|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
4.9.2008 13:37:57   
Katrin
user posted image user posted image user posted image

Kateri se lahko zahvalim za čudovit CD s slikami s piknika?

HVALA!!!! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
4.9.2008 13:51:40   
koala
Martinca in Uroš sta bila tako zlata!

Martinca HVALA, ker si!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
4.9.2008 13:55:44   
Intruder24
martinca hvala, hvala in še 1x hvala za lepe slikice  user posted image  si  mi polepšala dan! (hvala tudi tvojemu user posted image )

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 4.9.2008 14:00:32 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
4.9.2008 14:11:49   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Tako,sem se javila za danes in zdaj grem pod tuš in verjetno spat.Sem danes bolj slabe volje,sita vseh mojih "prijateljic"in dedca.Jutri je nov dan in upam,da vstanem na desno nogo.Požvižgam se na vse omenjene,glavno,da se imava midva s Klemnom lepouser posted image .

a na nas tukaj tudi?user posted image   

klepetka,če bi s tem mislila,da sem sita tudi vas,potem tega ne bi napisala.Ve mi niste nič naredile,res ne.user posted image

mala pikica,hvala,ja,glavno da imam vas.user posted image user posted image
Danes je res bolje,stanje sicer ni nič drugačno,samo jaz sem boljše volje,ker res nimam navade vlačiti slabe volje s seboj in to nikamor.Pri meni se nikdar ne vidi,če sem slabo,HB za take sposobnosti,da zlahka pustim težave doma za zaprtimi vrati.

mml,tvojemu user posted image pa res vse pohvale za pecivo,so še takšni moški,ki znajo še kaj druga,kot hišna popravila,pa mehanične sposobnosti.
S prijateljicami nisem preveč obremenjena,saj veš,pri svojih 36.letih zelo dobro vem,katere so prave in katere niso,a mi vseeno včasih kdo dvigne pokrov in vem,da imam tokrat 100% prav.

Lara in Jakob,vse najboljše!!

Triš,saj sem že mml napisala,da vem,kdo je moj prijatelj.Jaz sem takšna,da pač poskusim ugodit vsakomur,če le lahko,pa četudi nismo nevem kaki frendi, ampak se za vsakega potrudim,če je v moji moči.Ne morem pomagat,takšna pač sem.Ampak sem se včeraj zelo na glas odločila (prisegla sem moji mami!), da se bom spremenila in si za nikogar več ne bom zlomila noge...ah,dolga zgodba,sicer nepomembna za marsikoga,zame pa je pomembna in je napisala piko na koncu najinega prijateljstva.Do sem smo šli,dalje pa več ne,ostanemo "prijatelji",ampak od zdaj naprej bom jaz njej tako dobra prijateljica kot je ona meni.(pišem pač o tej osebi,saj razumeš?).

< Sporočilo je popravil nana35 -- 4.9.2008 14:12:27 >

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
4.9.2008 14:18:23   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image nana user posted image user posted image user posted image , vem kako je imeti take "prijateljice".

Nisem vedela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
4.9.2008 14:50:46   
Sunny Morning
nana samo zate
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
4.9.2008 15:07:23   
TRIŠ
Nana lep avataruser posted image .Kako mu paše zelenauser posted image .Pa še enkrat en velikuser posted image zate in vedi da si ti najboljša potem so šele ostaliuser posted image
Lusa kako je Daša lepauser posted image .Kaj pa malca tako zavzetouser posted image
Anchika lep avataruser posted image user posted image user posted image

Ste se vse tako zahvaljevale ,da sem hitro še jaz tekla v nabiralnik in....kaj naj rečem 1000 hvala Urošu in naši zlati Martinci HVALA

Alfabeta ja lahko bi se dobiliuser posted image ,samo a ti ne delaš dopoldan.V kolikor si doma pridem po meskauser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
4.9.2008 15:21:16   
ursalara
Nana lep avatar!In seveda zate!user posted image user posted image

Lari
se vsem zahvaljuje za čestitke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
4.9.2008 15:32:50   
koala
nana se mi zdi, al maš nov avatar? Lepotec je Kemen.

Nisem vedela

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
4.9.2008 16:23:21   
katarinas
Dan!
Evo, še Lara je vase spravila svoje kosilo, zdaj pa je konec za danes te kuhinjeuser posted image . No da povem kaj je jedla: korenček+cvetačo+grah+zajčka+zalito z govejo juhico = vse zmazala, na koncu pa še sadno skuto!user posted image

Danes se je prvič vstala v posteljiciuser posted image , sicer za kratek čas, ampak vendarle!

Smo pa še vedno v klubu brezzobihuser posted image  Baje da, kasneje zrastejo, bolj močni so = spet ena taka vraža!

Slavljenčkom vse najboljše! user posted image

Nič, zdaj grem pa delat nekaj za ozimnico: imamo domače slive in jih bom nekaj napokala v skrinjo, da bo za čez zimouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
4.9.2008 17:33:37   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

nana samo zate
user posted image

Sunny Hvala!user posted image Že to,da si se potrudila s slikico je lepouser posted image

Triš,hvala tudi tebiuser posted image ,to pa itak vem,da sem najboljša...user posted image

Ursalara,user posted image

koala,imam nov avatar ja.user posted image In škoda da imaš tudi tako dobre izkušnje s "prijateljicami".Hvala za pohvale mojemu sončku,vedno ga lepo pohvališ,da je lep,to mi veliko pomeni.user posted image Saj veš,vsaka mama je vesela,če kdo pohvali njenega otročka.

No,zdaj pa postanimo bolj vesele.Hvala vsem za vse.Se beremo zvečer.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 4.9.2008 17:34:51 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
4.9.2008 18:23:58   
sani1

Nana moja ti povem, da sva midve rojene pod isto zvezdo. user posted image   Jaz imam isti problem in sem se odločila isto... Tako, da ne bom niti komentirala. Samo ti rečem požvižgaj se na vse...user posted image

majra- to, da sem čudna mi ne rabiš govorit, ker sama dobro vem. Pa še kako sem čudna. Nisi opazila tega na pikniku. A, ja nisi mogla, ker midve res nisva imele priložnosti poklepetat. Sem vesela, ker boš tako šele drugo leto ugotovila, da sem čudna...user posted image user posted image user posted image

Lara in Jakob vse najboljše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes dopoldan kofetkala z dvema sodelavkama in  ena od njiju je srečka user posted image rok ima zdej 22. septembra ( isto kot moja sestrična). Joj pa smo čvekale o porodu o bolečinah o prvem stiku o dihanju. Skratka bilo je super in zopet podoživljat te spomine.  Ne ve pa kaj bo imela tako, da bo prav fajn ko bo sporočila.
Mi je pa druga kolegica prinesla zopet stvari za Manjo. Med njimi tudi  kapo šal ter rokavice in sem ji probala ter jo slikala. Sva imeli prav šov kratke hlače in kratka majica pa šal kapa in rokavice. Sem se smejala Manja pa z mano. Je bila vesela, da se že pripravljamo na zimo...user posted image   Zdej malo počiva. Jaz pa tukaj bluzim, a moram it posodo pomit...

matrinca- hvala ti za CD. Kolko sem ti dolžna? Tudi Urošu se zahvali. Zdej se pa vidi kolko imam jaz zaloge. Ah to ni to. imela sem premajhno majico...user posted image user posted image user posted image   Ja nina ti se kar tolaži, a ne?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
4.9.2008 18:45:46   
koala
sani, daj no kaj pa ti manjka? Pa če si ti čudna, pol sem jaz Himalaja.

v  bm,,j                                   ,m m ,m kkmjnbgv n , -

Nisem vedela

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
4.9.2008 19:46:49   
Alfabeta
Čer!

Najprej...Martinca in Uroš user posted image user posted image user posted image  hvala!!!!

naše nove mere: 8470g in 68 cm pri 7 mesecih. mala pikica če boš lahko vpisala bom vesela.

Sicer pa nisem danes pri volji za pisanje, vsaj sedaj ne. Morda čez kako uro.

Aja, še to. Naša frajla je ugotovila, da mamin Joško nikamor ne pobegne, če ga ujameš z zobki. Tako da ko se doji, za ziher zagrabi z zobki bradavico in vleče. user posted image  Kako ji sploh rata?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
4.9.2008 19:47:58   
vaney
čer.

včeraj sem imela napisancel spis in mi je vse vrglo ven, danes pa samo na kratko...

martinca, HVALA obema za slikice, res prijetno presenečenjeuser posted image user posted image

pri nas vse po starem, jaz pridem domov vsak dan čisto crknjena, Anže pa se ful stiska k meni selo popoldne in se skoraj samo crkljavauser posted image  ga bom tudi jaz zdaj razvadila...

se bom med vikendom malo več oglasila, ker mi med tednom rahlo zmanjkuje energijeuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
4.9.2008 20:02:27   
majra

Čer !

Martinca hvala user posted image

Nana user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

majra- to, da sem čudna mi ne rabiš govorit, ker sama dobro vem. Pa še kako sem čudna. Nisi opazila tega na pikniku. A, ja nisi mogla, ker midve res nisva imele priložnosti poklepetat. Sem vesela, ker boš tako šele drugo leto ugotovila, da sem čudna...user posted image user posted image user posted image

No vidiš, da sem te po prvem vtisu dobro ocenila user posted image  Šalim se, da ne boš slučajno resno vzela. Ja res je, na pikniku z ful mamicami nisem poklepetala. Bom morala turo po Sloveniji naredit, da popravim napako user posted image  V Ljubljano bom pa res enkrat prišla in se vštulila zraven na kofe.

Ajda user posted image  za mere.

Danes je pa res zatišje...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
4.9.2008 20:07:37   
Alfabeta
Še nekaj sem pozabila....

Martinca, povej račun..

triš, lahko se dobimo. Ne, ne delam dopoldan. Samo občasno, pa mislim, da sedaj nekaj časa ne bom, ker naši ne grejo nič več na dopust. Lahko prideš dopoldan na kavico z Žančkom, ali pa se zmenimo za eno soboto ali nedeljo, en žar zakurimo in se še otročki malo poveselijo. user posted image Seveda v kompletu, da ne bo pomote

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 4.9.2008 20:08:13 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
4.9.2008 21:29:48   
piškamiška
Najprej....
Martinca in Uroš HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem pa še vprašanje....
ali ste vaše sončke peljale na plavanje? Sej mogoče ste o tem že debatirali, vedar jaz vas nisem redno spremljala, tako da se oproščam, če ponavljam teme. V glavnem me zanima DA ali NE in kako to izgleda. Mi smo spomladanske termine zamudili oz. je bil še premali. Meni ravno vse zadeva ne diši, ampak moj  tiši, da bi šel.

sedaj grem pa počasi spat, Nejči že spančka.

lahko nočko

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
4.9.2008 21:31:19   
klepetka
dober večer,

da še jaz malo naklofam .

Pri nas vs epo starem , SEm mislila da bo Lana spala v posteljici in zaspala brez joške ....jok brate odpade. Ona očitno igra na tiste karte;izkoristi priliko če lahko, zakaj pa neuser posted image

Sem pa pozabila včeraj napisat , da je bial včeraj končno 3. cepljena.Enkart sem jaz premaknila, ko smo bili na morju, potem je bila enkart bolna, potem naslednjič so pa oni premaknili,  tako da sem včeraj, ko sva z Domnom pop. prišla iz Ljubljane, samo zamenjala otroke in gasa naprej k zdravnikuuser posted image

nana, še tukaj najlepša hvalauser posted image user posted image Kolk je Klemen uštiman na sliki v avatarju; vse v stilu , celo igračauser posted image .CUker mali
 sani, pa teb se pa moram vedno znova nasmejatuser posted image .Super si , kar taka ostanuser posted image

rumnejak; dajemo 1x tedensko v pire krompir.Menda je Lani to super, ker vs epoje. Jaz ne probam , ker ne maram jajc.

meso ; P je rekla vsak da , samo jaz ji ga dam pribl. 4x na teden

KML; ne dajem še , razen v krompir al pa špinačo.

čokolino, sem 1x probala ga narest z milumilom špa ni hotela. Ji je opravičen o,ker je res zanič;sem probala

alfabeta, Tvoj sine ima pa res svetovne.user posted image  Si ga prav predstavljam tako kot DOmna, ko pripelje takrat ko je najmanj treba kakšno sočnouser posted image

Lanino razpoloženje; povečini je skoz vesela in nasmejana , kakšen dan je pa tečna za pop...;krivi zobje, ki jih še ni(že 4 mesece)user posted image

intruder,user posted image user posted image .Še predobro te razumem in vem kako to zgleda.Amapk mine, naj ti bo to v tolažbo.

lunca , si že kaj boljše?Upam da jauser posted image

mml, user posted image kako si lepo začela post pisati da se Matic pripravlja na spanje , na koncu pisanja pa da se je odločil da ne bo spaluser posted image
PA ko si napisla da upaš da bodo Domnovi izvidi ok, a to pomeni da še  ni vseh? KER meni je dr. rekel ,da  je vse bp-osnovni izvidi. INtoleranca vem da je neg., pa za neko vnetje treb. slinavke da je tud vredu.Kaj pa za alergijo na KML i n celiakijo so lahko pol tako hitro izvidi?Al je treba kaj dlje čakat?Oprosti ker te morimuser posted image .Ti pa  na ta račun častim kofe in tortico ko se dobimouser posted image  

pošiljam , da ne bo predolg post..spet

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
4.9.2008 21:32:48   
Katrin
Torej Martinca in tvoj user posted image : hvala za lepo presenečenje user posted image

Danes sva bila z Anžetom v šoli, kamor grem 15tega delat user posted image  Sicer pa sem utrujena (priprave za sobotni obisk iz Kanade so v polnem teku: malo prej so nam prijatelji pripeljali posteljo - kaka ironija, da v hiši nimamo prazne postelje user posted image ). Pa v križu me je uščipnilo in se komaj premikam user posted image

Grem kar počivat,
nočka

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
4.9.2008 21:34:22   
klepetka
JAKOB IN LARA VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
4.9.2008 21:34:51   
mala pikica
Najprej martinca in uroš user posted image

Lara in Jakob vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image

sani
moja sestrična ima tudi rok čez slabe 3 tedne user posted image Že komaj čakam, da dobimo novo štručko user posted image Joj, to vam moram povedat... Je danes ponoči začutila vse mokro okrog sebe in ni vedela, če ji voda odteka ali je kaj drugega. In je šla lepo nazaj spat user posted image Na srečo ni bilo nič takšnega (verjetno se je polulala, pa niti sama ne ve user posted image ). V glavnem sem ji povedala, da ko ji voda res odteče, naj ne hodi nazaj spat, ampak se naj kar lepo spoka proti P user posted image

Še en kveščen user posted image Vedno govorimo samo o naših sončkih. MAlo bolj žgečkljiva tema user posted image Kaj mi lahko zaupate kje ste (tiste, ke ste otročke že preselile v sobice) oziroma kje (tiste, ki imate otročke še čez noč ob sebi) user posted image Dokler je bil Gašper še pri nama, se midva nisva nikakor mogla spraviti k tej stvari v spalnici. Smo končno preiskusili še druge prostore user posted image

Pa še en... Dajte povedat, kako ste prišle do svojih 'forumskih' imen. Razen seveda martince, suzane, urselare in njim podobnih. Pri njih mi je vse jasno user posted image Pri nekaterih pa bolj tuhtam, manj mi je jasno user posted image

Pa je res nekam mirno tukaj user posted image

Teme za debato imate dovolj, jaz pa grem spat user posted image

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
4.9.2008 21:39:46   
mala pikica
Ah, saj sem vedela, da bom kaj pozabila...
nana spet imaš nov avatar user posted image Si prava asica postala pri teh rečeh user posted image Kaj pa moja pomoč, ni nič več vredna, a user posted image

piškamiška mislim, da so kar vsi naši sončki prešpricali spomladansko plavanje. So povsod podobni termini, takrat pa so bili vsi še premajhni. Razen Jakoba od ljubljane. Za njiju vem, da sta že spomladi hodila. Mi začnemo hodit oktobra in se že veselim user posted image Gašper neizmerno uživa v vodi in ga ne bi rada prikrajšala za te užitke.

Zdaj pa res grem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
4.9.2008 21:41:43   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Nana moja ti povem, da sva midve rojene pod isto zvezdo. user posted image   Jaz imam isti problem in sem se odločila isto... Tako, da ne bom niti komentirala. Samo ti rečem požvižgaj se na vse...user posted image

sani,jaz tudi ne bom komentirala več nič,saj vem kako je...si se potožila,jaz pa sem te tolažila in zdaj???Pa imam ne!user posted image Veš kaj,mi dol visi.Samo tole še user posted image  samo zate.
Da pa si ti čudna pa res nisem opazila.
Pa fino,da si dobila stvari za Manjo,jaz jih imam tudi že nekaj-dobljenih mislim. Mi je prijateljica dala še preden se je mali srček rodil in bodo za to zimo.Pa dvojne batare.user posted image

Evo še mojega pikeca,ko sem ga včeraj slikala,mi je bil taki srček,da sem ga morala ovekovečit.
user posted image

Alfabeta,lepe mere za 7.mesecev imateuser posted image .Ne morem verjeti,Klemen je pa že več kot 8.mesecev star,koliko smo nekatere narazen rodile.Če se ne motim si ti rodila predzadnja od nas januarčic,kajne?

klepetka,hvala za pohvale za avataruser posted image .Kdaj boš poslala sliko,da jo še tebi zamenjava???In Lana user posted image za pikico.

Toliko za danes,se vidimo jutri.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
4.9.2008 21:51:05   
nana35
mala pikica,sem ti res zelooo hvaležna,da si mi vedno pomagala naredit nov avatar,pa sem se odločila,da te ne bom več morila,saj imaš otroka,moža in službo,pa se bom sama zverzirala.Zdaj mi gre kot namazano.Seveda je bila pa tvoja pomoč veliko vrednauser posted image Če pa pogrešaš pomanjševanje,pa mi vseeno lahko kaj pomanjšašuser posted image .
Še o user posted image :midva sva bolj uporabljala dnevno sobo,ker sem se jaz tako čudno počutila zraven Klemna,mojuser posted image  se ni nič čudno počutiluser posted image .Se mi je samo smejal,tako da sva tudi midva preizkusila še kaj druga kot posteljo,pa saj to sva že prejuser posted image ,zdaj sva samo obudila spomineuser posted image .In tako počneva še zdaj,samo tu in tam se pša zgodi da sva v spalnici poleg njega,pa malček trdno spi ali pa se dela in naju gledauser posted image .Malo heca...
A veš,da sem o teh forumskih imenih že tudi jaz razmišljala,ene imate res dobre nicke.Jaz imam bednega in ne bom razlagala...ker je nikakav.Bom zamenjala ko mi bo,samo moram pisat,da mi ga zamenjajo,da ne izgubim števila postov.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?