Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:35:07
|
|
|
|
jencili
|
Tud Taj je zaspal glih takrat kot Tarica . Upam, da bo trajalo kej dlje kot slabo urco. Ne vem kako vam uspejo teli malčki spati po 2-3 ure čez dan Je bla pa v lj zdej že 3-tjič toča. Pri nas je pa tud glih mimo. Smo bli obveščeni, da prihaja in je glih pospravil oba avtomobila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:37:37
|
|
|
|
dolenjka
|
O Ella dobro jutro Jaz tudi danes intenzivno pazim, da je ne razčef..... in do sedaj je danes spala čisto po ritmu. Od 9.45 do 11.15 in od 13h zdaj panča že 5 min več kot običajno Popoldan se bom pa tudi potrudila da bo šla najkasneje ob 16h Kuhala bom popoldan ko moj pride, ker nimam gamberov doma in sem prej carico rajš na hrib kot v štacuno peljala, ker sem vedela da bo kmalu dež Pomojem bo Zoja res zobke dobila po tem kar sem ta teden videla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:38:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili jaz ga imam tudi pod streho HB, se mi zdi da med dežjem vsaketoliko časa kaka pritleti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:46:52
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili jaz ga imam tudi pod streho HB, se mi zdi da med dežjem vsaketoliko časa kaka pritleti pri nas je bla sicer mejhna, ne ne varna, sam je pa v momentu ratalo kr belo po tleh
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:51:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Ah ne, pri nas tko ni blo, se je pa zdej mal zjasnil, sam poka pa k pr
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:53:55
|
|
|
|
jencili
|
no, naš mali je pokonci...pa je blo le cele pol ure
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:56:07
|
|
|
|
jencili
|
jeeee...jaz sem ježek ti pa ne, jaz pa bodem ti pa ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:56:59
|
|
|
|
Suzi*
|
oj. pri nas je bla prej tud toča. kot grah velika, nič posebnega. zdej pa spet črno prihaja. me smo danes 2 ure vozičkale, pa je žana cel čas prespala. pa bi verjetno še, samo smo šle domov, ker sem ji mogla skuhat za jest. smo pa ugotovili, da je kolerabica bljak in je ni NIČ pojedla. kakšne face je delala, da dol padeš. tud zmešano z mojim mlekom ni šlo sploh.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:57:31
|
|
|
|
Februarka08
|
kak lije dež pa neki ropota upam da ni toča grem kuhat... mala je glihkar pojedla kašico banana+bučka, pol mi je pa še neki nazaj vrgla preveč je blo, sam kaj ko kar usta odpira Jencili za vašega Tajsona
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:01:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili jeeee...jaz sem ježek ti pa ne, jaz pa bodem ti pa ne Ata jencili al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:03:13
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili jeeee...jaz sem ježek ti pa ne, jaz pa bodem ti pa ne Ata jencili al kako da
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:04:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili jeeee...jaz sem ježek ti pa ne, jaz pa bodem ti pa ne Ata jencili al kako da no, še je upanje zame In, kako drugače razen da si priden in smo me že mal zakompleksane kake desce smo najdle
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:15:29
|
|
|
|
jencili
|
drugece uredu, hvala..... gledamo kakšno vreme bo jutri da gremo lahko mal na vikend.... jeeee
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:16:10
|
|
|
|
dolenjka
|
AJa, zdej pa pri nas sonce sije in grmi Kaj smo naredili s to naravo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:17:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili drugece uredu, hvala..... gledamo kakšno vreme bo jutri da gremo lahko mal na vikend.... jeeee drugače vredu, pa še popravlja se, a ne? A na morčita tut še kej ? Vikend je pa na dolenjskem al v hribih? Če sem pa preveč firbčna pa kar sikn, se bom šla na kavč uležt, sam ne vem če ne bom vseen F5 stiskala vmes
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:21:54
|
|
|
|
Suzi*
|
meti, za varstvo. mi za anžeja privat varstvo plačujemo 200 na mesec, vse vključeno (razen plenic, ko jih je še rabil). glede marele....mi smo si jo sposodili od kolegov 1x za v grčijo, drugače smo pa naš voz furali. mislim pa, da smo pri letu in pol do dveh nehali ga vozit z vozičkom. aja, pa midva tud občasno kebab jeva. glih včeraj je moj kuhal, pa sva jedla kebab. njami. jencili, samo da je Taj bolje. buči, skos eno ušeso noter, skos drugo ven. larisa, za spanje in stari ritem.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:30:17
|
|
|
|
mesecnica
|
Evo - tole je pa zdej glavna animacija naše bejbe. Pomojem jih naredi tudi po 50 na dan .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:32:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Evo - tole je pa zdej glavna animacija naše bejbe. Pomojem jih naredi tudi po 50 na dan . A se ****? Pa sej ne morem verjet Luna Pa kolk lepo kožo ima, a je kaj bolje al si ti tko pridna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:39:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce moje (in ata Jencili ) a ste vidle tole Danes bo še pestro popoldne in noč
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.8.2008 21:50:17 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:49:51
|
|
|
|
dolenjka
|
No, danes imam pa jaz mal samogovorov Evo, dokaz, da bo novembra Ikea res v Celovcu KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.8.2008 21:50:32 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:56:34
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Evo - tole je pa zdej glavna animacija naše bejbe. Pomojem jih naredi tudi po 50 na dan . A se ****? Pa sej ne morem verjet Luna Pa kolk lepo kožo ima, a je kaj bolje al si ti tko pridna Lepo kožo? Full ma slabo...edino na obrazu je še kolikor toliko OK. Odpri slikico in poglej pri gleženjčkih...in tako ima na zapestjih, pod komolci in pod koleni, po nogicah in rokicah .
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 8.8.2008 14:58:10 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 14:58:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Ojoj, sem res bolj obrazek gledala Si že kaj o bioresonanci razmišljala, zdaj ko je 6m stara
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:00:47
|
|
|
|
mesecnica
|
Sem ja. Se bom zdaj enkrat naročila. Drug teden imava še alergologa, da vidimo, če je še na kakšno stvar alergična. Zdej ima res full slabo . Pa ne bi rada namazala s ta hudo kremico, ker bi rada pokazala na pregledu kako zgleda. Da me bodo resno jemali...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:02:04
|
|
|
|
mesecnica
|
Ker moja P je rekla, da to ni še nič . Jaz imam pa občutek, da si bo vsak čas kožo s sebe potegnila, tako jo srbi .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:10:49
|
|
|
|
Suzi*
|
ja, hudo, mesecnica. kapo dol Luna. kake izvaja. se vidi, da je manekenske postave in ful močna.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.