MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti za varstvo! Glede na to da je privat, je cena odlična, ker če prav razumem je za cel dan, 4 ali pa 8 ur Drugače je urna postavka 4 EUR, za 3 se tudi še najde, vse ostalo so pa sanje in glede na to kako je z vrtci, je to superrr! No, jaz še vedno upam, da mi ne bo treba na šiht al pa da bom doma delala. Sanjam....ker sanje so dovoljene ma res je super, sem tko hvaležna moji Ninči (kolegica), k mi je zrihtala to gospo je v bistvi njena teta, pa sem tko kao mal prek vez notr padla cena je pa res za cel dan, vse vključeno (hrana, ...), samo plenice sabo prinesem in je to to dones sem jih šla pogledat v času varstva in se majo ful dobr. Tamal se je skoz režal, ko sta ga druga dva animirala majo velik vrt, so skoz zunaj, če je vreme ok, pa tko ograjen, da ne morejo nikamor... notri ogromno plasmo TV , krušno peč, kuhinjo, dnevno sobo (edin spalnice nisva šla pogledat), ker ima cel spodnji štuk hiše prirejen za varstvo otrok. Ta teta ma tud velik izkušenj z ker je upokojena vzgojiteljica, tko da res fajn no. Pa še peš z vozičkom imava do tja 4 min, lih tolk kot do mojega šihta če sem kej prov računala, naju bo varstvo koštalo lih ene tolk kot vrtec, če ne bo še cenej