Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 14:44:38
|
|
|
|
nana35
|
Še tri poste in jih imam 1600 in potem še "samo 400 do zmage .
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 14:45:24
|
|
|
|
nana35
|
Evo,zdaj pa naj ena odpre temo.Katera bo tokrat???
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 14:46:32
|
|
|
|
nana35
|
mml,zdaj pa jaz smetim in sem nabrala 1600 postov.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 14:48:49
|
|
|
|
mml
|
koala poglej, kaj se mu dogaja v ustih...lahko imam kakšne afte ali pa mu nagajajo zobki in mu gre po tem žlica na živce, piti je pa tudi lažje po stekelnički kot sesati pri mami...samo razmišljam, ker od daleč je bolj težko kaj pamtenega svetovati golobček upam, da bo Nikova roka kmalu zdrava. A si ga po tem vseeno peljala v vrtec? Pa da ne pozabim...
< Sporočilo je popravil mml -- 12.9.2008 14:52:59 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 15:02:24
|
|
|
|
nana35
|
Kje najdete vse te sličice za rojstni dan???
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 15:05:04
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Kje najdete vse te sličice za rojstni dan??? pa kak se jih skopira na forum, ker jaz ne znam?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 15:10:48
|
|
|
|
nana35
|
Meni ne grejo skopirat tam kjer jih jaz najdem,tako da prosim lepo...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 15:20:17
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Glejte,samohranilke gor ali dol,jaz moram biti drugje prijavljena,ker imamo tam stanovanje in bo potem tudi moje.Dobro?? nana, to verjetno leti name. Ne biti huda, jaz sem samo povedala, kaj meni več pomeni. Se pa vsekakor strinjam z vsemi, ki se za to odločite, saj navsezadnje država to dopušča. Zakaj pa je ne bi izkoristili, če je možno? Hvala bogu! Sicer pa tudi meni ni nihče branil, da bi podobno naredila, ampak sem se pač odločila drugače. Glede lepljenja slikic.... če ti lahko jaz odgovorim... tiste, ki nimajo kode za forum, jaz shranim na računalnik, potem pa jih prilepim podobno kot 'domače' slikice, s pomočjo shrani.si.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 15:44:01
|
|
|
|
koala
|
mml, ja zobek mu raste, je že 3 dni siten in slabe volje ker ga pomoje boli, saj mi ne dovoli niti pomazati z gengigelom, ampak da zato odklanja dojko? Koliko krat mu pa lahko dan Calpol? Ne upam preveč. JEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ zdaj smo pa že naklofale 200 strani.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 19:54:56
|
|
|
|
TRIŠ
|
Kje pa ste
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 19:55:12
|
|
|
|
TRIŠ
|
Vas grem iskat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 12.9.2008 20:01:06
|
|
|
|
TRIŠ
|
Monia, Lana, Aljaž
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 13.9.2008 11:13:54
|
|
|
|
martinca
|
pozdravljene! no jaz se po dolgem času zopet oglašam. vidim da nisem med pogrešanimi ladijski pod je poštrihan, danes bi morali prit delavci streho nama naret na prizidku, pa jih kar ni. no saj če misli bit dež tak boljše da jih ni, ker bi nama pol vse noter teklo. je pa včeraj pri nas bilo kar hudo neurje, še posebaj pihalo je tako fejst. namje cerado s prikolico dol odpihnalo. anchika, HB da je potem našel telekomovc do vas in da vam je popravil router. vsem slavljenčkom vse naj naj. vsem bolančkom pa čimprejšnje okrevanje. limma, dobrodošla nazja z morja. upam, da ste uživali. sunny, super, da boste imeli sušilca. jaz bi ga tudi imela, pa še moram počakat da si prizidek naredima potem pa že mogoče možeka nahecam., da ga nujno rabiva. mala pikica, mislim, da ti je zadnjič ena rekla da če ji slike pošlješ kako pohištvo imata vidva v hiši. še te lahko jaz prosim, da mi jih pošlješ na mail? no mislim, da je to vse. glavno da sem se pofočkala na 4. delu. me čveke.
|
|
|
velika nočLelly28 RRAli boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?klasično (
41%)
malce drugače (
53%)
ne vem še (
6%)
Število vseh glasov: 34Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!