Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 1:41:13
|
|
|
|
ELMA
|
Lahko noć
< Sporočilo je popravil ELMA -- 22.8.2008 1:43:50 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 7:03:51
|
|
|
|
buči
|
Jutro! Prva? Si bom pa držnila odpreti 5. del ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 11:25:58
|
|
|
|
bamby
|
Presnete babe !!!! Tega dela še zaprli niso, pa že dve odpirata 5. del . Dokler tega ne zaklenejo nimate kaj tam delat . JASNO!!!!!!! Da bi vas zdaj šefica vidla, bi vas vse po vrsti oštela. Ker pa nje ni, jo jaz nadomeščam. Sem ziher, da ne bo imela nič proti. Babji! TAKOJ NAZAJ NA 4. DEL STE SLIŠALEEEEEE!!!!!!!! Vsem bom ušesa navila in potrgala stran, pa tistim levom za kosilo naštimala!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 11:42:58
|
|
|
|
ELMA
|
bamby----RAZUMEM ŠEFE .....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 11:51:19
|
|
|
|
bamby
|
Končno ena, ki je pršla nazaj . Kje so pa ostale Ste pa naklofale sinoči enih strani. pa to ni še tako osupljivo. Bolj mi je padla v oči ura čveka . A nič ne spite . Jaz sem se nocoj spet zaradi Anaje zbudila. Že drugič zapovrstjo se mi je zbudila, tokrat ob 4h. Na srečo je v manj kot eni uri zaspala nazaj. Zdaj ji kuham kosilo zelenjavni pire. Upam, da bo jedla.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 11:56:26
|
|
|
|
jencili
|
Bamby evo nas Si nas tko oštela, da smo kr priskakljale nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:01:15
|
|
|
|
jencili
|
sam veš Bamby....glede na to, da je kr zatišje tle gor, se nam utegne zgodit, da bomo še par dni tle, preden nas zaklenejo. Nam še par strani verjetno manjka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:18:32
|
|
|
|
jencili
|
ja, kje si pa ti zdej ? Najprej groziš, pol se pa skriješ al kako?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:24:48
|
|
|
|
nizy
|
bamby - pa se nam pridruži
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:27:06
|
|
|
|
nizy
|
Mi smo imeli obisk , je bila patronažna in en cel kup vprašanj, je prišla Azro pogledat , vmes pa še Amino in Adno ,... vse naenkrat . Sem komi mal prednjo vstala , k sem tolk čvekala včeraj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:28:38
|
|
|
|
nizy
|
tro! Prva? Si bom pa držnila odpreti 5. del ... (odgovor članu ELMA) [Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 5002 RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 11:25:58 Ni novih sporočil bamby Lilypie Kids birthday TickerLilypie 1st Birthday Ticker Objave: 2828 Član od: 8.11.2005 Status: odsoten Presnete babe !!!! Tega dela še zaprli niso, pa že dve odpirata 5. del . Dokler tega ne zaklenejo nimate kaj tam delat . JASNO!!!!!!! Da bi vas zdaj šefica vidla, bi vas vse po vrsti oštela. Ker pa nje ni, jo jaz nadomeščam. Sem ziher, da ne bo imela nič proti. Babji! TAKOJ NAZAJ NA 4. DEL STE SLIŠALEEEEEE!!!!!!!! Vsem bom ušesa navila in potrgala stran, pa tistim levom za kosilo naštimala!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:30:19
|
|
|
|
nizy
|
kva pa mi je zdaj skopiral
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:31:03
|
|
|
|
nizy
|
A zdaj bom mela samogovore , nikjer nobene
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:31:22
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy tro! Prva? Si bom pa držnila odpreti 5. del ... (odgovor članu ELMA) [Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 5002 RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 11:25:58 Ni novih sporočil bamby Lilypie Kids birthday TickerLilypie 1st Birthday Ticker Objave: 2828 Član od: 8.11.2005 Status: odsoten Presnete babe !!!! Tega dela še zaprli niso, pa že dve odpirata 5. del . Dokler tega ne zaklenejo nimate kaj tam delat . JASNO!!!!!!! Da bi vas zdaj šefica vidla, bi vas vse po vrsti oštela. Ker pa nje ni, jo jaz nadomeščam. Sem ziher, da ne bo imela nič proti. Babji! TAKOJ NAZAJ NA 4. DEL STE SLIŠALEEEEEE!!!!!!!! Vsem bom ušesa navila in potrgala stran, pa tistim levom za kosilo naštimala! Kaj nam bo stara šefica , če zdaj imamo novo ,,,,,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 12:38:22
|
|
|
|
jencili
|
evo nas, evo...
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.