|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
8.8.2008 18:46:31   
MetiLu
Suzi in Mesečnica, vajine frajle sta pa res atletičarke user posted image  naš pa sam glavo u luft tišči, roke mu pa za okras zraven plapolajouser posted image user posted image  kakšna kolena in komolci user posted image

Mah, dones je tak pacon, da sem ga že 4x preoblekla, ko sva jedla, je blo kašice povsod, pol se je pa še parkrat pokozlal user posted image  da ne govorim o slinčkih - trajno zapacani user posted image  

Sem dala pa kar juhico iz skrinje, pa bo še Janez mal korenčka dobil user posted image

Ma pismo no user posted image  spet je bruhal... tok se napenja k kravce pase, da je ves sok zdej nazaj polil user posted image

Sem pa jest tud dala par novih fotk gor, če bo kera pofirbcala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
8.8.2008 18:59:53   
dolenjka
Tako, naša je spet spala 1 urco in pol, vsega skupaj danes skoraj 5 ur čez dan user posted image  user posted image  user posted image   Zdaj jo je pa oči nabasal v kengurujčka in sta šla na hrib, jaz grem pa ti 2 žehtici speglat, ker se mi že nova pere, pa "tepihe" iz WCja in kopalnice sem oprala user posted image

Sem dala carica daens prvič trak na glavo, ker zunaj malo piha in je tko cortiš da sem hotla kar z njima user posted image  Vse, sam da ne bi peglala user posted image  user posted image  user posted image

Ella, glej da bo tiramisu še pred večernim čvekom pri meni user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
8.8.2008 19:02:00   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa
Dolenjka a prvošmo Jencili ogled, ker je manjkala res iz opravičlivga razloga ?

Grem na kafe

Kaj sem pa jaz user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
S skrivanjem nas ne privabite v kavala. Je tako bamby, suzi, mesecnica,....?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meti, super za tole tvoje varstvo, pa še drago se mi ne zdi kot za jasli. Slinčke pa probej sproti splaknit, takoj ko končata jest in pol jih posuši, ker se lažje operejo. Sicer pa naša tudi nenormalno bruha, po malo user posted image . Danes jo je moj ravno kar preoblekel in ni bilo 3 minute, ko je bila komplet spet za preoblečt.
Janez je pa tudi faca!!!!

jencili, me veseli, da ni bila prehuda noč in da je Tajeva rana kar dobra. Saj bo vsak dan boljše. user posted image user posted image user posted image  za vse tri!

mesečnica, Tvoja Luna je pa en elik fenomen med februarčki! Kakšna telovadka, kar ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

suzi, Žana je pa tudi srčkana. A ona se tudi že plazi, ali le na mestu na vseh štirih stoji?

ella, pošlji še meni en tiramisu, bi ga z veseljem en kos! Peglaš? Kaj je že to user posted image   Jaz se ne pritaknem pegle sploh user posted image . Nobena mi fajn v roke ne sede. Zame jih ne znajo narest, če me razumete user posted image user posted image !

februarka, Larisa je ful faca. Pa tudi čisto OK je, da jo posedeš v stol, saj sama "pove" kdaj ima zadosti. Se nimaš kaj bat!

Mi smo tudi imeli nevihte popoldne, toče pa na srečo nismo imeli. Je pa naša madam danes tudi sitna, da je kaj . Ji ni nič pomislih in se nonstop le dere. Spala je pa popoldan kar nekaj časa, se vmes zbudila, da je pomalcala in spet zaspala. Zdaj je budna, pa sitna, moj pa benti zraven nje, ker ji ne more ustrežt.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
8.8.2008 19:29:36   
MetiLu
Bamby in Jencili, jaz bi pa gesla za vajine albumčke, se mi jih ne lub nazaj iskat user posted image

Februarka, jaz tud mislim, da ni panike če jo daš mal posedet. Jaz dam tud Janeza. Ker preden se bo sam usedu, bo prej shodu pomojem user posted image  ker sploh ne zna rok uporabljat, da bi se naprimer povleku v sedeč položaj, on sam z glavo naprej rine user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
8.8.2008 19:35:46   
mlavla
čer..
Neža že pančka ..in to že pol ure..
Danes je bilo res pestro..mislim,da bomo spet kakšen zobek pridelali...ma čez dan ni spala skoraj nič..pa sam jedla bi  al pa pila...
pa zdej počasi začenjava z GH..pa je čist navdušena in usta odpira kot ena tavelikauser posted image
sprobali sva korenčka, jabolko in pa riževo kašico...

Mam pa eno? kolk čaja spijejo vaši dojenčki?

bajsa..še enkrat ti hvala, za stvari iz Ikee!!!user posted image me pa zanima kdaj boš spet kaj tja zajadrala..user posted image veš še en zelen blago bi rabla (ga je namreč premalo za tisto, kar bi rada zašila..)pa mogoče še kaj..user posted image user posted image
dolenjka...tebi pa hvala za info o Ikeeji v celovcu...user posted image

mene pa čaka cela gora..skor Himalaja cot...za speglat..mi je kar slabo..omare mamo pa že skor čist prazne..
sem pa že vse oprala iz morja...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
8.8.2008 19:39:11   
bamby
meti, moja gesla sta bela in ćiovo. Naša se pa na roke tudi nič kaj ne postavlja, ko pase kravce. Še vedno sloni na podlahtih.

mlavla, Naša ga zelo malo spije, ali nič user posted image . Me malo skrbi, ker če zboli, ne bo hotela nobene tekočine. ki pa je za zniževanje temperature zelo pomembna.

Anaja je že spila flašo mleka. Zdaj pa medetira.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
8.8.2008 19:40:06   
mlavla
meti..sem si mal pogledla tvojega žančka..ma kolk je fleten..user posted image

nam je pa fotoaprat crknil..pa mi je ful hudo ker ne morem nič slikat...mormo čimprej novega kupit..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
8.8.2008 19:40:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka lahko prideš na tiramisu, imam pa v skrinji za hude cajte skutino torto, pa počakaš dve uri in je redi user posted image vabljena user posted image

meti a ti bi tudi tiramisu user posted image pošljem po dhl-ju dva kosa user posted image no ne kosa, dva kozarčka, zdej jih kar v kozarčke naredim, da ni potrebno potem packat k jih vn iz posode daješ, pa še ful dobr zgleda user posted image user posted image zdej se vam šele sline cedijo user posted image

evo zoja se je zbudila, spala par minut manj kot dve uri user posted image no, to pa je že stara zoja, ne pa tist k se cel dan potepam pa spi max 2x po pol ure user posted image to mi bo danes hvaležna, da sva doma user posted image user posted image

mmmm, zdej si mi pa res sline cedijouser posted image pa skutina tortauser posted image ne me preveč vabit, bom kuj pri tebiuser posted image
Sem glih Lariso skopala, sem jo dala na previjalno in jo očiju poturila...user posted image me zanima kaj scimprata, še nikol jo ni skopal, namazal, oblekeluser posted image no, danes jo bo mogeluser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
8.8.2008 19:51:23   
mlavla
ella..nam zaupaš recept za tiramisu (moj reče ti- m- ramo- sesuuser posted image user posted image )

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
8.8.2008 19:59:08   
pina-1
ČER.

pri nas je tišina. Je mama obe puni vzela k sebi. Da se nadrogirajo za 14 dniuser posted image user posted image user posted image
In jaz se vse v avto zložilauser posted image user posted image user posted image . NE boste verjele še je lufta odzadi.user posted image user posted image user posted image  Samo še kozmetiko vržemo na kup in zjutraj pijačko v hladilno torbo in gasa...

Ampak danes še večerni čvek za 14 dni opalimo pa bo.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
8.8.2008 20:12:54   
mlavla
pina..pridna si??

kje ste pa ostale čveke??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
8.8.2008 20:22:54   
Janey
user posted image user posted image od deda ej. sem jezna kot že dolgo ne. sem ga prosla če bi ga lahko danes malo mel, da se jaz malo spočijem in da spravim cote iz dopusta v red. mel ga je celih 8 minut, ko je pač začel jokat ker ga je htel uspavat( bil je pol ure buden) da bi mel mir al kaj sej ne vem. se je začel dret naj pridem tja, valda sem malega pobasala mu še nekaj zjezikala in šla z pokijem stran in sma se mela še 2 ure zdaj super sma se režala pa igrala, a on je trdil da je zasan ker je samo 20 min spal. sej ma dovolj očitno al kaj. no in ko sma mi2 šla vstran je gospod ki je danes zjutraj spal do 10ih (jaz nikol ne spim dalj ko do 8ih ker se mali zbudi) spet zaspal. pa naj mi samo reče da je utrujen, da mu j**** m***** sem jezna. 3 ure je šel delat pol je prišel domov je mel kosilo na mizi pri moji mami in se odpeljal domov in se vsedel za računalnik. daj ne me ****t, da je utrujen. jaz sem pa celo jutro dikrala po bankah in poštah in ne vem čem se vse, mela cel dan malega in sem spočita al kaj?
pa ne vem no...tudi za jutri se zmenil da gre za cel dan ribe lovit. se mi zdi da prav išče da gre stran od naju, pa bi rekla da bi blo z jakcem težko, če je tak lepo če se samo smeji in res je priden ful. ful sem žalostna no. ne vem kaj naj rečem. jaz ful podpiram to, da on skejta, ribe lovi in ima te svoje interese, ampak dokler ga imama tudi mi2 z jakcem dovolj pogosto in se nama posveča. mene boli **** će je on doma kot danes in je najprej  2 ure za kompom pol pa ma malega par minut pa mu je že muka pa spi. in on misli da je bil cel dan z nama. eh, mogla sem ven spravit, se opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem več pisat ker več ne vidim

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
8.8.2008 20:25:26   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jeeee...jaz sem ježek ti pa ne, jaz pa bodem ti pa ne

user posted image  user posted image  user posted image  Ata jencili al kako user posted image

da

no, še je upanje zame user posted image

In, kako drugače razen da si priden in smo me že mal zakompleksane kake desce smo najdle user posted image

Čer!

Berem za nazaj, sam morem hit tole pokomentirat. Kar se desca tiče sem lohk eduin jaz zafostrirana, je moj en škis. Sej drgač je bil kr priden, sam zdej mu neki dogaja, kaj, nebi vedla user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
8.8.2008 20:25:47   
srečka nosečka
čer, user posted image

Lana je pa danes šla malo prej delat družbo palčkom user posted image . Upam, da to pomeni že nočni spanec. user posted image
Ati je šel zadnji dan v službo pred dopustom in je do 1.9. samo najin. user posted image user posted image user posted image

dolenjski mamici - vajini deklici pa sta že res akrobatki. Lana je zaenkrat še kar na komolcih. Ji je pa danes uspelo, da se je iz sedečega položaja prevalila na stran in se ponovno dvignila nazaj v sedeče. Ob opori sedežne. user posted image

meti - tvoj kavboj Janez je pa tak fejst user posted image , pa tista s sončnimi očali je tudi fejst kul user posted image . Ti, kje pa imaš ti kaj trebuščka po porodu???? user posted image  Vsaka ti čast. user posted image

jencili - user posted image  da je vse OK.

mlavla - pridna Neža, ko tako papa. Lana spije zelo maloooo po flaški. Se še vedno najbolj odžeja na joški. user posted image

februarka - se bosta že uredila, naš to tudi zadnje čase bolj redko prakticira, vendar takrat, ko jo on prevzame se imata noro dobro. Mala kar vrešči. user posted image
Boš videla, kako bosta uživala. user posted image

pina - user posted image user posted image user posted image , da si vse uspela porihtat. Jaz sem kuj za večerno čvekanje. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
8.8.2008 20:28:09   
srečka nosečka
janey - user posted image user posted image user posted image  ne se jezit. Moški pač. Malo ga je verjetno spet treba spomnit kako in kaj pa bo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
8.8.2008 20:30:42   
Janey
srečka bravo za lanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image frajerka malauser posted image ti  o trebuščku govoriš meti, sama pa ga tut nimaš

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
8.8.2008 20:33:25   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

janey - user posted image user posted image user posted image  ne se jezit. Moški pač. Malo ga je verjetno spet treba spomnit kako in kaj pa bo. user posted image

ne ne se mi zdi da se zadje čase samo kregama ker ga gnjavim za neke stvari, ker se mi zdi da je premalo z nama, da se jakcu ne posveča dovolj, da me nič neazbremeni in tra la la in je samo še huje, danes bom poskusla pa z drugo taktiko. in bom ful prijazna in razumevajoča da že razumem da je utrujen in da če mu nardim večerjo ko se zbudi, če se zbudi in ful lepo bom z njim vse in ga bo itak šokiralo, ker nebo tega pričakoval in po moje je dovolj pametn da bo zgrutal zakaj sem taka. če ne pa jutri spet jovo na novo gušungauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3592
8.8.2008 20:33:57   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka bravo za lanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image frajerka malauser posted image ti  o trebuščku govoriš meti, sama pa ga tut nimaš

user posted image user posted image user posted image
ti ga bom drugič pokazala, pa boš videla te žlauhe
Jih pač malo skrijem v javnosti. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
8.8.2008 20:39:15   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ne ne se mi zdi da se zadje čase samo kregama ker ga gnjavim za neke stvari, ker se mi zdi da je premalo z nama, da se jakcu ne posveča dovolj, da me nič neazbremeni in tra la la in je samo še huje, danes bom poskusla pa z drugo taktiko. in bom ful prijazna in razumevajoča da že razumem da je utrujen in da če mu nardim večerjo ko se zbudi, če se zbudi in ful lepo bom z njim vse in ga bo itak šokiralo, ker nebo tega pričakoval in po moje je dovolj pametn da bo zgrutal zakaj sem taka. če ne pa jutri spet jovo na novo gušungauser posted image user posted image user posted image

Dobra taktika user posted image . Takrat, ko je že ozračje naelektreno ni dobro še stopnjevat napetosti. Bočakaj na pravo priliko in se dodobra pomenita. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
8.8.2008 20:43:29   
Janey
sej sma se menda že 100x pomenla, pa en tedn te malega malo bolj vzame pa se z njim igra pol je pa tak spet isto. ne vem kaj mu je, ker ni bil taki. eh...sej vseeno, bomo že nekak se zmenli, jaz si itak ne pustim ****. sem pa morala se spucat, zdaj grem pa en čik pa pridem nazaj. sem pa zmazala sklećko domačih borovnic mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3595
8.8.2008 20:43:39   
Bajsa
Janey mene tud moj psihira 100 na uro. Npr. jaz bi ful rada mela še enga user posted image  kmalu, ampak si enostavno ne upam, ker mam tok adijo desca, da sem pač že zdej za vse sama, z madam, pol bom pa za vse sama in z dvema user posted image , mi ni glih no. Tak čudn karakter je, pa se mi zdi, da sem prej še nekak lohk to tolerirala, al pa kaj jaz vem, sem si mogoče oči zatiskala, zdej k mam pa madam, mi pa ni vseen. Mi je ful hudo. Vidm kako vsi sodelujejo pri vsem, no razen redke izjeme, moj pa skor nč. On je itak skoz zmatran, pa ma del, pa more kam it s prjatli, ko pa jaz rečem, da bo skupi kam šla. Pa prbije, ja če pa nobenga ne poznam user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja kk boš spoznal drugač ljudi kokr da se družiš z njimi user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal mi mori res vse skupi in ene take čudne misli mi po glavi hodjo. Ne vem kaj bom.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
8.8.2008 20:50:19   
Janey
bajsika mojauser posted image user posted image user posted image user posted image v določenih zadeah te čist razumem, ampak ne želim si bit pa popolnoma v tvoji situaciji. moj je načeloma super za ful stvari in jaz ga res ljubim, s takimi močnimi čustvi da je to noro. ampak se je pa ful spremenil.
vem pa kako je ko ne morem nič dopovedat in nič izprosit. pa tudi vem kako je bit sam za vse, plus tega pa te še guši da mu strežeš pri riti in pri glavi. in nič kaj ni lepo. in tudi za otroka ni dobro, da je samo z mamo in samo na mamo navezan in da včasih ko ima mama vsega dovolj ga ne da nikamor, ker ga nima komu tisti trenutek četudi je ata doma.
ti pa povem da moja kolegica je mela podobno doma kar se tiče user posted image , pol pa ko je mala prišla v obdobje ko je bla za vse samo mama in je ata ni smel niti dvignit nič, se je pa zamislil in zdaj je resnično ful drugače.

drugače pa jaz pravim da pogovor je glavna stvar v neki zvezi. če se le iz njih kaj izcimi.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
8.8.2008 20:50:50   
Bajsa
ok, kaj sem zamudila, ampak wtf sta Ms.Anna in Taški? Tole je pa že mal bedno, ker so eni skoz gor, šnofajo, napisat pa nč ne znajo, al si pa ne upajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
8.8.2008 20:52:31   
Februarka08

februarka - se bosta že uredila, naš to tudi zadnje čase bolj redko prakticira, vendar takrat, ko jo on prevzame se imata noro dobro. Mala kar vrešči. user posted image
Boš videla, kako bosta uživala. user posted image

nikol več mu nič ne rečemuser posted image ko sem prišla pogledat kako jima gre, me je nakuru ven iz sobe... je reku da naj spokamuser posted image user posted image ker mu kao nisem povedala kaj more narestuser posted image vse sem mu povedala in že 100x me je vidu... nikol več ga ne prosim ma ničuser posted image sem bla čist user posted image itak sem jo mogla potem še do konca uštimat, ušeska spucat ipd.  bolj da bi bla sama... vsaj user posted image ne bi bla. Čez 10 min ko je pa vidu kaj je naredu, je blo pa a si žejna, a si lačna.... ne hvala... tko sva mislila kakšen lep večer bova dons mela, zdej nej ga ma pa kar samuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3599
8.8.2008 20:54:44   
Bajsa
Ma pogovor my ass. Moj ma totalen problem s komunikacijo. Kar se mene tiče, s svojo predrago mamico se lohk pa vse zmeni. Ma ne vem no. sej je blo drgač čist kul, sam zdej ne špila tko kt bi mogl, pogovarjat se noče, itak če mu kej govorim, je sam tih. Đžabe mi pol pogovori, če se tud spremeni ne nč. Zala je že začela kazat to da je ful name navezana, pa jo ma drgač včasih tud moja mami mal, sam npr. dons je ni mogla met niti pet minut, je tko neutolažlivo jokala, ko sem jo pa jaz prjela je blo pa kul. Sej nočem morit in smetit, sam k mi je tkole vsega dost morem nek vn dat. Drgač se začnem z mojmu zapenjat in kregat za totalne malenkosti, pol je pa vse še slabš user posted image user posted image user posted image user posted image  Grem na radler, bo kuj bolš user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.