše za mini rojstni dan user posted image

majra pomoje želahko papate zelje in ohrovt

Lep dan!

Radi se mejte!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
7.9.2008 9:45:09   
Intruder24
aja nana  je mama zadnjič govorila kako nasmejanega prijatelja ma Vid user posted image . Ko sem ji slikice pokazala, pa še pol mojem ateju razlagala user posted image . Moreva kaj ponovit! Lahko bi šle v BC, da si jaz stajico na gledam, ki je fajn draga user posted image user posted image .

hojica je nimamo in še ne vemo ali jo bomo imeli. Zaenkrat je Vid tak srečen kot je, sicer se non stop vleče na noge, samo je še čist nestabilen. Če še sedi bolj pijano on pa kr na nogice user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
7.9.2008 12:12:53   
mala pikica
suzana, triš, nana in alfabeta, pa še ursulina hvala, da ste mislile name user posted image Nič takšnega ni bilo, kot sem rekla, en kup malenkosti... Sicer pa je danes že bolje user posted image

oblekice... jaz sem vse, kar sem imela, dala sestrični, ki bo v teh dneh rodila, potem pa se vse, še skupaj z njenimi seli k drugi sestrični, ki bo rodila decembra, no, potem pa se vse skupaj vrne domov user posted image Sicer pa smo tudi mi vse nakupili, čeprav je lani ena sestrična rodila.

vaney to so pa res zasoljene cene vrtcev user posted image Nič ne vem, kakšne so kaj cene pri nas user posted image

sunny si me pa nasmejala z vprašanjem v zvezi z diplomo user posted image To bi pa bile res zanimiva diploma. Drugače pa sem res žalostna, ker ti tvoj dragi tako teži. Sem mislila, da zdaj ne bo več problemov, ko bodo moški videli, kako fajna 'družinica' smo.

katrin me tudi mislimo nate user posted image

nana, si za hojico spraševala... Mi je tudi ne bomo imeli. Podobno kot druge, ker jo odsvetujejo, ker otroci šibajo po prstkih,... Res je, da moramo tako pač imeti Gašperja bolj na očeh, se pa mora sam bolj truditi, če se hoče dvigovati, kar pa je verjetno tudi boljše za sam gibalni razvoj.

vaney ta tvoj pa ga res že pošteno biksa s temi jagri. Naš ati je tudi lovec, pa na srečo mami nima takšnih problemov. Samo zate user posted image

majra Gašper že nekaj časa papca ohrovt in zelje, pa še zelo všeč mu je user posted image POnavadi dobi testenine zraven.

klepetka si me pa prav nasmejala z vašimi radarji user posted image

Karin dej teto še k nam povabi.Ji bomo kuhali in pidenali 100 na uro,samo kak kufer naj sabo pripelje

user posted image user posted image user posted image karin potem pa jo še k nam malo pošlji, s kufrom seveda user posted image

Tako... sem bila dolga user posted image Sem še večerno oglašanje morala noter spravit... izgovori pa taki user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 7.9.2008 12:23:43 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
7.9.2008 12:33:43   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Tako... sem bila dolga user posted image Sem še večerno oglašanje morala noter spravit... izgovori pa taki user posted image

A pol bi pa jaz morala imeti tri user posted image user posted image user posted image ali še več takih,ko sem skoraj vedno tako dolga...

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
7.9.2008 12:34:39   
nana35
klepetka,jaz poznam od  Totegauser posted image brata,je res fajn in je od moje prijateljice fant.Zdaj sta ravnopred 3.meseci dobila punčko.A Toti je zato,ker je iz Maribora?user posted image Ravno predvčerajšnjim sem ga spoznala,je pa Tona ali Tone,kaj pa vem.Zdaj se je preselil k staršem (pri svojih letih,zamisli!)in moja peijateljica pravi,da on se verjetno ne bo nikamor odselil,da on že ne,da bo lepo doma ostal,pri mami in atiju.Ja res je svet majhen...sem ravno pomislila to,ko je rekel njegov brat,da je iz Ribnice in še ime vasi je povedal,pa sem vprašala če ve kje je ta tvoja vas in je rekel,da ja.Ga bom zraven vzela,ko pridemo k tebiuser posted image .

majra,Klemen je tudi že zelje poskusil,všeč pa mu ni bilo,mu itak nič ni všeč,kar ni sadje...

Klemen obožuje Frutolino...meni pa je tako ogabno,izgleda da nimava enakega okusa.
Zdaj ga ni doma,je šel v Lenart nekega kolesarja gledat z atijem in Lukecom,ki bo baje podrl rekord oz.postavil novega,da bo 24 ur na kolesuuser posted image .Mislim,kaj vse ljudje ne podirajo...

Klepetka drugič.Imam prijateljico v Velenju,ki hodi vedno s tamalo na Pikin festival,pa če ti nobena ne bo znala povedat,bom njo vprašala.

Triš,zaradi hojice nič ne imej slabe vesti,mi jo tudi imamo,pa sem v posvetovalnici vedno brala "Zakaj odsvetujemo hojico",pa se ne bom nič obremenjevala s tem.Shodil bo itak,na kakršen koli način,ene mame pač naredijo tako,druge drugače.Mene je moj dragi prepričal,da sva jo kupila,tudi jaz nisem nameravala,potem sem pa jo vseeno.Od moje prijateljice mala je imela hojico in je normalno shodila in ni bilo nič narobe,shodila je pri 10 in pol mesecih.Ne vem,če je to prav ali ne,ampak mi smo bili tudi v hojicah...vsak naredi kot se njemu zdi prav.

Kaj pa če sem jaz dobila Orbitrek od Dašebine???Je prišel 100€.

Kaja vse naj,naj...

intruder,greva v BC!!Ti lepo pridi na Tezno k meni ko se Vid zbudi in se naje,pa odmaširava proti BC.Bova lep sprehod naredile,potem pa se doma stehtaj,boš videla,da bova obe dobili 1kg dol.Jaz sem bila zadnjič 1kg lažja.Samo sem se fino najedla potem...user posted image Kdaj pa bi šle??Lahko v ponedeljek,torek,sredo,četrtek ali petekuser posted image .

Ta post bi moral biti pred zgornjim,sem spet nekaj druga mislila...

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
7.9.2008 15:23:12   
TRIŠ
Nana hvala za tolažbo glede hojice.Moja dva sta bila oba v njej ampak po vseh teh pogovorihuser posted image Orbitrek pa ne vem komu je prodala za 100 EUR.Če si kupila njenega je v odličnem stanju,ker je trenirala tako kot jazuser posted image

Vaney uffffffffffffffffff user posted image ,zate en velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
7.9.2008 17:25:05   
ursalara
Katarinas lep avatar imaš!

Lutriopan
lepe slikice!in lep avatar

Prijateljice mene so na led speljale tri z dvema sem skupaj stanovala podnajemniško in so me spravile ob kar nekaj denarja tretja je pri meni stanovala in je tudi nekaj mutila tako da ne hvala laži,hinavščina,zahrbtnost tega ne maram in od takrat naprej ko jih vidim jih samo še grdo pogledam da jim je takoj jasno kaj in kako!Zato ne hvala sem raje kar sama in se sama ubadam sama s seboj!Imam pa najboljšega prijatelja ki se z njim lahko pogovarjam o vsaki stvari ki jih ponavadi ni vedel nihče in to je moj partner!

Moj partner je od mene starejši 9 let in super peljeva skozi!

Hofer sem kupila tam že nekaj bodijev in nekaj pižamic in so super nimam komentarja res ne!

Kik
se pri nas na Rudniku odpre 9.9 tako da bomo takrat sprobali kakšna je to štacunca!

Nana
na drugem forumu je stekla akcija za pomoč družini ki je bila predstavljena v tedniku in mamice so marsikaj podarile tej družinici in ne morete verjeti kaj se je zgodilo mama je prosila še enkrat za voziček čeprav ga je že dobila,najverjetneje je prodjala naprej stavri tako da ti svetujem da jih prodaš in kupiš svojemu sončku kaj iz tega denarja!

Pišem drugi del;..

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
7.9.2008 17:37:13   
ursalara
Katrin upam da nimaš toliko dela z obiski in upam da se imate lepo!

Klepetka
nismo prišli na Ribniški sejem zato ker ima moj nogo v gibsu in ne more ne vem kolik hodit!

Punce hvala vam vse za lepe misli za mojega user posted image

Aljaž in Neja vse najboljše-malo z zamudo!

Oblačila dobila od sestrične in bratranca stavri pa kot nove in res ne rabim pretirano kupovati jaz pa take stvari ki jih ne potrebujem in so v nevtralni barvi dajem naprej bratu!

o f ugbzcds i jk hvu ggbcd pozdravi od Lare!

nadaljujem kasneje

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
7.9.2008 18:09:03   
dašabina
Triška moja, ne, ni me šola zmatrala, ampak žlahtauser posted image user posted image user posted image  - imamo obiske iz Nemčije - moja sestrična, ki je botrica Mihatu in je prišla kot pri Katrin s polnimi kufri user posted image user posted image   - imamo ene tri nove  hlače zimske, 2 bundici, 2 kompleta za v sneg, pa še in še, vedno misli na Mihca in punci sta bili obdarjeni, tako da je super in res veliko stvari dobim, iz H&M, Kika, C&A vse iz Nemčije....
Nick - naši dve psički user posted image
user posted image  - kva je že touser posted image user posted image user posted image
Prijateljice - starih jih na žalost nimam več,user posted image ampak sem jih pridobila z rojstvom Mihca - hvala Triš in ostale virtualne prijateljiceuser posted image user posted image user posted image

Hojica - jo imam in jo uporabljam cca pol ure na dan in uživa, postavljene imam pa tudi ovire za rože in mizouser posted image
Cene vrtca - tud nas čaka okrog 240 evrovuser posted image . so pa nas klicali še iz novomeškega Pedenjpeda , tako da vrtec bouser posted image user posted image
nana - orbitek pa je ostal v NMuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
7.9.2008 19:27:37   
Alfabeta
Čer!

Vaney, za punčke že imajo, sem dobila eno lepo lila s kapuco. Za fantke pa nisem gledala tako malih številk

D&B, povejte kdaj? Jaz sicer najlažje dopoldan, saj veste. Povejte ostale.... Majra se je že javila, ostale....Aha, pa Triš tudi... Kdaj potem? V sredo, 10. npr?

klepetka, a veš da ima moj mož tudi žlahto v Ribnici? Sicer iz enega 16 kolena, ampak ima pa .....user posted image

majra, pa bi do mene prišla.user posted image  Pri nas bi ti pa ja odprli..user posted image user posted image user posted image

Triš, ampak tvoj otrok pa ful poje. Halloo? 1/4 ribe? Bravo Žanuser posted image . Moji je uspelo danes pojest tamali lonček frutka, ne vem kolk je 70 ml? Sicer se je pa še 5x dojila. hvala za nasvete okol prodaje. Okoli hojce pa....saj sama najbolj veš. Nikar ne imej slabe vesti, če si se odločila da je tako dobro zanj

mala pikica, samo da je boljše. Včasih se pa nabere, ja vem... A je pecivo uspelo? Boš jutri povedala.

Nana, mogoče pa res da je Orbitrek od Dašebine? A ne veš od koga si ga kupila? A moj kruhomat pa nobene ne zanima?user posted image

dašabina, super za vrtecuser posted image user posted image user posted image  A Pedenjped ima tudi mesta al kako? Saj jaz sem itak za ciciban... samo vprašam

prijateljice .....vidim da nas je več takih, ki smo z rojstvom otrok zamenjali prijateljice.... Se obrnejo stvari, a ne?

evo tok za enkrat

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
7.9.2008 19:31:07   
ursulina
sva se zdajle z mojim nasmejala do solz našemu pikecu... danes je čez dan ful malo spal in bil posledično tečkan.. no, v glavnem je bil že tako utrujen, da je pojedel kašico v antilopu in zraven skoraj zaspal... očke čisto skupaj in glavo naslonil na koncu na mizico in skoraj zaspal ko pijanček za šankom...
mava posneto na kameri, to je za kake smešnice user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
7.9.2008 19:34:35   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Prijateljice - starih jih na žalost nimam več,user posted image ampak sem jih pridobila z rojstvom Mihca - hvala Triš in ostale virtualne prijateljiceuser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image si mi privabila solze v učkeuser posted image

Sedaj pa še nekaj foto materjalauser posted image

LE KAJ JE TO
user posted image

PIZZA JE TAKO NEZDRAVA AMPAK JAZ SEM VSEENO ZMAZAL EN KOSuser posted image
user posted image

PO JEDI PA SE PRILEŽE PIJAČA
user posted image

TAKOLE PA SE JAZ IGRAM V KNJIŽNICI KO MAMI ,MATIC IN LANA NABIRAJO MATERJAL
user posted image

TUDI ZAME IMAJO ŽE KNJIGICE KI JIH RAD GLEDAMuser posted image
user posted image

ZJUTRAJ PA SE PRAV RAD PRED ŠOLO STISNEM Z BRATCOM
user posted image

KOPANJE PA JE ZAME NAJVEČJI UŽITEK
user posted image

TAKOLE PA MEŠAM.....
user posted image

...MIXAM...
user posted image

IN PRIPRAVLJAM PECIVO ZA ŽANOV PIKNIK JANUARČKOVuser posted image
user posted image

NAŠI MLADOPOROČENCIuser posted image
user posted image

DAŠA ZAKAJ JOKAŠ,POVEJ MI KER DRUGAČE BOM ZAČEL ŠE JAZuser posted image
user posted image

HALO SLIKAJ MENE ,KI SE SMEJEM OSTALI SO VSI V JOKUuser posted image
user posted image

MAJHNA ZASEDBA B+D
user posted image

MOJ PRIJATELJ ,KI JE DVE URI STAREJŠI OD MENEuser posted image
user posted image

NO TAKOLE PA SEM MALO POZIRAL SAMO ZA MAMICO
user posted image

TALE PA JE ZAHVALNA ZA MOŽIČKA OD URSALARE
user posted image

HVALA URSALARA ŠE OD MENE
user posted image

No tako upam da bo šlo na eno stranuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
7.9.2008 19:36:24   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
D&B, povejte kdaj? Jaz sicer najlažje dopoldan, saj veste. Povejte ostale.... Majra se je že javila, ostale....Aha, pa Triš tudi... Kdaj potem? V sredo, 10. npr?

Tako ja ,mani odgovarjauser posted image

A ne veš od koga si ga kupila? A moj kruhomat pa nobene ne zanima?

Sem ista kot ti vse hočem imet.V njem ne pečem ampak samo mesim testo za kruh in pizzo,ker mojemu kruh iz avtomata ni ok.

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.9.2008 19:40:02 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
7.9.2008 19:44:11   
vaney
triš, iiiiii, kako lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image  mi je tako lepo gledat tvoje fotkeuser posted image

D+B, ve se zmenite za datum in uro, če bo možno, se vam bova z veseljem pridružila, če ne, pa drugičuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
7.9.2008 19:52:32   
Alfabeta

Tako ja ,mani odgovarjauser posted image

A ne veš od koga si ga kupila? A moj kruhomat pa nobene ne zanima?

Sem ista kot ti vse hočem imet.V njem ne pečem ampak samo mesim testo za kruh in pizzo,ker mojemu kruh iz avtomata ni ok.

No, še ostale povejte za kavo. Majra, Sunny, Dašabina, Katarinas...

Ti, kako pa ti veš, da bi jaz vse rada imela?user posted image user posted image user posted image  Ja, saj je kar res. SIcer sem pa kruhomat kupila ko so sinu potrdili alergijo na sojo in jajca in je lecitin prisoten v skoraj vseh kruhih. Pa sem rekla, da bom v tem pekla... Da kako bomo pa folgali sproti pečt...Ja, ampak je šlo, no sedaj pa kupujem takega ki ga lahko je. Kruhomat pa stoji. Mah samo napoto mi je.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
7.9.2008 19:53:27   
Alfabeta
Triš, user posted image user posted image user posted image  slikice so krasne. A bi ti meni poslala tiste od Ajde na blazini? Lahko na mail ali pa na ZS, kak hočeš. Hvala!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
7.9.2008 20:47:27   
majra
Čer!

Naša frajla se je pa danes sama vsedla na previjalni user posted image  Se je že par dni ful matrala, danes je pa končno uspelo.
Jemo takorekoč nič. Danes je pojedla samo kosilo, drugo pa po 5 žličk. Jo mučijo zobki, grize vse kar pride v bližino ust.

Kava v sredo ob 10. user posted image

Triš, lepe slike.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
7.9.2008 20:57:50   
Alfabeta
MAJRA, bravo za Katjouser posted image user posted image user posted image . Drugače sem pa jaz mislila v sredo, 10.9., ampak tudi ob 10 uri je meni ok.user posted image

AMpak danes je pa katastrofalno zatišje tukaj user posted image . Grem pa še jaz dol. Grem Jureta pa Ladota bult, čeprav mi je Zvezdana mim.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
7.9.2008 21:15:19   
dašabina
Čer, spet jaz tukaj in to zato, ker je žlahtica skočila za 2 dni na morjeuser posted image user posted image user posted image
Vsi slavljenčki, ves naj, naj - vsi do danes!!!!!

user posted image

Vsi bolančki, bolni možički, vsi, ki ste malo zlomljeni in slabe volje, en velik objemček
user posted image

Vsem, ki se po novem plazite, sedite, imate zobke ali nove avatarje, super ste!!!
user posted image

Triš, krasne slikice!!!!user posted image user posted image
Alfabeta, Pedenjped enako kot Ciciban išče vse možne variante, da bodo vsi otroci prišli v vrtec, zato preurejajo telovadnice, večnamenske prostore in vse mogoče....

Včeraj pa smo bili še v ČT, smo vsi tako uživali z žlahtcio, sem se celo malo počinilauser posted image user posted image . Miha je pa ko mala ribica v vodici.... Sedaj se tudi v bani vsi trije skupaj kopajo in to je polno enega vriskanja....user posted image  mala pikica, nisem te videla, si bila doma, kajuser posted image ?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
7.9.2008 21:18:23   
Katrin
user posted image user posted image user posted image
Ste me nasmejale s temi kufri user posted image user posted image user posted image  Hvala; imamo se ok, saj ni tako naporno, razen da jo bomo 14 dni vozili naokoli od enega do drugega user posted image user posted image user posted image  Saj bo user posted image

Zasledila sem, da se pogovarjate o cenah vrtcev: v SLO pride polna cena okoli 400 eurov (nekje več, nekje manj) . potem je pa odvisno v kateri razred padeš in koliko % cene plačuješ user posted image  Drag špas user posted image

No, jaz imam za Anžeta zastonj  (drugi otrok) user posted image user posted image user posted image

Nočka vsem user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
7.9.2008 21:22:24   
majra

Drugače sem pa jaz mislila v sredo, 10.9., ampak tudi ob 10 uri je meni ok.user posted image

Jao, se moram nehat barvat, mi peroksid škodi user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
7.9.2008 21:23:26   
dašabina
Aha, da ne pozabim, glede kave v sredo težko, ker imam še žlahtico pri nas, pa bi rada izkoristila ćas z botrico, mogoče, ne obljubim nič....
Da vam še opišem mojo prigodo z lunetkouser posted image  U glavnem, ta rdeča user posted image prišla, jaz srečno stvarco prekuhala, vstavila, vse okuser posted image , nič ne tišči, po 15 min pozabila, da jo imamuser posted image , čez tri ure vzamem ven brez problema, pol skodelice, ponovi vajo vsake  4 ure, tudi ponoči vedno pol polno... Na bazenu vse ok, nisem se sama kopala kajpavem zaradi občutka... Praznim, vedno do polovice, vsake tri ure, ponoči pa začne vse bolet, tečt ko norouser posted image user posted image .... Prav čutila sem, da sem polna krvi, grem spraznit ob 3, ob 5 pa se mi je zdelo, kot da ni nekaj ok, grem na wc, ej, stvarca je skoraj padla venuser posted image  U glavnem, prvi dan super, drugi dan za ****, danes sem dala ven, ker mi teče kot noro.... Očitno sem še preobilna in moram resno skuhjšat, pa bo ok.. Tud te krvavitve do zdaj jih sploh nisem imela takšnih močnih, sem pa ravno danes našla v četrtkovih novicah, da pri tem pomaga zelišče plešec. Uglavnem od začetnega veselja od rahlega razočaranja, jutri pa spet probamuser posted image user posted image  To sem napisala zato, ker je stvarca super, samo včasih pa ne funkcionira po pričakovanjih....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
7.9.2008 21:27:47   
aurora6
Se še jaz malo javim.....cel vikend smo se potepali včeraj pri eni prijateljici, ki je stanovanje kupla že ene 5 mesecev nazaj pa nam je šele včeraj uspelo it na obiski, danes smo bli pa na enmu pikniku in je Anitka fuuuul uživala...prvič smo jo peljali, kjer je blo ful glasno in je bila totalno navdušena še posebej nad harmonko hahahhahahaa...ceu žur. Atiji so se ga seveda malo nažingali, mamice pa domov otroke uspavat....zaspala je v minutki in zdej spi ko top hehehe
Jst sm pa ohranila stik samo z eno mojo prijateljico, midve sva pa res naj naj prijateljice že od nekdaj.....res je to da se ne vidiva tako pogosto kot včasih, ampak se slišiva.......druge mam pa vse na novo seveda v povezavi z otročki pa so vse ful v redu punce.
Kar se tiče cunjic sem nakupila nekaj, ampak bolj za jesen, zimsko bom kasneje, ker moja Anita ful raste in bom potem vidla kar se št. tiče.
Grem zdej malo pred tv, ker moram dragega počakat, namreč frajer je ključ v moji torbi pustil. Ni mi pa da bi odklenjeno pustila.
Pridne bodte tko kot sem jaz hehe lahko noč.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!