|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
5.9.2008 12:11:39   
TRIŠ

ursalara in baby za vajine user posted image  polno user posted image in naj se čimprej pozdravijouser posted image
Glede oblačil pa ne bi komentirala.Poleg dveh otrok ima Žan vse novouser posted image .Ja zakaj?Jaz sem svoje vse podarila,ko pa sem jaz sedaj rabila pa je bilo toliko besed še preden sem dobila,da je moj dragi odločno rekel ni šans.No sodelavka mi kaj malega res prinese z dobrim namenom ampak večina je pa samo od Žana in tako se mi nihče ne more.......user posted image user posted image user posted image user posted image sem jezna ko pomislim ,kako je kolegica dala Lani kočijo in barbike,ker bi jih vrgla v smeti,potem pa sem izvedla svašta kaj je govorila KOLIKO VSEGA NAM JE DALAuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Alfabeta za kavouser posted image ,ker piknik bom glede na mojega moža čakala še nekaj časauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 5.9.2008 12:12:38 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
5.9.2008 12:36:26   
Alfabeta
Mml, jaz delam ledene kocke po tem receptu:

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Ledene_kocke-1945.html

meni je super.

triš, velja. Povej kdaj. meni je vseeno, kadarkoli dopoldan

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
5.9.2008 13:33:28   
koala
Triš, meni grejo taki ljudje fuuuuuuuul na živce. Če mi že misliš kaj dat, mi daj brez takšnih komentarjev, drugače pa zadrži zase. Evo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem prj pozabila. Jaz sem svoj nick izbrala zato, ker so koale ljubke in mehke(vsaj pomoje), pa še z razmnoževanjem imajo težave, jaz sem pa svojega sončka tudi dooooooolgo čakala.

ursalra in baby naj se vajina draga čimprej porihtata. Baby še posebaj za tvojega močno držim pesti, da operacija ne bo potrebna

< Sporočilo je popravil koala -- 5.9.2008 13:35:41 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
5.9.2008 14:12:42   
mml
sani hvala za čvek in kavo, bo treba še kdaj ponoviti, dokler bo lepo vreme. Doma sem ugotvila ,da je Matic protestiral, ker je zasmradil plenico user posted image

mala pikica moj nik je iz prvih črk imen in priimka, bi pa moral biti sedaj mmmml ali pa 4ml, da bi bilo spet prav user posted image , kar se pa tiče user posted image , imama jaz tudi predsodke, pred otrokom v isti sobi...kaj pa vem...nekako mi eksibicionistična nagnjenja niso ravno blizu user posted image

klepetka, kolikor vem ,traja nekaj dni, da naredijo teste za celiakijo, tako da te izvide boste dobili sigurno naknadno po pošti, sem pa prepričana, da je vse OK user posted image . Lana pa očitno dobro ve, kdaj lahko zaspi sama, kdaj pa lahko izkoristi mama servis user posted image

ursalara in baby držim pesti, da bosta vajina user posted image  hitro zdrava

plavanje dojenčkov z Maticem bova hodila od oktobra dalje, ker bi sedaj zamudila eno uro, ko gremo na morje. Jaz sem hodila z Manco in je bilo super, tako da res priporočam user posted image . Saj ne da bi se naučili plavat, se pa navadijo na vodo in pridobijo na koordinaciji in izboljšajo motoriko, tako da je res super...

oblačila jaz večino kupim, no vsaj pri Manci je bilo tako, za Matica sem pa nekaj dobila, samo mi vse ni všeč, tako da sem vzela samo tisto, kar mi je bilo všeč...načeloma pa rajši sama kupim...kaj pa vem...

triš sem prepričana, da ti bodo skutine ledene kocke uspele, ker je recept res zanesljiv user posted image ...najtežje je še "raztegnit" spodnjo - piškotno plast,  ki je precej drobljiva in grudasta, tako da ne gre drugače kot z dlanmi...

alfabeta tvoja verzija je še bolj ensotavna, ker je eno pečenje manj...moram enkrat poskusit user posted image

intruder en velik user posted image , da se bop končno kmalu naspala

lusa super, da je imela Daša samo 6. bolezen, sem res vesela user posted image user posted image user posted image

Nič Matic ima zadosti plazenja po tleh...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
5.9.2008 16:12:22   
ursulina
živjo punce!!! berem, da imate povsod neke poškodbe... čimprej naj okrevajo, bolančki! user posted image

no, moja noga je postajala plava in vijoličasta, nisem mogla več stopit, zvečer in ponoči meje bolelo ko user posted image , pa cel gleženj otečen in trd, sem se spokala do zdravnice, dobila antibiotik, protialergen in naklofen za bolečine, pa obkladke, tako da sem potem štacnala po leclercu z obvezano nogo (sem mogla it nabavit bodije, ker imajo spet akcijo - 7 bodijev za 8 EUR)).... katastrofa, kaj naredi en žužek na domačem vrtu.... mml, majra hvala za skrb! user posted image   no, zdaj bi pa mogla počivati z dvignjeno norog... yeah, right, mogoče od pol devetih zvečer naprej user posted image

za plavanje dojenčkov se meni zdi tudi fajn, samo v atlantisu sem jaz fasala izpuščaje po koži in to po trupu, dobila tri injekcije proti alergiji, bila poslana v dermatološko ambulanto, kjer niso vedli, kaj bi to bilo... no, v glavnem, zginlo je šele po pol leta user posted image  tako da mam kar nekako odpor do teh bazenov, sploh atlantisa, mora bit pa za bebice fajn, lenart pa itak rad plava... sani, je to sigurno čista voda? kako pa to zgleda, tiste ki ste že hodile?

več pa zvečer, šibam do malega....

< Sporočilo je popravil ursulina -- 5.9.2008 16:13:13 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
5.9.2008 17:09:33   
nana35
No,meni se nick Alfabeta sploh ne zdi slab,če mene vprašaš.Se mi zdi kar izvorno,pa še katero drugo tukaj gor tudi.Verjetno pa se vsakemu zdi njegov nick ful brez veze.

Mame smo res čudne glede nakupovanjamvčasih nisem niti glave obrnila po otroških trgovinah ali oblačilih,samo zase sem gledala in kupovala,zdaj pa na odrasli oddelek komajda kdaj zavijem,če je že res potrebno ali je razprodajauser posted image .Za Klemna pa sploh ne rabi bit razprodaje in ni se še zgodilo,da sem šla kdaj v mesto ali po trgovskih centrih,da ne bi Klemnu kaj prinesla,pa naj bo to obleka,hrana ali igračkauser posted image .

Anchikaa,Klemen zjutraj malokdaj je,včeraj sploh ni hotel do opoldne,danes pa je jedel šele po drugem spanju,ko sem ga skoraj prisilila.

ursalara,upam,da tvojega  user posted image  ne boli preveč in da bo lepo prenašale dneve v gipsu.Pa da bo kmalu noga zdrava.

Ne vem če sem že kaj voščila,ampak vse najboljše slavljenčkom želim!!

piba,jaz sem Klemna vozila na sprehode ko je bil bolan in imel vročino.In tole v ritki ni povišana temperatura,je čisto ok in kar pojdita ven.Klemen je imel res vročino,pa mi moja pediatrinja ni rekla,da ne smem ven,le zaradi AB sva se izogibala soncu.

koala,se pridružim nočnemu drinku,jaz bedim vsake toliko časa,Klemen non stop cmiha v spanju,stanje je včasih slabše ,včasih boljše.Se sploh ne zbudi,samo joka,pa dobi čaj ali dudo in je vse ok.Za nekaj časa,čez dan je vse BP.
Glede alarma in spanja pa tvojega user posted image ,jaz sem velikokrat huda nanj,samo on ve da ne spim,da spim samo ponoči.Upam,da sta se pobotala.Alarm pa imamo tudi vklopljen,a HB ni Klemen občutljiv,pa še pod vzglavnikom ima telefon,pa se slabše sliši.
Pa jaz sem svojega sončka tudi zelooo dolgo čakala...in ga dočakalauser posted image .

Triš,vidim,da imaš tudi ti dobre prijateljice,ki ti potem oponašajo,kaj so ti vse dale,no,še huje,govorijo okoli,kaj so ti dale,ker tebi itak ne upajo,saj vejo,da ni res.Jaz sem res vesela,če kaj dobim sploh če je lepo in ohranjeno in sem zelo hvaležna,ampak ne gre zato,da ne bi mogla kupit,ampak zakaj pa bi?? Kljub temu ima Klemen vse in še preveč.Požvižgam se na take opravljivke,če ji je žal stvari,mi jih sploh naj ne tišči,da mi potem ne bo oponašala,pa okoli govoričila.

ursulina,mi smo te bodyje nabavili  zadnjič,ker smo že v prvi rundi ene kupili,zdaj pa druge.user posted image

intruder,fino sva se imela danes s Klemnom z vama z Vidom in upam,da kmalu ponovimo našo ekspedicijo.Sem shujšala od hoje v Brezje,okoli in nazaj na Tezno,pa še v Spar in nato k mami,pa domov.Me res zanima koliko km sem naredila.user posted image

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
5.9.2008 20:28:39   
Alfabeta
Halllloooo!!!!!!!!!! A je kaj narobe z vami?!?!? Od 17:09 nobenega odgovora?!??!

No, vsi bolniki pozdravite se!user posted image user posted image user posted image

mml, sem ravno sedaj naredila tole pecivo, mojo varianto, je simpl ko ..... Mah ne vem kaj.

Sicer pa kuham še divjačinski golaž, jutri pa zjutraj moram spečt še štrudl, ker imamo silažo in to je šele začetek. user posted image  mamo ful dela jutri.

Sem pa danes zapravljala... Sem šla v Kik in preberite.... Kupila sem zase 3x hlače za doma, ala pajkice, za malo 3x kavbojke, 2x body dolg rokav, bundico, 2x majčko z dolgim rokavom za čez, 1 flis jaknico za pozimi za tamalo in dala 56 €user posted image user posted image . No, da ne boste mislile, da za sina nisem nič kupila. On je pa včeraj dobil nekaj novih oblačil.user posted image

Evo, toliko da ne bo prazno

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
5.9.2008 20:49:26   
majra
Čer!

Uf, dns je bil pa pester dan. Ampak pustimo to, bo jutri boljše user posted image

Ursalara in Baby lepo pocajtajte vaše user posted image

Ursulina upam da je po antibiotikih že boljše

Alfabeta, potem se splača v Kik pogledat? Jaz mam zmeraj tako srečo, ko grem, nikoli nič ne kupim, ker nimajo nič pametnega.
Ženska draga, daj ti meni povej, kdaj ti vtegneš poleg 2 otrok vse to spečt?
Jaz še skuham komaj zdaj ko je mala tako aktivna user posted image

Nč, grem na kavč gledat Big brotherja in se zgražat zraven user posted image

A ja, pa še nick. V bistvu kao izpeljanka iz imena, ki mi ga je nadel moj dragi prijatelj. Sicer je bil v začetku Evil majra, potem ko me je spoznal sem pa ostala samo majra user posted image  Evil- baje sem na prvi vtis grozna, hladna, nedostopna. Uporabljam ga pa povsod, kjer naj bi bila anonimna, ker za druge nimam idej, pa tudi zapomnila si ne bi.

< Sporočilo je popravil majra -- 5.9.2008 20:50:11 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
5.9.2008 21:12:43   
piba
Moj nik: Izbrala sem si Biba, a je bilo zasedeno, zato sem prvo črko malo spremenila in doba sem ... Piba. Zelo izvirno! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
5.9.2008 21:13:11   
SuzanaKK
Hellou lejdis!

Ja pokka m ... je pa res zatišje, se vidi, da nam naši malčki zavzemajo vedno več časa, ene ste že itak pridne in delate. To zahteva zdajle en prosti spis od meneuser posted image .

Včeraj se nisem nič javila, ker sva šla z Aljažem k mojim v Velenje, seveda sem skočila še v Muller in zapravljala, za koga le, za malegauser posted image .

Kvazi prijateljice, naj še jaz povem svojo. Moja najstarejša prijateljica, poznava se že od 3. razreda dalje, živeli sva v istem bloku, 2 štuka narazen. Ko je zvedela, da sem noseča, nisem bila več zanimiva, ker ona je pri svojih 30-ih letih še vedno furala lajf (in ga še kar), da je vsak vikend zunaj, po možnosti koma pijana. Če je že poklicala, je kaj rabila. V zadnjih treh mesecih nosečnosti sva se videle 1 x v dvigalu, ni poklicala, da bi vprašala, kako sem in ko sem rodila, sem o tem srečnem dogodku obvestila ljudi, ki jim je bilo kaj mar zame. Potem pa zamera, je zvedela od skupnega prijatelja in mi napisala tisti sms, češ sem opravila svojo dolžnost. Včeraj, ko sva se srečali v lekarni, je prvič videla aljaža, pa bo jutri star 8 mesecev. Za bruhat. In mi reče, da zakaj nič ne pokličem, ko pridem v Velenje. Halo!!! No, take osebe sem črtala iz svojega življenja in mi ni nič žal.

Za vsako stvar, ki jo kdo podari malemu sem vesela. Je prišla Gregova sestra iz maturantskega izleta na Krfu in mu je prinesla ful dobro majčko. Sicer mu bo prav čez kako leto, ampak vsaj spomnila se jeuser posted image .

Kaj berem, sami poškodovanci, vsem želim čim prejšnje okrevanje.

martinca iskreno hvala za cd, ko prideš v naše kraje, te obvezno povabim na pijačo.

Moj nick, Suzana je že bila, potem sem dodala še prvi črki najinih priimkov, smešno je izpadlo to, ko so nekatere mislile, da sem iz Krškega.
user posted image

user posted image Kjer pride, tudi v spalnici, ker Aljaž trdno spi, ko bo malo večji, mi verjetno ne bo več prijetno, zaenkrat še ni panike. Sem pa že nekaj mesecev zaščitena s KT, tako da druga nosečnost bo tudi načrtovana. Me menda kar kap, da bi zdajle ugotovila, da sem spet v drugem stanju.

Sani  evo slikica, meni je zelo všeč:
user posted image

alfabeta čestitke za nakup, sem malo jezna, ker pri nas še ni Kika, Leclerka in drugih res fajnih trgovin.

nana kako je Klemen srčkan na slikici.

ursulina upam, da bo noga kmalu bolje.

mml mi zaupaš, kje je Matic dobil tako svetovno držalo za dudo? Drugače pa jaz včasih tako pihnem, da se sama sebi smejimuser posted image .

Šoping, včasih ni minil teden, da si ne bi kaj kupila, zdaj pa kot prava mama, ne potrebujem ničesar. Moja mami je včeraj svojemu vnukcu kupila lepi pižamci v Hoferju, tam se tudi včasih kaj pametnega najde, z bodiji in pižamcami sem bila do sedaj vedno zadovoljna, o pleničkah smo pa že tako govorile.

A ste šle kaj v Dm te dni, se res splača, vsak otroški izdelek je 15 % znižan. Jaz sem kar nekaj robe nakupila. Zdaj čakam še na ostala znižanja. Sem kura doma pozabila bone, ampak ni bilo panike, mi jih je kar prodajalka dala.

Vse pravite, kako pridni so vaši sončki. Naš je nasprotno ena mala tečnoba, priden je le, če ga nosim po rokah ali v vozičku. Zjutraj je sicer nasmejan, se valjava po postelji, ko se je treba pa umiti, obleči in jesti je že vreščanje. Eh, bo že, je moj in ga imam rada takšnega, kot je.

Vprašanje za tiste, ki imate hojico. Meni jo bo prijateljica posodila, pa bi malega dala notri za ene 15 min. na dan. Kaj mora imeti obuto?

No, takole, da ne boste rekle, da nimate kaj za prebratiuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
5.9.2008 21:19:14   
piba
Občudujem vas kako lahko poleg otrok in dojenčkov še kaj spečete in skuhate. Moja Klara me skoraj ves čas zahteva zase. Zadnje čase se malo bolj zaigra, vendar je vseeno ne puščam same. Ko spi pa postorim najnujnejše, kar pomeni, da malo pospravim, operem, polikam, skuham kosilo... malo pa si vzamem še časa zase ali pa se vsedem pred TV. No, pa pocarklat se še moram z mojim dragim in razvajati Leo, ki me pravtako zelo potrebuje.
Hja, pa je dan pri kraju.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
5.9.2008 21:25:43   
SuzanaKK
Pa še nekaj sem pozabila, včeraj smo se tehtali in sicer v bodiju, plenički in kratkih hlačkah, ampak je tehtnica pokazala 8 kil, jupiuser posted image user posted image user posted image , sicer ne vem od kod, ampak lezemo proti 8 kilam. Zdaj se pa RES ne bom več obremenjevala s tem, koliko Aljaž poje.

PLAVANJE, podobno kot alfabeta imam odpor do bazenov, ker vedno staknem glivice in se jih potem dolgo ne rešim. Tako da bo Aljaž plaval le v morju.

klepetka sem očitno spregledala, zakaj sta šla z Domnom na te preiskave? Je Maruša že doma? Se mi zdi, da je teden tako hitro naokoli.

Zdaj sem pa menda napisala vse, kar sem mislilauser posted image Če ne še pridem pa glejte, da se ne bom sama s sabo pogovarjalauser posted image .

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
5.9.2008 22:02:03   
piba
SuzanaKK tudi mi počasi lezemo k 8 kg, sedaj jih imava cca 7800 g. Pojma pa nimam koliko sva dolgi. Sicer je Klara bolj majhne rasti, kar ima po meni. Imam celih 147 cm!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
5.9.2008 22:04:13   
Intruder24
Čer,

jaz bom počasi šla kr spat, ker ne vem kdaj bo prvo vstajanje in za kak dolgo.

nana danes je bilo res fajn in lepo, da sva se končno dobili, pa da je Klemen pojedel vsaj 3 žličke in je prvi mali fantek pri katerem sem videla tiščanje ustnic skupaj pri zelenjavi user posted image . upam, da ga Vid ni videl user posted image - Si pa nardila km ja še pol nazaj je ziher ena 2 pa še kaj zraven user posted image .

Tudi jaz zraven Vida ne morem nič pečt, pravzaprav sva danes z mojim prvič pojedla skupja kosilo in ga nekaj časa pustila, da se je bunil ker itak ni imel pozornosti, potem pa ga je moj vzel v naročje pa je bilo vse fajn user posted image . taki pač so ti naši mali heckoti. je pa danes spet zaspal brez joka user posted image  sem zelo vesela, ker kričanje 30 minut mi ni nič kaj všeč.

Za bezen sem tudi jaz v skrbeh, samo ko vem, da bi tak užival, ker zdaj je bana na pol prazna ko se on noter meče user posted image .

Je pa Vid ugotovil, da je sedenje tudi fajn in že kr lepo in na pol stabilno sedi, sicer pozno, kar pa me glede na velikost in težo niti ne preseneča user posted image

user posted image vsem za zobke

bolančki čimprej se pozdraviteuser posted image   tudi velikim user posted image

suzanaKK to pa je že spis v stilu nane in klepetke user posted image . fajn, da si skenslala to prijateljici, hecno ampak pri meni je bilo isto...samo, da nisva živeli tako blizu in da ona Vida še ni videla user posted image user posted image . Mi je za rojstni dan poslala naj se kaj javim user posted image user posted image user posted image  jajajaj user posted image user posted image  Tako pač je to! Se ne sekiram kaj dosti!

Alfabeta super za nakup user posted image . jaz tudi Vidu veliko kupim v Kiku, za sebe pa ne kopujem kaj dosti, sem rekla, da prvo kile dol, ker tako pa to ne gre in hodim naokoli grdo grdo oblečena, pa kaj čem, če pa morem dat 10kg na minus user posted image

koala itak, da lshko greva na nočni drink, zadnjič je trajalo dve uri, da je nazaj zaspal to se pa že kr fajn načvekaš user posted image user posted image user posted image .

TRIŠ kff take prijateljice, očitno se osebe res spremenijo, ko nimaš več tolko cajta za njih, pa sploh če vidijo da ti fajn gre!

ursulina tudi mi imamo te bodije, babica nabavla user posted image

mml hvala za user posted image , tudi zate enga ker se pač spomniš in napišeš user posted image . Tudi ajz upam, da se kmalu naspim in Vid ne bo več imel nočne teovadbe user posted image

Pa da še jaz pošljem ta spis in lahko in mirno noč vsem user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
5.9.2008 22:07:09   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Sani  evo slikica, meni je zelo všeč:
user posted image  

Slikica je res lepa in vidim, da si ene res delate rezervacije user posted image . Me pa res zanima, če se bodo kdaj kateri našli, čeprav ne poznam para, ki bi bil rojen isti mesec in isto leto user posted image . Mogoče pa bo moj otrok prvi user posted image , ki ga bom jaz poznala.

Zdaj pa res grem!

Radi se mejte!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
5.9.2008 22:28:04   
katarinas
Čer!
Smo se malo potepali po Lj, nekaj zapravili....ampak spet samo za otroke, zase nisem našla nič kot ponavadiuser posted image

Jutri bomo spet potepuški, gremo na en tek, potem pa še na piknik tako da moram zdajle še malo prtljage pripravit..

Lara in seveda mami se zahvaljujeva za čestitkeuser posted image

Lepo pančkajte....

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
5.9.2008 22:38:04   
SuzanaKK
Intruder Manja je pa od Žan Luke ljubica, mi smo se samo lsikali skupaj, mi imamo nevesto Hano, ki je sicer 1 mesec in 1 dan starejša od Aljaža, pa to ni ničuser posted image .

Sani upam, da boš tole prebrala. Sem že obupala nad vami, ker ste očitno vse zunaj ter žurirate in sem šla pred TV (petek je dan za metekuser posted image ), ko me pokliče moja zelo dobra prijateljica Mojca iz Velenja (od Hane mamicauser posted image ) in pravi, da tam, ko piše, kdo je dal zadnjo objavo, vidi mene in je šla pogledat. Vidi slikico in pravi, da te pozna, da sta bili v Mariboru skupaj v barbi študentu, prečvekali veliko večerov. Naključje je predvsem v tem, da je ravno prejšnji teden mislila nate, kaj da počneš, kje si. Saj te bo verjetno kaj sama kontaktirala, jaz naj te tukaj za začetek lepo pozdravim v njenem imenu.

piba jaz merim 170 cm in tudi Aljaž je velik fant. Bi ti nam pokazala svojo princesko?

No, zdaj grem pa res pred TV in potem spat. Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 4492
5.9.2008 22:51:37   
nana35
suzana ,res žalostno tole s tvojo "prijateljico",mislim pa da se samo skriva za tem svojim starim življenjem,ker ji do zdaj ni uspelo porihtat zadeve,spočet otroka,zaživeti družinsko življenje...saj ne govorim,da bi pa pri 30.morala vedeti,da je še kaj druga kot pijančevanje in ponočevanje,ampak počasi se ženskam bliža biološka ura in se ponavadi tega kar dobro zavedamo. Ne ve in če ne bo imela otročka,nikoli ne bo vedela,da je to najlepše na svetu...mislim pa da je samo zavistna in je tole samo njena krinka.
Pridi v Mb po nakupe!!Pa še na kavico.
Tudi jaz sem kupila včeraj eno pižamico v Hoferju,dvodelno sv.modro.Ima pa Hofer kvalitetne stvari,se samo spomnim bodijev za Klemna,ko je bil še čisto majcen dojenček,so bili res kvalitetni in so kot novi.

Jaz sem hodila v DM po otroške stvari,kupila sem kašice,pa žličke in pleničke...

Klemen ima v hojici obute zoknčke ali copatke,pa tudi bos je kdaj pa kdaj.user posted image

piba,ampak ti si pa res majhna pupauser posted image .Niti meter in pol nimaš.Upam,da nisi huda,ker sem to napisala.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

suzanaKK to pa je že spis v stilu nane in klepetke user posted image

To sem tudi jaz pomislila,ko sem videla njen spisuser posted image ,sem hotela napisati enako,pa vidim,da si že ti.Ampak tudi ti greš po tej potiuser posted image ,so tvoji posti vedno daljši.
Ko sem šla nazaj od tebe nisem šla domov,ampak k mami in potem še nazaj domov,k mami pa imam tudi kar nekaj,doma je bmalo naprej od Time,če veš kje je to.Domov sem prišla ob pol štirih,mojega itak ni bilo,je bil na r.dnevu in prišel baje ob pol sedmih,pa mene ni bilo,sem delala novo turo,šla na sladoled,pa malo okoli s prijateljico in se vrnila ob mraku,potem paše strigla enega prijatelja in zdaj sem tukaj.Klemna pa je danes kopal in spravil spat ati. Za spremembo.

katarinas,lep avatar imaš.

suzanaKK drugič-jaz sem tudi starejša od mojega eno leto in pol tako da mesec dni ni nič.

mala pikica,še tole-danes sem po naključju vzela eno revijo v roke,ko sem zajtrkovala,vedno potegnem eno iz kupa Otrok in družina in koga vidim na 3.strani?Tebe,atija in malega princa,govora pa je bilo seveda o izvornih celicah in slika vseh ki so te obiskali doma iz Centra.

Zdaj pa grem,lahko noč.

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
5.9.2008 23:07:56   
SuzanaKK
Pa sem še kar tukaj, če pa ni nič pametnega po TV-ju.

nana, user posted image hvala za tvoje besede. Bova prišla z Aljažem enkrat, ni problema, ker je priden v avtu. Aja, jaz sem od mojega G. tri leta starejša, samo se baje ne opazi. Drugače so mi pa spisi v šoli vedno ležali, se pozna, neuser posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
5.9.2008 23:20:23   
Lunca1
Suzana se strinjam, da se v Hoferju najdejo fajne stvari za otroke. Jaz v glavnem kar tu kupujem za otroka. So ugodne in kvalitetne.

Kar se hojice tiče, ti jo pa jaz odsvetujem, ker naj bi se otrok narobe naučil hodit in sicer se odrivajo v stran in hodijo po prstih, pa še nevarno  je , da se kam zaleti, ker so v stajici hitri, ustaviti se pa ne morejo (npr. pod mizo).

Kako je nastal moj nick. ??? Se nisem spomnila nič bolj pametnega. user posted image user posted image  Ker je bila Lunca že zasedena sem pač Lunca1, najprej sem bila pa sasa05, še bolj izvirno.user posted image

Kar se cunjic tiče, sem pri Pini orala ledino. Bila je prvi otrok in razen ene par oblačilc za prve tri mesece nisva dobila nič na posodo. Zdaj v drugo, pa imam pred sabo nečaka, ki je pa sicer oktoberski in zato poletna oblačilca niso prišla ravno v poštev. Drugače pa imava zdaj nekaj oblačil izposojenih tudi od ene prijateljice in od moževega bratranca. Še vedno pa kar nekaj kupim. Enostavno ne morem mimo. user posted image  Drugače so pa vsaj začetne Pinine cotke dale skoz že vsaj 5 otrok. Zdaj čakajo še bodočo nečakinjo, potem pa jih bom prodala v komisijski trgovini, da dobimo vsaj minimum tistega kar smo zapravili nazaj. Zapackane in bolj obrabljene pa bom najbrž komu podarila. Aja zase pa itak bolj malo kupim.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 5.9.2008 23:22:23 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
5.9.2008 23:53:56   
lutiropan
No, tako. Komaj imam malo časa, da res kaj napišem in par slikic nalimam, saj sem jih še dolžna od julija ko smo imeli krst.Sem oreng zmozgana. Malo sem pregledovala zapiske, saj sem bila sedaj tri dni na izobraževanju. Včeraj in danes od 8 pa do 16. Je bil ati ta glavna varuška, fantje pa pomočniki po šoli.user posted image user posted image
Drugače nam teče z noska že dva dni, upam, da ne bo kaj več ratalo s stega. Zobkov tudi mi še nimamo, čeprav se slini in vse baše v usta, že kar nekaj časa. Sedaj kar pridno jemo, poskušamo že vse po malem. Sadje obožuje, zelenjavo, pa mesek, pa kakor kdaj. Rumenjaka še nisem dajala.
Še na hitro par slikic, ker že na pol spim.
Mala pikica a bi bila tako prijazna , da bi mi avatar zamenjala, ti bom poslala po meilu.user posted image
i user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
6.9.2008 6:25:28   
mala pikica

Kako rastejo naši sončki...

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost: ob porodu, 1.mesec, 2.mesec
teža in velikost: 3.mesec, 4.mesec, 5.mesec
6.mesec, 7.mesec, 8.mesec

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
1460g,43cm in 1350g,40cm; 4400g,54cm in 4200g,53cm
5400g,59 cm in 5100g,57 cm; 5850g,61 cm in 5350g,61 cm
6800g,64 cm in 6600g,63 cm; 7700g,69 cm in 7500g, 69cm
user posted image 14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm; 5650 g, 59.5 cm
6600 g, 62.5 g; 7240 g, 64.5 cm
user posted image   18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
5510 g, 62 cm
user posted image 21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 3320 g, 49 cm; 4420 g, 54 cm
5380 g, 57.5 cm; 6100 g, 62 cm; 6400 g, 63.3 cm
6650 g, 65 cm; 7000 g, 70 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 4705 g, 53.5 cm; 5720 g, 57.5 cm
6210 g, 60.6 cm; 7300 g, 66 cm
8600 g, 69.5 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 4200 g, 52.5 cm; 5000 g, 57 cm
6010 g, 61.5 cm; 6420 g, 62.5 cm; 6840, 63.5 cm
7450 g, 66 cm; 7440 g, 68 cm; 8000 g
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 4350 g, 55.5. cm; 5770 g, 58.5 cm
6540 g, 63 cm; 7590 g, 65.5. cm; 8420 g, 68 cm
8980 g, 71 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm; 4650 g, 54 cm; 5590 cm, 57 cm
6270 g, 61 cm; 7070 g, 63 cm
8200 g, 66 cm
user posted image 30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
6480 g, 61.5 cm
; 7875 g
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm; 4850g, 59 cm; 5550 g, 60 cm
6200 g, 62 cm; 7000 g, 65 cm
7280 g, 68 cm;
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 3950 g, 53 cm; 4530 g, 57 cm
4980 g, 59.5 cm; 5350 g, 61.5 cm; 5860 g, 65 cm
6250 g, 66 cm; 6800, 69.5 cm
user posted image 03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm; 4750 g, 55 cm; 5280 g, 59 cm
5770 g, 61 cm; 6400 g, 64.5 cm
7330 g, 70 cm; 8160 g, 73 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 4050 g, 54 cm
5350 g, 58 cm
user posted image 04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 4220 g, 54 cm; 5150 g, 57 cm
6300 g, 60 cm; 6930 g, 64 cm; 7400 g, 65 cm
7910 g, 69 cm
user posted image   05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm; 4600 g, 56 cm; 5650 g, 58 cm
6350 g, 61.5 cm; 7000 g, 65 cm; 7580 g, 67 cm
7820 g, 70 cm; 8300 g, 72 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 5150 g, 58 cm; 5900 g, 60 cm
6600 g, 63 cm; 6800 g, 66 cm
7140 g, 70 cm
user posted image   06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm; 4300 g, 56 cm; 5200 g, 61 cm
5870 g, 65 cm; 6140 g, 65 cm; 6500 g, 68 cm
7000 g, 71 cm; 7250 g, 72 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 4900 g, 57 cm; 5730 g, 60 cm
6850 g, 69.5 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm; 3500 g, 53 cm; 5400 g, 55 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 3780 g, 54.5 cm; 5110 g, 57 cm
5950 g, 59.5 cm; 6950 g, 62.5 cm
8500 g, 70 cm
user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 4505 g, 55 cm; 5690 g, 59 cm
6560 g, 61.5 cm; 7630 g, 65.5 cm
8240 g, 68 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 3820 g, 49 cm; 4690 g, 53 cm
7200 g, 62 cm
user posted image   11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm
8040 g, 65.5 cm; 8300 g, 69 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 4970 g, 57 cm
6920 g, 64 cm; 7620 g, 69 cm
8400 g, 69 cm
user posted image   12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm; 4465 g, 55 cm; 5520 g, 59.5 cm
user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm; 4070 g, 55.5. cm; 4650 g, 59 cm
5320 g, 61 cm;  6050 g, 65 cm
6895 g, 69 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 4930 g; 5350 g, 59 cm
6500 g, 63 cm; 7670 g, 66 cm; 8400 g, 70.5 cm
9440 g, 73 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm; 4800 g, 56 cm; 5695 g, 59 cm
6490 g, 63.5 cm; 7290 g, 65.5 cm
8190 g, 66.5 cm
user posted image   14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 4720 g, 57 cm
5300 g ;5800 g,62,5 g; 6320 g, 64 cm
6900 g, 68 cm
user posted image   14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm; 4500 g, 57 cm; 5150 g, 60 cm

6150 g, 68 cm
7290 g, 74 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 4330 g, 52 cm; 5200 g, 56 cm
6000 g, 58 cm; 7700 g, 64 cm
9300 g, 68 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 4900 g, 58 cm; 5980 g, 62 cm
7510 g, 69 cm
7920 g, 73 cm

user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm; 4390 g, 52 cm; 5940 g, 59 cm
7650 g, 65 cm
8030 g, 69 cm
user posted image   21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm; 4500 g, 53 cm; 5270 g, 56 cm

7500 g, 63 cm
user posted image 22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm ; 4720 g, 55 cm; 5360 g, 57 cm
5905 g, 59 cm; 6430 g, 61.5 cm
7490 g, 64.5 cm
user posted image   22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm; 5700 g, 60 cm; 6500 g, 60 cm
7320 g, 63.5 cm; 8340 g, 65.4 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm; 3900 g, 54 cm; 5020 g, 58 cm
5910 g, 62.5 cm; 6960 g, 66 cm
8590 g, 71 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 4500 g, 55.5 cm; 5715 g, 61 cm
7120 g, 64 cm; 7840 g, 67 cm
9000, 72.5 cm
user posted image   23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm; 4750 g, 55 cm; 5450 g, 60 cm
6420 g ,63 cm
7300 g, 67 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm; 3340 g, 52.5 cm; 3930 g, 54 cm
4790 g, 57 cm; 5590 g, 61 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm; 4350 g, 56 cm; 6470 g, 61.5 cm
7460 g, 65 cm

user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm; 4750 g, 57 cm; 5700 g, 60.5 cm
6450 g, 63 cm; 7100 g, 65.5 cm
7830 g, 68 cm
user posted image 30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm; 3640 g, 51.5 cm; 4600 g, 54 cm
5600 g, 60 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm; 4730 g, 54 cm; 5560 g, 57.5 cm
6460 g, 62 cm; 7320 g; 8470 g, 68 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm; 4250 g, 56 cm; 5520 g, 60 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm; 4520 g, 53 cm; 5520 g, 57 cm
6750g, 61 cm; 7460 g, 62 cm
8300 g, 66 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm; 4740 g, 57.5 cm; 5410 g, 60 cm
6370 g, 63 cm; 7380 g, 66.5 cm
8500 g, 71 cm

Mamice praznujejo user posted image

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 9.2. karatina, 27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
6.9.2008 6:54:40   
mala pikica
Jutro!

Je sobota in bi lahko še spali, pa je Gašper že od 5.ure pokonci user posted image Pa tudi ponoči ni imel miru...

razne prijateljice... tudi jaz imam eno takšno, ki je bila vsaj nekoč moja najboljša prijateljica. No, Gašper je star nekaj več kot 8 mesecev in še ga tudi ni videla. Najbolj smešno mi pa je, ko dobim kakšen njen mail v stilu, da imam vsaj enega prijatelja user posted image suzana smo pa vsaj tukaj prave prijateljice, to pa je tudi nekaj user posted image

Gašper je zdaj zaspal, mami pa bo kdaj spala user posted image

nakupovanje... pred nekaj dnevi sem prav namensko pustila Gašperja in dragega doma, da sem lahko po dolgem času šla malo po trgovinah in poiskala nekaj malega zase. Drugače pa jasno, da kupujemo predvsem za Gašperja user posted image Je pa res, da imam zadnje dni bolj malo časa. Tistih nekaj uric popoldan smo ponavadi vsi trije skupaj, vse ostalo pa čaka... pospravljanje, nakupovanje, likanje, tudi RR včasih user posted image Ampak tako je, po novem letu nam tudi strani tukaj več ne bodo tako letele kot zdaj včasih, vsaj mislim da ne.

lutiropan lepe slikice user posted image Za avatar pa ni problema, bova poštimali.

suzana in sani res lepa slikica user posted image Torta še je najmanj lepa pri vsem tem. Ko sem videla Uroševe slike, mi je kar megla padla na oči, kako je bila torta že vsa zgrbančena user posted image Še zdaleč od tega, kar bi v resnici moralo biti. Pa nič ne moremo, še tako v redu, da je vsaj v takšenm stanju prišla do Ljubljane.

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image vsem slavljenčkom pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram iti. Moški danes pripeljejo drva, pa so pravkar pripeljali tovornjaka, s katerim bodo šli.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 4498
6.9.2008 7:47:44   
Intruder24
Jutro,

mi smo imeli danes nočno arijo eno uro, ker ga nisem vzela ven iz postelje niti mu nisem dala flašo. Samo dudo in njegovega metuljčka pa ju je vztrajno metal proč. Sem že skoraj obupala in ga vzela ven, samo potem bi se naslednjič drl še bolj dolgo. Sem se sredi noči namreč odločila, da mora 1x skapirat da je noč za spanje, ker čez dan bolj dolgo skupaj spi. Itak, da mi je bilo težko in sem pol user posted image . Samo je ajal potem od 1 do 6 brez da bi se zbudil in potem sem ga dala še k nama, kjer je zaspal do 7 user posted image . Tako, da sem po 3 mesecih končno spala 5 ur skupaj in sem danes mičkeno bolje. Vid je itak dobre volje in si jucka na tleh, potem ko je z mano prebral RR in nimam nobenih posledic. Res je čas, da nehamo to nočno proceduro pa iskat neke X vzroke, ker pač ne zna spat.

Je pa pomoje zbudil vse hiše okoli nas user posted image  Upam, da bo danes bolje. Ker zdaj pa ne popuščam, sej na koncu pponoči sploh ne bom vedela, če ga kaj boli, ko se vedno nekaj napravla, pol pa dretje ko ni po njegovem.

Piha danes tu v MB, tudi včeraj sem lovila marelo po ulicah user posted image  Groza!!user posted image  Še dobro da je bila Nana zraven user posted image
Vidim, da si se res lepo nahodila. Klemen pa je res priden v vozičku. Če je drugje migec pa na sprehodu res uživa...
Tukaj pa še 2 slikici od včeraj:
user posted image

user posted image

Zdaj pa se grem igrat dokler je še dobre volje potem pa na sprehod, ker danes ima ata "dopust" user posted image  in on dalje spi.

Lep dan vsem user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4499
6.9.2008 7:48:42   
Intruder24
Aljaž vse najlepše za mini rojstni dan user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?