![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:23:29
|
|
|
|
Suzi*
|
evo, take pa naša izvaja.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:43:38
|
|
|
|
Suzi*
|
u tri p**** m******! jaz bom danes pop******. tamala je sitna, da bi jo najrajš nekomu podarila. že odkar se je zjutrej zbudila samo teži in tuli. mir je bil samo tiste 2 ure v vozičku, ko je spala. zdej pa tuli, previta je, jest noče (me je ugriznla ko zmešana) , dude noče, če se nosi tud tuli.......zdej sem jo pa kar v postlo deportirala in tam ruli. kaj naj ji druzga nardim. bo zaspala upam, drugač naj pa tuli. p****
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:49:12
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* u tri p**** m******! jaz bom danes pop******. tamala je sitna, da bi jo najrajš nekomu podarila. že odkar se je zjutrej zbudila samo teži in tuli. mir je bil samo tiste 2 ure v vozičku, ko je spala. zdej pa tuli, previta je, jest noče (me je ugriznla ko zmešana) , dude noče, če se nosi tud tuli.......zdej sem jo pa kar v postlo deportirala in tam ruli. kaj naj ji druzga nardim. bo zaspala upam, drugač naj pa tuli. p**** Ej - ko bi mela našo . Men se bo tud vsak čas zrolalo . Tako sitna kot danes, ni bila še nikoli - prisežem.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:49:43
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo, take pa naša izvaja. Žana bo pa kar puzat začela .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:51:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša je pa spala dobri dve uri in zdej s popoldaNSKIM spanjem verjetn ne bo nič Suzi, verjetno je vreme krivo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 15:56:41
|
|
|
|
mesecnica
|
Naša je tud zdej v postli. Upam, da zaspi . Ker to ji res ni podobno. Jaz moram pa še kuhinjo pospravit, pa povsod prah pobrisat. Bom kar našega počakala, da mi bo pomagal . Spet jok .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 16:11:24
|
|
|
|
pina-1
|
dan. pri nas pa ni padla niti ena kapljica. je blo pa vse črno in je blo full soparno. jaz sem spakirala skoraj vse. Sao še hrano in zmečemo v avto in adijo. Ana je tudi pridna in spi že drugo dolgo rundo suzi bravo za žano atletičarko. je pa res tik pred tem da se plazi. Naša se sao na trebuh obrne, ampak plazit se pa še ni začela.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 16:16:01
|
|
|
|
ella79
|
suzi naša je danes tudi za pop***** teži teži teži teži... ne jest, ne spat, ne nič je danes v celem dnevu 1,5 h spala, zdej je pa že čas, da spet mal, pa kar nabija v tri **** suzi in mesecnica kaj jim v NM dajete jest, da se že takole postavljajo naša to niti približno še ne obvlada grem peglat, k drugač mi bodo živci popustil, pa se morm nekje mal sprostit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 16:16:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, naša panča popoldansko spanje , očka je šel po neke mašine (kot da jih nima že polno garažo ) pa poslala sem ga po tortico zame če je že na poti, naj pa še zame kaj prinese Mesecnica in Suzi kak sta frajli vajini Oh, tele naše februarčice... so taki cukri Aja, eno ?: sej zdej so lahko naši že v stolčkih posedeni, al kako? Larisa je prej k sm kuhala neki sitkala na tleh in sem jo dala v stolčka, za njo povšterček in me je opazovala ko sem kuhala, tolkla po mizici in se smejala kot ne vem kaj po ene 15-ih minutah se je itak že zmatrala in ni hotla več, tako da je šla spet na tla... pa me zanima če je to še kaj prezgodaj da tako sedi? Mal čudno sprašujem, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 16:35:55
|
|
|
|
Suzi*
|
nooo, po neskončnem dretju, sem jo pomirila (sama se itak ne bi), pa je sedečki v dnevni končno zagrabla zizo, mal pomalcala in zaspala. jaz grem pa kej skuhat. bodo kar njoki z omako. me je čist izmozgalo tole dretje, upam, da bo vsaj nekaj časa mir. hja, to je pa podgurski zrak pri nas, da so bejbe tolk gajstne. februarka, mislim da ni panike, da so v polsedečem položaju. če se pa pol sami dvignejo v sedečki pa tud ok. od 6m naprej itak že začenjajo samostojno sedet.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 16:39:22
|
|
|
|
dolenjka
|
No, tudi carica je v klubu tečnobic in sem jo v posteljo nesla, pa ne popusti Še dobr, da je naš tik pred domom Februarka nič čudno ne sprašuješ! Baje prisilno sedenje dalj časa in brez podpore ni dobro, zaradi hrbtenice Vsako stvar naj bi se otrok sam "naučil". Sedel naj bi torej ko bo imel dovolj ojačane hrbtne mišice. Eni prej eni kasneje... Pišem kar berem, stroka ti lahko kaj več pove
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 16:41:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi, če sem prav razumela, jo je Februrka s povšterčkom podprla, da je sedela v antilopi, da ni zlezla dol
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 16:44:19
|
|
|
|
dolenjka
|
No, tudi naša je zaspala! Očitno je rabila vseeno še to rundo, da bodo 3, ko t običajno Sam verjetn bo kratka, k je bla prejšnja tko dolga No, sej je prav. Jaz bom pa zdaj skuhala, samo namesto gamberov bo pač losos, ker nisem bila v štacuni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 16:44:32
|
|
|
|
Suzi*
|
evo, še naši zobki. zdej sta oba že bolj zunaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 17:11:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest sem ji povšterček dala zato k je še premajhna da bi ornk sedela... saj ni bla dolg... sem tko prašala, iz gole radovednosti Evo, takole uživa ona:
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 17:13:37
|
|
|
|
dolenjka
|
No, pol se pa sploh ne rabiš sekirat Februarka! Mater je slikica Larisa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 17:18:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 grem peglat, k drugač mi bodo živci popustil, pa se morm nekje mal sprostit jaz sem danes že kar nekaj oprala in ti lahko dostavim, da se boš dalj časa sproščala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 18:03:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 grem peglat, k drugač mi bodo živci popustil, pa se morm nekje mal sprostit jaz sem danes že kar nekaj oprala in ti lahko dostavim, da se boš dalj časa sproščala madona sem hitela likat, da se ne bi Zoja prej zbudila in da bo še čas za RR vse zlikano zoja spi že zelo debelo uro no, danes se pa bo naspala, bo posledično tudi bolj mirna noč. Pri nas to ful drži, da če čez dan velik spi, potem je tudi ponoči bolj mirna sem si pa zdele že eno čokoladico prilošla zdej pa še tele kopčke cotic po omaricah raznosim pa sem aja, pa še tiramisu sem danes naredila in si itak še eno dozo privoščila sem pa spet čist naspidirana danes, sploh k je Zoja pridna s spanjem. Sam jaest štrajka, bi sam čaj pila, zine pa ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 18:06:11
|
|
|
|
ella79
|
suzi kok je Žana fletna z zobkoma upam, da pri nas tudi čim prej vn pokukajo, če je slučajno ta sitnoba zaradi tega februarka jaz sem tudi prej antilopo sestavla in jo notr dala, pa je bla čist zadovoljna zdej je že nazaj raztavljena, jo morm v klet odnest, k tuki sam smeta sej zdej k mam pa jaz čas čvekat, pa itak ne bo nobene
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 18:09:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili drugece uredu, hvala..... gledamo kakšno vreme bo jutri da gremo lahko mal na vikend.... jeeee drugače vredu, pa še popravlja se, a ne? A na morčita tut še kej ? Vikend je pa na dolenjskem al v hribih? Če sem pa preveč firbčna pa kar sikn, se bom šla na kavč uležt, sam ne vem če ne bom vseen F5 stiskala vmes vikend je pa v hribih...katarina nad ljubljano....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 18:13:46
|
|
|
|
MetiLu
|
Jaz sem iz službice, sem ta teden delala po 2 urce in pol popoldan, pa je blo čist dost i9.r5hrbn j.omxgvbtgvu t6u. dvhu u8o, §< t57bn43cvwWqa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 18:16:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, Suzi je fletna Žana Ella, za peglanje in da si tako naspidirana danes jest sem učer 2 uri za šporgetom visela ker sem se res poglobila v kosilo, med tem sem se pa prav spočila, ker je Larisa lepo spala ne morš verjet, kolk ti to odvrne da maš mir.Mmm, jest bi tud tiramisu... a sem kej vabljena? Moj mi ni tortice prnesu. Vse drugo, sam tega ne... je blo zaprt, majo dopust mah... še bolj Grem nazaj k mojim dvema...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 18:16:35
|
|
|
|
MetiLu
|
No, tkole zna pa Janez tipkat, pa še enter je uspel najdt, pa prehitr stisnt Ella, dej pošlji ene dva kosa jaz moram pa neki za jest narest, sem tko lačna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 18:32:10
|
|
|
|
ella79
|
februarka lahko prideš na tiramisu, imam pa v skrinji za hude cajte skutino torto, pa počakaš dve uri in je redi vabljena meti a ti bi tudi tiramisu pošljem po dhl-ju dva kosa no ne kosa, dva kozarčka, zdej jih kar v kozarčke naredim, da ni potrebno potem packat k jih vn iz posode daješ, pa še ful dobr zgleda zdej se vam šele sline cedijo evo zoja se je zbudila, spala par minut manj kot dve uri no, to pa je že stara zoja, ne pa tist k se cel dan potepam pa spi max 2x po pol ure to mi bo danes hvaležna, da sva doma
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 18:34:44
|
|
|
|
Janey
|
dan meti super za varstvo, to je pa res dobra cena, pa še če si videla da je tam dobro. jaz bi tut rada našla eno dobro pa se mi zdi da za mene ni dovolj dobre, sem sama pazla pa vem kaj vse je potrebno, pa kolkokrat bi malega pritisno, pa moraš vdihnit, pa lepo povedat, pa kolko energije je treba vložit v to in res bi rada da jakca čluva nekdo ki ga ma neizmerno rad. v glavnem upam da kaj najdem do januarja. jaz sem pa uspela vse danes opravit. še mami je šla z mano na banko da jakcu ni blo dolgčas, pol sma pa še eno kavico v mestu spile pa malo počvekale, pol pa sem peljala stolček iz ikeje k nje in smo ga sprobali in je superski jencili da le gre na bolje dolenjka daj mi malo energije...jaz ne vemkaj je z mano ampak jaz sem že ene par dni taka cota, brez energije, brez želje po nekem gibanju...ne vem kaj je z mano... mesečnica super skelece dela, prava mala gimnastičarka, 2016 bo na oi suzi žani tudi dobro gre morem it ke rimamo nesposobnega atija, jaka joče in se dere janja janja...**** kaj ne more sam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.