|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
8.8.2008 15:23:29   
Suzi*
user posted image

evo, take pa naša izvaja.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
8.8.2008 15:43:38   
Suzi*
u tri p**** m******! user posted image user posted image  jaz bom danes pop******. tamala je sitna, da bi jo najrajš nekomu podarila. že odkar se je zjutrej zbudila samo teži in tuli. mir je bil samo tiste 2 ure v vozičku, ko je spala.  zdej pa tuli, previta je, jest noče (me je ugriznla ko zmešana) user posted image , dude noče, če se nosi tud tuli.......zdej sem jo pa kar v postlo deportirala in tam ruli. kaj naj ji druzga nardim. user posted image user posted image  bo zaspala upam, drugač naj pa tuli. p****

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
8.8.2008 15:49:12   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

u tri p**** m******! user posted image user posted image  jaz bom danes pop******. tamala je sitna, da bi jo najrajš nekomu podarila. že odkar se je zjutrej zbudila samo teži in tuli. mir je bil samo tiste 2 ure v vozičku, ko je spala.  zdej pa tuli, previta je, jest noče (me je ugriznla ko zmešana) user posted image , dude noče, če se nosi tud tuli.......zdej sem jo pa kar v postlo deportirala in tam ruli. kaj naj ji druzga nardim. user posted image user posted image  bo zaspala upam, drugač naj pa tuli. p****

Ej - ko bi mela našo user posted image . Men se bo tud vsak čas zrolalo user posted image . Tako sitna kot danes, ni bila še nikoli - prisežem.

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
8.8.2008 15:49:43   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image

evo, take pa naša izvaja.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Žana bo pa kar puzat začela user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.8.2008 15:51:18   
dolenjka
Naša je pa spala dobri dve uri in zdej s popoldaNSKIM spanjem verjetn ne bo nič user posted image

Suzi, verjetno je vreme krivo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
8.8.2008 15:56:41   
mesecnica
Naša je tud zdej v postli. Upam, da zaspi user posted image .
Ker to ji res ni podobno. user posted image
Jaz moram pa še kuhinjo pospravit, pa povsod prah pobrisat. Bom kar našega počakala, da mi bo pomagal user posted image .
Spet jok user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.8.2008 16:11:24   
pina-1
dan.
pri nas pa ni padla niti ena kapljica. je blo pa vse črno in je blo full soparno.

jaz sem spakirala skoraj vse. Sao še hrano in zmečemo v avto in adijo.

Ana je tudi pridna in spi že drugo dolgo rundouser posted image user posted image user posted image

suzi bravo za žano atletičarko. je pa res tik pred tem da se plazi. Naša se sao na trebuh obrne, ampak plazit se pa še ni začela.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.8.2008 16:16:01   
ella79
suzi naša je danes tudi za pop***** user posted image user posted image user posted image user posted image teži teži teži teži... ne jest, ne spat, ne nič user posted image user posted image user posted image je danes v celem dnevu 1,5 h spala, zdej je pa že čas, da spet mal, pa kar nabija v tri **** user posted image user posted image user posted image
suzi in mesecnica kaj jim v NM dajete jest, da se že takole postavljajo user posted image user posted image user posted image naša to niti približno še ne obvlada user posted image grem peglat, k drugač mi bodo živci popustil, pa se morm nekje mal sprostit user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
8.8.2008 16:16:39   
Februarka08
Evo, naša panča popoldansko spanjeuser posted image , očka je šel po neke mašine (kot da jih nima že polno garažouser posted image user posted image ) pa poslala sem ga po tortico zameuser posted image če je že na poti, naj pa še zame kaj prineseuser posted image

Mesecnica in Suzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sta frajli vajini user posted image Oh, tele naše februarčice... so taki cukriuser posted image

Aja, eno ?: sej zdej so lahko naši user posted image že v stolčkih posedeni, al kako? Larisa je prej k sm kuhala neki sitkala na tleh in sem jo dala v stolčka, za njo povšterček in me je opazovala ko sem kuhala, tolkla po mizici in se smejala kot ne vem kajuser posted image po ene 15-ih minutah se je itak že zmatrala in ni hotla več, tako da je šla spet na tla... pa me zanima če je to še kaj prezgodaj da tako sedi? Mal čudno sprašujem, a ne?user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
8.8.2008 16:35:55   
Suzi*
nooo, po neskončnem dretju, sem jo pomirila (sama se itak ne bi), pa je sedečki v dnevni končno zagrabla zizo, mal pomalcala in zaspala. jaz grem pa kej skuhat. bodo kar njoki z omako. me je čist izmozgalo tole dretje, upam, da bo vsaj nekaj časa mir.

hja, to je pa podgurski zrak pri nas, da so bejbe tolk gajstne. user posted image user posted image user posted image

februarka, mislim da ni panike, da so v polsedečem položaju. če se pa pol sami dvignejo v sedečki pa tud ok. od 6m naprej itak že začenjajo samostojno sedet.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
8.8.2008 16:39:22   
dolenjka
No, tudi carica je v klubu tečnobic in sem jo v posteljo nesla, pa ne popusti user posted image  user posted image  user posted image
Še dobr, da je naš tik pred domom user posted image

Februarka nič čudno ne sprašuješ! Baje prisilno sedenje dalj časa in brez podpore ni dobro, zaradi hrbtenice user posted image  Vsako stvar naj bi se otrok sam "naučil". Sedel naj bi torej ko bo imel dovolj ojačane hrbtne mišice. Eni prej eni kasneje... Pišem kar berem, stroka ti lahko kaj več pove user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3561
8.8.2008 16:41:10   
dolenjka
Suzi, če sem prav razumela, jo  je Februrka s povšterčkom podprla, da je sedela v antilopi, da ni zlezla dol user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
8.8.2008 16:44:19   
dolenjka
No, tudi naša je zaspala! Očitno je rabila vseeno še to rundo, da bodo 3, ko t običajno user posted image  Sam verjetn bo kratka, k je bla prejšnja tko dolga user posted image

No, sej je prav. Jaz bom pa zdaj skuhala, samo namesto gamberov bo pač losos, ker nisem bila v štacuni user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
8.8.2008 16:44:32   
Suzi*
user posted image

evo, še naši zobki. zdej sta oba že bolj zunaj.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
8.8.2008 17:11:20   
Februarka08
Jest sem ji povšterček dala zato k je še premajhna da bi ornk sedela... saj ni bla dolg... sem tko prašala, iz gole radovednostiuser posted image

Evo, takole uživa ona:user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
8.8.2008 17:13:37   
dolenjka
No, pol se pa sploh ne rabiš sekirat Februarka! Mater je slikica Larisa user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3566
8.8.2008 17:18:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

grem peglat, k drugač mi bodo živci popustil, pa se morm nekje mal sprostit user posted image user posted image

jaz sem danes že kar nekaj oprala in ti lahko dostavim, da se boš dalj časa sproščala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
8.8.2008 18:03:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

grem peglat, k drugač mi bodo živci popustil, pa se morm nekje mal sprostit user posted image user posted image

jaz sem danes že kar nekaj oprala in ti lahko dostavim, da se boš dalj časa sproščala user posted image  user posted image  user posted image

madona sem hitela likat, da se ne bi Zoja prej zbudila in da bo še čas za RR user posted image user posted image user posted image vse zlikano user posted image user posted image zoja spi že zelo debelo uro user posted image user posted image no, danes se pa bo naspala, bo posledično tudi bolj mirna noč. Pri nas to ful drži, da če čez dan velik spi, potem je tudi ponoči bolj mirna user posted image sem si pa zdele že eno čokoladico prilošla user posted image zdej pa še tele kopčke cotic po omaricah raznosim pa sem user posted image aja, pa še tiramisu sem danes naredila in si itak še eno dozo privoščila user posted image sem pa spet čist naspidirana danes, sploh k je Zoja pridna s spanjem. Sam jaest štrajka, bi sam čaj pila, zine pa ne user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
8.8.2008 18:06:11   
ella79
suzi kok je Žana fletna z zobkoma user posted image upam, da pri nas tudi čim prej vn pokukajo, če je slučajno ta sitnoba zaradi tega user posted image

februarka jaz sem tudi prej antilopo sestavla in jo notr dala, pa je bla čist zadovoljna user posted image zdej je že nazaj raztavljena, jo morm v klet odnest, k tuki sam smeta

sej zdej k mam pa jaz čas čvekat, pa itak ne bo nobene user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
8.8.2008 18:09:01   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

drugece uredu, hvala.....

gledamo kakšno vreme bo jutri da gremo lahko mal na vikend....

jeeeeuser posted image user posted image user posted image

drugače vredu, pa še popravlja se, a ne? user posted image

A na morčita tut še kej ? Vikend je pa na dolenjskem al v hribih? Če sem pa preveč firbčna pa kar sikn, se bom šla na kavč uležt, sam ne vem če ne bom vseen F5 stiskala vmes user posted image

vikend je pa v hribih...katarina nad ljubljano....user posted image user posted image user posted image  

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
8.8.2008 18:13:46   
MetiLu
Jaz sem iz službice, sem ta teden delala po 2 urce in pol popoldan, pa je blo čist dost user posted image

i9.r5hrbn j.omxgvbtgvu t6u.   dvhu u8o, §< t57bn43cvwWqa

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
8.8.2008 18:16:05   
Februarka08
Joj, Suzi je fletna Žanauser posted image
Ella, user posted image za peglanje in da si tako naspidirana danesuser posted image jest sem učer 2 uri za šporgetom visela ker sem se res poglobila v kosilo, med tem sem se pa prav spočila, ker je Larisa lepo spalauser posted image ne morš verjet, kolk ti to odvrne da maš mir.Mmm, jest bi tud tiramisu... a sem kej vabljena?user posted image Moj mi ni tortice prnesu.user posted image Vse drugo, sam tega ne... je blo zaprt, majo dopustuser posted image mah... še boljuser posted image

Grem nazaj k mojim dvema...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
8.8.2008 18:16:35   
MetiLu
No, tkole zna pa Janez tipkat, pa še enter je uspel najdt, pa prehitr stisnt user posted image

Ella, dej pošlji ene dva kosa user posted image  jaz moram pa neki za jest narest, sem tko lačna user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
8.8.2008 18:32:10   
ella79
februarka lahko prideš na tiramisu, imam pa v skrinji za hude cajte skutino torto, pa počakaš dve uri in je redi user posted image vabljena user posted image

meti a ti bi tudi tiramisu user posted image pošljem po dhl-ju dva kosa user posted image no ne kosa, dva kozarčka, zdej jih kar v kozarčke naredim, da ni potrebno potem packat k jih vn iz posode daješ, pa še ful dobr zgleda user posted image user posted image zdej se vam šele sline cedijo user posted image

evo zoja se je zbudila, spala par minut manj kot dve uri user posted image no, to pa je že stara zoja, ne pa tist k se cel dan potepam pa spi max 2x po pol ure user posted image to mi bo danes hvaležna, da sva doma user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3574
8.8.2008 18:34:44   
Janey
dan

meti super za varstvo, to je pa res dobra cena, pa še če si videla da je tam dobro. jaz bi tut rada našla eno dobro pa se mi zdi da za mene ni dovolj dobre, sem sama pazla pa vem kaj vse je potrebno, pa kolkokrat bi malega pritisno, pa moraš vdihnit, pa lepo povedat, pa kolko energije je treba vložit v to in res bi rada da jakca čluva nekdo ki ga ma neizmerno rad. v glavnem upam da kaj najdem do januarja.

jaz sem pa uspela vse danes opravit. še mami je šla z mano na banko da jakcu ni blo dolgčas, pol sma pa še eno kavico v mestu spile pa malo počvekale, pol pa sem peljala stolček iz ikeje k nje in smo ga sprobali in je superskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jencili da le gre na boljeuser posted image user posted image

dolenjka
daj mi malo energije...jaz ne vemkaj je z mano ampak jaz sem že ene par dni taka cota, brez energije, brez želje po nekem gibanju...ne vem kaj je z mano...user posted image user posted image

mesečnica super skelece dela, prava mala gimnastičarka, 2016 bo na oi user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi
žani tudi dobro gre

morem it ke rimamo nesposobnega atija, jaka joče in se dere janja janja...**** kaj ne more sam

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.