nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Tako,sem se javila za danes in zdaj grem pod tuš in verjetno spat.Sem danes bolj slabe volje,sita vseh mojih "prijateljic"in dedca.Jutri je nov dan in upam,da vstanem na desno nogo.Požvižgam se na vse omenjene,glavno,da se imava midva s Klemnom lepo . a na nas tukaj tudi? klepetka,če bi s tem mislila,da sem sita tudi vas,potem tega ne bi napisala.Ve mi niste nič naredile,res ne. mala pikica,hvala,ja,glavno da imam vas. Danes je res bolje,stanje sicer ni nič drugačno,samo jaz sem boljše volje,ker res nimam navade vlačiti slabe volje s seboj in to nikamor.Pri meni se nikdar ne vidi,če sem slabo,HB za take sposobnosti,da zlahka pustim težave doma za zaprtimi vrati. mml,tvojemu pa res vse pohvale za pecivo,so še takšni moški,ki znajo še kaj druga,kot hišna popravila,pa mehanične sposobnosti. S prijateljicami nisem preveč obremenjena,saj veš,pri svojih 36.letih zelo dobro vem,katere so prave in katere niso,a mi vseeno včasih kdo dvigne pokrov in vem,da imam tokrat 100% prav. Lara in Jakob,vse najboljše!! Triš,saj sem že mml napisala,da vem,kdo je moj prijatelj.Jaz sem takšna,da pač poskusim ugodit vsakomur,če le lahko,pa četudi nismo nevem kaki frendi, ampak se za vsakega potrudim,če je v moji moči.Ne morem pomagat,takšna pač sem.Ampak sem se včeraj zelo na glas odločila (prisegla sem moji mami!), da se bom spremenila in si za nikogar več ne bom zlomila noge...ah,dolga zgodba,sicer nepomembna za marsikoga,zame pa je pomembna in je napisala piko na koncu najinega prijateljstva.Do sem smo šli,dalje pa več ne,ostanemo "prijatelji",ampak od zdaj naprej bom jaz njej tako dobra prijateljica kot je ona meni.(pišem pač o tej osebi,saj razumeš?).
< Sporočilo je popravil nana35 -- 4.9.2008 14:12:27 >