![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:04:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Ne upam, šefica ne dovoli Z njo se zmen, jaz se je kr mal bojim, sej veš opasna. Zato nimajo oni psa pr bajt, ona dost laja Pa naredi to tako ilegalno, pa daj še nam malo užitka. Saj ona ne bo izvedela. da ne bom zdele roke stegnila, k verjem da te zadane Morda pa bi za te "živalske dogodivščine" desno in levo uho nastavila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:05:15
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Žal ne! Niti v sanjah! V tem primeru sem pa jaz Bajsina odvetnica oz. če ti ga pošlje, sodnica, ki jo obsodi na ....... veliko taščine družbe naprimer No no, a sm vam rekla. Ni šanse stari, prehuda kazen, ne upam reskirat dolenjka, ti pa ne bod tolk nesramna, ker se te že vse bojijo ella, kje imaš današnje fotke???? Daj malo pokaži, pliss!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:06:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Ne upam, šefica ne dovoli Z njo se zmen, jaz se je kr mal bojim, sej veš opasna. Zato nimajo oni psa pr bajt, ona dost laja Pa naredi to tako ilegalno, pa daj še nam malo užitka. Saj ona ne bo izvedela. da ne bom zdele roke stegnila, k verjem da te zadane Morda pa bi za te "živalske dogodivščine" desno in levo uho nastavila. bi te kr po celi kepi Ella, dej ju3 Zoji za pogledat! Me zanima reakcija Ponoč pa rajš ne, ker ne bo več šla spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:07:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby bajsa, bi men tudi kakšen filmček poslala, od danes, pliss???? Žal ne! Niti v sanjah! V tem primeru sem pa jaz Bajsina odvetnica oz. če ti ga pošlje, sodnica, ki jo obsodi na ....... veliko taščine družbe naprimer No no, a sm vam rekla. Ni šanse stari, prehuda kazen, ne upam reskirat dolenjka, ti pa ne bod tolk nesramna, ker se te že vse bojijo ella, kje imaš današnje fotke???? Daj malo pokaži, pliss!!!! Ella nima fotk, ima read only verzijo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:07:28
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka no, zdele bom še tebe mal naskrivaj, ne samo SN Sem ti rekla da prigasaj! Pisno prošnjo sem ti dala, ti pa nič! No, zdej pridi pa osebno fehtat v Škofjo loko in v Stično, pol pa mogoče dobiš! Pa sej veš, da se v Stično brez ocvirkovce ne smeš prikazat, a ne? To pa zdaj že po korupciji smrdi, veš . Ocvirkovca pa itak pade!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:08:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Zame je bil danes naporen da in grem ajat! Se beremo takoj zju23 ko oči odprem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:08:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Oooooo, ste hude. Samo, da ste se imeli fino. Drugače pa : še Karađiča so našli, ne da me ne bomo tega kdaj videle. dolenjka -
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:09:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Oooooo, ste hude. Samo, da ste se imeli fino. Drugače pa : še Karađiča so našli, ne da me ne bomo tega kdaj videle. dolenjka - a veš kaj je Dabić za nas? Vajenec!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:11:10
|
|
|
|
Bajsa
|
Bejbe ura sto, jaz se režim, da bom oba zbudila. Tko da odoh ja u rokere... Prva izdajalka vas zapušča. Sej ne morem verjet, ponavad takle cajt gor pridem, pa že vse spite, sam še jaz in redke izjeme (Jencili, Nuka, pa še kera) kej povemo, dons pa na polno dogaja. Ampak vseen grem, sm pmal zmatrana. Pa še futr mi je začel po glav hodt, sej veste, en tak masten sočen dunajc....njamsi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:11:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - lahko noč, pa da te mora ne bo tlačila preveč Grem tudi jaz, preden me moj pride iskat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:11:23
|
|
|
|
dolenjka
|
U mater, dobr da je tolk ura, ker dugač bi do 200tke prišle danes Sam ne bo šlo, ker se bodo počas zbujat začel Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:11:28
|
|
|
|
ella79
|
tael filmček je za crknt, je moj reku, da se mamo čist prefletn brez njega sam tole je blo svetovno, se še zdej smejm haval dolenjka, tega res ne bom pozabila kok ti tole obvladaš. Bom jutri še jaz probala, če sem vsaj pol tok dobra
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:12:23
|
|
|
|
Bajsa
|
Lahko noč in sladke sanje vam in vsem februarskim palčkom in palčicam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:12:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka U mater, dobr da je tolk ura, ker dugač bi do 200tke prišle danes Sam ne bo šlo, ker se bodo počas zbujat začel Nočko vsaj tu sem na boljšem, spim kot velika najmanj do 8.00
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:12:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 tael filmček je za crknt, je moj reku, da se mamo čist prefletn brez njega sam tole je blo svetovno, se še zdej smejm haval dolenjka, tega res ne bom pozabila kok ti tole obvladaš. Bom jutri še jaz probala, če sem vsaj pol tok dobra no sej lahko naslednjič on varuško špila, pa da vidmo kako mu gre Zdej pa pejta mal povadit Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:13:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
zdaj pa res NOČKO
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:14:34
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ja Ella hude slikice, še posebi mi je všeč Renatka. Mater lohk vam je žal babnce, a veste kok ste zamudile, kaj vse bi se lahko naučile no dejte skomine delat...men je tko žal k nisem mogla, sam dons res ni šlo...jst si pa pomoje vseeno zaslužim vidt filmček, k sm bla upravičeno odsotna...kaj praviš Dolenjka? Bajsa, ti pa pazi....sva v žlahti veš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:15:10
|
|
|
|
bamby
|
Vidim, da nocoj ne bo ne slik, ne filmčka . Grem spat! babji! Morda se me jutri katera usmili in mi da malo veselja za nov dan . A ne dolenjka??? nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:16:13
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz bi tud vidla filmčka....zdej lahko, ko je šla dolenjka že spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:16:53
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz bi tud vidla filmčka....zdej lahko, ko je šla dolenjka že spat. .- ,, bajsa, dej hitro
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:18:22
|
|
|
|
jencili
|
nč babe, nočko. Midva sva že pojedla ravnokar, zdej grem pa lahko tud jst spat. papa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:21:33
|
|
|
|
Suzi*
|
ajdi, grem spat. nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 0:23:43
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem tudi izdajalka preberem jutri za nazaj, obljubim nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 7:47:27
|
|
|
|
Suzi*
|
prva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 7:50:54
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. mene ful glava boli. pa mala je sitna in skos nekej stoka...uh mi hodi po glavi. je bla že ob pol sedmih pokonc, jaz pa niti oči nisem mogla odpret. zdej zajtrkujem, pol pa greva ven. danes bo na jedliniku kolerabica.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.