Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 8:10:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro mi smo imeli pa eno fajn noč! Smo se samo 1x zbudili, ob 4h in potem do 7.15, ker ni ravno idealno, pa vseeno. Če bi šla jaz včeraj ob 23h spat, bi pa zdele že trebušne plese plesala Sam res sem ugotovila, da kadar prideva iz Kavala, tamal dobr spi. Valda, ko je pa cel dan zunaj pod zelenjem Včeraj je bila zunaj kar 9 ur, od tega 7 v kosu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 8:38:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, a se lahko prosim z Zojo že zbudita in mi še enkrat napišeš recept za tiste testenine od zadnjič, z gamberi Hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 8:41:28
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro ja včer ste ble pa res gajstne ne lub se mi brat...noč je bila tako tako. budnica je bila 3x, to bi blo seveda čist ok, če le ne bi šla spat šele ob 23:30, ker prej sva mogla še mal jote skuhat aja včer sem pozabila.naprošam bajso in dolenjko, da kako slikico na moj mail posredujeta..posebej uno, kjer moja princeska ustvari umetnino na mojih lepih, novih, belih hlačah grem zdaj ciao
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 8:43:25
|
|
|
|
misar
|
aha spet se en tip pase po naši temi...marš dol, pri nas so same punce, dovolimo oglede in aktivno sodelovanje sam anandreju pa g. jencili-ju
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 9:00:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Miška, slikice bodo ta vikend. Sem imela prej iber volje in ugotovila, da mi je moj desc odnesel USB s katerim dajem slike iz aparata na PC Naša je pa zdele že mal , verjetn zato, ker je tako zgodaj vstala, jaz pa ful plane
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 9:12:35
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobro jutro! Mater men grejo tun na smetarji!!!! Spale sva super. Prva budnica šele ob 5.30, pa še to zato, ker je šel oči delat. No pol sva pa do 8 potegnle. Zgleda res nuca Kaval Misar če pošlješ na moj ZS mail, dobiš slikice: Dolenjka a prvošmo Jencili ogled, ker je manjkala res iz opravičlivga razloga ? Grem na kafe I ll be bak
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 9:20:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro... Kaj????? Kolk ste naklofale??? Midve sva vstale ob 9h je bla vmes budnica in sm bla od 5.30 do 6.45 pokonc, tako da sva mogle not prnest uf, je pasal Grem na kofe, prebrat vas pa itak nam mogla...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 9:33:53
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. za začetek samo, da niste normalne. Včei ste udarle prov maraton in važička dolenjka in bajsa, kar mejte si tiste vaše slike. Boste že prišle na limanice... Sploh niste prave, ker ne upoštevate objektivnih razlogov. S skrivanjem nas ne privabite v kavala. Je tako bamby, suzi, mesecnica,....? jaz sem v pakiranju in pospravljanju danes, tako da zdej hitro letim, pa nazaj pridem f5 pritsnit ater, kako bom jaz bez RR
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 9:41:04
|
|
|
|
Janey
|
pa sej niste normalne dobro jutro jaz se nisem not prišla v rr kaj zdaj, kdaj se dobimo v celju?????? a vse vse ponoči gledate na uro? jaz sem nehala, pač se zbudi petstokrat ko se in sploh ne vem...enkrat je sicer ampak ne vem ob kolkih je to. moja dva pa kar oba spita, jaka že prvo dnevno rundo ati pa ni šel v službo, sem ga budila če je slučajno zapsla, me je nadrl kaka sem, da ga ne pustim spat (a jaz pa lahko ko je mali že od 7, pol 8 auf????) in sem pač bla pol raje tiho. ne vem al mu budilka ni cinglala in je zaspal ( že 3 ure) al pač ne gre delat, al gre kasneje. v glavnem mi je tut vseeno ko me je tak nadrl. dans mam cel dan laufarijo, upam da zdrži vreme, ker drugač ne morem nič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 9:58:54
|
|
|
|
larisa
|
Jutro , nimam jst dopusta, da bi mela cajt vse čveke prebrat za nazaj, zato se mal umirte Mi imamo končno normaln ritem odkar smo nazaj z morja Ponoči jemo 1krat (no bolj proti jutru jemo) , pa spimo pol cca.do 8.30. To je več kot odl. Danes imam en kup opravkov, ker imamo spet pester vikend pred sabo, tako, da vas bom malo zanemarjala . Pridne bodite, fajn crklajte svoje zakladke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 9:59:18
|
|
|
|
jencili
|
jutro, naša noč je bla tud tko tko. Smo mel budnice ob 0.00, 3-eh in ob 6.30, k je bil pokakan, kar je pomenilo, da ga je treba takoj previt, ker je mel not še tisto gazico in vse. Pol smo pa lepo vsi vstali, Taja sva slekla, ga nesla pod tuš, da se je tista kri malo razmočila, da je ati lahko potegnu gazico iz ranice. Baje zgleda ful lepo, sam k sm jst to vidla mi je vseen slabo ratalo. Tamali pa itak vik in krik... No, pol sva se pa do 8.30 špilala, pol je pa zaspal. No oba sva. Sm mogla pa zdej že vstat, k mava ob 10.30 zdravnika, da nardijo prevezo in kontrolo hkrati. Pa tko bi še spala...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 10:03:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, pri nas že kaplja dobr da sva tok cajta spale, ker če ne bi ble mokre nekje na sred poti Jest tud nam za slike sprašvala, k vem da jih nam dobila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 11:28:07
|
|
|
|
buči
|
Saj vas ne morm brat ... V glavnem, pri vsej gužvi mi moj fotr vrže naprej, da je dejan obljubil, da bo travo pokosil v nedeljo, pa ni nič - halo, nedelja je bila na urgenci, zdaj pa ... moja mati pa, da zdaj ko imem avt, bi jo pa lahko na en pogreb peljala. Zvsem spoštoanjem do pokojnega gospoda: ampak z 2 mulcoma sigurno ne bom rinla v vročini na pogreb, ker ona svoje riti ne more prilimat na avtobus! Matr, pa da me vsaj ne bi s takimi nizkimi jeb****, ker itak se laže naokoli, da nam ful pomaga, da vstaja ob 5.30, da nam lika, pa kuha, pa vkuhava zelnejavo. Ej jaz nič ne vem o tem! Itak da je šel Aljaž danes v srajčki v vrtec, da sta vzgojiteljici dol padli, kolk je luškam, asamo oni ne vesta, da je bila to zdanja zlikana stvar v njegovi omari! Se javim šele, ko zlikam, če bo čez 2 tedna, me pa kaj pokličite prej, da se ne zgubim med kupom. Lp do nadaljnega!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 11:39:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, buči ti maš pa res pestro... No, jest sem od zajtrka prej mi itak ni nič pasalo, soseda me je v trgovino poslala ker majo plenice -50% in sem šla po Pamperske (itak so ble sam ene, pa še to +4, ampak tud te bomo ponucal ) majo pa še ene par paketov Hugies, ampak št.2 ali pa 5 - to bomo pa itak šele drug let rabil no, ko sem bla ravn v trgovin, sm si kupla frišno štručko, tako da sem si prejle Argeto privoščla in se napokala pa Novo sem si kupla da vidm kaj kej bluzijo po SLO tako da dam sam še noge v luft in grem na kavča... kosilo bo pa itak hitr narejeno, tako da mam sploh cajt... Sej, čveke čvekajo daleč v noč, zdej pa nobene tuki
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 8.8.2008 11:40:08 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 11:41:03
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Buči ... dej ti pridem pomagat peglat Drgač pa: niste normalne, sem obuipala nad branjem ker nimam časa... Moram povedat, da sem se zmenila za varstvo našega Janeza od januarja do septembra cena je 13€ na dan (bomo preživeli), v varstvu bo pa še z dvema otročkoma. Sva šla dones pogledat, kako zgleda in sem kar navdušena pa še ni nujno da ga bom dajala vsak dan v varstvo, ker ga bo kakšen dan lahko tud moj mel doma tko kot zdej... No, zdej se moram pa sam še za šiht bolj konkretno zdilat, pa smo zmagal Jencili, za Tajčka, sem mislila na vas, si ne predstavljam kakšen je občutek ko moraš svojega pustit v ordinaciji pod narkozo samo da je mimo in bo Taj ok Zdej grem pa po Žančka v postlo, se je že zbudli in greva papat, dones ga čaka kašica hruška-banana Punce, malo razmišlajm o nakupu marele za na dopust, pa ne vem a se mi splača kupovat še en voz al ne. Kolk pol kej prav pride, ko malo zraste?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 12:11:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Evo, midve sva šli v hrib, da je carica dopoldanski spanec kar v senčki in družbi ptičkov odspala. Je pa gor začel rosit in potem je bilo kar mal po ? kako bova domov prišli No, pol pa spet šajba in tik pred domom iz edinega oblačka nekaj kapelj No, sem kar zadovoljnja da sva bili skoraj 3 ure zunaj, zdaj pa jogurt popijem in ji dam cice za lizat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 12:13:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti za varstvo! Glede na to da je privat, je cena odlična, ker če prav razumem je za cel dan, 4 ali pa 8 ur Drugače je urna postavka 4 EUR, za 3 se tudi še najde, vse ostalo so pa sanje in glede na to kako je z vrtci, je to superrr! No, jaz še vedno upam, da mi ne bo treba na šiht al pa da bom doma delala. Sanjam....ker sanje so dovoljene
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 12:35:30
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti za varstvo! Glede na to da je privat, je cena odlična, ker če prav razumem je za cel dan, 4 ali pa 8 ur Drugače je urna postavka 4 EUR, za 3 se tudi še najde, vse ostalo so pa sanje in glede na to kako je z vrtci, je to superrr! No, jaz še vedno upam, da mi ne bo treba na šiht al pa da bom doma delala. Sanjam....ker sanje so dovoljene ma res je super, sem tko hvaležna moji Ninči (kolegica), k mi je zrihtala to gospo je v bistvi njena teta, pa sem tko kao mal prek vez notr padla cena je pa res za cel dan, vse vključeno (hrana, ...), samo plenice sabo prinesem in je to to dones sem jih šla pogledat v času varstva in se majo ful dobr. Tamal se je skoz režal, ko sta ga druga dva animirala majo velik vrt, so skoz zunaj, če je vreme ok, pa tko ograjen, da ne morejo nikamor... notri ogromno plasmo TV , krušno peč, kuhinjo, dnevno sobo (edin spalnice nisva šla pogledat), ker ima cel spodnji štuk hiše prirejen za varstvo otrok. Ta teta ma tud velik izkušenj z ker je upokojena vzgojiteljica, tko da res fajn no. Pa še peš z vozičkom imava do tja 4 min, lih tolk kot do mojega šihta če sem kej prov računala, naju bo varstvo koštalo lih ene tolk kot vrtec, če ne bo še cenej
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 12:44:04
|
|
|
|
jencili
|
evo, midva sva od P. Pravi, da zgleda super, da so lepo nardili in da naj ga samo pogosto previjamo, čim več (kolikor je pač možno) naj bo kr brez pleničke, pa s kamilicami spirat, pa bo. Sva ga dons mela že brez pleničke v najini postli in se je frajer pokakal na mojo stran . Glede na to, da sva ga ob 7-ih zjutri previjala, ker je bil pokakan, sm misnla, da se dons mogoče več ne bo, pa glej ga zlomka Je pa reku P., da ni problema, če menjamo okolje, tko da če se bo vreme kej zrihtalo čez vikend, gremo jutri na vikend . Zdej grem pa napoved preverit...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:09:31
|
|
|
|
dolenjka
|
No tako, moja princeka je pred 10 minutami zaspala. Ob 13h gre ponavadi spat za pol urice. Upam, da bo ene 10 minut potegnila Jaz pa imam 1 žehto že v sušilcu, eno pa v pralnem, tko da zdej ko se je začelo malo ohlajat, danes vse operem in najkasneje ponoči popeglam, da sem potem frej, ker je tetica pa hišo pospravila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:10:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili za Tajsona
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:13:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, upam da ste vse "na varnem" ker po SLO že spet toča razganja Pri nas ni še nič, v LJ je pa baje že fajn klestlo, pa NM tudi Suiz & Co, kako je?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:13:16
|
|
|
|
MetiLu
|
pri nas se je pa lihkar uscalo Če mi bo zdele uspel dat Janeza spat, bom nalimala še kaj frišnih slikic pol pa nekja pojem, je možek že na šihtu šel na malco, pa mi ni treba kuhat no bo treba kej za večerjo, ker ne mislim bit cel dan na sendvičih Sva šla pa zdej že 2x na kebab tle v Grosuplem, majo en kiosk na novo, pa je ful dober kebab
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:19:04
|
|
|
|
MetiLu
|
evo, Janez se je lihkar Tari pridružil Ja men je tud dedc javu, da je v LJ že toča padala mal prej upam, a ne bo hujšega, zaenkrat je sam dež Uf kok grozn grmi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 13:32:41
|
|
|
|
ella79
|
jutro dolenjka a že kuhaš? sam prepražiš bučke , papriko, paradižnik al pa še kej, mal zaliješ, pa začimbe, čist na koncu daš pa še gambere larisa za super ritem Jencili za Tajsona pri nas je ravnokar tok ulilo, da je groza mi tako po strešnih oknih razbija, sam upam da se Zoja ne zbudi, zdej spančka 1,5 h, kar je za ta teden pomoje rekord je pa dva dni že taka tečka, pomje ima čist zmešan ritem, zaspana... sem za popoldan zmenek kar skenslala, da se mal v red spravmo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.